![]() ![]() |
2010.02. 10. - 21:28:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alan 83 óta vegetáriánus azt tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) --> és martin is ahogy én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mart vega? XD |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:29:36
Létrehozva:
|
|
|
alan 83 óta vegetáriánus azt tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) --> és martin is ahogy én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze hogy tudom, hát nem szoktam neki húst sütni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem Alanhez kötődik ha ezért mondtad..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:31:28
Létrehozva:
|
|
|
BAing.. Jantar.. vega vagy?
És mit eszel? Az a helyzet, hogy én is lennék vega.. de akkor csak szénhidráton élnék, ami hát... nem igazán tesz jót nekem. Pedig vonz a vegaság, mivel nem ennék állatot.. legszivesebben. Dave tuti imádja a marhát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy a headonista fajtáját láttuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:34:09
Létrehozva:
|
|
|
Pápá Angie!!
|
|
|
|
2010.02. 10. - 21:34:47
Létrehozva:
|
|
|
BAing.. Jantar.. vega vagy? És mit eszel? Az a helyzet, hogy én is lennék vega.. de akkor csak szénhidráton élnék, ami hát... nem igazán tesz jót nekem. Pedig vonz a vegaság, mivel nem ennék állatot.. legszivesebben. Dave tuti imádja a marhát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy a headonista fajtáját láttuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) halhúst néha eszem, de más húst nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg vega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért is imádom martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és alant is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a többi egyebek mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:35:50
Létrehozva:
|
|
|
halhúst néha eszem, de más húst nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg vega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért is imádom martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és alant is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a többi egyebek mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne máár, télleg vega???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt nem is tudtam. |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:36:27
Létrehozva:
|
|
|
http://www.enjoy.eoldal.hu/oldal/alan-wilder-eletrajza alan itt írja hogy 83tól vega lett eü okok miatt
|
|
|
|
2010.02. 10. - 21:38:10
Létrehozva:
|
|
|
BAing.. Jantar.. vega vagy? És mit eszel? Az a helyzet, hogy én is lennék vega.. de akkor csak szénhidráton élnék, ami hát... nem igazán tesz jót nekem. Pedig vonz a vegaság, mivel nem ennék állatot.. legszivesebben. Dave tuti imádja a marhát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy a headonista fajtáját láttuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe... Dave szereti a fini (csillogó) husit..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/mart/cutie.jpg) (hmmmmmmmm.... elég "zsúfolt" az a nadrág, nem? igazán segíthetnénk neki, nehogy elszorítson bármit is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:40:50
Létrehozva:
|
|
|
http://www.ivu.org/people/music/depeche.html itt pedig martin vall róla
From Bong 8, January 1990, interview with Martin Gore: I have been a vegetarian for 6 ½ years. At first I didn’t eat fish but I started again 1 ½ years ago because I couldn’t resist Rock Eel. hehe... Dave szereti a fini (csillogó) husit..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/mart/cutie.jpg) (hmmmmmmmm.... elég "zsúfolt" az a nadrág, nem? igazán segíthetnénk neki, nehogy elszorítson bármit is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ez a kedvenc fellépő ruhája számomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne máár, télleg vega???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt nem is tudtam. szerintem pedig piros pont minden férfinak aki olyan mint martin vega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:42:30
Létrehozva:
|
|
|
Na jólvan, mára én is elköszönök, jó éjszakát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pápááá |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:43:09
Létrehozva:
|
|
|
lassan én is megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi mkienk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 10. - 21:43:24
Létrehozva:
|
|
|
hát... asszem én nem tudnék husi nélkül élni (semmilyen téren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
|
2010.02. 10. - 21:49:32
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm.. Dave is csak halat eszik.. én meg itt zabálom a virslit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Halból lehet pörit csinálni? vagy fasirtot? uhhhh.. igazából igazuk van... csak kicsit egyoldalú... Bár én szeretem a halat, nem is eszek mást csak csirkét, meg pulykát, meg halat... |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:51:42
Létrehozva:
|
|
|
ha tehetem én husik közül csak csirkemellet - azt viszont nagyon imádom!! illetve tonhalat!
|
|
|
|
2010.02. 10. - 21:55:30
Létrehozva:
|
|
|
lefotóztam Shad-et, ahogy alszik.. még a szeme is kifordult, úgy el van borulva az agya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Look at (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pá Angie, jóccakát!
Csatolt állományok
2._kem___ut__n_001.jpg ( 1.26Mbyte )
Letöltések száma: 8
2._kem___ut__n_002.jpg ( 1.49Mbyte )
Letöltések száma: 7
2._kem___ut__n_003.jpg ( 1.51Mbyte )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:56:23
Létrehozva:
|
|
|
lefotóztam Shad-et, ahogy alszik.. még a szeme is kifordult, úgy el van borulva az agya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Look at (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá Angie, jóccakát! Jajj édesem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegényke... |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm.. Dave is csak halat eszik.. én meg itt zabálom a virslit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Halból lehet pörit csinálni? vagy fasirtot? uhhhh.. igazából igazuk van... csak kicsit egyoldalú... Bár én szeretem a halat, nem is eszek mást csak csirkét, meg pulykát, meg halat... lehet pörit csinálni halból, van harcsapörkölt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nekem sokkoló infó volt, h Mart vega XD ki nem néztem volna belőle XD |
|
|
|
2010.02. 10. - 21:58:36
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj szegény édes kis Seregkuty!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.02. 10. - 22:02:38
Létrehozva:
|
|
|
lehet pörit csinálni halból, van harcsapörkölt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nekem sokkoló infó volt, h Mart vega XD ki nem néztem volna belőle XD CApri! Most már végképp vegásodnod kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két okból is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állatbarát vagy... tehát a nézeteid nem engedik... és mert az egészséged fontos... jaaaa.. ez három.. Mart is az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valamiben legalább épitőleg hat rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha amúgy nem lenne az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet pörit csinálni halból, van harcsapörkölt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nekem sokkoló infó volt, h Mart vega XD ki nem néztem volna belőle XD Harcsapaprikás.. ugye? hát konkrétan a harcsát nem eszem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a csukát szeretem grillezve, halfűszerrel... valami isteni. De maradok inkább a vajhalnál, a tonhalnál, a hekknél, és a lazacnál.. na az bejön .. Meg még az a p-betűs, fura nevű hal.. midnjárt megkeresem.. az a legeslegfinomabb... kóstoljátok meg,ha tehetitek.. mindjárt megkeresem |
|
|
|
2010.02. 10. - 22:02:58
Létrehozva:
|
|
|
CApri! Most már végképp vegásodnod kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két okból is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állatbarát vagy... tehát a nézeteid nem engedik... és mert az egészséged fontos... jaaaa.. ez három.. Mart is az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valamiben legalább épitőleg hat rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha amúgy nem lenne az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyunk barátok a zöldségekkel, abszolúte húspárti vagyok XD nem ellenzem a húsevést, de lobizzok az ételnek szánt állatok emberségesebb tartásáért. Shadinek meg jobbulást! |
|
|
|
![]() ![]() |