![]() ![]() |
2010.02. 08. - 22:10:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na, hazaértem... a tanárunk is dühös meg én is. Egy darabig vicces, ha valaki folyton lemarad a tananyagban, de egy idő után nem az, és asszem ma jött el ez a pont. Az egy dolog, hogy házi feladatot nem csinál senki sem, de nem is gyakorolnak semmit. A Flash nem könnyű és még csak az elején vagyunk, de már január óta ezt vesszük és egyesüknek fogalmuk nincs mi az a keyflame vagy motion tween, amit azért már illene tudni... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Totál szétesett a banda, de a tanár, az Attila megmondta, hogy a következő vizsgán kegyetlenül kivágja azt, aki egész órán internetezeik vagy képtelen tartani a csigalassú tempót, vagy nem csinál házit. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na most kaptunk olyan flash feladatot, hogy huh...
Lola, akkor szombat délután neked jó? Edó, sajna IMAX-be nem lehet rá jegyet venni, így mezei 3D-ben nézzük meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna már az imax jegyeket is felvásárolják a jegyüzérek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) http://www.youtube.com/watch?v=VU31giMd624 Na ez Angie-nek tuti tetszeni fog.. bár lehet neked is Capri.. csak azért gondoltam Angie-re, mert imádja az avatar-t Ez tényleg jó, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:11:43
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/25/GCrkHHgn2Yc edó nem is csoda ha bejelölnek tök szép csaj vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe... jól lehet fotózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg ott még sokkal vékonyabb vagyok, persze azért raktam fel mostaniakat is, de nem látszik a valagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... nade ne azért jelöljön a barom, mert valaki tetszik neki.. ne vicceljenek már, ismerősöket keres az ember, akikkel jól érzi magát Aztán nekem volt ám egy csomó olyan, aki úgy röpitettem, mint a huzat.. mert mondjuk neo-náci megszólalásai voltak a közösben, vagy mi a faki volt az ott régen Na a zsidózós, cigányozós emberekre egyáltalán nem vagyok kiváncsi.. de egyáltalán nem. Én az ilyenekkel az életben is megszakitom a kapcsolatot, amennyire csak lehet. |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:17:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 08. - 22:19:47
Létrehozva:
|
|
|
Na, hazaértem... a tanárunk is dühös meg én is. Egy darabig vicces, ha valaki folyton lemarad a tananyagban, de egy idő után nem az, és asszem ma jött el ez a pont. Az egy dolog, hogy házi feladatot nem csinál senki sem, de nem is gyakorolnak semmit. A Flash nem könnyű és még csak az elején vagyunk, de már január óta ezt vesszük és egyesüknek fogalmuk nincs mi az a keyflame vagy motion tween, amit azért már illene tudni... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Totál szétesett a banda, de a tanár, az Attila megmondta, hogy a következő vizsgán kegyetlenül kivágja azt, aki egész órán internetezeik vagy képtelen tartani a csigalassú tempót, vagy nem csinál házit. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na most kaptunk olyan flash feladatot, hogy huh... Lola, akkor szombat délután neked jó? Edó, sajna IMAX-be nem lehet rá jegyet venni, így mezei 3D-ben nézzük meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna már az imax jegyeket is felvásárolják a jegyüzérek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez tényleg jó, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor nem küldöm el neked a másikat sem Angie... megtaláltad azt is? |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:20:13
Létrehozva:
|
|
|
Jajj ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Innen lehetett a legtöbb jó mixet leszedni és basszus erre mi történt, hát a Rapid törölte mind a 15.000 mixet (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Az oldal tulaja meg nem tölti fel őket újra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Update 06/02/2010: A few days ago (February 2), Rapidshare has made some changes to identify illegal content posted on their servers. As a result, almost all the remixes posted on this site have been wrongly categorized as copyrighted and are therefore no longer available for download. Please do not mail me about this - there is nothing I can do to change that and I'm not going to re-upload all the remixes (more than 15,000), with the exception of maybe the latest additions (the ones added this year). Thanks for your understanding and I hope you've enjoyed my site during the past 5 years. |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:25:47
Létrehozva:
|
|
|
Akkor nem küldöm el neked a másikat sem Angie... megtaláltad azt is? Igen, megtaláltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi!! |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola, akkor szombat délután neked jó? simán jó nekem a szombat. hehe, de szépséges lesz!!! ma a hülye milliomoscsávó csopitársam azt is benyögte hogy az AVATAR milyen ovis szar volt... basszus... azt hittem leütöm. na azt nem tudom mondjuk az olyanok, mint akiket írsz, minek prekálják ki a tanfolyamdíjat. én nem fizetek az egyetemért egy fillért se, de így is elbaszott időnek érezném ha nem figyelnék vagy ilyesmi... |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:33:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok!
Capri, én is látom a betűket a szépséges alkotásodon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:35:36
Létrehozva:
|
|
|
Aztán nekem volt ám egy csomó olyan, aki úgy röpitettem, mint a huzat.. mert mondjuk neo-náci megszólalásai voltak a közösben, vagy mi a faki volt az ott régen Na a zsidózós, cigányozós emberekre egyáltalán nem vagyok kiváncsi.. de egyáltalán nem. Én az ilyenekkel az életben is megszakitom a kapcsolatot, amennyire csak lehet. naigen. én sem bírom az ilyesmit, de ezt már asszem beszéltük... nekem is kizáró tényező az ilyesmi. |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:37:34
Létrehozva:
|
|
|
simán jó nekem a szombat. hehe, de szépséges lesz!!! ma a hülye milliomoscsávó csopitársam azt is benyögte hogy az AVATAR milyen ovis szar volt... basszus... azt hittem leütöm. na azt nem tudom mondjuk az olyanok, mint akiket írsz, minek prekálják ki a tanfolyamdíjat. én nem fizetek az egyetemért egy fillért se, de így is elbaszott időnek érezném ha nem figyelnék vagy ilyesmi... Ok, akkor megveszem holnap a jegyeket szombat délutánra, mivel én vasárnap reggel 8-kor indulok Zágrábba, így az este nem jó, merthogy 3 órás ugye a film. Majd csörgök mikor megvannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ez egy jó kérdés. Tanárunk is mondta, hogy azért fél milláért drága hülyének lenni... De én azt csinálnám, hogy egyszerűen letiltanám az internetet. Nagyon radikális, de akkor legalább nem mindenki a chateléssel meg egyebekkel lenne elfoglalva akkor, amikor amúgy tök hülye ahhoz, amit csinálunk. Jó éjt.... Goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:41:55
Létrehozva:
|
|
|
Ok, akkor megveszem holnap a jegyeket szombat délutánra, mivel én vasárnap reggel 8-kor indulok Zágrábba, így az este nem jó, merthogy 3 órás ugye a film. Majd csörgök mikor megvannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ez egy jó kérdés. Tanárunk is mondta, hogy azért fél milláért drága hülyének lenni... De én azt csinálnám, hogy egyszerűen letiltanám az internetet. Nagyon radikális, de akkor legalább nem mindenki a chateléssel meg egyebekkel lenne elfoglalva akkor, amikor amúgy tök hülye ahhoz, amit csinálunk. Jó éjt.... Goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fél milla???!!! wooow!!!! annyiért basszus... na mindegy, no comment oké a szombat, simán. szabad a hétévégém |
|
|
|
2010.02. 08. - 22:42:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok! Capri, én is látom a betűket a szépséges alkotásodon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szépséges? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, akkor más is el fogja tudni olvasni XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 08. - 23:52:27
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, akkor pusszancs, jóccakát
|
|
|
|
2010.02. 09. - 01:09:01
Létrehozva:
|
|
|
"MI??? A Mikulás nem létezik?!" - a csaj az én szövegemet használta fel ehhez anno XD
(IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/LOLDm/cap125.jpg) vicának: (IMG:http://991.com/newGallery/David-Gahan-Paper-Monsters-492390.jpg) (IMG:http://www.side-line.com/images/uploads/depeche-mode-2009.jpg) (IMG:http://wlir.fm/a-_gahan.jpg) (IMG:http://4.bp.blogspot.com/_FxaAe6kUPN8/SNAAii6Xg-I/AAAAAAAAAVc/bkIc3jChdm0/s400/Dave%20Gahan%20(3).jpg) Ezt meg most dobtam össze az IDM 8-as fejezetéhez: (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/039/a/a/It_doesn__t_matter_8_by_Useless_girl.jpg) Na esélytelen, hogy én most visszaolvassak. Kóma vagyok! Pá emberek! |
|
|
|
2010.02. 09. - 06:20:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Capri, igen, jó lett a kis szösszeneted. Szerintem teljesen olvasható (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, részemről is no comment a sulis rész, mármint a tanulók hozzáállásáról. Usi, jó lett a háttered meg az a Mikulásos szöveg se rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 08:00:16
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen jan 30án volt az utolsó vizsgám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/12/t6z59ONVS0c (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magamnak küldöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar ez a vidi! Ahhhhhhhhhhh Kikészültem így munkakezdésre. Bugyi nedves, nem tudok ülni a székemben. Ahhhhhhhhhhh Martin teljesen elvarázsolt! Grat a vizsgáidhoz! Jó reggelt mindenkinek! Usi, cukor a Martin baba! |
|
|
|
2010.02. 09. - 08:09:44
Létrehozva:
|
|
|
Jajj ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Innen lehetett a legtöbb jó mixet leszedni és basszus erre mi történt, hát a Rapid törölte mind a 15.000 mixet (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Az oldal tulaja meg nem tölti fel őket újra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Update 06/02/2010: A few days ago (February 2), Rapidshare has made some changes to identify illegal content posted on their servers. As a result, almost all the remixes posted on this site have been wrongly categorized as copyrighted and are therefore no longer available for download. Please do not mail me about this - there is nothing I can do to change that and I'm not going to re-upload all the remixes (more than 15,000), with the exception of maybe the latest additions (the ones added this year). Thanks for your understanding and I hope you've enjoyed my site during the past 5 years. NE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még csomót le akartam szedni!!!!!!!!!!!!! FÁKJÚ RAPIDSHARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt nem tudom megérteni!!! Az ilyen remixek nem is tartoznak a copyright-ed cuccok közé, nem?!?!?!?! Ez akkora faszság! Amúgy is utálom a rapidot is! jantar: a Martin-babát egy DeviantArtos srác csinálta. Lola: ugye de szar az első hét? nekem ez már a második és hulla vagyok! Hétfőn és kedden is reggel 8-tól fél 4-ig, utána meg 6-fél 8-ig vagyok. A szerdám is hasonló, csak kicsit lazább. Csütörtökön meg nincs is órám és csak két pénteki óra miatt kell ilyenkor lenn maradnom Szegeden... :S Mondjuk most csak délre megyek be, mert még tanulnom kell egy másik délutáni órámra. :S Fákk!!! Basszus, nem hittem volna, hogy ezt mondom, de visszasírom most a vizsgaidőszakot! Ott legalább úgy osztottad be az idődet, ahogy akartad! Na azért elkaplak majd én msn-en és kifaggatlak az álmodról! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj de nem bírom ezeket a milliomos csemetéket! Nálunk is volt az osztályban (középsuli) 1-2 elég jó anyagi háttérrel rendelkező egyén, de bírtam bennük, hogy sose vágtak fel vele úgy, hogy kinyílt volna a bicska a zsebünkben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: remélem, megbirkózol a háziddal! örülök, hogy tecc a hátterem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: szerintem is olvasható volt a képen a szöveg! huh basszus, vmit én is a srácokkal álmodtam és szex is volt benne asszem, DE NEM EMLÉKSZEM!!!!!!!!!!!!! Na EZ a kicseszés!!! Edó: de aranyos apukád! nagy ölelés neki!!!! Shadownak meg kitartást! |
|
|
|
2010.02. 09. - 08:54:13
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, ez édi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, hát én is kiakadtam ezen, sok jó kis Kernfusion mix mind elveszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig nagyon le szerettem volna szedni még a többit is!!!!!!! FÁK Rapidshare!!!!!!!!! Különben ezek a mixek nem a DM jogtulajdonai, hanem a mixereké... hiszen a mixeket külön sávokból keverik ki, amiket csak a DM engedélyével lehet megkapni.... szóval tényleg FÁK!!! |
|
|
|
2010.02. 09. - 08:54:32
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó napot mindenkinek.
Usi köszönöm a PM-es Dave képet.Nagyon drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja és klassz a háttér amit csináltál. Hú most hirtelen nem is tudom mit irjak. |
|
|
|
2010.02. 09. - 08:56:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |