![]() ![]() |
2010.02. 10. - 18:06:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na igen Évike ügyes...marhahúst is vágtam a szalonnához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főztél valami finomat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:11:16
Létrehozva:
|
|
|
Főztél valami finomat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Túrós tésztát főztem de az előbbi darabolós akcióm az nem ahhoz tartozott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:13:42
Létrehozva:
|
|
|
Holnap történelem órán Hunyadi Depeche Mátyást vesszük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy nem tudom, mi van velem..rám jött az alkotási vágy vagy fene se tudja, de mostanában egyre jobban szeretem az irodalom órákat, meg nekiálltam az első regény szerűségemnek, + még ma délután Petőfi verseket olvastam... Alapból is imádom az irodalmat, de most nagyon be vagyok kattanva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Túrós tésztát főztem de az előbbi darabolós akcióm az nem ahhoz tartozott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyaaan?????? Anyám is azt főzött, az előbb azt ettünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:15:34
Létrehozva:
|
|
|
hehe DM Mátyás...csak el ne röhögd magad az órán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Regényszerűség....folytatás? akkor egyre gondoltunk az anyukáddal ami a kaját illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:17:36
Létrehozva:
|
|
|
hehe DM Mátyás...csak el ne röhögd magad az órán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Regényszerűség....folytatás? Már elröhögtem magam múlt órán, mert akkor mondta a tanár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nevét már föl is írtuk a füzetbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a könyvbe meg áthúztam a Hunyadi Mátyást, és odaírtam, hogy Hunyadi Depeche Mátyás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írom a 9. fejezetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:21:12
Létrehozva:
|
|
|
Már elröhögtem magam múlt órán, mert akkor mondta a tanár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nevét már föl is írtuk a füzetbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a könyvbe meg áthúztam a Hunyadi Mátyást, és odaírtam, hogy Hunyadi Depeche Mátyás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írom a 9. fejezetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nehogy azt ird majd a dogába is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juj nagyon kivi leszek a 9.fejezetre |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:23:45
Létrehozva:
|
|
|
csak nehogy azt ird majd a dogába is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juj nagyon kivi leszek a 9.fejezetre Jajj a tanár meg nézne nagyot, hogy milyen Depeche (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én is, megmondom őszintén, mert most nagyon alkotói vágyam van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:27:32
Létrehozva:
|
|
|
Lehet meg is kérdezné tőled "Bettike mi az a Depeche?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az jó hogy alkotói vágyad van...akkkor hajrá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:33:56
Létrehozva:
|
|
|
Lehet meg is kérdezné tőled "Bettike mi az a Depeche?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az jó hogy alkotói vágyad van...akkkor hajrá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár azt tudja, hogy a Depeche a kedvenc, mert tudta, hol leszek január 11-én, de azt nem értheti, miért írtam oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Hát lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár azt tudja, hogy a Depeche a kedvenc, mert tudta, hol leszek január 11-én, de azt nem értheti, miért írtam oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valószinű nem értené,hogy jön Mátyás királyhoz a Depeche Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:40:35
Létrehozva:
|
|
|
valószinű nem értené,hogy jön Mátyás királyhoz a Depeche Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát pedig akkor nehéz lenne elmagyarázni, hogy ez miért van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem nehéz csak hosszú.Pár perverz DM rajongó agyszüleményeit nehezen értené. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 10. - 18:46:55
Létrehozva:
|
|
|
Nem nehéz csak hosszú.Pár perverz DM rajongó agyszüleményeit nehezen értené. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háát az igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:53:19
Létrehozva:
|
|
|
Na ugye.
Még a Párizsos topicban mennyit röhögtünk ezen DM Mátyáson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg Macsus beszólásain.Tényleg de rég járt már erre Macsus. Felszállott a sirály Depeche Mode a király. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:55:52
Létrehozva:
|
|
|
csövi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode93 jó a képed.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode jössz a 04.16ra? és készülsz már lélekben ? hallgatol alan wilder-es lemezeket? |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:57:50
Létrehozva:
|
|
|
Na ugye. Még a Párizsos topicban mennyit röhögtünk ezen DM Mátyáson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg Macsus beszólásain.Tényleg de rég járt már erre Macsus. Felszállott a sirály Depeche Mode a király. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is az jutott eszembe a héten valamikor, hogy mennyit röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, régen láttuk Macsust, biztos nem ér rá annyira. Meg amikor kitaláltad poénból, hogy legyen egyen nyakláncunk..aztán? Most itt a nyakunkba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode93 jó a képed.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode jössz a 04.16ra? és készülsz már lélekben ? hallgatol alan wilder-es lemezeket? Köszönöm, életem szerelmét ábrázolja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Még nem tudom, hogy megyek -e, szeretnék, van jegyem is, de még nem 101%, hogy elenged a mutter. Szombaton talán kiderül. Hát hallgatnék én, ha lenne.... xD Azokat hallgatom, amik le vannak töltve. Az instrumentális számokat.. |
|
|
|
2010.02. 10. - 18:59:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is az jutott eszembe a héten valamikor, hogy mennyit röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, régen láttuk Macsust, biztos nem ér rá annyira. Meg amikor kitaláltad poénból, hogy legyen egyen nyakláncunk..aztán? Most itt a nyakunkba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm, életem szerelmét ábrázolja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Még nem tudom, hogy megyek -e, szeretnék, van jegyem is, de még nem 101%, hogy elenged a mutter. Szombaton talán kiderül. Hát hallgatnék én, ha lenne.... xD Azokat hallgatom, amik le vannak töltve. Az instrumentális számokat.. na én is vhogy így vagyok vele a jegyem megvan, de ha melózni kell menni ha addig még lesz melóm akkor mennem kell munkába (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 19:03:41
Létrehozva:
|
|
|
na én is vhogy így vagyok vele a jegyem megvan, de ha melózni kell menni ha addig még lesz melóm akkor mennem kell munkába (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hihetetlen...az embernek egyszer adódik ilyen lehetősége, és akkor se biztos, hogy élhet vele.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 19:10:28
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is az jutott eszembe a héten valamikor, hogy mennyit röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, régen láttuk Macsust, biztos nem ér rá annyira. Meg amikor kitaláltad poénból, hogy legyen egyen nyakláncunk..aztán? Most itt a nyakunkba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm, életem szerelmét ábrázolja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Még nem tudom, hogy megyek -e, szeretnék, van jegyem is, de még nem 101%, hogy elenged a mutter. Szombaton talán kiderül. Hát hallgatnék én, ha lenne.... xD Azokat hallgatom, amik le vannak töltve. Az instrumentális számokat.. Hát igen a poénnak indult medál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantar. |
|
|
|
2010.02. 10. - 19:26:55
Létrehozva:
|
|
|
Spontán elpoénkodhatunk másról is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |