2400 Oldal V  « < 1005 1006 1007 1008 1009 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:06:50
Létrehozva: #20121

devotee

Pangasius... na .. jól emlékeztem, csak nem mertem leirni.. valami isteni komolyan mondom

Capri.. be tudsz lépni a farmville-be? Aratnom kéne és nem tudok bemenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit beteges, hogy most ráparáztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 22:08:24
Létrehozva: #20122

devotee

én csak azt nem értem a vegákban, hogy a húsból beszerzett fehérjéket mivel pótolják?
mert hogy a hús is kell a fejlődéshez (főleg gyerek és kamaszkorban). persze az más, ha már felnőtt fejjel döntik el, hogy vega leszek, na mindegy...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 22:08:53
Létrehozva: #20123

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 10. - 21:55:30) *
lefotóztam Shad-et, ahogy alszik.. még a szeme is kifordult, úgy el van borulva az agya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Look at (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pá Angie, jóccakát!

Drága Kenyér!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartás Sereg Kutya!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na még mindig itt keringek, mint egy szatelit.... szóval írtam egy kis összefoglalót a Chris Rea koncertről: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...ena_2010_02_04/

Hús téma: sajna én is szeretem, tudom nem szép, de hús nélkül nem tudnák élni, kenyér nélkül remekül elvagyok, de hús... kimarad egy-két nap és kiéhezek rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A reformkonyha nem nekem való, ezt kezdetek óta tudom, mert azokat a dolgokat szeretem megenni, amik ártalmasak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 10. - 22:09:20
Létrehozva: #20124

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 10. - 22:08:24) *
én csak azt nem értem a vegákban, hogy a húsból beszerzett fehérjéket mivel pótolják?
mert hogy a hús is kell a fejlődéshez (főleg gyerek és kamaszkorban). persze az más, ha már felnőtt fejjel döntik el, hogy vega leszek, na mindegy...

szójával. meg van azaz izé az a japán trutyi, az a zselé.... nem is tudom, h mi a neve XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:10:58
Létrehozva: #20125

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 10. - 22:08:24) *

Azt mondják, hogy pótolható, és ez biztosan igy is van... hiszen jobb a vérképük, az ellenállásuk, és minden. Persze azért ehhez pénz is kell, mert valszeg a krumplis tészta nem pótolja a rengeteg proteint. Viszont esznek sajtot, tej terméket.. már amelyik, mert asszem vegák közt is vannak különbségek. Na meg sokan esznek halat, ami amúgy is nagyon értékes. Ebben a fajta vegaságban benne lennék, mármint a hal, tojás, sajt... tejtermékek.. simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kiváncsi lennék rá, meddig birnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 10. - 22:12:27
Létrehozva: #20126

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 10. - 22:09:20) *
szójával. meg van azaz izé az a japán trutyi, az a zselé.... nem is tudom, h mi a neve XD

tofu!!! és még csak nem is japán, hanem kínai XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:15:39
Létrehozva: #20127

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 10. - 22:08:53) *
Drága Kenyér!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartás Sereg Kutya!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na még mindig itt keringek, mint egy szatelit.... szóval írtam egy kis összefoglalót a Chris Rea koncertről: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...ena_2010_02_04/

Hús téma: sajna én is szeretem, tudom nem szép, de hús nélkül nem tudnák élni, kenyér nélkül remekül elvagyok, de hús... kimarad egy-két nap és kiéhezek rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A reformkonyha nem nekem való, ezt kezdetek óta tudom, mert azokat a dolgokat szeretem megenni, amik ártalmasak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az a baj, hogy én is csak azt szeretem igazán, ami hizlal, és nem egészséges.. nem mondom, szeretem a salátát, a zöldségeket, a gyümölcsöt, és nincs nap, hogy ne egyek ilyeneket, de őszintén.
Amikor a húst csak salival eszem.. hát baszki.. egy óra múlva kopog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ha rizzsel, akkor nem... csahogy az nagyon hizlal... én meg aztat szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindjárt olvasom baba a beszámolód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kiviszem a kuttyot csuri time van

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 10. - 22:12:27) *
tofu!!!

Az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És az még finom is.. anyám csinált régebben... meg még mivel is? sz- betűs... szejtán

Na abból lehet még jó pörit csinálni.
A szója csira salit meg egyenesen imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) isteni, édes... nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak persze kell mellé egy kis szénhidrát is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:21:38
Létrehozva: #20128

devotee

Angieke... elolvastam, post-oltam is nálad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi a beszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 10. - 22:25:43
Létrehozva: #20129

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 10. - 22:15:39) *
Az a baj, hogy én is csak azt szeretem igazán, ami hizlal, és nem egészséges.. nem mondom, szeretem a salátát, a zöldségeket, a gyümölcsöt, és nincs nap, hogy ne egyek ilyeneket, de őszintén.
Amikor a húst csak salival eszem.. hát baszki.. egy óra múlva kopog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ha rizzsel, akkor nem... csahogy az nagyon hizlal... én meg aztat szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindjárt olvasom baba a beszámolód (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kiviszem a kuttyot csuri time van

Kösz a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Válaszoltam! Ez most nem lett olyan hosszú beszámoló, de majd még holnap írok hozzá, ma már fáradt vagyok.

Csurr megvolt?

Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 22:27:03
Létrehozva: #20130

devotee

a salikra mostanában kaptam rá, de nekem meg rizs helyett krumplit kell hozzá ennem, anélkül nem működöm! XD (és sajna a kenyér és társait sem tudom nélkülözni - szeretem őket, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(mondjuk lehet, hogy ha a srácok ragaszkodnának hozzá, hogy csak abban az esetben találkozhatom velük, ha előtte vega leszek, akkor üsse kavicska! XDDDDDD)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:29:29
Létrehozva: #20131

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 10. - 22:25:43) *
Kösz a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Válaszoltam! Ez most nem lett olyan hosszú beszámoló, de majd még holnap írok hozzá, ma már fáradt vagyok.

Csurr megvolt?

Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Nem, mert közben itt alszik tovább
Megvárom, mig felkel magától, ez még mindig a nyugtató hatása
Rendesen horkol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 10. - 22:27:03) *
a salikra mostanában kaptam rá, de nekem meg rizs helyett krumplit kell hozzá ennem, anélkül nem működöm! XD (és sajna a kenyér és társait sem tudom nélkülözni - szeretem őket, na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(mondjuk lehet, hogy ha a srácok ragaszkodnának hozzá, hogy csak abban az esetben találkozhatom velük, ha előtte vega leszek, akkor üsse kavicska! XDDDDDD)

Hehhehe.. jaja.. van amit simán megtennék én is ... szarnám le a húst.. meg a rizst is... átmennék simán nyúlba, az sem zavarna, ha csak répát rághatok.. főleg, hogy utána kapnék rendesen répát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Répa főőőőőőőőőőőőőőőőőőőld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:35:08
Létrehozva: #20132

devotee

Shad befingottt....... kimegyek egy sétára csajok, mindjárt jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 22:37:43
Létrehozva: #20133

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 10. - 22:29:29) *
Hehhehe.. jaja.. van amit simán megtennék én is ... szarnám le a húst.. meg a rizst is... átmennék simán nyúlba, az sem zavarna, ha csak répát rághatok.. főleg, hogy utána kapnék rendesen répát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Répa főőőőőőőőőőőőőőőőőőőld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

OH YEAH BABY!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj266/dragonfly_070/80erDave/DG253.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 22:55:41
Létrehozva: #20134

devotee

Jujjj.. lányok... nagyon nagyon nagy hó esett... készüljetek, mert megy felétek is. 2 óra alatt esett vagy 5 centi.. rettenet.. és elegem van nagyon a télből. NEktek is?
Lolitááááá!

Jobb kedved van már? Szétgyúrmáztad magad? életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 10. - 23:04:24
Létrehozva: #20135

devotee

Köszi a jókívánságokat. Sajnos most dolgozok. Betegebb vagyok, mint a betegek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Láttam kinn jött infó Recoil-ról.
Most nem nagyon olvastam, de mindenkinek üdv, puszi és jó napokat!!!
Fura ez a vega étrend, én meg húst hússal eszek. Csirkét szeretem, de jöhet bármi amúgy. Nekem még a desszert is lehetne finom sült hús.
0-ás vércsoportom van lehet, hogy azért is. Bár hülyeség, mert tesóm is ilyen, mégsem 0-ás.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 10. - 23:05:09
Létrehozva: #20136

devotee

itt is sajna megmaradós hó esik már egy ideje :S NEM AKAROM!!! TAVASZT AKAROK!!!!!
kidőltem. pápi csajszik!

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/davewhitejeans.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 10. - 23:06:40
Létrehozva: #20137

devotee

Itt is szakad a hó, nagy a zaj, mert itt az udvaron járnak a hótolók.
Tényleg jöhetne a jó idő, úgy érzem most egy kis napsütéstől és melegtől meggyógyulnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 23:11:09
Létrehozva: #20138

devotee

Jóéjt Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 10. - 23:06:40) *
Itt is szakad a hó, nagy a zaj, mert itt az udvaron járnak a hótolók.
Tényleg jöhetne a jó idő, úgy érzem most egy kis napsütéstől és melegtől meggyógyulnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te milyen osztályon dolgozol Niki?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 10. - 23:12:08
Létrehozva: #20139

devotee

Épp volt egy reklám, Otrivin orrspray. Használta azt már valaki?
Mert azt én még pont nem. Azt mondják a reklámban, hogy nem irritál stb. Hát kötve hiszem, csak kíváncsi lennék, hogy valamelyikőtök használt-e olyat.
Én már kivagyok a nyálkahártyaégéstől. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 10. - 23:15:23
Létrehozva: #20140

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 10. - 23:12:08) *
Épp volt egy reklám, Otrivin orrspray. Használta azt már valaki?
Mert azt én még pont nem. Azt mondják a reklámban, hogy nem irritál stb. Hát kötve hiszem, csak kíváncsi lennék, hogy valamelyikőtök használt-e olyat.
Én már kivagyok a nyálkahártyaégéstől. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

én még nem... de engem mindegyik szárit, viszont muszáj használnom,mert különben éjjel nem kapok az orromon levegőt
én azt a kék üvegest használom.. nem jut eszembe a neve
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1005 1006 1007 1008 1009 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
57 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (57 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: