2400 Oldal V  « < 978 979 980 981 982 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 07. - 20:26:52
Létrehozva: #19581

devotee

Angie én is röhögök de próbálok nem hangosan mert a Géza filmet néz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropó holnap feladom neked a szeretet csomagot.
Ha minden igaz Onix pedig a medálomat adja fel nekem és remélem kedden már a kis kacsómban tartom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 07. - 20:28:36
Létrehozva: #19582

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 20:26:52) *
Angie én is röhögök de próbálok nem hangosan mert a Géza filmet néz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha minden igaz Onix pedig a medálomat adja fel nekem és remélem kedden már a kis kacsómban tartom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem hét elején kezdik a medálomat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig várom, hogy meglegyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meséljetek vmit csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 20:30:57
Létrehozva: #19583

devotee

Szia Capri.

A te medálod is tuti hamar kész lesz.Szerintem sokan fogják kérdezni tőled honnan van olyan szép lesz az is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs nagyon amit mesélhetnék.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 07. - 20:33:26
Létrehozva: #19584

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 20:30:57) *
Szia Capri.

A te medálod is tuti hamar kész lesz.Szerintem sokan fogják kérdezni tőled honnan van olyan szép lesz az is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs nagyon amit mesélhetnék.

niiiiiiiiincs?XD csak történt vmi XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 20:36:25
Létrehozva: #19585

devotee

Capri semmi az égvilágon....majd ezután...elaludt a gyerek....most már csak azt kell kivárni,hogy vége legyen a filmnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 07. - 20:37:55
Létrehozva: #19586

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 20:36:25) *
Capri semmi az égvilágon....majd ezután...elaludt a gyerek....most már csak azt kell kivárni,hogy vége legyen a filmnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

felveritek a szomszédokat? XD eh, hát mindenki ilyen perverz ma? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 07. - 20:41:33
Létrehozva: #19587

devotee

Na akkor jó éjszakát lányok.Én alvás előtt még tornázok egy kicsit...lepedő tornázok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép álmokat.

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 07. - 20:37:55) *
felveritek a szomszédokat? XD eh, hát mindenki ilyen perverz ma? XD

neeem kamatyolunk:D
Perverz én?ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 07. - 20:50:16
Létrehozva: #19588

devotee

Jó éjt mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 20:56:31
Létrehozva: #19589

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 20:41:33) *
Na akkor jó éjszakát lányok.Én alvás előtt még tornázok egy kicsit...lepedő tornázok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép álmokat.

neeem kamatyolunk:D
Perverz én?ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez izgi, legyen TV torna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
áááááááááá, nem perverz itt senki sem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 07. - 20:26:52) *

Köszönöm a csomagot! Asszem Onix nekem is hamarosan küldi a gyűrűmet, de várom már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is lassan lépek, délután végül semmit sem aludtam! De most valami autós bénázás megy odakinn a parkolóban, már negyed órája hallgatom, ahogy küzd egy kocsi a hóval... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 07. - 21:09:33
Létrehozva: #19590

devotee

Szia Sori!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 07. - 21:58:31
Létrehozva: #19591

devotee

bekkk! XD
Na még mindig nem kezdtem el ezt a hülye esszét, amit holnapra kell. De a többi házim legalább már kész úgy-ahogy. Kell még egy cigi mielőtt nekivágnék mai eme utolsó nagy feladatomnak.
Legszívesebben bedőlnék az ágyba és másfél napig aludnék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én kivételesen nem vagyok (annyira) perverz ma, inkább zombi XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 07. - 22:10:34
Létrehozva: #19592

devotee

Én is zombi vagyok.. és éhes... rettentően, és semmi kajám nincs itthon... főzni kellett volna a hétvégén, de kicsit zsúfolt volt, úgyhogy ez elmaradt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hajam, ahogy tegnap elázott, valami iszonyatos módban ragadt össze.. és ma még nem sikerált kibontanom.. holnapra úgy fogok kinézni, mint egy elmebeteg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 07. - 22:16:45
Létrehozva: #19593

devotee

szegény Edó! XDDD
wáááá, Babó ráaludt az ölemben a papírokra, amik kellenének az esszémhez! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 07. - 22:17:38
Létrehozva: #19594

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 07. - 22:16:45) *
szegény Edó! XDDD
wáááá, Babó ráaludt az ölemben a papírokra, amik kellenének az esszémhez! XDDD

Hehehhee... én ilyenkor nem akarom őket zavarni.. imádni való kismacs
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 07. - 22:34:18
Létrehozva: #19595

devotee

Éééés, helló!

Lolacska, a tévelygő visszatért.
Megpróbálkozom ezzel a laza 120 oldal visszaolvasással. Esélytelen…

Nahááát, micsoda féltékenykedés ment itt láááányok, összevissza házasítotok itt Neoval.
Pedig… egy világ áll közöttünk, ugye Neo, drága! Tiszta rómeó és júlia.

Aztán… Martin kapucínere az asztalon… ejnnye! De muris lenne. Mint egy svédasztalos reggeli. Nyamm

A Neo által linkelt Mode-rajongós blogposzton hülyére röhögtem magam

Aztán mizu? Tessék nekemm összefoglalót írni, meg linkelni, mi volt, amíg én nem

ééés: KIRÁLY VOLT A TEGNAP ESTE CSAJOK! (ÉS KESIK)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 07. - 22:45:46
Létrehozva: #19596

devotee

Edó: hát ja! én se szívesen pateroltam mellém a fotelba, de muszáj volt, mert haladnom kell, hogy minél hamarabb csicsizhessek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola: Hjáááájjj hát te is előkerültél!!! XD Tegnap jól nyomtuk!!! XDDD Basszus, úgy szétment a lábam (meg a bakancsom is!!!), bár a nyakam van inkább lemerevedve a fejrázástól! XDDD
Öh hát összefoglaló? Perverzkedés minden mennyiségben!!! XDDD
(majd Edó vagy vki más biztos szívesen összefoglal neked, de én most az esszével szenvedek. Már a negyede megvan. Ehh, ilyen agyhalott állapotban eléggé ki kell csikarnom a dolgokat a fejemből! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 07. - 22:53:04
Létrehozva: #19597

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 07. - 22:45:46) *
Edó: hát ja! én se szívesen pateroltam mellém a fotelba, de muszáj volt, mert haladnom kell, hogy minél hamarabb csicsizhessek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola: Hjáááájjj hát te is előkerültél!!! XD Tegnap jól nyomtuk!!! XDDD Basszus, úgy szétment a lábam (meg a bakancsom is!!!), bár a nyakam van inkább lemerevedve a fejrázástól! XDDD
Öh hát összefoglaló? Perverzkedés minden mennyiségben!!! XDDD
(majd Edó vagy vki más biztos szívesen összefoglal neked, de én most az esszével szenvedek. Már a negyede megvan. Ehh, ilyen agyhalott állapotban eléggé ki kell csikarnom a dolgokat a fejemből! XD)

ööö, visszaolvasok, de elég hardcore mennyiség.

azért most épp egyszerre vagyok meghatva, mert többen írtátok hogy hiányzom, meg fel is vagyok spanolva a slash képektől... nyamm

jah, én is alig bírtam vonszolni magam, térdem kivan. meg a fejem fáj, mert olyan durván kiszáradtam hogy kéész. nem ittam eleget. egész este ittam azt a bacardikólát, amit Edó adott egyem husát, meg két ásványvizet. hát, úgy az este vége felé többször éreztem úgy hogy na akkor én most összeesem. többet nem csinálok ilyet. persze senki nem látta rajtam, mert így is nyomtam, mint állat. fúú, egyik-másik számnál, igen remélem h senki nem kamerázott/fényképezett mert vállalhatatlanul tomboltam. (az a Majom a ketrecben azért nem volt szar)

jól leszbiztünk ugye Usi? Corruptra... lazán.

jah, pikantéria:
ott volt az a srác, akit 15évesen, nyíregyen ismertem meg, az első MODE-os haverom. igaz csak felszínesen, de azért ő vezetett be ebbe az egészbe, és ezért nagyon nagy szeretettel gondolok rá. csak éppen, egy hülyeség, egy félreértés miatt megbántottam azt hiszem, és nem hajlandó megbocsátani nekem. látjátok, tegnap is, úgy csináltunk, mintha nem is ismernénk egymást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azért jó volt látni. amúgy szép fiú, kicsit Dave-es. biztos láttátok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 07. - 22:57:23
Létrehozva: #19598

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 07. - 11:26:57) *
Capri,

Igen, az Oroszlánkirályos párnahuzatom LOL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most csak a kispárnahuzatom van itt, de felhozatom majd az egész ágynemű garnitúrámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Várunk legközelebb!

MYM-en milyen verseny volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt felnézek.

Igen, megiszlak és jobban leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hülye!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem meginni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ................. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 07. - 23:00:31
Létrehozva: #19599

devotee

HOgy mi történt Drága Lola? Sok minden nem változott, imádjuk Dave testét, tekintetét, imádjuk MArtint, és a kéjzsákját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem a lányok nem irtak azóta, úgyhogy arról nem maradtál le. Capri új tortillákat tanul.. vagy mi azok.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg valami új template-ket is ...
Vicusnak beteg volt a Petra, aztán meg a bal mandulája is fájt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fújta, és már kutya baja. Usival, Angie-vel tegnap találkoztál, tehát róluk mindent tudsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jantar még mindig küldi a képeket, és a vidiket... és még mindig utálja Zsédát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy volt jön velünk a drága bulájozni, de aztán konferenciára kellett mennie. Sori nagyon ritkán van, mert sokat dolgozik, mindig mindig benéz, de csak nagyon rövid időre...
A pasik jól vannak, Neo hevesen udvarolgat még mindig Vicusnak, Tatu is nagyon ritkán jön...
Trix-nél minden rendben van, asszem mindenkit meg emlitettem, akik mostanában hozzászóltak a fórumhoz.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 07. - 23:04:07
Létrehozva: #19600

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 07. - 23:00:31) *
HOgy mi történt Drága Lola? Sok minden nem változott, imádjuk Dave testét, tekintetét, imádjuk MArtint, és a kéjzsákját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem a lányok nem irtak azóta, úgyhogy arról nem maradtál le. Capri új tortillákat tanul.. vagy mi azok.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg valami új template-ket is ...
Vicusnak beteg volt a Petra, aztán meg a bal mandulája is fájt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fújta, és már kutya baja. Usival, Angie-vel tegnap találkoztál, tehát róluk mindent tudsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jantar még mindig küldi a képeket, és a vidiket... és még mindig utálja Zsédát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy volt jön velünk a drága bulájozni, de aztán konferenciára kellett mennie. Sori nagyon ritkán van, mert sokat dolgozik, mindig mindig benéz, de csak nagyon rövid időre...
A pasik jól vannak, Neo hevesen udvarolgat még mindig Vicusnak, Tatu is nagyon ritkán jön...
Trix-nél minden rendben van, asszem mindenkit meg emlitettem, akik mostanában hozzászóltak a fórumhoz.

óóóó, köszi az összefoglalót, édesdrága vagy.

mit kell halljak, Neo! amint kiteszem a lábam, másnak udvarolsz???!!! na jó, akkor ezennel köztünk mindennek vége!!!! (itt most Lola földhöz, illetve falhoz baszkod néhány törékeny dolgot, üvegcsörömpölés, műbalhé, hisztérikusan megemelkedett hang, majd Lola kiviharzik) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 978 979 980 981 982 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
45 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (45 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: