![]() ![]() |
2010.02. 10. - 23:20:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
én még nem... de engem mindegyik szárit, viszont muszáj használnom,mert különben éjjel nem kapok az orromon levegőt én azt a kék üvegest használom.. nem jut eszembe a neve Én most Nasivin és Rhinospray-t. Nem sokáig jó. Na mindegy, csak nekünk sincs itt ilyen az osztályon, és azért kérdezem. Bár tuti, hogy mindegyik irritáló. Fül-orr-gégén vagyok. Ne röhögj, biztos azt mondanád, akkor majd itt meggyógyítanak. Hát igen, ma már bevettem mindent amit lehet. Más miatt aggódom, de hosszú és nem untatok senkit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:28:46
Létrehozva:
|
|
|
Én most Nasivin és Rhinospray-t. Nem sokáig jó. Na mindegy, csak nekünk sincs itt ilyen az osztályon, és azért kérdezem. Bár tuti, hogy mindegyik irritáló. Fül-orr-gégén vagyok. Ne röhögj, biztos azt mondanád, akkor majd itt meggyógyítanak. Hát igen, ma már bevettem mindent amit lehet. Más miatt aggódom, de hosszú és nem untatok senkit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát hidd el, hogy nem untatsz senkit... meséld csak nyugodtan, én is itt szoktam a lányoknak nyigni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu Niki. Nekem meg kéne műtetnem az orrsövény ferdülésem, mert nagyon nagy van, meg vannak valami polipok is az orromban.. senki nem röhög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a doki mondta, én nem érzem, csak megvizsgált, és azt mondta, emiatt horkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval nem akarnak elaltatni.. én meg nem merem ébren végig csinálni. Mi a véleményed? |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:33:55
Létrehozva:
|
|
|
Hát hidd el, hogy nem untatsz senkit... meséld csak nyugodtan, én is itt szoktam a lányoknak nyigni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu Niki. Nekem meg kéne műtetnem az orrsövény ferdülésem, mert nagyon nagy van, meg vannak valami polipok is az orromban.. senki nem röhög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a doki mondta, én nem érzem, csak megvizsgált, és azt mondta, emiatt horkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval nem akarnak elaltatni.. én meg nem merem ébren végig csinálni. Mi a véleményed? Nem akarnak elaltatni? Miért nem? Hát lehet lokálban is, de szerintem jobb az altatás. Szerintem rossz éberen lenni, míg "fúrják-faragják" az orrod. Nem tudom mennyire bírnád. Mondjuk én lehet kibírnám, mert nekem voltak már ilyen apróbb műtéteim, és nem volt altatás. Akkor is éreztem, hogy húzzák a bőröm, meg stb. Nem fáj semmi, csak aki ilyen pánikolós meg félős, annak rossz. Mert hallod ahogy dolgoznak, meg ilyenek. Én magam se tudnám a helyedben, mi legyen. Az biztos, hogy nem tartana sokáig. |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:33:57
Létrehozva:
|
|
|
Lolitááááá! Jobb kedved van már? Szétgyúrmáztad magad? életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jobb, jobb, drága vagy! edzettem 1 és negyed órát. fincsi volt. tudjátok milyen szuper az endlessre ellipszisezni? istenkirály! vizualizáltam bálnácska testem csökkenését, mert a vonzás törvény is hadd segítsen. fincsi volt. csak most bazi éhes vagyok. óóó, itt is havazik. basszakecske, már nagyon unom. én szeretem a telet, a hideggel is elvagyok, de a hó... már nagyon unom, túl sok volt az idén, csúúszik, széteszi a só a csizmám, boáááá!!! vega-dolog: soha! imádom a húsokat, persze ésszel, minimális zsírral. egyszer ha megöregszem gourmet éttermet nyitok, és a séfemtől fogok tanulgatni. már-már vallásos tisztelettel imádom az ételt, amolyan hamvasbélai módon. és nem veszem be hogy az egészségesebb. de ha mondjuk valaki azért vega mert szerinte egészségesebb, azt még megértem. azt, ha azért vega, mert jajj, állat, azt nem tudom megérteni. tisztelem és szeretem az állatokat, de bocsásson már meg a világ, az az állat azért van hogy megegyék. megint más hogy milyen körülmények között tartják és vágják le. ezen kellene változtatni. jah és szuperszexi volt a Martin kapucíneres kép. nyamm! ma tök jó órám volt. csoportdinamika. |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:37:20
Létrehozva:
|
|
|
Nem akarnak elaltatni? Miért nem? Hát lehet lokálban is, de szerintem jobb az altatás. Szerintem rossz éberen lenni, míg "fúrják-faragják" az orrod. Nem tudom mennyire bírnád. Mondjuk én lehet kibírnám, mert nekem voltak már ilyen apróbb műtéteim, és nem volt altatás. Akkor is éreztem, hogy húzzák a bőröm, meg stb. Nem fáj semmi, csak aki ilyen pánikolós meg félős, annak rossz. Mert hallod ahogy dolgoznak, meg ilyenek. Én magam se tudnám a helyedben, mi legyen. Az biztos, hogy nem tartana sokáig. Azt mondták, hogy nem csinálják altatásban.. én meg ezt nem szeretném végig hallgatni.. meg nem szeretnék az orromba érzéstelenitőt, mert az szerintem nagyon fájhat.... ettől kicsit parázok. NAgyobb az altatás rizikója, mint maga a műtét.. de ha én egyszer kérem.. és nem.. nem hajlandóak rá, pedig nagon meg kéne csináltatnom! |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:38:15
Létrehozva:
|
|
|
jááj Niki, de jó hogy itt vagy!
rég láttalak! gyógyulni gyorsan! Edó baba, te is horkolsz? hehe.. én is. de remélem nekem semmilyen tengeri herkentyűm nincs... (persze tudom mi az a polip. az olyan mint egy szemölcs, ilyen terjedős izé) |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:39:38
Létrehozva:
|
|
|
jobb, jobb, drága vagy! edzettem 1 és negyed órát. fincsi volt. tudjátok milyen szuper az endlessre ellipszisezni? istenkirály! vizualizáltam bálnácska testem csökkenését, mert a vonzás törvény is hadd segítsen. fincsi volt. csak most bazi éhes vagyok. óóó, itt is havazik. basszakecske, már nagyon unom. én szeretem a telet, a hideggel is elvagyok, de a hó... már nagyon unom, túl sok volt az idén, csúúszik, széteszi a só a csizmám, boáááá!!! vega-dolog: soha! imádom a húsokat, persze ésszel, minimális zsírral. egyszer ha megöregszem gourmet éttermet nyitok, és a séfemtől fogok tanulgatni. már-már vallásos tisztelettel imádom az ételt, amolyan hamvasbélai módon. és nem veszem be hogy az egészségesebb. de ha mondjuk valaki azért vega mert szerinte egészségesebb, azt még megértem. azt, ha azért vega, mert jajj, állat, azt nem tudom megérteni. tisztelem és szeretem az állatokat, de bocsásson már meg a világ, az az állat azért van hogy megegyék. megint más hogy milyen körülmények között tartják és vágják le. ezen kellene változtatni. jah és szuperszexi volt a Martin kapucíneres kép. nyamm! ma tök jó órám volt. csoportdinamika. Nekem kicsit birizgálja az agyam az állat megevése is, bár... a csirkét, pulykát halat mint mondtam, simán megeszem. Disznót sosem ettem, nálunk senki nem csinál, úgyhogy ez kimaradt. Egyébként meg olyan okos mint a kutya, úgyhogy kicsit feszélyez. Marhát megint csak nem eszem meg... néztetek már egy boci szemébe? Lehet Loli azt mondod bolond vagyok, de én igy gondolom.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vad húst meg végképp nem enném meg.... nekem az erdő szent, tiszta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyok egy igazi erdei ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:39:49
Létrehozva:
|
|
|
Ez furcsa. Itt mindenkinek altatásban csinálják, nagyon ritka, hogy nem.
Én sem tudom mit csinálnék, mert én pánikolós vagyok, amióta eü-ben dolgozok és nem tudom na. Félnék az altatástól. Lehet bevállalnám simán. Passz. |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:42:32
Létrehozva:
|
|
|
jááj Niki, de jó hogy itt vagy! rég láttalak! gyógyulni gyorsan! Edó baba, te is horkolsz? hehe.. én is. de remélem nekem semmilyen tengeri herkentyűm nincs... (persze tudom mi az a polip. az olyan mint egy szemölcs, ilyen terjedős izé) Hehehe.. aham Lolim.. horkolok mint a picsa.. és amikor 55 kiló voltam, akkor is horkoltam... mellettem nem könnyű aludni.. kicsit gáz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amikor új pasim volt, mindig akkora cécó volt ezt elmondanom... hogy... uhhh.. én horkolok.. nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel mindig mikor felkeltem, megkérdeztem.. horkoltam? mindig röhögés volt a válasz, és hogy neeeeem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy szégyelltem magam, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az ilyen terjedős szemölcsös izé? hát látod én még soha nem néztem utána... ahhh... nem hangzik jól, mit mondjak Ez furcsa. Itt mindenkinek altatásban csinálják, nagyon ritka, hogy nem. Én sem tudom mit csinálnék, mert én pánikolós vagyok, amióta eü-ben dolgozok és nem tudom na. Félnék az altatástól. Lehet bevállalnám simán. Passz. Rászánom magam mehetek hozzátok műttetni? |
|
|
|
2010.02. 10. - 23:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Végülis én voltam már hasonló szituban és lehet bevállalnám a helyi érzéstelenítést.
Akkor csináltasd meg, ha muszáj. Egy fogorvos is rossz, nem? Tényleg semmit nem éreznél amúgy, csak hogy matatnak rajtad, nem fájna!!! Muszáj lesz egyszer, mert gyulladásokat okozhat, meg csak rosszabb lesz! A horkolás sem jó, nem alszod ki magad rendesen, nem megy elég oxigén az agyadba. Egyébként nem tudom, hogy van pontosan, ha nem helyben csinálnák neked. Na nem azt mondom, hogy ezért gyere el idáig, de esetleg ott a közelben a városokban megkérdezhetnéd, hogy van a máshonnan jövő beteg fogadása. Az altatás végülis nagyobb rizikó, de megértelek. |
|
|
|
2010.02. 11. - 00:01:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt! Üdv Lola neked is, az előbb nem köszöntem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megyek, beülök a fotelunkba, ki tudja mi vár még rám reggelig és ugye elég szarul vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csók!!! |
|
|
|
2010.02. 11. - 00:05:05
Létrehozva:
|
|
|
Nekem kicsit birizgálja az agyam az állat megevése is, bár... a csirkét, pulykát halat mint mondtam, simán megeszem. Disznót sosem ettem, nálunk senki nem csinál, úgyhogy ez kimaradt. Egyébként meg olyan okos mint a kutya, úgyhogy kicsit feszélyez. Marhát megint csak nem eszem meg... néztetek már egy boci szemébe? Lehet Loli azt mondod bolond vagyok, de én igy gondolom.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vad húst meg végképp nem enném meg.... nekem az erdő szent, tiszta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyok egy igazi erdei ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néztem már boci szemébe, meg is simiztem, sőt voltam egész közel kisborjú születéskor. de ez nekem nem akadály. bár marhát nem nagyon eszem, mert drága és sosem veszünk. ettem ha 3szor életemben. ami húst nem nagyon szeretek az a pulyka, de azt azért megeszem, a kacsát utálom egyes egyeül. de azt nagyon. anyukám!!! égy jó vadhúúúúúúúúússsss, jajtejóég, az élvezetek netovábbja! el ne ájulj a gép előtt, de az őzpörköltnél tényleg kevés jobb dolog van... pedig cukor édes pofa egy őzike és imédom. de amikor hús... az más. abban már nincsen lélek. |
|
|
|
2010.02. 11. - 00:15:42
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe.. aham Lolim.. horkolok mint a picsa.. és amikor 55 kiló voltam, akkor is horkoltam... mellettem nem könnyű aludni.. kicsit gáz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amikor új pasim volt, mindig akkora cécó volt ezt elmondanom... hogy... uhhh.. én horkolok.. nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel mindig mikor felkeltem, megkérdeztem.. horkoltam? mindig röhögés volt a válasz, és hogy neeeeem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy szégyelltem magam, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az ilyen terjedős szemölcsös izé? hát látod én még soha nem néztem utána... ahhh... nem hangzik jól, mit mondjak hehhe! nálam nem ilyen durva, de előfordul hogy horkolok, ha nem tiszták a légutaim maradéktalanul. és az se mindegy hogy fekszem. de nekem is volt nemrég ilyen sztorim. kínos.. amikor pasival aludtam (és basszus, tényleg aludtunk... ami nem is gond, mert én is azt akartam, csak hozzám se ért, ami fura, ha valaki mellett alszol...) 55 kiló... hehhe, vagy 10-12 évesen lehettem annyi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) inkább 10. jah, a polip az ilyen... sajna. csináltasd meg. |
|
|
|
2010.02. 11. - 00:38:35
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhe... Lola... melléd feküdt, és nem volt semmi? a francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát te tuti nem aludtál akkor mégsem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rá se ránts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
JAja... 55 kiló.. 25-30kilóval változom 15 éves korom óta.. ami szörnyű, de mindig ez van nálam.. nem is tudom hányszor lefogytam már,... de ez hosszú, majd elmesélem. Most puszizlak, látom már Capri nincs itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert ugye sosem köszön el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Capriiiiiiiiii... jóccakááááááááááááááááááttt.. hátha még hallja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JA , és nyugodt melót, jóéjt Niki neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszika, jobbulást! |
|
|
|
2010.02. 11. - 00:42:23
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhe... Lola... melléd feküdt, és nem volt semmi? a francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát te tuti nem aludtál akkor mégsem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rá se ránts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAja... 55 kiló.. 25-30kilóval változom 15 éves korom óta.. ami szörnyű, de mindig ez van nálam.. nem is tudom hányszor lefogytam már,... de ez hosszú, majd elmesélem. Most puszizlak, látom már Capri nincs itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert ugye sosem köszön el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Capriiiiiiiiii... jóccakááááááááááááááááááttt.. hátha még hallja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JA , és nyugodt melót, jóéjt Niki neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszika, jobbulást! na igen jó lenne már ha elmesélnéd egyszer és nemcsak betintáznánk és tombolnánk hanem dumcsiznánk is! ez az alvós sztori meg fura... majd én is elmesélem. igazából így van ez jól. csak furcsa volt. |
|
|
|
2010.02. 11. - 06:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt, reggelt!
Huh, micsoda témák, húsok polipok... teljes gasztronómiai kínálat felvonult itt éjjnek idején (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mi lett a perverzkedéssel csajok? Tán már ez a sok hó lemerítette az eleminket és most csak arra koncentrálunk, hogy legyen már tavasz? Óóóóóóóó baszkurici, itt ilyen vizes szutyok hó esett, ezt de utálom, és már olvad is, hallom, ahogy csöpög az ablakpárkányon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ebben a legfrankóbb gyalogolni :S Asszem ma bejelentem a főnökeimnek a hétfői szbikérelmem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek, valamit álmodtam Alannel, de lövésem sincs, mert nem emlékszem csak arra, hogy ő volt benne. Na vele még sosem álmodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet, hogy a jegyvásárlás és a Recoil hallgatás miatt történt. Passz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vadhús, nem szeretem, sosem szerettem, nálam amúgy minden jöhet: csirke, pulyka, marha (nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), disznó, hal, tengeri mütyűrkék.... liba, kacsa ne, ezeket sem szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 08:39:24
Létrehozva:
|
|
|
Hová lett a reggeli műszak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 08:40:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Na végig olvastalak titeket.Látom volt itt mindenféle téma. Niki jobbulást,gyógyulj meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami a horkolást illeti én is horkoltam egy időszakban és a Géza nem győzött bökdösni,hogy hagyjam már abba.Aztán ő meg a fogait csikorgatta álmában,na akkor meg én bökdöstem őt.De mondok jobbat a kislányom még baba korában egyszer úgy horkolt mint a vadkan és az apja még a telefonjával fel is vette aztán lejátszotta és szétröhögtük magunkat a kiscsajon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mostanában is ha taknyos horkol kissé pláne ha az orrmandulája dagadt. Husi téma:nos én ugyebár vidéki jány vagyok és nálunk mindig volt tartva csirke és disznó is amit karácsony előtt levágtunk.Szóval régen szerettem a disznóságokat de mostanában már nem annyira.Ilyenkor télen egyszer-kétszer veszek disznótorost azt megesszük.De inkább a sovány husit részesitjük előnybe.Persze azért megeszem a szalonnát is ritkán és nem túl nagy mennyiségben.Lásd tegnap pont a sült szalonna darabolása közben vágtam el az ujjam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jöhet még a csirke(főleg az) de részemről csak a melle,pulyka dettó.Marha pörköltként ritkán(fincsi).Keresztanyáméknál láthatok marhát mert egy egész csordát tartanak.Vadhusit pár éve ettem először őzpörkölt formájábanFincsi volt.De ettem már nyulat is barátnőméknél,nekem is az tetszett.Hasonló az ize a csirkéhez. Halban Edóka amit mondtál a pangasius...na az tényleg isteni meg a hekk amit enni szoktam időnként. Az időjárás erre is pocsék. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 08:48:47
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
végre nagyjából kialudtam magam. ehhh, msot meg mehetek takarítani, zuhi+hajmos. Edó: anyumnak volt orrsövény műtétje, ha gondolod kikérdezem, hogy milyen volt, mit csináltak és hogy altatták-e. Azt tudom, hogy egy hétig benn volt a kórházban én meg sírtam utána otthon. (Még elég kicsi voltam.) Arra készülj fel, hogy lehet, hogy a műtét után kicsit kevésbé fogod érezni a szagokat - anyumnál legalábbis ez a helyzet. Tök durva amúgy, hogy nem akarnak elaltatni! Én tuti pánikolnék és követelném az altatást!!! Még a husitémához: no hát vadhusit nagyon ritkán ettem, az nem is jött be annyira. Még anno a nyuszit szerettem, mikor papám még tartott, de megvagyok nélküle. Általában mi csirkét, pulykát és alkalmanként disznóhusit eszünk. De én jobb szeretem az előző kettőt. (A pulykával mondjuk az a bajom, hogy néha olyan "inas" vagy nem tom milyen a húsa. Ezért favorit a csirke!) |
|
|
|
2010.02. 11. - 09:00:13
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! végre nagyjából kialudtam magam. ehhh, msot meg mehetek takarítani, zuhi+hajmos. Edó: anyumnak volt orrsövény műtétje, ha gondolod kikérdezem, hogy milyen volt, mit csináltak és hogy altatták-e. Azt tudom, hogy egy hétig benn volt a kórházban én meg sírtam utána otthon. (Még elég kicsi voltam.) Arra készülj fel, hogy lehet, hogy a műtét után kicsit kevésbé fogod érezni a szagokat - anyumnál legalábbis ez a helyzet. Tök durva amúgy, hogy nem akarnak elaltatni! Én tuti pánikolnék és követelném az altatást!!! Még a husitémához: no hát vadhusit nagyon ritkán ettem, az nem is jött be annyira. Még anno a nyuszit szerettem, mikor papám még tartott, de megvagyok nélküle. Általában mi csirkét, pulykát és alkalmanként disznóhusit eszünk. De én jobb szeretem az előző kettőt. (A pulykával mondjuk az a bajom, hogy néha olyan "inas" vagy nem tom milyen a húsa. Ezért favorit a csirke!) Szia Usi. Akkor hasonlitunk mert nálam is a csirke a favorit.Mostanában olyan ételbe is csirkehúst teszek amibe a recept szerint disznó kellene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy jól aludtál.Most én is. Hamarosan elmegyek egy kicsit a könyvtárba(tök rég voltam már)búvárkodni valami olvasni és hallgatni való után.Szabad vagyok nem kell főznöm a gyerekem meg bölcsibe.Ma farsangolnak.Bulájoznak a kicsik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd du. csinálok róla jelmezes képet és ha érdekel valakit akkor megmutatom itt. |
|
|
|
![]() ![]() |