![]() ![]() |
2010.02. 09. - 20:03:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azt mondod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De lökött vagy, hát hogy ne hiányoznál (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:04:30
Létrehozva:
|
|
|
Azt mondjuk Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jólvan én mára elköszönök, igen éhes lettem. Jó éjszakát , aztán legyetek jók! nem is hagyom, de azt mondta, hogy szexről ne is álmodjak... XD Hát álmodni álmodhatok, max. nem fog megvalósulni aztán kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igy van.Álmodni lehet. Jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:05:40
Létrehozva:
|
|
|
Igen.Hát ki lenne az én egyik kedvenc irónőm ha nem lennél? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ne mondd,hogy valaki más mert Capri csak egy van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drágák vagytok mind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Megyek megmosom a kufferom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd jövök.
Drágák vagytok mind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi.Te is az vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt vica, jó kuffermosást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Capri, imádunk!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drágák vagytok mind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Edó, Usi, nézzétek mit találtam Judit oldalán : http://www.dm-party.hu/sziget_2009.html Egy Placebo-Sziget összeállítást, nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:36:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi megtörtént.Most már titta vagyok és illatos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van mivel úgy látom mindenki eltünt akkor jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek.Az irócsajsziknak pedig jó irást(ha irnak-mintha Usi emlitette volna) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:39:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi megtörtént.Most már titta vagyok és illatos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg megkörmöztem magam, fura, hogy ilyen rövidek lettek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:41:47
Létrehozva:
|
|
|
Az jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg megkörmöztem magam, fura, hogy ilyen rövidek lettek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én amikor a lányomét vágom mindig mondom neki na gyere körmöljük meg a szamarat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:44:37
Létrehozva:
|
|
|
Én amikor a lányomét vágom mindig mondom neki na gyere körmöljük meg a szamarat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nagyon utálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 20:57:03
Létrehozva:
|
|
|
Én nagyon utálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig nem fáj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na olyan vagyok mint Niki.Már elköszöntem de még mindig itt cirkálok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval pá. |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:02:10
Létrehozva:
|
|
|
Pedig nem fáj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na olyan vagyok mint Niki.Már elköszöntem de még mindig itt cirkálok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval pá. Hát nem, de utálom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cirkálsz, mint egy műhold, itt keringsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páááááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:04:20
Létrehozva:
|
|
|
Az jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg megkörmöztem magam, fura, hogy ilyen rövidek lettek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe.. nálunk a bárányokat szokták körmözni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh... Angie, jó zúzós volt ez a Placebo a szigeten... azta |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:07:48
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi edó itt ólálkodsz:D
http://www.youtube.com/watch?v=64qKXv4mGnY placebo-t is bírom anno voltunk a koncertjükön a szigeten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:09:28
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi edó itt ólálkodsz:D http://www.youtube.com/watch?v=64qKXv4mGnY placebo-t is bírom anno voltunk a koncertjükön a szigeten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt ólálkodom.. tegnap jól eltűntél nyanya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:18:50
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=k8ZHoUtkwbQ már napok óta készülök az alan koncertre ez elég jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd jön sorra a többi is recoli album
Ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt ólálkodom.. tegnap jól eltűntél nyanya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eltüntem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez a hülye laptop vmi trójait szedhetett össze mert este még pucoltam vagy éjfélig és utána már nem volt kedvem bejönni letiltott mindent nem is engedte először betölteni a windowst vagy 5* csökkentet módba kellett indítanom mire jó lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) helló usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt az a tegnap martinos kocbaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez a tiéd ha igen hol vetted? edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többiek merre a vannak? |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:21:53
Létrehozva:
|
|
|
Na.. köszi, hogy belinkelted Jantar.. szoknom kell ezt az érdekes művészi muzsikát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
El nem tudom képzelni, hog ymilyen lesz majd ez a recoil koncert... komolyan nem tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt már valaki, vagy valakinek az ismerőse? CApri biztosan szerkeszt valamit, Usi-t látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, Mode elmentek már aludni, Angie még az előbb itt volt. Ahh... asszem ki kell mennem a benzinkútra, elfogyott a cigim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:24:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 09. - 21:28:35
Létrehozva:
|
|
|
anyámnak se voltak, alig tágult, de az összes magzatvíz elfolyt, szóval sikeresen kiszáradt, én meg fuldoklani kezdtem, szóval, majdnem ott maradtam. ezek után hab a tortán, hn em volt steril a műtét és elfertőzték anyám méhét, akit egy jó nőgyógyász az utolsó pillanatokban mentett meg a kipakolástól. azóta a csajt- mert nő orvos volt - megfojtotta a férje és feldarabolta a kádban. asszem a férj sebész volt. JESSZUSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) És jesszumpepi! borzalmasak ezek a sztorik, amiket írtatok az öngyilkosokról! :S Juj, vica, durva! de végül minden rendben ment Petra születésével kapcsolatban ezeken az említett dolgokon kívül, nem? Capri: jaaaaajjjjjjjjjjj de éééééééééédeseeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkk a mexikói ETS végééééééén!!!! Mart egy állat!!! XDDDDD (és szerintem nekem nem is kell mondanom, hogy hiányoznál, ha nem lennél. vagy kell mondanom?) Angie: köszi Judit oldalához a linket! JESSZUS, van pár durva kép!!! XDDD (anyám, csomón rajta vagyunk Lolával! XDDDD) Az Edó-Marcsi-Valics kép nagggyon szupi!!! És Angie, nem is vagy izé a képeken! Szerintem tök husi vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, a Placis vidihez nekem hisztizik hogy telepítsek vmi bővítményt, de most nincs hozzá kedvem. Mi van a vidin? (azon kívül, hogy 2009-es Placi?) jantar: már tegnap is írtam, hogy egy srác csinálta DeviantArton. ha érdekel, egyeztess vele: http://rainwhitehart.deviantart.com/ (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2798/4278232711_b6a7fcdd32.jpg) |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:29:09
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe.. nálunk a bárányokat szokták körmözni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh... Angie, jó zúzós volt ez a Placebo a szigeten... azta Nagyon odatették magukat, istenien éreztem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két óra tömény őrjöngés, és itt már az Angkor verziót játszották a Meds-ből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak álltam csukott szemmel és beszippantott a zene. |
|
|
|
2010.02. 09. - 21:30:12
Létrehozva:
|
|
|
Na.. köszi, hogy belinkelted Jantar.. szoknom kell ezt az érdekes művészi muzsikát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El nem tudom képzelni, hog ymilyen lesz majd ez a recoil koncert... komolyan nem tudom elképzelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt már valaki, vagy valakinek az ismerőse? CApri biztosan szerkeszt valamit, Usi-t látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, Mode elmentek már aludni, Angie még az előbb itt volt. Ahh... asszem ki kell mennem a benzinkútra, elfogyott a cigim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Capri ilyenkor már nem szerkeszt. Nőgyógyász után? Totálkizárt XD Nem is edzett, pedig hízott megint... utálja, de ma fáradt hozzá, holnap megdolgoztatja magáz és, mikor bejön a nyári időszámítás, ismét teremedzés!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talán al ovaglást is újrakezdheti, ha szerencséje van. Reménykedik. Miért írok én ennyit magamról E/3-ban??? XD |
|
|
|
![]() ![]() |