![]() ![]() |
2010.02. 05. - 19:34:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode azt teszem....fantáziálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerinted Alan nem csinálná élvezetesen.Csak úgy csinálná....szétk.rna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy darabig terpeszben járnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom láttad-e,hogy Onix újra dolgozik a szakmájában úgyhogy rendelhetsz nála korona medált ha jól emlékszem tetszett neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ohh anyám...most meg én fantáziálok.. és tudod mi a pláne? Hogy még engedném is neki XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 19:37:54
Létrehozva:
|
|
|
orsi.vargane@gmail.com irj neki e-mailt...Caprinak is ezt mondtam Neo de ha van valami más amit szeretnél azt is ird le Onixnak és majd megmondja mi legyen akkor a medálom képét sem láttad? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna nem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) MUTI! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 19:52:14
Létrehozva:
|
|
|
Neo 957.oldalon van a kép
Mode engednéd neki?hehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) könyörögnél,hogy megdugjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 19:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Neo 957.oldalon van a kép Mode engednéd neki?hehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) könyörögnél,hogy megdugjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj ezen megint jót röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha mondjuk úgy lenne, hogy nem kéne könyörögni, hanem csak odajönne és közölné a szándékát..na hát nem mondanám, hogy "Bocs, de kiskorú vagyok, anyu meg a mama nem engedi" XD Alané vagyok teljes mértékben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szegény mamám ha tudná, miken jár az eszem...már kitért volna a hitéből) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:06:57
Létrehozva:
|
|
|
Neo 957.oldalon van a kép Mode engednéd neki?hehe ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) könyörögnél,hogy megdugjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéztem! Nagyon szép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mit ábrázol? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:10:59
Létrehozva:
|
|
|
Capri XDD "Tik, DM rajongó népek, kik most itt összegyűltetek eme fekete ünnepen. Tapsoljátok és üdvözöljétek a Fekete Sereg hűséges tagjait. (felsorolja a neveinket)" hehhe XD hehehehehehe XD Megnéztem! Nagyon szép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mit ábrázol? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) hát az Dave Ohm jele! hát nem ismered fel,????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XDDDD elértem végül Onixet, vállalta az én medálom is, bulisnak titulálta XD Kapott egy pár képet is hozzá XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:12:04
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo humoros vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valami Dave Gahan nevű fazonnak van ilyen tetoválása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudod ki az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy köszi
Mode a mamád már pogány lenne ha tudná milyen mocskos gondolatok járnak a kis fejedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:14:49
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehehe XD hát az Dave Ohm jele! hát nem ismered fel,????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XDDDD elértem végül Onixet, vállalta az én medálom is, bulisnak titulálta XD Kapott egy pár képet is hozzá XD Szerinted pont most voltam komoly? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Neo humoros vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valami Dave Gahan nevű fazonnak van ilyen tetoválása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudod ki az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy köszi Már hallottam a fazon nevét, asszem valami angol 3+2 együttesben énekel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:19:26
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehehe XD hát az Dave Ohm jele! hát nem ismered fel,????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XDDDD elértem végül Onixet, vállalta az én medálom is, bulisnak titulálta XD Kapott egy pár képet is hozzá XD na ennek örülök Capri,hogy Onix vállalta a medálod.Gondolom patkány-os medált még nem csinált. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen képeket küldtél neki?Nem mutatod meg? Szerinted pont most voltam komoly? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már hallottam a fazon nevét, asszem valami angol 3+2 együttesben énekel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja valami csipp-csupp angol banda énekese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg nem tudtad,hogy az Dave Ohm jele vagy csak vicceltél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:21:39
Létrehozva:
|
|
|
na ennek örülök Capri,hogy Onix vállalta a medálod.Gondolom patkány-os medált még nem csinált. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen képeket küldtél neki?Nem mutatod meg? de, nagyon szívesen elárasztom a forumot édes patis képekkel XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezeket küldtem neki:
Happy_Rat_by_soldiersprincess.jpg ( 30.03K )
Letöltések száma: 4
maelargo10_by_rat_stock.jpg ( 16.48K )
Letöltések száma: 5
Rat_And_Frog_Tattoo_by_WildSpiritWolf.png ( 100.94K )
Letöltések száma: 4
Rat_by_Sophie4120.jpg ( 90.91K )
Letöltések száma: 2
Rat_running_by_kez245.jpg ( 50.89K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:24:43
Létrehozva:
|
|
|
Capri jaj nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi
a rajzos képet te csináltad? |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:26:34
Létrehozva:
|
|
|
hehe Neo humoros vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valami Dave Gahan nevű fazonnak van ilyen tetoválása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudod ki az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy köszi Mode a mamád már pogány lenne ha tudná milyen mocskos gondolatok járbak a kis fejedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:27:27
Létrehozva:
|
|
|
Capri jaj nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi a rajzos képet te csináltad? dehogy, én nem tudok rajzolni XD na az én példányaim is birkóznak a papírgurigával... |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:28:53
Létrehozva:
|
|
|
na ennek örülök Capri,hogy Onix vállalta a medálod.Gondolom patkány-os medált még nem csinált. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen képeket küldtél neki?Nem mutatod meg? ja valami csipp-csupp angol banda énekese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg nem tudtad,hogy az Dave Ohm jele vagy csak vicceltél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:29:04
Létrehozva:
|
|
|
Na...pár féltékeny percet a Martin rajongóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/star162.jpg) Sziasztok! Hát először is ilyen csúnya ronda képet ne rekjatok ide! Mi az a piszok Martin vállán? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:31:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx!
hehe, mondta Vica, hogy nem fog neked tetszeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:32:28
Létrehozva:
|
|
|
Capri a rajzos kép alapján készül a medálod?Valamilyen vésett dolog lesz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode hát nem?Alan-el kapcsolatban csak szexuális gondolataid vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a nagymami meg kiakadna |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:34:43
Létrehozva:
|
|
|
Helló!
Mode: "kívánatos habos kosár" Ez nagyon nagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd jól felfalod! |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:36:27
Létrehozva:
|
|
|
Capri a rajzos kép alapján készül a medálod?Valamilyen vésett dolog lesz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode hát nem?Alan-el kapcsolatban csak szexuális gondolataid vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a nagymami meg kiakadna nem tom, milyen lesz Onix megtervezi nekem ,csak segítséget adtam neki hozzá patianatómiából xD |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Még jó, hogy tegnap nem hallotta a mamám, mit mondtam, mert amikor mondtam neki, hogy úgyis elmegyek Alanhez, halkan suttogtam, hogy "és olyat szexelünk.."
XDDDDD Trixx: Ugye hogy jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én tejszínhabos kis süteményem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |