2400 Oldal V  « < 980 981 982 983 984 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 08. - 07:59:13
Létrehozva: #19621

devotee

vica: köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: jaj, múltkor asszem elfelejtettem válaszolni neked a Mart DJ-settel kapcsolatban. Majd visszakeresek, mert egy Hourglassos Dave-es fellépés mp3-át már belinkeltem ide, de akkor kezdődtek a szolgáltatógondok a Freestate-nek, és elkerülte a figyelmeteket. Szóval nincs elfelejtve ám a DJ set se! Csak majd néha szólj rám, nehogy kimenjen a fejemből!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 08:06:52
Létrehozva: #19622

devotee

jaj elfelejtettem az előbb írni:Angie jobbulást kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 08. - 08:27:58
Létrehozva: #19623

devotee

Sziasztok!

Usi, az extrákat még nem írtam át, meg az Alkonyatot sem.... de fokozatosan készülnek.

Vica, köszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 08:33:52
Létrehozva: #19624

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 07. - 23:37:10) *
nekem a srácban amúgy az a mókás, hogy semmit nem változik. én azért ezeket a külsőségeket kinőttem, ő meg még mindig pontosan ugyanúgy öltözik, ahogy akkor amikor megismertem, sőt, sztem gyakorlatilag 1989 óta ugyanúgy öltözik. ez fura. még mindig Dave-es csőnaci, Dave-es atléta, Dave-es farmerdzseki, kis kendő az oldalán, DM-medál. félre ne értsetek, nektek is van medálotok is meg minden, de ő ezt kb 15 éve ugyanígy nyomja és lassan időszerű volna esetleg újragondolni ezt a dolgot. na de mindegy. anno is ilyen külsőségek-dolgon vesztünk össze

A sráccal kapcsolatban az jutott az eszembe,hogy nem tud haladni a korral?Ez pont olyan mintha Dave is még mindig úgy öltözne mint 1989-ben.Tök röhejes lenne.Változnak az idők és úgy tűnik a srác nem igazán akar róla tudomást venni. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

És még valami Neo nekem udvarlásával kapcsolatban:még PÜ-ben is beszélgettünk de csak azért,hogy a többiek ne tudják elolvasni milyen hevesen udvarol nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 08. - 08:46:33
Létrehozva: #19625

devotee

Jó Reggelt Mindenkinek!
Ismét hétfő, meló. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan álmos vagyok, alig látok.
Köszi Usi, hogy eszedbe jutott a DJ set.

Vicus! Szóval ti meg priviben pervezkedtek? Ezt mégis hogy gondolod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minket meg kihagytok!

Lola, üdv újra itt Nagyon hiányoztál!

Ange, ha minden igaz, nekem is ma hozzák az Alkonyatot. Már nagyon kivi vagyok rá. Barátnőm teljesen rá van kattanva, egymás után 3 szor nézte meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 08. - 08:55:25
Létrehozva: #19626

devotee

Mára el is köszönök, sok a munka, nem hagynak fórumozni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 08. - 09:07:58
Létrehozva: #19627

devotee

Trixx: nekem anno nagyon bejött az Alkonyat, láttam vagy 10-15x, de azóta már lejjebb adott a lelkesedés nálam.

Angie: okés, köszi! XD csak féltem hogy esetleg elfelejtetted... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nah, kész az esszé. Most fordítom kicsit az IDM-et, aztán mennem kell órákra! DE NINCS KEDVEEEEM!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 11:50:56
Létrehozva: #19628

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 08. - 08:46:33) *
Jó Reggelt Mindenkinek!
Ismét hétfő, meló. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan álmos vagyok, alig látok.
Köszi Usi, hogy eszedbe jutott a DJ set.

Vicus! Szóval ti meg priviben pervezkedtek? Ezt mégis hogy gondolod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minket meg kihagytok!

Lola, üdv újra itt Nagyon hiányoztál!

Ange, ha minden igaz, nekem is ma hozzák az Alkonyatot. Már nagyon kivi vagyok rá. Barátnőm teljesen rá van kattanva, egymás után 3 szor nézte meg.

Trixx nyugalom nem pervezkedtünk Neoval privátban.Csak poénkodtam a jóelőbb és azért irtam mert annyit voltam emlegetve tegnap este és ki volt hangsúlyozva,hogy Neo nekem udvarolt.Teljesen másról volt szó és nem volt benne semmi perverz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 12:13:23
Létrehozva: #19629

devotee

Mode látlak.Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 12:56:05
Létrehozva: #19630

devotee

Szia Vica itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 13:01:40
Létrehozva: #19631

devotee

na most meg mindenki eltűnt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 13:02:18
Létrehozva: #19632

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 08. - 12:56:05) *
Szia Vica itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itten vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi a helyzet irópalánta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 13:09:35
Létrehozva: #19633

devotee

Na most meg itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hűha, hát kezd alakulni a helyzet, ugyanis tegnap anyukám azt mondta, hogy szombaton beszéde van Kesikkel..és mi másról akarna beszélni vele, ha nem arról, hogy mi lesz áprilisba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juhééé XD

Aztán..tegnap este anyámmal 2 órán keresztül folyamatosan röhögtünk. Ugyanis 101-et néztünk, aztán nekem volt egy olyan beszólásom, amikor Alant mutatták, hogy :
"Bizsereg a gyomrocskám..meg egy kicsit lejjebb is bizsereg"
Anyám először nézett rám meglepődve, aztán elkezdett röhögni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meg utána is Hourglass studió videókat néztünk, annyit röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És álmodtam is..még hozzá nem akármit...olyat csókolóztunk Alannel... XDD
Az volt, hogy elment Recoil party-ra...én meg elmentem a házába és őriztem azt. De tök ismeretlenül, meg minden. és ott volt egy jó nagy kád tele vízzel. Aztán Alan egyszer csak hazaért..Tökre megijedtem, hogy most mi lesz. De megköszönte, hogy vigyáztam a házra. Kicsit meg is voltam lepődve. Aztán csak úgy odajött és lekapott (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Megint valóságosnak tűnt, és olyan finom meg édes volt..ahh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na aztán utána beültünk a kádba, és fölébredtem... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Köszi, nekem is tetszik az avatarom.

Jajj ez most jó hosszú lett XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 13:16:25
Létrehozva: #19634

devotee

Hű Mode micsoda álom...most képzeld el ha nem ébredsz fel lehet megálmodod,hogyan matattok a viz alatt egymáson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Bizsereg a gyomrocskám..meg egy kicsit lejjebb is" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt elhiszem
Jó,hogy azt nem mondtad anyukádnak,hogy "nedvesedik a bugyim" akkor azt hiszem még nagyobbat nézett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 13:19:27
Létrehozva: #19635

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 08. - 13:16:25) *
Hű Mode micsoda álom...most képzeld el ha nem ébredsz fel lehet megálmodod,hogyan matattok a viz alatt egymáson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

úristen... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na azt majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pedig azt akartam mondani először (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 13:23:13
Létrehozva: #19636

devotee

Mode gondold tovább a fürdős jelenetet.... megtalálod Alan micsodáját ahogy lebeg a vizbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beleirhatnád az álmodat a fickedbe

talán jobb,hogy nem azt mondtad az anyukádnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 13:26:02
Létrehozva: #19637

devotee

Jajj meg volt egy olyan is, hogy van egy interjú, amit Alannel és Martinnal készítettek. Valami ronda 20 kilós nő XD
Na aztán amikor megláttam Alankét, elkezdtem ordítozni, hogy " Néééézd milyen szexiiiiii"
Anyám meg azt hitte hogy a nőre gondolok XD Hát mondom nem hiszem el..ott ül életem szerelme meg egy 20 kilós ronda nő és még azt hiszi, hogy a nőt nézem szexinek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 08. - 13:23:13) *
Mode gondold tovább a fürdős jelenetet.... megtalálod Alan micsodáját ahogy lebeg a vizbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beleirhatnád az álmodat a fickedbe

XDDD!!!!!
Ez nagyon jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meglátjuk, mert annyira perverz dolgokat nem akartam belevinni, de ezt szerintem meg lehetne fogalmazni nem percerzen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"Alan micsodáját ahogy lebeg a vízbe" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah lehet hogy jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt viszont mondtam neki, hogy Kesik vízhatlan tangát rendelt nekem áprilisra XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 13:29:44
Létrehozva: #19638

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 08. - 13:24:54) *
Jajj meg volt egy olyan is, hogy van egy interjú, amit Alannel és Martinnal készítettek. Valami ronda 20 kilós nő XD
Na aztán amikor megláttam Alankét, elkezdtem ordítozni, hogy " Néééézd milyen szexiiiiii"
Anyám meg azt hitte hogy a nőre gondolok XD Hát mondom nem hiszem el..ott ül életem szerelme meg egy 20 kilós ronda nő és még azt hiszi, hogy a nőt nézem szexinek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

na ezen most nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anyukád azt hitte talán vannak leszbi hajlamaid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 08. - 13:26:02) *

XDDD!!!!!
Ez nagyon jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meglátjuk, mert annyira perverz dolgokat nem akartam belevinni, de ezt szerintem meg lehetne fogalmazni nem percerzen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"Alan micsodáját ahogy lebeg a vízbe" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah lehet hogy jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt viszont mondtam neki, hogy Kesik vízhatlan tangát rendelt nekem áprilisra XD

nem lenne abban semmi perverz,hogy ha leirnád amint két szerelmes ember egy fürdőkádban csinál ezt azt egymással (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 08. - 13:30:57
Létrehozva: #19639

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 08. - 13:26:57) *
na ezen most nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
anyukád azt hitte talán vannak leszbi hajlamaid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ezek szerint azt hitte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) FÚÚÚJ XDDD

jajj meg még azt se meséltem, hogy múlt héten benn kellett maradni szerdán 6. órába, de ez csak 5. óra elején derült ki. Aztán gondoltam, hogy akkor szünetbe haza szólok anyámnak, hogy ne aggódjon, mert ő meg otthon várt. Csak a tanár meg nem engedett ki minket szünetbe. Aztán anyám hívott is 3-szor, ezt láttam ugye utólag. És azóta azzal szekál, hogy nem is iskolába voltam, hanem pasiztam...... és mondom neki tegnap:
"Te figyelj, szerinted én életem szerelmének érkezése előtt 2 hónappal pasiznék?"
Azt mondja anyám : "Én egy hetet se várnék rá"
Aztán röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mivel én több, mint 3 éve várok rá..szóval..XD

Jólvan . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nemsokára úgyis jönnek a szerelmes jelenetek, aztán akkor oda becsempészek valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írom a 6. fejezetet. 7-be meg már ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 08. - 13:36:28
Létrehozva: #19640

devotee

anyukád már rögtön arra gondol a kislánya más utakon jár mint a suli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 08. - 13:30:57) *
Hát ezek szerint azt hitte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) FÚÚÚJ XDDD

jajj meg még azt se meséltem, hogy múlt héten benn kellett maradni szerdán 6. órába, de ez csak 5. óra elején derült ki. Aztán gondoltam, hogy akkor szünetbe haza szólok anyámnak, hogy ne aggódjon, mert ő meg otthon várt. Csak a tanár meg nem engedett ki minket szünetbe. Aztán anyám hívott is 3-szor, ezt láttam ugye utólag. És azóta azzal szekál, hogy nem is iskolába voltam, hanem pasiztam...... és mondom neki tegnap:
"Te figyelj, szerinted én életem szerelmének érkezése előtt 2 hónappal pasiznék?"
Azt mondja anyám : "Én egy hetet se várnék rá"
Aztán röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mivel én több, mint 3 éve várok rá..szóval..XD

Jólvan . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nemsokára úgyis jönnek a szerelmes jelenetek, aztán akkor oda becsempészek valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írom a 6. fejezetet. 7-be meg már ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na arra kiváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már ilyen gyorsan összejöttök?hát nem vártok túl sokat
úgy is mondhatnám nem vesztegetitek az időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 980 981 982 983 984 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
107 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (107 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: