![]() ![]() |
2010.02. 08. - 13:37:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anyukád már rögtön arra gondol a kislánya más utakon jár mint a suli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát rosszul gondolja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De viszont nagyon jól tudja, hogy engem még nem igazán érdekel a fiúzás..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár mindenki azzal tömi a fejemet, hogy már eljönne az ideje.. Persze majd akkor jön el az ideje amikor én úgy gondolom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És még nagyon nem gondolom úgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyukád már rögtön arra gondol a kislánya más utakon jár mint a suli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na arra kiváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már ilyen gyorsan összejöttök?hát nem vártok túl sokat úgy is mondhatnám nem vesztegetitek az időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat leszünk együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért jövünk hamar össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:43:13
Létrehozva:
|
|
|
szerintem meg annak örüljön az anyukád,hogy ilyen gondolkodású vagy és nem hallotta még rólad,hogy fűvel-fával lefekszel mint ahogy sajnos a korosztályod tagjaira általában jellemző (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nem maradtál még le semmiről, sokat lesztek együtt?vizszintesben legfőképp gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:46:05
Létrehozva:
|
|
|
szerintem meg annak örüljön az anyukád,hogy ilyen gondolkodású vagy és nem hallotta még rólad,hogy fűvel-fával lefekszel mint ahogy sajnos a korosztályod tagjaira általában jellemző (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem maradtál még le semmiről, sokat lesztek együtt?vizszintesben legfőképp gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is mondtam ezt egyszer neki, még régebben, amikor valami baja volt azzal, hogy mindig csak a DM-el foglalkozom XD Inkább örüljön, hogy egy tapasztalt férfinek akarom magam adni XD Jajj most röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt még nem tudom, hogy úgy mennyit leszünk együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont sokat beszélgetünk előtte na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:46:56
Létrehozva:
|
|
|
"Alan micsodáját ahogy lebeg a vízbe" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah lehet hogy jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt viszont mondtam neki, hogy Kesik vízhatlan tangát rendelt nekem áprilisra XD Aztán véletlenül becsusszan valahová (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Aztán véletlenül becsusszan valahová (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) júúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:49:12
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolod,hogy Alan egészséges férfiként ha egy csinos nő van a közelébe akkor beszélgetni akar majd vele sokat?....inkább mást csinálni aztán jöhet a beszélgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 08. - 13:49:19
Létrehozva:
|
|
|
júúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Malac vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:50:30
Létrehozva:
|
|
|
Aztán véletlenül becsusszan valahová (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) besiklik a likba a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:51:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolod,hogy Alan egészséges férfiként ha egy csinos nő van a közelébe akkor beszélgetni akar majd vele sokat?....inkább mást csinálni aztán jöhet a beszélgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát....nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie : Megmondjam őszintén? Jól esett ilyet olvasni XD |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:54:05
Létrehozva:
|
|
|
Malac vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ugyan dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát....nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie : Megmondjam őszintén? Jól esett ilyet olvasni XD jól esett mi?persze aztán el is képzelted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:54:26
Létrehozva:
|
|
|
ugyan dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól esett mi?persze aztán el is képzelted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát őőőő.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 13:57:56
Létrehozva:
|
|
|
Na valld be,hogy elképzelted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy játszadozol a Magnummal vagy minek is lett elnevezve Alan kukija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 08. - 13:59:50
Létrehozva:
|
|
|
Na valld be,hogy elképzelted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy játszadozol a Magnummal vagy minek is lett elnevezve Alan kukija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .......... |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:01:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) besiklik a likba a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felfedezi a barlangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát....nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie : Megmondjam őszintén? Jól esett ilyet olvasni XD Hát ezt rögtön sejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyan dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól esett mi?persze aztán el is képzelted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom én ezt, hogy annyira nem volt malac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak kicsit. |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:02:34
Létrehozva:
|
|
|
Felfedezi a barlangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezt rögtön sejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom én ezt, hogy annyira nem volt malac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak kicsit. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most el kell mennem 1-2 órára. Anyám nem örülne, ha a gép előtt találna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írom tovább a történetemet a másik gépen, azon meg nincs net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá, legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd jövök ám perverzkedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode hány gépetek van nektek?Pá jó irást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie "felfedezi a barlangot"...látom ma formában vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:06:38
Létrehozva:
|
|
|
2 gépünk van, mert kaptam egyszer egyet karácsonyra még régebben, de azt alig használom. Az csak esetleg képek tárolására meg hasonlókra jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát az én barlangomat felfedezhetné..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:10:09
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk úgy van,hogy van egy asztali masina amit a férjem használ én meg régi laptopon gépészkedek de hát ezt tudjátok.De a személyes cuccaim ahova a novidat lementettem Mode(Angie a te novidat is lementettem) az asztali gépen van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode tuti szivesen felfedezné. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:11:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode hány gépetek van nektek?Pá jó irást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie "felfedezi a barlangot"...látom ma formában vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hirtelen ez jutott eszembe, az Egy gésa emlékiratai című könyvben/filmben hívták így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most el kell mennem 1-2 órára. Anyám nem örülne, ha a gép előtt találna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írom tovább a történetemet a másik gépen, azon meg nincs net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá, legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd jövök ám perverzkedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, történelmet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) páááááááááá |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Hirtelen ez jutott eszembe, az Egy gésa emlékiratai című könyvben/filmben hívták így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, történelmet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) páááááááááá Mit hivtak úgy a filmben Angie?E? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen történelemről van szó?Megint csak e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |