![]() ![]() |
2010.02. 05. - 21:01:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok... Kicsik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Perverz dögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hétvége csak kihozta látom belőletek az állat nőstényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:02:29
Létrehozva:
|
|
|
Capri XD Részletezd már XD Ha ott lenne Martin mit csinálnál?? hmm?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XDDD
Na hát nekem meg ide egy Alan Wilder-t nem most hanem MOOOST!!! XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:02:58
Létrehozva:
|
|
|
még összedobtam egy ikon, de kivagyok. terveznem kell hétfőn a portfólióm új arcát XD és a farkasosat fixálni, de ma agyilag lötyi vagyok ah istenem, ide nekem egy Martin Gore-t. MOST! XD Nálam van. Ha végeztem Vele átküldjem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:04:20
Létrehozva:
|
|
|
Capri XD Részletezd már XD Ha ott lenne Martin mit csinálnál?? hmm?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XDDD Na hát nekem meg ide egy Alan Wilder-t nem most hanem MOOOST!!! XD beszélgetnénk XD én legalábbi s tuti megpróbálkoznék vele, de lehet ,h a sokktól csak hallgatnék XD egyébknét mit csinálnék vele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) addigra beszerezném a szép nyakörvem bilétával és nézném a reakcióit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:04:44
Létrehozva:
|
|
|
Feltételezésed nem alaptalan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv minden későn jövő Babának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) üdv néked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:06:17
Létrehozva:
|
|
|
Feltételezésed nem alaptalan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv minden későn jövő Babának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tehát tudtad csak szórakoztál...vicces fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ha Alan meghúzna azért nem mennél haza mert ki sem tudnál kelni az ágyból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka neked még azt hiszem nem köszöntem szóval szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri küldjük Martint a kapucinerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd felráz a löttyettségből...te is őt a konyultságból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:06:46
Létrehozva:
|
|
|
beszélgetnénk XD én legalábbi s tuti megpróbálkoznék vele, de lehet ,h a sokktól csak hallgatnék XD egyébknét mit csinálnék vele? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) addigra beszerezném a szép nyakörvem bilétával és nézném a reakcióit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hahahaaaj XD Beszélgetnétek..jah..ahogy mi Alannel fogunk XDDD |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:07:36
Létrehozva:
|
|
|
tehát tudtad csak szórakoztál...vicces fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ha Alan meghúzna azért nem mennél haza mert ki sem tudnál kelni az ágyból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka neked még azt hiszem enm köszöntem szóval szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri küldjük Martint a kapucinerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd felráz a löttyettségből...te is őt a konyultságból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyenesbe vágom, mi?XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:12:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 21:13:38
Létrehozva:
|
|
|
Szasz sori, Vicus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg Neo főkandúr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:14:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 21:15:36
Létrehozva:
|
|
|
hahahaaaj XD Beszélgetnétek..jah..ahogy mi Alannel fogunk XDDD két nyögés között fulldokolva,zihálva nehéz lesz beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max. az ahhh-ig fog kiterjedni a beszélgetés:D |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:17:41
Létrehozva:
|
|
|
igen kihegyezed a ceruzáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hegyes és kemény?XD két nyögés között fulldokolva,zihálva nehéz lesz beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max. az ahhh-ig fog kiterjedni a beszélgetés:D lesz az "ahh, igen", "mééééég!" és "hágj durvábban!" is! ez már kommunikáció! XD |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:18:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 05. - 21:19:51
Létrehozva:
|
|
|
na de lányok.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 21:21:51
Létrehozva:
|
|
|
hegyes és kemény?XD lesz az "ahh, igen", "mééééég!" és "hágj durvábban!" is! ez már kommunikáció! XD naná aztán úgy berajzol neked vele,hogy ..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak bekukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv mindenkinek, mindjárt mozizunk Usival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, köszi a képeket, nagyon fincsik, itt folyunk el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:22:59
Létrehozva:
|
|
|
te meg Alan-ét fogod hegyezgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán meg benyálazni, hogy jobban fogjon a cerkája! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Csak bekukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv mindenkinek, mindjárt mozizunk Usival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, köszi a képeket, nagyon fincsik, itt folyunk el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Mit néztek? |
|
|
|
2010.02. 05. - 21:23:13
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, majd a Másnaposokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 05. - 21:23:17
Létrehozva:
|
|
|
naná aztán úgy berajzol neked vele,hogy ..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) berajzol!!!! XDDDDDDDDDD csak sikoltozok örömömben, azt akarod mondani?XD |
|
|
|
![]() ![]() |