2400 Oldal V  « < 996 997 998 999 1000 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.02. 09. - 23:07:45
Létrehozva: #19941

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 09. - 23:06:10) *
Nem szoktam.. alapból jól elvagyok egyedül, sőőőőt, túl jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem másban keresem a boldogságot, vagy mással, hanem magamban... nade azért már kéne igazán valaki... mert csak kúrni nem leszek jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudjátok.. tavasz, madárcsicsergés, szerelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kéne már!

Azt mondjátok el nekem... miért nem esik le Dave gatyája? annyira lekivánkozik, én látom.. alig van a seggén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon a falaton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaja nagyon csak a szentlélek tartja... és TUTI NINCS ALSÓ!!! ezer 1000%-ék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a tavasz még itt sincs, várj türelemmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 09. - 23:09:35
Létrehozva: #19942

devotee

Igaza van Caprinak!

(IMG:http://farm5.static.flickr.com/4028/4278338345_f9d603670d.jpg)

Inkább nyáladz egy kicsit Mart seggére is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://farm5.static.flickr.com/4021/4278338945_3c51f47c0e.jpg)

csopiöleléééés!!! (ÉN IS AKAROOK!)

(IMG:http://farm5.static.flickr.com/4036/4279090474_a9c85c4ed5.jpg)

(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2753/4279094474_5efe3c5dbc.jpg)

jézus de rá is megéri csurogni!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://farm5.static.flickr.com/4066/4278347127_ef32aa2ea7.jpg)

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 09. - 23:07:45) *
jaja nagyon csak a szentlélek tartja... és TUTI NINCS ALSÓ!!! ezer 1000%-ék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a tavasz még itt sincs, várj türelemmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tanga még mindig lehet! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 09. - 23:11:30
Létrehozva: #19943

devotee

Aaaahh.. a dereka... istenem... esk, bele kell harapnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tuti nem birnám ki, meg kéne harapnom, olyan kis husi!

Mart segge jóóóóóóó... én nem tudom miért mondtad Capri, hogy duciseggű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert te mondtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem bejön a segge, rendesen meg lehet markolni.... olyan jó kondiban van most, nagyon szépek azok a karok! csak szegénynek a feje lett kicsi nyúzott. nem tudom mi a jó istent csinált vele!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 09. - 23:15:15
Létrehozva: #19944

devotee

az örökös napfény, a fogyás, a hajsza és hát rajta jobban látszik az öregedés.
szerintem is nagyon nyami segge van a Szöszkének! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
oh jaj hát Dave-en mit nem harapdálnék?!?!?! XDDDD (még a kislábujját is, hehe, bár lehet, hogy röhögőgörcsöt kapna XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 09. - 23:17:09
Létrehozva: #19945

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 09. - 23:11:30) *
Aaaahh.. a dereka... istenem... esk, bele kell harapnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tuti nem birnám ki, meg kéne harapnom, olyan kis husi!

Mart segge jóóóóóóó... én nem tudom miért mondtad Capri, hogy duciseggű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert te mondtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem bejön a segge, rendesen meg lehet markolni.... olyan jó kondiban van most, nagyon szépek azok a karok! csak szegénynek a feje lett kicsi nyúzott. nem tudom mi a jó istent csinált vele!

egész egyszerűen elitta. kár érte, csodás a szerkezete a pasinak ez igaz votl az arcára is. 2001-ben volta legszebb, de annak ellenére, hogy fiatalon mind viccesek és nagyon kölyökképűek voltak, mind Martinnak, mind Dave-nek már akkor emgvoltak a láthatóan szép vonásaik - Martin rosszabbul járt az öregedés + pia kettősétől.

igen, nagyon jól nézz ki Mart, nem mondtam ,h nem, csak látom ,h nagy a feneke XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem baj, nekem se kicsi XD széles a csípőm, meg kicsit van rajta felesleg is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 09. - 23:27:15
Létrehozva: #19946

devotee

na jó csajok, én megyek mára, mert kezdenek összefolyni a betűk és a végén még lefejelem a laptopot... éccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 09. - 23:30:52
Létrehozva: #19947

devotee

Hát jahhhh... meddig tart még ez a koncert turné? jesszus isten, szerintem mikor elkezdték, ők sem hitték el, hogy ez egyszer véget ér... rettenetesen hosszú ez a koncert turné. nem is tudom hogy birják

Én is megyek, mert fáj valami fog itt elől, beveszek egy gyogyit, kiviszem az ebet, aztán alvás
Jóccakát!pusz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 09. - 23:37:31
Létrehozva: #19948

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 09. - 23:30:52) *
Hát jahhhh... meddig tart még ez a koncert turné? jesszus isten, szerintem mikor elkezdték, ők sem hitték el, hogy ez egyszer véget ér... rettenetesen hosszú ez a koncert turné. nem is tudom hogy birják

Én is megyek, mert fáj valami fog itt elől, beveszek egy gyogyit, kiviszem az ebet, aztán alvás
Jóccakát!pusz

jobbulást neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 10. - 00:45:37
Létrehozva: #19949

devotee

áááááááááááá
lányok!

hogy én mekkora szar filmet láttam!
kínszenvedés nyüszítenivalóan fájdalmasan rettentőszar volt!!! a kilenc című fosról van szó... állítólag felliniről szól... hááát, forog a sírjában az tuti. és még énekeltek is benne!!!!! leszívta az agyam, annyira fos volt.

na de a napom egyébként nagyon jó volt, még a filmen is visongtunk a szenvedéstől. az órám jó volt, bevágódás a tanárnál első lépés megvolt ! [gonoszvigyor] barátnőmmel végre értelmesen töltöttünk együtt egy du-t.

a fórumtémák... wááá, vér, szülés, szuicid sztorik. atyaég. de a képek gyönyörűek.. hejj de kifotosoppolom belőlük a vízjelet!!!! egyikmásikból kitűnő háttér lesz... XDXDXDXD

na, megyek, pápá

jah és a bulifotók... pfff... no comment
a tomboló bálna bosszúja... vagy ilyesmi címet adnék neki...

és a valentinnapos, egyedüllevős dolog: Edóm, cciám, tudom, mit érzel, én 23 éve egyedül vagyok. mondjuk kiválóan, és azért, mert magasak az igények, de azért jöhetne már valaki. nem kell a nagy ő itt rögtön (kivéve persze Dave-et, ő bármikor jöhet) csak valki. egy kedves, okos pasi, aki törődik velem és tisztel, és remekül elvagyunk. nekem ennyi elég lenne most. már. vagy még.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 10. - 02:56:29
Létrehozva: #19950

devotee

Ennyit a korán alvásról.... nem is tudom, melyikünk ötlete volt, de betegek vagyunk Lolával XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 10. - 03:21:08
Létrehozva: #19951

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 10. - 02:56:29) *
Ennyit a korán alvásról.... nem is tudom, melyikünk ötlete volt, de betegek vagyunk Lolával XD

asszem te kezdted... de hogy hol váltottunk s mért... i really dont know!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 10. - 03:25:20
Létrehozva: #19952

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 10. - 03:21:08) *
asszem te kezdted... de hogy hol váltottunk s mért... i really dont know!!!

ránk valló beteg ötlet volt ez XD... de királyság!!XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 06:34:28
Létrehozva: #19953

devotee

Jézus isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen képek fogadnak itt engem reggel, rögtön kinyíltak a csipáim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Martinnak szerintem is nagyon helyes kis feneke van ebben a flitter szerkóban meg méginkább. És az a kis mosoly, hát tényleg egy Angyal ezüst szárnyakkal, imádom!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ölelgetni való husigombóc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daveről szerintem a legjobb kép az, amikor megy hátra a színpadhoz és kezében van vagy felsője vagy a törölközője. Na, az nagyon tetszik!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóval egyetértek, gyönyörű dereka van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy nem tudom eldönteni az alsó gatya témát, de szerintem sincs rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert hát annak mindenképpen látszódnia kellene a képeken és tökre nem látszik semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hm.... de izgató, atya ég. Most gondoljatok bele, hogy ott rázza magát és csak a gatyája van rajta.......................

Lola, hát elég fos filmet nézhettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy jó reggelt, jó szurkolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 10. - 07:58:08
Létrehozva: #19954

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 09. - 21:28:35) *
Juj, vica, durva! de végül minden rendben ment Petra születésével kapcsolatban ezeken az említett dolgokon kívül, nem?

Jó reggelt.

Usi,hogy a kérdésedre válaszoljak igen.Azt az aprócska tényt leszámítva,hogy legyengültek a tolófájások és nem akartak jönni amikor kellett volna úgy, hogy egy órán keresztül küszködtünk egymással a kiscsajjal. Ezért a saját orvosomon kívül még egy másik is odakocogott hozzám aranyosan belekönyökölt a hasamba és nyomta kifelé belőlem a Petrát.Plusszba három tanuló szülésznő premier plánba bámulta a hátsóm ráadásnak a műtősnő is odakeveredett.Szóval egy kész csipet csapat volt körülöttem.A végén meg a vákumgépet is odakészítették és közölte velem a szülésznő ,hogy ha nagyon nem megy akkor azzal segítik a világra a babát.Jó mi?Aztán sikerült és kiderült,hogy azért nem tudott kijönni mert felakadt az egyik keze.
Utána rögtön megcsapolták szegénykét és az ő eredményei is azt mutatták,hogy ami nekem rossz volt az neki is és így egy napos korától antibiotikumozták.
Na kicsit hosszú lett a válasz.

Uh azok a tegnapi képek.....nekem is kinyíltak a szemeim egyből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie megérkezett a pénz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 08:34:11
Létrehozva: #19955

devotee

Szia Vica!

Oké, reméltem hogy ma megkapod, mert tegnap még utalási időben elküldtem a pénzt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 08:57:25
Létrehozva: #19956

devotee

Gatya-téma: nos, azérrt talán vmivel vissza kell fogni Sir Leftyt - azért mondtam a tangát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és az nem is látszik a gatyán keresztül XDDD

Vica: oh jézus, akkor megkínlódtál a kiscsajjal! de a lényeg, hogy azóta okés a dolog.

basszus a macska épp a mellemet dagasztja!!! XD (nem mintha erre szükség lenne XD)

Capri: na mit állatkodtatok megint Lolával? XD

Lola: hagyd már ezt a bálna témát! királyak voltunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

örülök, hogy tetszenek a képek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 09:00:21
Létrehozva: #19957

devotee

Usi, igazad lehet, de valahogy nem tudom elképzelni Dave-t tangában, elég szürreális és már a gondolattól is röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igazad van, Lola nem is bálna!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 09:13:45
Létrehozva: #19958

devotee

nekem is meg kellett küzdeni a képpel, mert alapból nem szeretem a pasikat tangában, de neki még ezt is elnézem XD (és ő még kurva szexin is nézhet ki benne - gondolj csak rá, hogy milyen fincsi kis hátsója van alapból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - de persze ezt le kéne csekkolni, amire szíves örömest jelentkeznék! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Hogy Edó kérdésére is válaszoljak, február 27. az utcsó koncert. egyébként a THDMFC-on 102 showt írnak: http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/temak/net02/tourstou.html

pesti képek (lehet hogy már voltak):

(IMG:http://lh6.ggpht.com/_GMFijXDvyS4/S0vrDRIpsAI/AAAAAAAAUYo/r_-eT-gPVtM/s720/46.jpg)

(IMG:http://lh5.ggpht.com/_GMFijXDvyS4/S0vrEK1tgSI/AAAAAAAAUYw/QuU5TKWFmS8/s720/48.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 09:40:28
Létrehozva: #19959

devotee

Jó képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyetértek a tangás dologban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 10:52:40
Létrehozva: #19960

devotee

Szia Árnyék!!!
Hogy van a kezed? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 996 997 998 999 1000 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
44 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (44 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: