![]() ![]() |
2010.02. 05. - 20:36:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaaaj ,csajok, beszélgessük inkább, nem megy ma nekem a grafikázás :S
|
|
|
|
2010.02. 05. - 20:37:57
Létrehozva:
|
|
|
Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őszintén ?nem tudom de feltételezem elég régen vagy rajongó ahhoz,hogy tudd és csak játszottad a kis tudatlant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx hehe én tudtam,hogy féltékeny leszel a gyurmiszkolós csajra Martin mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:38:06
Létrehozva:
|
|
|
kukucska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vééégre pééééééntek van, és két nap pihenés! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy vagytok? nem voltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:39:11
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Nikinek biztos DM-es tiara! XDDDD De husi a Mode-os postás! XDDDD Köszi a képet róla és pusszantjuk!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe nagyon vigyorogtam a Fragile (=törékeny) feliraton, mert mindjárt a Fragile Tension jutott eszembe róla! XDDD Usi! Nekem is pont ez jutott az eszembe a feliratról! DM-re jár az agyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:41:25
Létrehozva:
|
|
|
Péntek, az én napom, a testem a Depeche-re hangolom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaaaj ,csajok, beszélgessük inkább, nem megy ma nekem a grafikázás :S Hát nem azt csináljuk? XD Meséld csak el szépen, mit csinálnál Martinkával?? XD Ma nagyon perverzek vagyunk ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:42:17
Létrehozva:
|
|
|
Péntek, az én napom, a testem a Depeche-re hangolom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem azt csináljuk? XD Meséld csak el szépen, mit csinálnál Martinkával?? XD Ma nagyon perverzek vagyunk ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de beteg vagy!!! XD huh, vegyetek be engem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, megvagyunk, holnap a társaság nagy része bulizni megy.... veled mi van? |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:43:27
Létrehozva:
|
|
|
őszintén ?nem tudom de feltételezem elég régen vagy rajongó ahhoz,hogy tudd és csak játszottad a kis tudatlant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx hehe én tudtam,hogy féltékeny leszel a gyurmiszkolós csajra Martin mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Könnyen kiismertél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Vicus! Kerestem azt a hsz-t melyen írtad, hogy Alan úgy megrakná Mode-ot hogy másnap terpeszben járna. (Vagy valami ilyesmi) Na szóval ezen akkorát röhögtem, nem semmi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem a kis ártatlan barátnénkat, terpeszben járva: basszus tegnap jó meg k..-tak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:44:58
Létrehozva:
|
|
|
de beteg vagy!!! XD huh, vegyetek be engem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, megvagyunk, holnap a társaság nagy része bulizni megy.... veled mi van? hulla vagyok, kicsináltak, izomlázam van, tönkre ment a csizmám... de minden ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buli... de jó nektek.. nekem kimarad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig úgy akartam.. olyan nagyon.. jó lett volna már face to face is látni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:45:05
Létrehozva:
|
|
|
de beteg vagy!!! XD huh, vegyetek be engem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, megvagyunk, holnap a társaság nagy része bulizni megy.... veled mi van? veheheeee XDDDD Na mesélj csak teee te perverz nőszemély XDDDDD |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:46:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 20:47:03
Létrehozva:
|
|
|
Könnyen kiismertél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Vicus! Kerestem azt a hsz-t melyen írtad, hogy Alan úgy megrakná Mode-ot hogy másnap terpeszben járna. (Vagy valami ilyesmi) Na szóval ezen akkorát röhögtem, nem semmi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem a kis ártatlan barátnénkat, terpeszben járva: basszus tegnap jó meg k..-tak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vihííííí XDDDD Ez így is lesz XD és nem is az a lényeg, hogy tegnap jól megk*tak, hanem hogy ki tette azt velem XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:47:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok... Kicsik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Perverz dögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hétvége csak kihozta látom belőletek az állat nőstényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziia Edó!
Még mindig köszönöm Valicsnak meg Neked is a jegyet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örülök egész nap...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:51:10
Létrehozva:
|
|
|
Most hivott Edina menhelyes barátnőm.. tudjátok mutattam MArtinról a képet. Mármint a MArtin kutyásat,.. remélem emlékeztek rá...
Szóval a gazdája agyon akarja csapni, most hivták Edinát.. hogy rohadna meg... Mert megevett egy pár csirkét.. mi a faszt várt tőle? ez egy kutya... van amelyik szereti fogdosni őket, faszért nem keriti el a baromfiakat... jajjj.. de kivagyok.. imádtam Martinunkat... Holnap felhivom, és telefonon keresztül kitekerem a nyakát, az tuti.. elharapom!!!! Sziia Edó! Még mindig köszönöm Valicsnak meg Neked is a jegyet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örülök egész nap...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:54:25
Létrehozva:
|
|
|
Most hivott Edina menhelyes barátnőm.. tudjátok mutattam MArtinról a képet. Mármint a MArtin kutyásat,.. remélem emlékeztek rá... Szóval a gazdája agyon akarja csapni, most hivták Edinát.. hogy rohadna meg... Mert megevett egy pár csirkét.. mi a faszt várt tőle? ez egy kutya... van amelyik szereti fogdosni őket, faszért nem keriti el a baromfiakat... jajjj.. de kivagyok.. imádtam Martinunkat... Holnap felhivom, és telefonon keresztül kitekerem a nyakát, az tuti.. elharapom!!!! Nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát a gazdáját föl kéne akasztani (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Könnyen kiismertél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Vicus! Kerestem azt a hsz-t melyen írtad, hogy Alan úgy megrakná Mode-ot hogy másnap terpeszben járna. (Vagy valami ilyesmi) Na szóval ezen akkorát röhögtem, nem semmi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem a kis ártatlan barátnénkat, terpeszben járva: basszus tegnap jó meg k..-tak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx örülök,hogy megnevettettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos,hogy olyan élménybe lenne része Mode-nak,hogy ihaj... Capri akkor ne grafikázz vagy mi.Ami a medálod rajzát illeti majd megmutatod?kivi vagyok mit alkot majd Onix. Mode hehe ha hallotta volna a mamád a megjegyzésed az tuti nem mehetnél el Alan koncertjére úgyhogy csak óvatosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:55:37
Létrehozva:
|
|
|
őszintén ?nem tudom de feltételezem elég régen vagy rajongó ahhoz,hogy tudd és csak játszottad a kis tudatlant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Feltételezésed nem alaptalan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv minden későn jövő Babának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:58:03
Létrehozva:
|
|
|
hulla vagyok, kicsináltak, izomlázam van, tönkre ment a csizmám... de minden ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buli... de jó nektek.. nekem kimarad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig úgy akartam.. olyan nagyon.. jó lett volna már face to face is látni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én sem megyek, nyugi XD pecsa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na Capri ne kéretsd magad! ikszdé nem én mondtam, Mode volt XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:59:04
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát haza se jönnék többet ha Alan jól megdugna XDDDD Hát mamám így se engedne el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyámnak szoktam mondani ilyesmiket persze nem ilyen durván (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ő csak mosolyog rajta mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 20:59:20
Létrehozva:
|
|
|
Trixx örülök,hogy megnevettettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos,hogy olyan élménybe lenne része Mode-nak,hogy ihaj... Capri akkor ne grafikázz vagy mi.Ami a medálod rajzát illeti majd megmutatod?kivi vagyok mit alkot majd Onix. Mode hehe ha hallotta volna a mamád a megjegyzésed az tuti nem mehetnél el Alan koncertjére úgyhogy csak óvatosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még összedobtam egy ikon, de kivagyok. terveznem kell hétfőn a portfólióm új arcát XD és a farkasosat fixálni, de ma agyilag lötyi vagyok ah istenem, ide nekem egy Martin Gore-t. MOST! XD |
|
|
|
![]() ![]() |