![]() ![]() |
2010.02. 07. - 19:42:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia jantar
|
|
|
|
2010.02. 07. - 19:43:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 07. - 19:44:18
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, te Alan Magnumjáról szeretnél... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg azok az órák, most néztem végig őket, hát nagyon szépek, de nem a mi bukszánknak találták ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én inkább egy egész életnagyságú Alan képet szeretnék. Vagy nem is...én Alant egészbe szeretném..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy remélem egy hét múlva ott lesz a Premierbe Sanyi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljes egészébe Alan Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 19:51:39
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantar! |
|
|
|
2010.02. 07. - 19:52:55
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
nah csibék elköszönök itt, mert még kicsit melózgatok, aztán utána alszok megint:)
regenerálódok:) majd holnap belesek megint csibék:) jóéjt, sziasztok puszi özönök:) Macsusomnak meg ha erre jár csóközönök:) |
|
|
|
2010.02. 07. - 19:54:27
Létrehozva:
|
|
|
Vica majd kap tőlünk Éva napra egy extra nagyra felnagyított képet az anakondáról, bekeretezve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néztétek a DM.com-t? Azta, lesz valami DM órás box set vagy mi a szöszöm!!!!!!!!! Ezzel nyit az oldal. Angie úgy legyen de a meztelen anacondáról kérem ám a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 19:56:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 07. - 19:56:59
Létrehozva:
|
|
|
Hehe XD De én szégyenlős vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak Alan előtt nem lennék az..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica sok mindent csinálna Dave-vel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól megmammogtatnám...vagy ő engem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 19:58:58
Létrehozva:
|
|
|
jól megmammogtatnám...vagy ő engem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:00:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie úgy legyen de a meztelen anacondáról kérem ám a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A photoshop csodákra képes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah csibék elköszönök itt, mert még kicsit melózgatok, aztán utána alszok megint:) regenerálódok:) majd holnap belesek megint csibék:) jóéjt, sziasztok puszi özönök:) Macsusomnak meg ha erre jár csóközönök:) Jó éjt Kesik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én inkább egy egész életnagyságú Alan képet szeretnék. Vagy nem is...én Alant egészbe szeretném..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy remélem egy hét múlva ott lesz a Premierbe Sanyi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljes egészébe Alan Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valahogy ez a hír nem vert mellbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A te gondolataid olyan egyszerű kitalálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:00:42
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Dave, magad alá gyűrnéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nanááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán lovagolnék egy jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:02:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica ezen felröhögtem XDDDD
Angie : Hát persze hogy könnyű, mert én csak Alanre hajtok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de Alanre nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:03:25
Létrehozva:
|
|
|
nanááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán lovagolnék egy jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te szende Szűzanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Dave szétszakad! |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:06:24
Létrehozva:
|
|
|
Gondolj csak bele, ha egész alakos kép lenne rajta! Mekkora lenne már Dave anacondája! Szerintem az urad be sem engednéd az ágyba, mert nem férne oda a anacondától! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ah most belegondoltam egy hatalmas anaconda lenne velem az ágyban...hehe a Géza már be sem férne mellénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te szende Szűzanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Dave szétszakad! én meg felnyársalódnék Dave-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:09:00
Létrehozva:
|
|
|
Jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én vizuális tipus vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 07. - 20:12:33
Létrehozva:
|
|
|
A photoshop csodákra képes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Kesik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valahogy ez a hír nem vert mellbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A te gondolataid olyan egyszerű kitalálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Photoshop mi?Te csaló...mert nem tudnál pucér Dave kukis képet szerezni és más pasiéról küldenéd el a képet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode látom jól el nevetgélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én vizuális tipus vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit vizuáltál be? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:15:20
Létrehozva:
|
|
|
Vica : (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na viszont most megyek. Legyetek jók! Faith azt mondta, hogy holnap bővebb infok lesznek az áprilisi Alan partyról, úgyhogy már várom a holnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát !! |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:17:16
Létrehozva:
|
|
|
ah most belegondoltam egy hatalmas anaconda lenne velem az ágyban...hehe a Géza már be sem férne mellénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg felnyársalódnék Dave-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hülye vagy, jézus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Photoshop mi?Te csaló...mert nem tudnál pucér Dave kukis képet szerezni és más pasiéról küldenéd el a képet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te még nem ismersz engem ennyire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lehetetlent azonnal, a csodára még nálam is 3 napot várni kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie kössz a bókot.Hülye vagyok elismerem sosem állitottam az ellenkezőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 07. - 20:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Angie kössz a bókot.Hülye vagyok elismerem sosem állitottam az ellenkezőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak itt hangosan röhögtem és apám megkérdezte min nyerítek, mondtam, hogy csak a fórumot olvasom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |