2400 Oldal V  « < 965 966 967 968 969 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.02. 05. - 20:36:51
Létrehozva: #19321

devotee

Jaaaj ,csajok, beszélgessük inkább, nem megy ma nekem a grafikázás :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 20:37:57
Létrehozva: #19322

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 05. - 20:28:53) *

őszintén ?nem tudom
de feltételezem elég régen vagy rajongó ahhoz,hogy tudd és csak játszottad a kis tudatlant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx hehe én tudtam,hogy féltékeny leszel a gyurmiszkolós csajra Martin mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.02. 05. - 20:38:06
Létrehozva: #19323

devotee

kukucska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vééégre pééééééntek van, és két nap pihenés! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hogy vagytok? nem voltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 20:39:11
Létrehozva: #19324

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 05. - 14:40:51) *
hehe, Nikinek biztos DM-es tiara! XDDDD

De husi a Mode-os postás! XDDDD Köszi a képet róla és pusszantjuk!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe nagyon vigyorogtam a Fragile (=törékeny) feliraton, mert mindjárt a Fragile Tension jutott eszembe róla! XDDD

Usi! Nekem is pont ez jutott az eszembe a feliratról! DM-re jár az agyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:41:25
Létrehozva: #19325

devotee

Péntek, az én napom, a testem a Depeche-re hangolom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 05. - 20:36:51) *
Jaaaj ,csajok, beszélgessük inkább, nem megy ma nekem a grafikázás :S

Hát nem azt csináljuk? XD
Meséld csak el szépen, mit csinálnál Martinkával?? XD Ma nagyon perverzek vagyunk ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 05. - 20:42:17
Létrehozva: #19326

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 05. - 20:41:25) *
Péntek, az én napom, a testem a Depeche-re hangolom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát nem azt csináljuk? XD
Meséld csak el szépen, mit csinálnál Martinkával?? XD Ma nagyon perverzek vagyunk ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de beteg vagy!!! XD

huh, vegyetek be engem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, megvagyunk, holnap a társaság nagy része bulizni megy.... veled mi van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 20:43:27
Létrehozva: #19327

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 20:37:57) *
őszintén ?nem tudom
de feltételezem elég régen vagy rajongó ahhoz,hogy tudd és csak játszottad a kis tudatlant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx hehe én tudtam,hogy féltékeny leszel a gyurmiszkolós csajra Martin mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Könnyen kiismertél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj Vicus! Kerestem azt a hsz-t melyen írtad, hogy Alan úgy megrakná Mode-ot hogy másnap terpeszben járna. (Vagy valami ilyesmi)
Na szóval ezen akkorát röhögtem, nem semmi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem a kis ártatlan barátnénkat, terpeszben járva: basszus tegnap jó meg k..-tak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.02. 05. - 20:44:58
Létrehozva: #19328

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 05. - 20:42:17) *
de beteg vagy!!! XD

szia sori!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, megvagyunk, holnap a társaság nagy része bulizni megy.... veled mi van?

hulla vagyok, kicsináltak, izomlázam van, tönkre ment a csizmám... de minden ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
buli... de jó nektek.. nekem kimarad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig úgy akartam.. olyan nagyon.. jó lett volna már face to face is látni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:45:05
Létrehozva: #19329

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 05. - 20:42:17) *
de beteg vagy!!! XD

veheheeee XDDDD
Na mesélj csak teee te perverz nőszemély XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 05. - 20:46:04
Létrehozva: #19330

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 05. - 20:45:05) *
veheheeee XDDDD
Na mesélj csak teee te perverz nőszemély XDDDDD

Na Capri ne kéretsd magad! ikszdé
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:47:03
Létrehozva: #19331

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 20:43:27) *

Jaj Vicus! Kerestem azt a hsz-t melyen írtad, hogy Alan úgy megrakná Mode-ot hogy másnap terpeszben járna. (Vagy valami ilyesmi)
Na szóval ezen akkorát röhögtem, nem semmi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elképzeltem a kis ártatlan barátnénkat, terpeszben járva: basszus tegnap jó meg k..-tak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vihííííí XDDDD
Ez így is lesz XD
és nem is az a lényeg, hogy tegnap jól megk*tak, hanem hogy ki tette azt velem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 05. - 20:47:06
Létrehozva: #19332

devotee

Sziasztok... Kicsik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Perverz dögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hétvége csak kihozta látom belőletek az állat nőstényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:48:54
Létrehozva: #19333

devotee

Sziia Edó!
Még mindig köszönöm Valicsnak meg Neked is a jegyet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örülök egész nap...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 05. - 20:51:10
Létrehozva: #19334

devotee

Most hivott Edina menhelyes barátnőm.. tudjátok mutattam MArtinról a képet. Mármint a MArtin kutyásat,.. remélem emlékeztek rá...
Szóval a gazdája agyon akarja csapni, most hivták Edinát.. hogy rohadna meg...
Mert megevett egy pár csirkét.. mi a faszt várt tőle? ez egy kutya... van amelyik szereti fogdosni őket, faszért nem keriti el a baromfiakat... jajjj.. de kivagyok.. imádtam Martinunkat... Holnap felhivom, és telefonon keresztül kitekerem a nyakát, az tuti.. elharapom!!!!

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 05. - 20:48:54) *
Sziia Edó!
Még mindig köszönöm Valicsnak meg Neked is a jegyet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örülök egész nap...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:54:25
Létrehozva: #19335

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 05. - 20:51:10) *
Most hivott Edina menhelyes barátnőm.. tudjátok mutattam MArtinról a képet. Mármint a MArtin kutyásat,.. remélem emlékeztek rá...
Szóval a gazdája agyon akarja csapni, most hivták Edinát.. hogy rohadna meg...
Mert megevett egy pár csirkét.. mi a faszt várt tőle? ez egy kutya... van amelyik szereti fogdosni őket, faszért nem keriti el a baromfiakat... jajjj.. de kivagyok.. imádtam Martinunkat... Holnap felhivom, és telefonon keresztül kitekerem a nyakát, az tuti.. elharapom!!!!

Nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na hát a gazdáját föl kéne akasztani (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 05. - 20:54:42
Létrehozva: #19336

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 20:43:27) *

Trixx örülök,hogy megnevettettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos,hogy olyan élménybe lenne része Mode-nak,hogy ihaj...

Capri akkor ne grafikázz vagy mi.Ami a medálod rajzát illeti majd megmutatod?kivi vagyok mit alkot majd Onix.

Mode hehe ha hallotta volna a mamád a megjegyzésed az tuti nem mehetnél el Alan koncertjére úgyhogy csak óvatosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 05. - 20:55:37
Létrehozva: #19337

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 20:37:57) *
őszintén ?nem tudom

Feltételezésed nem alaptalan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Üdv minden későn jövő Babának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 05. - 20:58:03
Létrehozva: #19338

devotee

Idézet (sori @ 2010.02. 05. - 20:44:58) *
hulla vagyok, kicsináltak, izomlázam van, tönkre ment a csizmám... de minden ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
buli... de jó nektek.. nekem kimarad (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig úgy akartam.. olyan nagyon.. jó lett volna már face to face is látni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én sem megyek, nyugi XD pecsa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 05. - 20:46:04) *
Na Capri ne kéretsd magad! ikszdé

nem én mondtam, Mode volt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 05. - 20:59:04
Létrehozva: #19339

devotee

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát haza se jönnék többet ha Alan jól megdugna XDDDD
Hát mamám így se engedne el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyámnak szoktam mondani ilyesmiket persze nem ilyen durván (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ő csak mosolyog rajta mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 05. - 20:59:20
Létrehozva: #19340

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 05. - 20:54:42) *
Trixx örülök,hogy megnevettettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos,hogy olyan élménybe lenne része Mode-nak,hogy ihaj...

Capri akkor ne grafikázz vagy mi.Ami a medálod rajzát illeti majd megmutatod?kivi vagyok mit alkot majd Onix.

Mode hehe ha hallotta volna a mamád a megjegyzésed az tuti nem mehetnél el Alan koncertjére úgyhogy csak óvatosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

még összedobtam egy ikon, de kivagyok. terveznem kell hétfőn a portfólióm új arcát XD és a farkasosat fixálni, de ma agyilag lötyi vagyok

ah istenem, ide nekem egy Martin Gore-t. MOST! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 965 966 967 968 969 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
74 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (74 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: