2400 Oldal V  « < 973 974 975 976 977 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.02. 07. - 11:31:51
Létrehozva: #19481

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 07. - 11:29:16) *
Köszi, alig várom hogy megkapjam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, hát aki tud aludni az olyan kis tündér angyalka, mint Kesik. Hogy szundizott a nagy ágyon, mint Csipkerózsika. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Photographicra én is tudom nyomni, múltkor is wáááááááááá..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de nekem Capri hiányzott a Wrongnál. Egyedül nem volt olyan jó dübörögni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gyere pecsába, mivel sotu party lesz, tuti lesz wrong, nah most lépek csajok - fiúk, majd jövök pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 11:32:31
Létrehozva: #19482

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 07. - 11:27:12) *
megmutattam ezeknek a perverz nőszemélyeknek a fenékcsapkodós vidit. erről diskuráltunk hat és fél oldalt! XD aminek a vége felé megszületett a versenyötlet, kitaláltuk, hogy legyen stb. fickíró verseny XD

júúúúj, én akarom látni azt a huzatot, már, ha felengedsz magadhoz engem is XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De idétlenek vagytok, 6 oldal, jó ég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze, legközelebb gyere nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólunk mikor lesz legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 11:49:17
Létrehozva: #19483

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 07. - 11:31:51) *
gyere pecsába, mivel sotu party lesz, tuti lesz wrong, nah most lépek csajok - fiúk, majd jövök pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pecsát meglátom, 20-án mindenképpen haza kell mennem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 12:44:16
Létrehozva: #19484

devotee

Sziasztok.

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a buliba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie szép a gyűrűd.Ja és jobbulást kivánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 07. - 14:06:01
Létrehozva: #19485

devotee

Sziasztok Sereglakók!!!

Még mindig nagy a lemaradásom,és azt terveztem,h majd akkor írok,amikor mindent elolvastam,amit írtatok,de már nem bírtam,h ne írjak nektek!:D
Ahogy látom,jó volt a tegnapi bulej,örülök neki!:D Én is mentem volna,de anyukám tegnap jött haza,ma meg már megy is,szóval így nem tudtam menni! De Pecsába sztem megyek! Ki jön?
Puszi az összes Seregtagnak!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 14:24:40
Létrehozva: #19486

devotee

Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézzétek a három DM fiú az ágyamon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSCF1121.JPG ( 938K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 15:58:38
Létrehozva: #19487

devotee

Vica!

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááá, de király vagy anyám!!!!!!!!!! Na én ilyet már tuti nem tudok szerezni. De tegnap még kiszúrtunk egyet egy forgó hengerben a Margit-híd lábánál, mert az építkezés miatt el van kerítve, így gondolom nem tudták még lecserélni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Macsus @ 2010.02. 07. - 14:06:01) *
Sziasztok Sereglakók!!!

Még mindig nagy a lemaradásom,és azt terveztem,h majd akkor írok,amikor mindent elolvastam,amit írtatok,de már nem bírtam,h ne írjak nektek!:D
Ahogy látom,jó volt a tegnapi bulej,örülök neki!:D Én is mentem volna,de anyukám tegnap jött haza,ma meg már megy is,szóval így nem tudtam menni! De Pecsába sztem megyek! Ki jön?
Puszi az összes Seregtagnak!!!

Szia Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hiányoltunk nagyon tegnap!! Pecsát nem tudom, mert nekem 20-án mindenképpen haza kell mennem... úgyhogy meglátom! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Vica, elforgattam neked a képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSCF1121.JPG ( 897.55K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:05:51
Létrehozva: #19488

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 14:24:40) *
Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézzétek a három DM fiú az ágyamon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vááá ez de kirááály!!!!

Angie szép lett a gyűrűd, tessék hordani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 16:09:12
Létrehozva: #19489

devotee

Angie köszi a képforgatást.Nekem már akkor jutott az eszembe amikor már elküldtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt Kecskeméten még két helyen láttam plakátot amit még nem vettek be.

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 07. - 16:05:51) *
Vááá ez de kirááály!!!!

Angie szép lett a gyűrűd, tessék hordani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode.

Ugye,hogy király? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:10:43
Létrehozva: #19490

devotee

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És hova lesz kitéve? .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 07. - 16:18:57
Létrehozva: #19491

devotee

Sziasztok Picik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon nyomi vagyok.... jó volt tegnap a buli, én nem fáztam, mondjuk töltöttünk rendesen, meg ráztuk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesik nagyon aranyos volt tényleg, mindig megmentett a pasitól, a szakállas nem volt kis pályás, Angie mondta, hogy mikor rám mászott, a fülnél fogva szedte le rólam.. hát én ezt nem is láttam, mert csak menekültem a barom elől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányokkal hazafelé elaludtunk a vonaton...kicsit megrogytunk, aztán ma fél 12-ig aludtam. Most sokkal jobban ki tudtam magam pihenni, mivel nem ittam kólát... mindig az volt a baj, hogy kólával ittam a bacardit, és emiatt sajna másnap nem is pihentem, sőt pl a januári koncert után semmit nem aludtam, csak másnap este.. rám igy hat a kóla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie nagyon szép a gyűrűd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, kérném azt a seggre pacsis vidit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont a puszizóóóss.. ááááááááááááááááhhhhhh.. komolyan.. azt hittem, lesmárolja.. meglepődtem rendesen
Juhhhjj.. most jut eszembe.. kicsit ledermedtünk tegnap a clean-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak álltunk, és néztünk...

Jaaaa.. meg volt még Kesiknek egy jó kis beszólása... bámultuk Dave-et.. azt meg csak duruzsolta a fülembe.. nem kell nézni... hagyd mááár.. van már neki kiscsi pocakja... vagy valami ilyesmiat... annyira nevettem... mondtam is neki, hogy miről beszélsz? itt cöpög minden nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:23:00
Létrehozva: #19492

devotee

Szia Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kesik tud mondani hülyeségeket az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 16:25:03
Létrehozva: #19493

devotee

Mode majd az előszobát fogja disziteni.Majd ha jön valaki hozzánk Dave-ék fogadják ahogy belép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy állsz a fick-el kis irópalánta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Edóka.Majd csak sikerül észhez térni a buli után. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:27:02
Létrehozva: #19494

devotee

Juj az jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát tegnap még fél 1-kor éjszaka azt írtam, most írom az 5. fejezetet. Ha végeztem, elküldjem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 16:28:03
Létrehozva: #19495

devotee

Mode naná micsoda kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:28:40
Létrehozva: #19496

devotee

okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:36:29
Létrehozva: #19497

devotee

Egyébként ma fölpróbáltunk anyámmal valami fehér blúzt, hogy melyikünknek jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mutatta anyu, hogy úgy kell hordani, hogy egy kicsit kigombolom felül aztán villan a dekoltázs XD
na mondom áprilisba majd bevetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erre anyám:

"Miii lesz áprilisba, csak vigyázz"

hehe XD Nem is azért nem enged el, ha nem enged el, mert fél, hogy Kesik nem tud rám eléggé vigyázni, hanem attól fél hogy tényleg lesz valami Alannel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 16:38:02
Létrehozva: #19498

devotee

Mode, majd hordom, amikor megérkezik hozzám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, nem baj, megcsináltam azért, hogy ne úgy feküdjenek az ágyadon, hanem állva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez aztán kétértelmű mondat lett, mind1, nem bonyolódok bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, na igen, az a pasi mindig ott van, amikor mi is... nem értem, hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek! Egyedül asszem az afteren nem volt ott, még szerencse. Ott csupa jó arc volt és a taplók messze kerültek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 16:40:20
Létrehozva: #19499

devotee

Mode kivillanjon a dekoltázs mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor Alan koncertjén az első sorba kell állnod,hogy lássa....csak nehogy elfelejtse a szöveget amikor meglát:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 07. - 16:42:22
Létrehozva: #19500

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 16:40:20) *
Mode kivillanjon a dekoltázs mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor Alan koncertjén az első sorba kell állnod,hogy lássa....csak nehogy elfelejtse a szöveget amikor meglát:D

Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igyekezni fogok, hogy az első sorba kerülhessek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valics is biztos ott akar majd lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heh az érdepeche lenne, szegénykém elfelejtené, mit kell csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 973 974 975 976 977 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
55 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (55 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: