![]() ![]() |
2010.02. 09. - 19:36:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na! Hirtelen igen nagy lett a silence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 09. - 19:37:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode!
Kibasszuk a rezsót kiscsirke a dieselben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics voltam, csak ide ugrottam... letaroljuk, és kisajátitjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:38:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jaja, rémlik nekem is, hogy kitárgyaltuk ezt a témát előtte msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérek szépen linket majd én is Judit oldalára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: jaja, igen, az egyik az oxitocin - nem emlékeztem a nevére. és miért kaptad vénásan? nem volt elég a véredben? vagy ezzel gyorsították a szülést? Nos ez úgy volt,hogy kiirt szülési nap előtt két héttel kiderült,hogy fehérje van a vizeletembe ezért befektettek a kórházba.Csomó vizsgálat egy napig egy köcsögbe kellett pisilnem amibe a vizeletem a rengeteg fehérjétől öszetúrósodott.Majd vettek vért és kiderült,hogy se a vesém se a májam nem működik rendesen.Azt mondta az orvosom,hogy kezdődő középsúlyos az állapotom.Aztán kiirt egy vizsgálatra amit a szülőszobában csináltak majd közölték velem nem tetszik a dokinak a baba szivhangja.De ez csak kifogás volt nem volt semmi baja csak ki kellett találni valamit,hogy fent maradjak a szülőszobán.Majd egy szülésznő azt mondta maga ma meg fog szülni.Én meg csak lestem.Szóval előkészitettek visszafeküdtem arra az ágyra ahol akkor feküdtem amikor vizsgáltak bekötötték az infúziót és indult a mandula.Tul képpen terhességi toxémiám volt és meg kellett inditani a szülést ezért kellett az oxitocin. |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:39:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Kibasszuk a rezsót kiscsirke a dieselben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics voltam, csak ide ugrottam... letaroljuk, és kisajátitjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juj de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:40:42
Létrehozva:
|
|
|
Megfürödtem és ha már mikulás akkor de jó.... már megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont így van esély rá, hogy vasárnap már nem lesz annyira szar a helyzet és tudok majd tombolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Capri, ez tök durva (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mármint ami majdnem veled történt, és a dokinő... jajj... Usi, hogy emlékszel, én csak arra, hogy mondtad, hogy egy zsák betéttel készülsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt a link Judit oldalához: http://www.dm-party.hu/ Hú, de témánál vagyunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode, a képeket feltettem a Facebookra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:45:37
Létrehozva:
|
|
|
anyámnak se voltak, alig tágult, de az összes magzatvíz elfolyt, szóval sikeresen kiszáradt, én meg fuldoklani kezdtem, szóval, majdnem ott maradtam. ezek után hab a tortán, hn em volt steril a műtét és elfertőzték anyám méhét, akit egy jó nőgyógyász az utolsó pillanatokban mentett meg a kipakolástól. azóta a csajt- mert nő orvos volt - megfojtotta a férje és feldarabolta a kádban. asszem a férj sebész volt. Jesszus úristen Capri. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mode elolvastalak.Jó lett.Csak igy tovább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie nekem hétfőn az ami neked ma jött.De a csipőm megint fáj és a hasam is kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:47:17
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus úristen Capri. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mode elolvastalak.Jó lett.Csak igy tovább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie nekem hétfőn az ami neked ma jött.De a csipőm megint fáj és a hasam is kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jézusom Capri (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát nem tudom Vica, kezdetnek nem rossz, de azért nem túl izgalmas (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:48:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode nyugi kezdetnek jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy. Szerintem én még ilyet sem tudnék.
|
|
|
|
2010.02. 09. - 19:49:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode nyugi kezdetnek jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy. Szerintem én még ilyet sem tudnék. Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak az a baj, hogy ez nem a valóság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Vica, részvétem... Nekem mekkora mák, hogy nincsenek görcseim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode, mindenkinek el kell kezdenie valahol a dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Úgyhogy nem sokon múlt, h ma ne legyek itt köztetek. Rémüldözzetek XD
Anyámnak sok ilyen sztorija van, meg a háznak, ahol laknak. Kiugrott egy depressziós családanya a hetedikről, egy nő meg felakasztotta magát terhesen, mert épp szerelmi bánatja volt. |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:53:03
Létrehozva:
|
|
|
Úgyhogy nem sokon múlt, h ma ne legyek itt köztetek. Rémüldözzetek XD Anyámnak sok ilyen sztorija van, meg a háznak, ahol laknak. Kiugrott egy depressziós családanya a hetedikről, egy nő meg felakasztotta magát terhesen, mert épp szerelmi bánatja volt. Jézusom...a mi családunkba is vannak ilyen történetek...mamám pl. még iskolás korában látott egy kislányt kiugrani valami magas épületből... Anyám meg szintén iskolás korában egy 10 emeletesből látott kiugrani egy hapsit, és ott loccsant szét az agya előtte (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:57:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie nem komoly egyáltalán.Nem görcsöl csak érzem,hogy van.
Capri uh a sztorik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát nagy kár lenne ha nem lennél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd áprilisban valóságos lesz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:58:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie nem komoly egyáltalán.Nem görcsöl csak érzem,hogy van. Capri uh a sztorik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát nagy kár lenne ha nem lennél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd áprilisban valóságos lesz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Kesik nem akar a közelébe engedni ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve akar, de nem úgy...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:58:35
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom...a mi családunkba is vannak ilyen történetek...mamám pl. még iskolás korában látott egy kislányt kiugrani valami magas épületből... Anyám meg szintén iskolás korában egy 10 emeletesből látott kiugrani egy hapsit, és ott loccsant szét az agya előtte (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:59:14
Létrehozva:
|
|
|
Capri uh a sztorik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát nagy kár lenne ha nem lennél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt mondod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 19:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát Kesik nem akar a közelébe engedni ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve akar, de nem úgy...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne hagyd magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:01:07
Létrehozva:
|
|
|
Azt mondjuk Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na jólvan én mára elköszönök, igen éhes lettem. Jó éjszakát , aztán legyetek jók! Ne hagyd magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is hagyom, de azt mondta, hogy szexről ne is álmodjak... XD Hát álmodni álmodhatok, max. nem fog megvalósulni aztán kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:01:34
Létrehozva:
|
|
|
Úgyhogy nem sokon múlt, h ma ne legyek itt köztetek. Rémüldözzetek XD Anyámnak sok ilyen sztorija van, meg a háznak, ahol laknak. Kiugrott egy depressziós családanya a hetedikről, egy nő meg felakasztotta magát terhesen, mert épp szerelmi bánatja volt. ez elég beteg. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:02:48
Létrehozva:
|
|
|
azt mondod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen.Hát ki lenne az én egyik kedvenc irónőm ha nem lennél? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ne mondd,hogy valaki más mert Capri csak egy van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |