![]() ![]() |
2010.02. 10. - 11:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Árnyék!!! Hogy van a kezed? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie! Köszönöm kérdésed!Annyit írhatok róla,hogy megérzi az időjárást!Jöhetne már a tavasz.Milyen volt a buli? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 11:16:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát, mit állatkodtunk Lolával? Spontán átváltottunk angolra és a semmiből varázsoltunk egy slash jelenetet - előtte an agy hülyülésben Dave öltáncolt Martinnak, aki pénzt dugdosott az alsójába XD - majd kilyukadtunk oda, hogy egy szobában kóstolgatják egymást, mi egy függöny mögül nézzük és egész szépen haladtunk, Martin már akciózott odalent XD és a totál semmiből, nem volt ötlet, nem beszéltünk meg semmit.... és ez ment hajnali fél 4-ig.
|
|
|
|
2010.02. 10. - 11:49:31
Létrehozva:
|
|
|
Capri: ugye ezeket elmentettétek és ugye elolvashatom őket?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Árnyék: még mindig gyors gyógyulást a kezednek! és remélem igaza van és jön a tavasz, mert már nagyon unom a telet! itt szépen süt is a nap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 11:54:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Oké, reméltem hogy ma megkapod, mert tegnap még utalási időben elküldtem a pénzt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen reggel 7 órakor kuruttyolt a Géza telefonja,hogy megérkezett a zsé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 11:57:51
Létrehozva:
|
|
|
Capri: ugye ezeket elmentettétek és ugye elolvashatom őket?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Árnyék: még mindig gyors gyógyulást a kezednek! és remélem igaza van és jön a tavasz, mert már nagyon unom a telet! itt szépen süt is a nap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja megvannak. Tervezünk egy közös ficket írni abba fog belemenni, csak még át kell dolgozni - csajok lesznek és nem "mi" XD (De az öltáncos Dave, hát az kész volt XD) Árnyék gyógyulj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk is süt a ap, jöjjön a tavasz végreeeeeeeeeee. |
|
|
|
2010.02. 10. - 11:58:30
Létrehozva:
|
|
|
Gatya-téma: nos, azérrt talán vmivel vissza kell fogni Sir Leftyt - azért mondtam a tangát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és az nem is látszik a gatyán keresztül XDDD Vica: oh jézus, akkor megkínlódtál a kiscsajjal! de a lényeg, hogy azóta okés a dolog. basszus a macska épp a mellemet dagasztja!!! XD (nem mintha erre szükség lenne XD) Capri: na mit állatkodtatok megint Lolával? XD Lola: hagyd már ezt a bálna témát! királyak voltunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszenek a képek!!! Igen egy kicsit de azóta ókés a nőci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "valamivel vissza kell fogni Sir Leftyt"...na ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ......hogy ne lifegjen mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dagaszt a cica?most inkább ne gondolom |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:00:40
Létrehozva:
|
|
|
Capri: na kivi leszek!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
vica: ja, most már a mellettem lévő fotelban alszik összegömbölyödve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ma postolok képeket is róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:04:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát, mit állatkodtunk Lolával? Spontán átváltottunk angolra és a semmiből varázsoltunk egy slash jelenetet - előtte an agy hülyülésben Dave öltáncolt Martinnak, aki pénzt dugdosott az alsójába XD - majd kilyukadtunk oda, hogy egy szobában kóstolgatják egymást, mi egy függöny mögül nézzük és egész szépen haladtunk, Martin már akciózott odalent XD és a totál semmiből, nem volt ötlet, nem beszéltünk meg semmit.... és ez ment hajnali fél 4-ig. Elszabadult a fantáziátok perverz nők? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja megvannak. Tervezünk egy közös ficket írni abba fog belemenni, csak még át kell dolgozni - csajok lesznek és nem "mi" XD (De az öltáncos Dave, hát az kész volt XD) Árnyék gyógyulj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk is süt a ap, jöjjön a tavasz végreeeeeeeeeee. Ja igen árnyék gyógyulást a kis kezednek. Capri erre kivi leszek. Öltáncos Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: na kivi leszek!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: ja, most már a mellettem lévő fotelban alszik összegömbölyödve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ma postolok képeket is róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyos lehet. oké muti képet a kis drágáról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja a tangás témához nem szóltam hozzá.Hát elég nehezen tudom Dave-et elképzelni tangában de nem tartom kizártnak,hogy használ. |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:09:11
Létrehozva:
|
|
|
Elszabadult a fantáziátok perverz nők? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen árnyék gyógyulást a kis kezednek. Capri erre kivi leszek. Öltáncos Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos lehet. oké muti képet a kis drágáról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja a tangás témához nem szóltam hozzá.Hát elég nehezen tudom Dave-et elképzelni tangában de nem tartom kizártnak,hogy használ. öltáncos Dave nem lesz benne XD azaz én hülyeségem volt,h arra kérjük Dave-et táncoljon, mi meg tömködjük a gatyáját pénzzel, Martin meg csatlakozik a tömködéshez és kap a pénzéért egy öltáncot Dave-től.... és innen elszabadult a pokol, beindultak a kerekek és rossz útra vittük a fiúkat XD |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:14:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie! Köszönöm kérdésed!Annyit írhatok róla,hogy megérzi az időjárást!Jöhetne már a tavasz.Milyen volt a buli? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Te szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem lesz majd jobb is azért... A buli jó volt, csak kár hogy kevesen voltunk és nem volt fűtés... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Igen reggel 7 órakor kuruttyolt a Géza telefonja,hogy megérkezett a zsé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kingdom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:15:01
Létrehozva:
|
|
|
na megyek betolok vmi reggelit
|
|
|
|
2010.02. 10. - 12:16:35
Létrehozva:
|
|
|
öltáncos Dave nem lesz benne XD azaz én hülyeségem volt,h arra kérjük Dave-et táncoljon, mi meg tömködjük a gatyáját pénzzel, Martin meg csatlakozik a tömködéshez és kap a pénzéért egy öltáncot Dave-től.... és innen elszabadult a pokol, beindultak a kerekek és rossz útra vittük a fiúkat XD Kár,de biztos enélkül is jó lesz amit Lolával írtok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megyek betolok vmi reggelit Jó étvágyat. Te szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem lesz majd jobb is azért... A buli jó volt, csak kár hogy kevesen voltunk és nem volt fűtés... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Kingdom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe én meg azt hittem először,hogy tuti valami levonás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:18:36
Létrehozva:
|
|
|
Ja a tangás témához nem szóltam hozzá.Hát elég nehezen tudom Dave-et elképzelni tangában de nem tartom kizártnak,hogy használ. Hát én meg ezt nem tom elképzelni még mindig, és elkezdek röhögni, amikor erre terelődik a szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öltáncos Dave nem lesz benne XD azaz én hülyeségem volt,h arra kérjük Dave-et táncoljon, mi meg tömködjük a gatyáját pénzzel, Martin meg csatlakozik a tömködéshez és kap a pénzéért egy öltáncot Dave-től.... és innen elszabadult a pokol, beindultak a kerekek és rossz útra vittük a fiúkat XD Ezt megnéztem volna azért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: na kivi leszek!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: ja, most már a mellettem lévő fotelban alszik összegömbölyödve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ma postolok képeket is róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képet, képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe én meg azt hittem először,hogy tuti valami levonás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mindig csak levonások vannak ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:55:08
Létrehozva:
|
|
|
well, hello!!!
hááát mi az éjjel eldobtuk a gyeplőt rendesen Caprival, elgurult a gyógyszerünk ésatöbbi... wááááá nem voltak itthon a szobatársak, hálistennek, mert sikongatva, asztalt verve fejhangon vinnyogva, nyüszítve röhögtem. uramatyám!!! de a legbetegebb az volt hogy mindezt miért kellett nekünk egyből ANGOLUL írni??? komolyan, írunk egy ficket Caprival, tuti angolul írjuk meg! kéész, agybaj, elmebetegség. tuti nem vagyunk épek... tanga-téma: szerintem vagy nincs semmi Dave-en: és akkor atya úr isten és az összes aprószentek, mert képzeljétek csak el, milyen kéjes érzés az a műszálas anyag egyenest a péniszéhez dörzsölődve, drága anyám borogass, menten elájulok!!! (huha, ez vmelyest benne van a készülő fickemben, de kibontom majd jobban a témát...) vagy pedig azt tudom elképzelni, hogy tudjátok nagyon klassz anyagú gatyák vannak már, amik sehol sem vágnak be, ilyen mittoménmilyen mikorszálas faszkorbács nem tudom, és az jutott eszembe, hogy a legjobb sztem az lenne, szerintem mint jelmeztervezésben kicsit jártas emberke szerint, ha vesznek egy ilyen szupervékony és minőségi anyagú simulós boxert, és deréknál belevarrják a fellépőruhába. táncoséknál így szokás, hogy ne történjen baleset... na, tipli van, mert most keltem, és még kondizni is akarok egyetem előtt |
|
|
|
2010.02. 10. - 12:57:40
Létrehozva:
|
|
|
well, hello!!! hááát mi az éjjel eldobtuk a gyeplőt rendesen Caprival, elgurult a gyógyszerünk ésatöbbi... wááááá nem voltak itthon a szobatársak, hálistennek, mert sikongatva, asztalt verve fejhangon vinnyogva, nyüszítve röhögtem. uramatyám!!! de a legbetegebb az volt hogy mindezt miért kellett nekünk egyből ANGOLUL írni??? komolyan, írunk egy ficket Caprival, tuti angolul írjuk meg! kéész, agybaj, elmebetegség. tuti nem vagyunk épek... tanga-téma: szerintem vagy nincs semmi Dave-en: és akkor atya úr isten és az összes aprószentek, mert képzeljétek csak el, milyen kéjes érzés az a műszálas anyag egyenest a péniszéhez dörzsölődve, drága anyám borogass, menten elájulok!!! (huha, ez vmelyest benne van a készülő fickemben, de kibontom majd jobban a témát...) vagy pedig azt tudom elképzelni, hogy tudjátok nagyon klassz anyagú gatyák vannak már, amik sehol sem vágnak be, ilyen mittoménmilyen mikorszálas faszkorbács nem tudom, és az jutott eszembe, hogy a legjobb sztem az lenne, szerintem mint jelmeztervezésben kicsit jártas emberke szerint, ha vesznek egy ilyen szupervékony és minőségi anyagú simulós boxert, és deréknál belevarrják a fellépőruhába. táncoséknál így szokás, hogy ne történjen baleset... na, tipli van, mert most keltem, és még kondizni is akarok egyetem előtt összevarják az alsót a nadrággal? ez nagyon durva XD asszem én megmaradok a "nincs rajta semmi" verziónál XD jaj nekem meg főznöm kell XD |
|
|
|
2010.02. 10. - 13:05:11
Létrehozva:
|
|
|
Úgy tudom Dave nem szereti a boxert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na jó kondizást, meg főzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én fészbúkon szerkesztem kicsit a NYMDMRK oldalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 14:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Úgy tudom Dave nem szereti a boxert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy te miket tudsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) well, hello!!! hááát mi az éjjel eldobtuk a gyeplőt rendesen Caprival, elgurult a gyógyszerünk ésatöbbi... wááááá nem voltak itthon a szobatársak, hálistennek, mert sikongatva, asztalt verve fejhangon vinnyogva, nyüszítve röhögtem. uramatyám!!! de a legbetegebb az volt hogy mindezt miért kellett nekünk egyből ANGOLUL írni??? komolyan, írunk egy ficket Caprival, tuti angolul írjuk meg! kéész, agybaj, elmebetegség. tuti nem vagyunk épek... tanga-téma: szerintem vagy nincs semmi Dave-en: és akkor atya úr isten és az összes aprószentek, mert képzeljétek csak el, milyen kéjes érzés az a műszálas anyag egyenest a péniszéhez dörzsölődve, drága anyám borogass, menten elájulok!!! (huha, ez vmelyest benne van a készülő fickemben, de kibontom majd jobban a témát...) vagy pedig azt tudom elképzelni, hogy tudjátok nagyon klassz anyagú gatyák vannak már, amik sehol sem vágnak be, ilyen mittoménmilyen mikorszálas faszkorbács nem tudom, és az jutott eszembe, hogy a legjobb sztem az lenne, szerintem mint jelmeztervezésben kicsit jártas emberke szerint, ha vesznek egy ilyen szupervékony és minőségi anyagú simulós boxert, és deréknál belevarrják a fellépőruhába. táncoséknál így szokás, hogy ne történjen baleset... na, tipli van, mert most keltem, és még kondizni is akarok egyetem előtt jesszus Lola...elképzeltem amit leírtál,hogy mi dörgölődik és hova...szóval ah..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 14:54:50
Létrehozva:
|
|
|
Lola: imádom azt a mocskos fantáziád!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mondjuk nem hiszem, hogy a második opció áll... ehhehehehe, mindig úgy emlegetem az alsógatyós témát, mint "egyet az élet nagy kérdései közül" - ez kontextusban így hangzik Martin szájából a még nem publikált és befejezetlen "Good evening Roxfort - Oh yeah! 2" című agymenéses DM/HP paródiánkból: "- Hé, Pipogyka, most ne molesztálj, ha kérhetlek! - mordult rá és elfintorodva fordította el az arcát. - Mevan??!! - nézett rá értetlenül a bájitaltanár. - Migrénem van! És az élet nagy kérdésein gondolkodom épp! - vetette oda lekezelően, arra gondolva, hogy ez a degenerált, bár egész ügyes pasas úgyse érhet fel az ő gondolati szintjére. - Például? - nézett rá bambán, még a száját is elfelejtette nagy hirtelenjében becsukni. - Például, hogy Dave hord-e alsógatyát a Live In Milan koncert DVD-n!!! - kiáltott fel nyafogva, amiért órák óta nem tudott efölött a kérdés fölött átvergődni." Angie-nek már volt szerencséje ezzel találkozni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye Angie? Fájdalmas volt? Nagyon fájdalmasan nagyon?! XDDD |
|
|
|
2010.02. 10. - 14:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ez nagyon fájt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont jó volt hozzá a Bacardi, mert kellően elzsibbasztott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 10. - 15:03:40
Létrehozva:
|
|
|
Ugye hogy ugye, Angie?! XDDD Az egy NAGYON beteg novella (lesz)! XD Csak össze kéne szervezni, hogy Ani és Capri is egyszerre legyen msn-en a befejezése céljából. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk már így is olyan 14-17 oldal körül van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |