![]() ![]() |
2010.02. 08. - 14:19:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na végre kiszámláztam, gondoltam bekikkantok!
Hi-hi, megy a perverzkedés rendesen. Teljesen megrontjátok Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heyles. Mode: Egyébként tényleg tök jó dolog, hogy még nem fiúzol, ráérsz, nem késel le semmiről. Tényleg örülhet anyukád. Azért milyen jó Neked. Együtt néziktek a 101-et, együtt rajongtok, most irigykedek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és jó az avatarod, az előző nekem kicsit ilyesztő volt. Ange, szerintem is a "Gésában" hívták így. Szerettem azt a filmet. Sírtam is rajta. |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Nincs kedvem dolgozni! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
|
|
2010.02. 08. - 14:25:48
Létrehozva:
|
|
|
Mit hivtak úgy a filmben Angie?E? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen történelemről van szó?Megint csak e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A női nemi szervet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, hogy lehetsz ilyen éretlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:25:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 08. - 14:26:47
Létrehozva:
|
|
|
Na végre kiszámláztam, gondoltam bekikkantok! Hi-hi, megy a perverzkedés rendesen. Teljesen megrontjátok Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heyles. Mode: Egyébként tényleg tök jó dolog, hogy még nem fiúzol, ráérsz, nem késel le semmiről. Tényleg örülhet anyukád. Azért milyen jó Neked. Együtt néziktek a 101-et, együtt rajongtok, most irigykedek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és jó az avatarod, az előző nekem kicsit ilyesztő volt. Ange, szerintem is a "Gésában" hívták így. Szerettem azt a filmet. Sírtam is rajta. Igen, Mode-ot belerántjuk a fertőbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Gésát nagyon szeretem könyvben is meg filmben is, olyan szép!!! Nincs kedvem dolgozni! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Én sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:29:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie aha értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem láttam és nem olvastam ezt a Gésás témát.
Kül nálunk a női nemi szervet puncinak hivják vagy bulának és hasonlóknak úgyhogy ha konkrétan megnevezed mire gondolsz hamarabb megértem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:31:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie aha értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem láttam és nem olvastam ezt a Gésás témát. Akkor majd egyszer kölcsönadom, neked nagyon tetszene szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Akkor majd egyszer kölcsönadom, neked nagyon tetszene szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké.Biztosan tetszene ha annyira jó mint ahogy mondjátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 14:44:01
Létrehozva:
|
|
|
Oké.Biztosan tetszene ha annyira jó mint ahogy mondjátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor majd elpostázom neked a könyvet, ha hazamegyek, mert az Csabán van... kétlaki élet hátrányai. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 15:30:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok bébik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, Shad jól van, holnaptól már csökken a prednisolon, úgyhogy már csak egyet kell aludnom úgy, hogy éjjel ki kell járnom vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neki is jó lesz már, mert nagyon ki van merülve. Tulajdonképpen, ma éjjel csak 3x, vagy 4x keltem fel, ami ilyenkor max 10 percet jelent, mivel csak kilépek a lakásból, és cssak állok a ház előtt, ő meg csurizik, csak áll,, lóg a füle is, olyan álmos CSakhogy szerintem nekem egy hete kimarad a R.E. M. fázisom... vagy mi a faki az, amikor mélyen alszunk, mivel folyton felkelek... de már csak egy naaaaaaap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán szerdán újabb kemó, remélem nem lesz ezzel a gyógyszerrel sem gond, amit kap.. mert négy félét kell kapnia, mindig mást, ahogy a protokoll írja! Hogy jött ide a női nemiszerv? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lemaradtam rendesen... bula.. ez olyan randa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 15:36:04
Létrehozva:
|
|
|
Akkor majd elpostázom neked a könyvet, ha hazamegyek, mert az Csabán van... kétlaki élet hátrányai. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Rendben köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok bébik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, Shad jól van, holnaptól már csökken a prednisolon, úgyhogy már csak egyet kell aludnom úgy, hogy éjjel ki kell járnom vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neki is jó lesz már, mert nagyon ki van merülve. Tulajdonképpen, ma éjjel csak 3x, vagy 4x keltem fel, ami ilyenkor max 10 percet jelent, mivel csak kilépek a lakásból, és cssak állok a ház előtt, ő meg csurizik, csak áll,, lóg a füle is, olyan álmos CSakhogy szerintem nekem egy hete kimarad a R.E. M. fázisom... vagy mi a faki az, amikor mélyen alszunk, mivel folyton felkelek... de már csak egy naaaaaaap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán szerdán újabb kemó, remélem nem lesz ezzel a gyógyszerrel sem gond, amit kap.. mert négy félét kell kapnia, mindig mást, ahogy a protokoll írja! Hogy jött ide a női nemiszerv? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lemaradtam rendesen... bula.. ez olyan randa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edóka. Szegény kutyus.Kitartás akkor már csak egy nap amitől annyit pisil aztán nyugodtabban alhattok. A női nemi szerv meg úgy jött témába,hogy Mode álmodott Alan-el,hogy vigyázott Alan házára ahol volt egy nagy kád teli vizzel és bele ültek de felébredt.Én meg irtam neki,hogy ha tovább álmodik benne lett volna az álomba,hogy látja Alan kukacát lebegni a vizbe ami aztán besiklott volna a helyére vágta rá Angie aztán hozzá tette,hogy felfedezné a barlangot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán Angie elmagyarázta,hogy az Egy gésa emlékiratai cimű könyvben hivták a női nemiszervet barlangnak. A bula tényleg randa elnevezés...oké akkor legyen szunszogó...na ez már jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most képzeld el ha a nőket a micsodájuk alapján Esmeralda Puniellának hivnák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 15:46:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie aha értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem láttam és nem olvastam ezt a Gésás témát. Kül nálunk a női nemi szervet puncinak hivják vagy bulának és hasonlóknak úgyhogy ha konkrétan megnevezed mire gondolsz hamarabb megértem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica ezen röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó örülök, ha jobban van a kutyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is azt mondom, hogy kitartás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 15:50:59
Létrehozva:
|
|
|
Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica ezen röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó örülök, ha jobban van a kutyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is azt mondom, hogy kitartás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvasd tovább amit Edókának irtam |
|
|
|
2010.02. 08. - 16:04:17
Létrehozva:
|
|
|
Rendben köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edóka. Szegény kutyus.Kitartás akkor már csak egy nap amitől annyit pisil aztán nyugodtabban alhattok. A női nemi szerv meg úgy jött témába,hogy Mode álmodott Alan-el,hogy vigyázott Alan házára ahol volt egy nagy kád teli vizzel és bele ültek de felébredt.Én meg irtam neki,hogy ha tovább álmodik benne lett volna az álomba,hogy látja Alan kukacát lebegni a vizbe ami aztán besiklott volna a helyére vágta rá Angie aztán hozzá tette,hogy felfedezné a barlangot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán Angie elmagyarázta,hogy az Egy gésa emlékiratai cimű könyvben hivták a női nemiszervet barlangnak. A bula tényleg randa elnevezés...oké akkor legyen szunszogó...na ez már jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most képzeld el ha a nőket a micsodájuk alapján Esmeralda Puniellának hivnák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vica ez...hát ez nagyon jó XD Ezt nézzétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csinosak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na végre kiszámláztam, gondoltam bekikkantok! Hi-hi, megy a perverzkedés rendesen. Teljesen megrontjátok Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heyles. Mode: Egyébként tényleg tök jó dolog, hogy még nem fiúzol, ráérsz, nem késel le semmiről. Tényleg örülhet anyukád. Azért milyen jó Neked. Együtt néziktek a 101-et, együtt rajongtok, most irigykedek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és jó az avatarod, az előző nekem kicsit ilyesztő volt. Ange, szerintem is a "Gésában" hívták így. Szerettem azt a filmet. Sírtam is rajta. Szerintem sem kések le semmit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt, én büszke vagyok arra, hogy nem adom magam ilyen könnyen. (csak Alannek XD)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 08. - 16:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Martin kinézete.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Helyes ne is add könnyen magad. |
|
|
|
2010.02. 08. - 16:15:28
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Martin kinézete.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes ne is add könnyen magad. Mint egy boszorka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannek széttárom magam amikor csak akarja, de más hozzám ne merjen érni... |
|
|
|
2010.02. 08. - 16:20:18
Létrehozva:
|
|
|
Alan-ek kitárulkoznál mint a kagyló amiben ott a gyöngy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin a himboszorkány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 16:23:40
Létrehozva:
|
|
|
Alan-ek kitárulkoznál mint a kagyló amiben ott a gyöngy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin a himboszorkány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neki...bármikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő a szívem vágya nem más (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Himboszorkány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 16:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor áprilisba kapd el a frakkját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 08. - 16:30:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor áprilisba kapd el a frakkját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) frakkját vagy farkát? XDD Júj de izé vagyok XD Egyébként megpróbálom elkapni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már az is örömet fog okozni, ha rám néz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |