2400 Oldal V  « < 972 973 974 975 976 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 06. - 20:40:02
Létrehozva: #19461

devotee

Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 06. - 20:49:20
Létrehozva: #19462

devotee

Mode ha nem gond én most elköszönök:egyrészről azért mert hagylak nyugodtan alkotni.
másrészről azért mert el megyek és megmosom a hátsóm aztán pihenő állásba helyezkedem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt és szép álmokat Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 06. - 20:52:19
Létrehozva: #19463

devotee

Nem gond, én is megyek nemsokára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnapra még alkotok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 06. - 20:55:27
Létrehozva: #19464

devotee

Oké akkor kellemes alkotást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 06. - 20:55:55
Létrehozva: #19465

devotee

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Álmodj Dave-vel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 06. - 21:07:58
Létrehozva: #19466

devotee

Üdv!!!

Jó bulit a seregnek!

Benéztem, frissítettem az aláírásomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tudjátok mi lett a végeredmény? 101-68.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 101!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mikor volt még másfél perc hátra, azon drukkoltam, hogy maradjon ennyi, 101.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez már nagyon beteges, tudom.

Ki jön akkor áprilisban? Edó, Valics, Mode...
Még ki? Én is megyek!!!

Na csók, sziasztok!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 06. - 21:12:01
Létrehozva: #19467

devotee

Szia Niki XD
Én még nem biztos, hogy megyek Alanre, de nagyon remélem, hogy igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

101 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 06. - 21:30:48
Létrehozva: #19468

devotee

csöv látom nem sokan vagyunk :S már nekem is intézik az alan-es jegyemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

már a héten jeleztem a főnöknek, hogy szeretnék majd szabira jönni április 16án nem nagyon öeült neki kapja be ... elég szemét volt és kétértelmű választ adott...

mode93 ne már hogy nem mégy menjél csak.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jegyet megveszem ill. intézi vagy nórika vagy barba barátnőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 08:27:21
Létrehozva: #19469

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 07. - 09:09:00
Létrehozva: #19470

devotee

Jó reggelt! Mindenki alszik még? Ja már látom, Vicuska itt van, a többiek meg "pihenik" talán a bulit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 10:10:00
Létrehozva: #19471

devotee

Reggelt!

Hű, de fáj a búrám, ráadásul esett vagy 30 cm hó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A buli nem volt rossz, csak kevesen voltunk és nem volt fűtés... szóval táncolni kellett, hogy ne fázz. Ez azért kicsit gáz volt, most érzem, hogy tele van a fejem, szóval elmegyek bevásárolni, kicsit kiszellőzök, aztán kaja és egy Neocitrannal visszabújok az ágyikóba. Nem lehetek beteg, egy hét múlva koncert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 07. - 10:24:25
Létrehozva: #19472

devotee

reggelt Sereg!

Jelentem, kb. jó egy órája megérkeztem Szegedre. Végigaludtam a vonatutat persze.
NAAAAAGYON jó volt a buláj!!!!!!!!!!!!! (nekem legalábbis bejött!)
Angie-nél is baromira elvoltunk! Kesik egy állat!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD Imádom!!!!! XDDDD
Szerintem jó hely volt ez a Cool club! tök tágas volt, egyáltalán nem volt pince-feelingem! És persze az utolsó számig nyomtam!!!!!!! XDDDDDDDDDD Huhhh de rég táncoltam ilyen jót!!!!!
És király volt Lolával meg Edóékkal is együtt tombolni! Huh, a Photographicra mit lenyomtunk!!!!! XD
Csak ez a hülye hó ne esne!!! :S Kicsit kóma vagyok. Én nem fáztam a nagy táncban! XDDD

Capri: WOOOOOOOOWWW az a pusziadós kép WWWWWWWWOOOOOOWWW!!!!

Mode: köszi a képeket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 10:57:22
Létrehozva: #19473

devotee

Szia Usi!!!

Volt a Photographic? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Fene... én azért léptem le fél 3-kor, mert már nagyon fáztam, hiába riszáltam rendesen. Meg kezdtem érezni, hogy telítődik a fejem és nem csak a füsttel, hanem valami nyavajával is. :S Ugye nem leszek beteg?

Kül. én is jól éreztem magam leszámítva megint azt a tapló pasit, aki ott keringett. Mondjuk szegény Kesiknek volt dolga mindig arrébb terelgetni, meg az nagyon tetszett, mikor leszedte Edóról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy tök jó fej pasi és édesen tud aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, átküldjem a képeket a tegnap délutánról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi hogy a Sereg kemény magja eljött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 11:04:46
Létrehozva: #19474

devotee

Mode, a képek fantasztikusak apádról, csomót lementettem most így reggel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nézzétek, ilyen lett a gyűrűm, amit Onix készített! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Angie_gy__r__je_1..jpg ( 42.1K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  Angie_gy__r__je_2..jpg ( 35.31K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 07. - 11:13:11
Létrehozva: #19475

devotee

Angie: a gyűrű még mindig cool!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja, nagyon husin aludt az Oroszlánkirályos kispárnán! XDDDD
jöhetnek a képek, persze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és jobbulást! remélem nem leszel beteg!!!

Igen, volt Photographic! huhh arra NAGYON nyomtam! magamon is meglepődtem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 07. - 11:14:46
Létrehozva: #19476

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 07. - 11:13:11) *

van Angie-nek oroszlánkirályos kispárnája??? nekem az keeeeell!!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, legközelebb megyek veletek, de tegnap annyi energiám se votl hozzá, mint.... nem is tudom, mint minek XD

helyette MYM-en versenyt rendeztünk 3-man XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 07. - 11:17:07
Létrehozva: #19477

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 07. - 10:10:00) *
Reggelt!

Hű, de fáj a búrám, ráadásul esett vagy 30 cm hó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A buli nem volt rossz, csak kevesen voltunk és nem volt fűtés... szóval táncolni kellett, hogy ne fázz. Ez azért kicsit gáz volt, most érzem, hogy tele van a fejem, szóval elmegyek bevásárolni, kicsit kiszellőzök, aztán kaja és egy Neocitrannal visszabújok az ágyikóba. Nem lehetek beteg, egy hét múlva koncert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo-citránnal? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 11:26:57
Létrehozva: #19478

devotee

Capri,

Igen, az Oroszlánkirályos párnahuzatom LOL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most csak a kispárnahuzatom van itt, de felhozatom majd az egész ágynemű garnitúrámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Várunk legközelebb!

MYM-en milyen verseny volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt felnézek.

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 07. - 11:17:07) *
Neo-citránnal? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Igen, megiszlak és jobban leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hülye!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 07. - 11:27:12
Létrehozva: #19479

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 07. - 11:25:46) *
Capri,

Igen, az Oroszlánkirályos párnahuzatom LOL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most csak a kispárnahuzatom van itt, de felhozatom majd az egész ágynemű garnitúrámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Várunk legközelebb!

MYM-en milyen verseny volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt felnézek.

megmutattam ezeknek a perverz nőszemélyeknek a fenékcsapkodós vidit. erről diskuráltunk hat és fél oldalt! XD aminek a vége felé megszületett a versenyötlet, kitaláltuk, hogy legyen stb. fickíró verseny XD

júúúúj, én akarom látni azt a huzatot, már, ha felengedsz magadhoz engem is XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 11:29:16
Létrehozva: #19480

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 07. - 11:13:11) *

Köszi, alig várom hogy megkapjam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, hát aki tud aludni az olyan kis tündér angyalka, mint Kesik. Hogy szundizott a nagy ágyon, mint Csipkerózsika. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Photographicra én is tudom nyomni, múltkor is wáááááááááá..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de nekem Capri hiányzott a Wrongnál. Egyedül nem volt olyan jó dübörögni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 972 973 974 975 976 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
55 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (55 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: