![]() ![]() |
2010.02. 09. - 09:36:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jóreggelt!
Látom csak Valics van itt.. szia Valicska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kialudtam magaaaaaaaaaaaam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 09:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, ez édi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, hát én is kiakadtam ezen, sok jó kis Kernfusion mix mind elveszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig nagyon le szerettem volna szedni még a többit is!!!!!!! FÁK Rapidshare!!!!!!!!! Különben ezek a mixek nem a DM jogtulajdonai, hanem a mixereké... hiszen a mixeket külön sávokból keverik ki, amiket csak a DM engedélyével lehet megkapni.... szóval tényleg FÁK!!! HÁT EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tatu sem fog örülni neki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vica: szívesen! és köszi! edó: na szupi, hogy ki tudtad aludni magad. én majd csütörtökön, akkor nincs órám - jeee!!! Na közben megcsináltam a házim második felét is. juppí! most jöhet egy óra fordítás! |
|
|
|
2010.02. 09. - 10:21:50
Létrehozva:
|
|
|
HÁT EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tatu sem fog örülni neki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vica: szívesen! és köszi! edó: na szupi, hogy ki tudtad aludni magad. én majd csütörtökön, akkor nincs órám - jeee!!! Na közben megcsináltam a házim második felét is. juppí! most jöhet egy óra fordítás! Kesiknek megvan a mixek nagy része (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval no para!!! Jó fordítást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kövi fejezet mikor várható? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 10:29:13
Létrehozva:
|
|
|
Tudtam én, hogy szeretjük Kesiket!!! XDDDDD
Köcce. Most nagyon van kedvem fordítani, csak ezek a buzi órák ne jönnének közbe! (Bár a ma esti vámpíros órámra kivi leszek!) Hát az új fejezetre még várni kell, mert tegnap a MYM-es FF versenyre kezdtünk el írni egy noveszt (ami amúgy kiegészítő darab lesz majd ha már fullra kész a sztori - addig csigázódjatok csak! XD). Szóval előbb azt megírjuk és utána folyt.köv. az IDM-mel. |
|
|
|
2010.02. 09. - 10:45:21
Létrehozva:
|
|
|
Tudtam én, hogy szeretjük Kesiket!!! XDDDDD Köcce. Most nagyon van kedvem fordítani, csak ezek a buzi órák ne jönnének közbe! (Bár a ma esti vámpíros órámra kivi leszek!) Hát az új fejezetre még várni kell, mert tegnap a MYM-es FF versenyre kezdtünk el írni egy noveszt (ami amúgy kiegészítő darab lesz majd ha már fullra kész a sztori - addig csigázódjatok csak! XD). Szóval előbb azt megírjuk és utána folyt.köv. az IDM-mel. Igen, szeretjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már asszem lassan egy henger DVD-vel jövök neki! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Értem, csak mert már tűkön ülök, hogy vajon merre kanyarodik a sztori, úgy sajnálom Dávi bácsit benne... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hát akkor hajrá azzal a versennyel, remélem nyertek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 10:58:34
Létrehozva:
|
|
|
Értem, csak mert már tűkön ülök, hogy vajon merre kanyarodik a sztori, úgy sajnálom Dávi bácsit benne... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hát akkor hajrá azzal a versennyel, remélem nyertek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martint nem is?! XD Köszi. Hát, reménykedünk, de sok jó író van arrafelé XD |
|
|
|
2010.02. 09. - 11:07:40
Létrehozva:
|
|
|
Megjött a gyűrűm!!!!!!!!!!!!!! Tök szép!
Vica, a naptár is megérkezett, neked is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martint nem is?! XD Köszi. Hát, reménykedünk, de sok jó író van arrafelé XD De őt is imádom, kis szomorú angyalka... úgy megölelgetném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 09. - 11:47:13
Létrehozva:
|
|
|
Megjött a gyűrűm!!!!!!!!!!!!!! Tök szép! Vica, a naptár is megérkezett, neked is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De őt is imádom, kis szomorú angyalka... úgy megölelgetném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem pedig a medálom érkezett meg és rögtön a nyakamba landolt.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie gondolom te is azonnal az ujjadra húztad. Szivesen Angie remélem tetszik a naptár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csomagolás elég puruttya lett.Nevettél magadba rajta hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi,Capri szurk a novi iró verseny miatt.Én is remélem ti nyertek az én szememben ti vagytok a csúcs irók. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ami az IDM-et illeti természetesen sajnálom Martint is de Dave-et kicsit jobban.(bocs Capri ugye nem haragszol?) |
|
|
|
2010.02. 09. - 11:56:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ugye de szar az első hét? nekem ez már a második és hulla vagyok! Hétfőn és kedden is reggel 8-tól fél 4-ig, utána meg 6-fél 8-ig vagyok. A szerdám is hasonló, csak kicsit lazább. Csütörtökön meg nincs is órám és csak két pénteki óra miatt kell ilyenkor lenn maradnom Szegeden... :S Mondjuk most csak délre megyek be, mert még tanulnom kell egy másik délutáni órámra. :S Fákk!!! Basszus, nem hittem volna, hogy ezt mondom, de visszasírom most a vizsgaidőszakot! Ott legalább úgy osztottad be az idődet, ahogy akartad! Na azért elkaplak majd én msn-en és kifaggatlak az álmodról! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj de nem bírom ezeket a milliomos csemetéket! Nálunk is volt az osztályban (középsuli) 1-2 elég jó anyagi háttérrel rendelkező egyén, de bírtam bennük, hogy sose vágtak fel vele úgy, hogy kinyílt volna a bicska a zsebünkben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááá, nem szenvedek azért. nekem ez az egyetemesdi azért nem egy megterhelő dolog. csak nagyon kialvatlan voltam. igazából hiányzik a pörgés, kell egy meló. nekem ennyi terhelés nem elég, mert elunom az életem. utálok tenglengni, nekem kell hogy produktív legyek. milliomos csoporttársakról meg ááá, nyomik. hagyjuk. amúgy mindenkinek ragyogó szép napot! ma csak 6kor lesz órám. addig van idő. felkeltem, olvastam egy fejezetet Clapton életrajzából, baaasszus... (jah, amúgy írtam a blogba egy részt az elvonási tünetekről. csak mert korábban téma volt itt, és eszembe jutott a Clapton könyvéről) aztán kávéztam, és most netezek, bár volt egy kis gebasz a gépemmel... ami azért jó, mert ezzel kapcsolatban beszéltem egy baráttal, akit szeretek és ritkán beszélünk. hamarosan megyek barátnőmmel talizni a kedvenc kávézónkba, ad nekem casht úgyhogy jíhá. és az óránk kezdetéig lógunk. az órám pedig egy nagyon izgalmas és fontos emberrel lesz, alig várom, hogy megismerjem. ő a wisinger istván, aki tévéelnök is volt, és azóta is tévés nagyöreg, szóval rettentően kiváncsi vagyok rá. itt mizujs?? |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:00:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola.
Nem sok minden újság van.A többiek gondolom melóznak.Én meg megyek vasalni mindjárt. Angie-nek ma jó napja van mert megérkezett a DM-es gyűrűje és a U2-s naptárja. |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:03:33
Létrehozva:
|
|
|
hát ez bizony nem sok minden...
na, hallagatok egy kis Stinget. most ilyen kedvem van. imádom. |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:10:52
Létrehozva:
|
|
|
Nekem pedig a medálom érkezett meg és rögtön a nyakamba landolt.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie gondolom te is azonnal az ujjadra húztad. Szivesen Angie remélem tetszik a naptár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csomagolás elég puruttya lett.Nevettél magadba rajta hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi,Capri szurk a novi iró verseny miatt.Én is remélem ti nyertek az én szememben ti vagytok a csúcs irók. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ami az IDM-et illeti természetesen sajnálom Martint is de Dave-et kicsit jobban.(bocs Capri ugye nem haragszol?) Igen, már az ujjamon van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép!!!!!!! Gondolom a te medálod is csodás lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csomagolás nagyon korrekt volt, nem röhögtem, és tényleg nem hajtotta össze a postás, itt lobogtatta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Lola, látom a jegyfoglalásról megkaptad a mélt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombat 11 óra? Beülünk vhová kajálni!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A blogod olvastam, írtam is egy kommentet a dunatévés cikkedhez kapcsolódva. Nekem is kéne blogolnom Chris Rea koncertélményemről ígértem hosszabb beszámolót. Tuti jó óra lesz az esti Lola! Hát teng-lengeni én sem szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár néha azért jó, de akkor meg vagy filmezek vagy olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval kultúrálom magam és néha másokat is. Vica, jó vasalást! hát ez bizony nem sok minden... na, hallagatok egy kis Stinget. most ilyen kedvem van. imádom. Sting jó, itt most REM szól, Out of time, ez a legjobb lemezük! Tegnap Best of Stinget hallgattunk, és asszem ma lesz kis George Michael is! |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola, látom a jegyfoglalásról megkaptad a mélt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombat 11 óra? Beülünk vhová kajálni!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A blogod olvastam, írtam is egy kommentet a dunatévés cikkedhez kapcsolódva. Nekem is kéne blogolnom Chris Rea koncertélményemről ígértem hosszabb beszámolót. Hát teng-lengeni én sem szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár néha azért jó, de akkor meg vagy filmezek vagy olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval kultúrálom magam és néha másokat is. Sting jó, itt most REM szól, Out of time, ez a legjobb lemezük! Tegnap Best of Stinget hallgattunk, és asszem ma lesz kis George Michael is! fúúú, Angi úgy látom nagyon egy hullámhosszon vagyunk zeneileg! Georgie nagy kedvenc, abszolút toplistás, Stinggel együtt ott áll közvetlenül a Mode és Ákos után a 3. helyen! imááááádom őket. van egy discographym mindkettőtől. óóó, az nem tenglengés ha olvas az ember vagy filmez. ez pihi, és épülés. de mikor annyi teszi ki a napjaimat hosszabb távon hogy pár óra az egyetemen, aztán semmi, lógás, azt nem bírom. nekem elég ha este hagynak pihenni, napközben kell a tevékenykedés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) blogkommented olvastam ám. írjál írjál, nekem is van valami a tarsolyomban. a szombat meg teljesen oké! nah megyek tusolni! pápá este jövök |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Lola, asszem azokra a discography-cra igényt tartanék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szerintem nem csak zeneileg, hanem film ügyileg is! Megvettem a Megtört öleléseket, majd átírom és szállítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Írok-írok, de te is az enyémre (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó tusolást!!!! pááááááááá |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:29:56
Létrehozva:
|
|
|
fúúú, Angi úgy látom nagyon egy hullámhosszon vagyunk zeneileg! Georgie nagy kedvenc, abszolút toplistás, Stinggel együtt ott áll közvetlenül a Mode és Ákos után a 3. helyen! imááááádom őket. van egy discographym mindkettőtől. óóó, az nem tenglengés ha olvas az ember vagy filmez. ez pihi, és épülés. de mikor annyi teszi ki a napjaimat hosszabb távon hogy pár óra az egyetemen, aztán semmi, lógás, azt nem bírom. nekem elég ha este hagynak pihenni, napközben kell a tevékenykedés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) blogkommented olvastam ám. írjál írjál, nekem is van valami a tarsolyomban. a szombat meg teljesen oké! nah megyek tusolni! pápá este jövök Szia mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolitáááá.... huzzál le a konditerembe... gyúrjad szét a kis tested.. istenem, de jó neked hogy ott van a szádban, el sem kell menned, és most még időd is van rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most du megyek ki a menhelyre, emrt be kell vinnem holnap az állatdokihoz egy csomó mindent, persze kutyámat viszem magammal mindenhova, mert különben bepisil a lelkem. Angie.. csinálj majd az ujjadon képet a ringről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa.. még akartam mondani, Sting nálam is játszik, mondjuk R.E.M-et nem szeressem annyira. George Michael ugyancsak kedvenc, és még akit nagyon nagyon szeretek, az Robbie Williams.. na az is egy nagy szinpadi mulattató.. imádóóóóóóóóóóóóóóómm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Női előadók közül még Madonna volt, akit nagyon szerettem a szinpadon, rengeteg koncert felvételem volt tőle. De sajnos nagyon gagyi lett az elmúlt 10 évben, én biza a régi madonnáért voltam csak oda, a mostani egy sapka szar..... eltűnt az egyéniség!!! |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:56:14
Létrehozva:
|
|
|
Lolitáááá.... huzzál le a konditerembe... gyúrjad szét a kis tested.. istenem, de jó neked hogy ott van a szádban, el sem kell menned, és most még időd is van rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most du megyek ki a menhelyre, emrt be kell vinnem holnap az állatdokihoz egy csomó mindent, persze kutyámat viszem magammal mindenhova, mert különben bepisil a lelkem. Jaaa.. még akartam mondani, Sting nálam is játszik, mondjuk R.E.M-et nem szeressem annyira. George Michael ugyancsak kedvenc, és még akit nagyon nagyon szeretek, az Robbie Williams.. na az is egy nagy szinpadi mulattató.. imádóóóóóóóóóóóóóóómm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Női előadók közül még Madonna volt, akit nagyon szerettem a szinpadon, rengeteg koncert felvételem volt tőle. De sajnos nagyon gagyi lett az elmúlt 10 évben, én biza a régi madonnáért voltam csak oda, a mostani egy sapka szar..... eltűnt az egyéniség!!! megyek megyek este gyúrni csak napközbenre most progim van kutyudnak sok drukkdrukk, olvastam h beteg a szívem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) REM nekem sem akkora top, de elismerem h jó zenészek. női előadókat nem nagyon szeretem. sadét, cserhátit, vincze lillát, de másokat nem nagyon. meg amúgy nagyon szeretem a jó kis zúzda rockzenét, kimnowakot, billy idolt, piramist. madonna max médiakommból érdekel, képzeld van ilyen, hogy madonna studies, és tanulmányok sora született ról, bazi jó! de hallgatni max buliban. Angie, kapsz Stinget. de koncertfilmem csak egy van tőle, az is otthon, azt se láttam még. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ugyan a megtört ölelések megvan nekem, de édes vagy... inkább a Mindent anyámrólt! meg a jövő kezdetét, ha lehet! jah és ami még nagyon jó, az Stingnek az életrajzi könyve, a széttört zene |
|
|
|
2010.02. 09. - 12:57:18
Létrehozva:
|
|
|
Igen, már az ujjamon van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép!!!!!!! Gondolom a te medálod is csodás lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csomagolás nagyon korrekt volt, nem röhögtem, és tényleg nem hajtotta össze a postás, itt lobogtatta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Lola, látom a jegyfoglalásról megkaptad a mélt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szombat 11 óra? Beülünk vhová kajálni!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A blogod olvastam, írtam is egy kommentet a dunatévés cikkedhez kapcsolódva. Nekem is kéne blogolnom Chris Rea koncertélményemről ígértem hosszabb beszámolót. Tuti jó óra lesz az esti Lola! Hát teng-lengeni én sem szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár néha azért jó, de akkor meg vagy filmezek vagy olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval kultúrálom magam és néha másokat is. Vica, jó vasalást! Sting jó, itt most REM szól, Out of time, ez a legjobb lemezük! Tegnap Best of Stinget hallgattunk, és asszem ma lesz kis George Michael is! Igen nagyon szép a medál,Onix tökéletes munkát végzett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na annak örülök,hogy nem találtad röhejesnek a naptár csomagolását pedig azt hittem majd égek vele előtted. jaj REM-ről jut eszembe neked meg van tőlük az Everybody hurts?(tuti rosszul irtam bocsánat)szép dal tetszik tőlük. |
|
|
|
2010.02. 09. - 14:24:45
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, olyan szép, majd te is fotózd le magadon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dehogy is, nagyon pöpec volt a csomagolás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól írtad a dal címet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 15:03:18
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, olyan szép, majd te is fotózd le magadon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dehogy is, nagyon pöpec volt a csomagolás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól írtad a dal címet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké majd eszközölök egy fotózást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van akkor ha jól irtam a dal cimét csak a kérdésemre nem kaptam választ.Meg van neked? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 15:40:17
Létrehozva:
|
|
|
Oké majd eszközölök egy fotózást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van akkor ha jól irtam a dal cimét csak a kérdésemre nem kaptam választ.Meg van neked? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem a Best of REM albumon rajta van, ami megvan nekem is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |