![]() ![]() |
2010.02. 11. - 09:08:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Végre van élet itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Melóban dübörög a Home (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj, de imádom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én nem aludtam valami jól, pedig Alannel álmodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak tudnám mi volt benne, úgy bosszant, hogy nem emlékszem rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nem szeretem a nyulat, frusztrál a tudat, hogy tapsifülest eszek. Fura, mert a csirkét nem sajnálom, meg a pulykát sem, de a vadakat meg a nyuszit igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 09:16:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie hehe lehet álmodban szexeltél Alan-el csak nem emlékszel rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh Mode meg ne tudja,hogy a vőlegényével álmodtál.Lesz kapsz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na megyek a dolgomra aztán könyvtár.Majd jövök később.Páááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 10:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie hehe lehet álmodban szexeltél Alan-el csak nem emlékszel rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh Mode meg ne tudja,hogy a vőlegényével álmodtál.Lesz kapsz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek a dolgomra aztán könyvtár.Majd jövök később.Páááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem ha az lett volna, akkor arra emlékeznék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 11:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
lefotóztam Shad-et, ahogy alszik.. még a szeme is kifordult, úgy el van borulva az agya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Look at (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá Angie, jóccakát! Nagyon sok pozitív energiát neked és a kutyidnak.Tudom milyen..mert az én Nimród kutyám is nagyon beteg volt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 11:25:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm Árnyék.. annyian szorítotok neki, hogy tuti meg fog gyógyulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... lehet sokkot kaptál, annyira jó volt a sex.. és nem emlékszel rá, mert elájultál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 11:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ma vagyok 3 hetes gipszes! Én nagyon kevés húst eszem és főleg szárnyast és halat.Kivétel a kacsa..Brr.azt nem veszi be a gyomrom! Angie!Megnéztem a bulis fotókat..Hát tényleg kevesen voltak.De azért a hangulat gondolom meg volt! A Szombathelyi bulira szívesen elmennék,mert lakik ott egy régi ismerősöm..lehet,hogy felkeresném.A Baxie becenévre hallgatott.Nekik is volt régen Depeche Mode club. Sziasztok lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm Árnyék.. annyian szorítotok neki, hogy tuti meg fog gyógyulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... lehet sokkot kaptál, annyira jó volt a sex.. és nem emlékszel rá, mert elájultál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A névrokonomnak meg kell gyógyulnia! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 11:37:52
Létrehozva:
|
|
|
Szia Árnyék!
Hogy bírod a gipszet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, de malac vagy már így korán reggel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti nem szexeltem Alannel, arra emlékeznék. Mindegyik szexes álmomra emlékszem, amiben benne voltak a DM fiúk, főleg Dave drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Alan... lövésem se sincsen erről, vele még sosem álmodtam semmit, nem hogy ungabungát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Épp most néztem meg NG-n, hogyan szűnik meg az élet bolygónkon és hogyan semmisül meg a Föld bő 6 milliárd év múlva. Azért sajnálom előre, jó kis bolygó ez, otthon. De végül minden elpusztul. A Világegyetem is megsemmisül, de az nagyon - nagyon - nagyon messze van még. |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:07:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Én is itt vagyok ám! De bosszús vagyok. Reggel végre bepótltam a két napos lemaradásom, írom a nem rövid hsz-t, erre áramszünet, elment a net és csak most jött vissza. Grrrrrrrrrr |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:13:59
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Angelus' date='2010.02. 11. - 11:37:52' post='23045']
Szia Árnyék! Hogy bírod a gipszet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie! Eléggé nehezen,de hát már a félidőn túl vagyok!Még 3 nap és koncertezel!De jó neked! |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:29:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Árnyék! Hogy bírod a gipszet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, de malac vagy már így korán reggel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti nem szexeltem Alannel, arra emlékeznék. Mindegyik szexes álmomra emlékszem, amiben benne voltak a DM fiúk, főleg Dave drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Alan... lövésem se sincsen erről, vele még sosem álmodtam semmit, nem hogy ungabungát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nem ungabungáztál Alan-el álmodban?Bezzeg Dave-el....a nászéjszaka mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És jó volt amit Dave csinált veled álmodba? A fene én miért nem tudok ilyet álmodni?Most éjszaka is amit álmodtam abban megint csak lelőttek de nem haltam meg. Képzeljétek a jóelőbb a könyvtárban nézelődök nagy érdeklődéssel és van olyan két sor ahol van székek meg asztal és ott lehet olvasgatni.Ott ült egy pasi.Egyszer csak érzem,hogy tök büdös a csávó. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Komolyan hosszú távon nem lehetett mellette megmaradni.Még szerencse,hogy gyorsan találtam könyvet ami érdekel és elhúztam.Na mondom akkor felmegyek a másodikra és nézek cd-t.Egyszer csak bejön egy pasi megáll a közelembe újságot olvasni.Na hát nem hiszitek el de annak is olyan szaga volt,hogy azt hittem elájulok.Mondanom se kell szerintem,hogy egyik ruhája sem volt valami tiszta.Öcsém gondoltam magamba mi van itt ma az összes bűzbomba itt van?Totál kiakadtam milyen gusztustalan emberek vannak.Nem ismerik a szappant meg a vizet? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szia árnyék.Még mindig gyógyulást a kis kezednek. |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:34:49
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát igen, sajnos vannak ilyen emberek. múltkor az egyik pasas kaller volt rohadt büdös! meg egyik volt osztálytársam is az volt. nem hiszem, hogy nem zavarja őket!!! azért a személyi higiénián nem kéne spórolni! bele se merek gondolni, hogy ezeknek az embereknek milyen lehet az otthonuk.... :S
na sikerült találnod vmit magadnak a könyvtárban? ha már higiénia... szépen csillog-villog most az albérlet, macskaszőrmentesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek fordítok, aztán gépelnem kell, utána meg még egy kis házi is beficcen... |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:41:38
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát igen, sajnos vannak ilyen emberek. múltkor az egyik pasas kaller volt rohadt büdös! meg egyik volt osztálytársam is az volt. nem hiszem, hogy nem zavarja őket!!! azért a személyi higiénián nem kéne spórolni! bele se merek gondolni, hogy ezeknek az embereknek milyen lehet az otthonuk.... :S na sikerült találnod vmit magadnak a könyvtárban? ha már higiénia... szépen csillog-villog most az albérlet, macskaszőrmentesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek fordítok, aztán gépelnem kell, utána meg még egy kis házi is beficcen... Igen sikerült. Szerintem az ilyen emberek már hozzá vannak szokva a saját szagukhoz és nekik már fel sem tűnik,hogy büdösek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Csak ember legyen a talpán aki elviseli őket. Azért a szappan még nem olyan drága ha már nincs pénzük tusfürdőre.Nem? |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:45:48
Létrehozva:
|
|
|
Árnyék, kitartás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, ez volt az áram bosszúja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, hát igen, az volt a legszebb álmom életemben. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Az előtt és azóta sem álmodtam ilyen szépet, meghatót és persze szexit. Na, aludtam is jó sokáig akkor. Kívánom, hogy egyszer neked is legyen ilyen szép, megható álmod Dave-el vagy bárkivel, akivel szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, ez olyan undi, nyáron ezért fogom utálni a villamost meg a metrót! Ezen testszagoktól simán hányingerem lesz én én nem tudom elfolytani, ha ki kell jönnie, akkor bizony ki kell jönni! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Bele sem merek gondolni.... Mit kölcsönöztél? Usi, elment a cicus? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 12:54:57
Létrehozva:
|
|
|
Árnyék, kitartás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, ez volt az áram bosszúja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, hát igen, az volt a legszebb álmom életemben. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Az előtt és azóta sem álmodtam ilyen szépet, meghatót és persze szexit. Na, aludtam is jó sokáig akkor. Kívánom, hogy egyszer neked is legyen ilyen szép, megható álmod Dave-el vagy bárkivel, akivel szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, ez olyan undi, nyáron ezért fogom utálni a villamost meg a metrót! Ezen testszagoktól simán hányingerem lesz én én nem tudom elfolytani, ha ki kell jönnie, akkor bizony ki kell jönni! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Bele sem merek gondolni.... Mit kölcsönöztél? Usi, elment a cicus? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hej én kérdeztem a nászéjszakás dolgot nem Edó.De neki irtad a választ...na szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezeknek Angie nem testszaguk volt ha nem valami más bűz áradt róluk.Mintha már jó ideje nem fürödtek volna. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) az izzadságszag is undormány,sokan nem ismerik a hónaljstiftet. Sissi életéről hoztam ki könyvet.Szeretek történelmi személyek életéről olvasni. |
|
|
|
2010.02. 11. - 13:15:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tegnap írtam asszem kétszer is, hogy viszik el a cicát. olyan délután 5 körül ez meg is történt. ma meg alaposan kitakarítottam utána. kicsit fura volt, hogy már nem nyávogott nekem, de ez van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fú nekem is fel tud fordulni a gyomrom az izzadtságszagtól, de ha nagyon muszáj, kibírom, csak legyen nálam parfüm vagy sál vagy vmi, amibe az orromat dughatom. XDDD na egggen, nyáron a tömegközlekedés nagyon "fincsi" tud lenni ezek miatt... huhh, mindjárt kész az IDM 9-es fejezet fordítása! jeee! (a külföldi olvasók megint fel fognak gyulladni tőle! XDDD) |
|
|
|
2010.02. 11. - 13:15:42
Létrehozva:
|
|
|
hej én kérdeztem a nászéjszakás dolgot nem Edó.De neki irtad a választ...na szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezeknek Angie nem testszaguk volt ha nem valami más bűz áradt róluk.Mintha már jó ideje nem fürödtek volna. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) az izzadságszag is undormány,sokan nem ismerik a hónaljstiftet. Sissi életéről hoztam ki könyvet.Szeretek történelmi személyek életéről olvasni. Vicus sanjnos én a munkahelyemen tapasztalok sokszor ilyet. Bejön a gépkocsivezető aláírni a bérpapírokat stb, és olyan büdüsek, áááááááááh. Mosdatlanság és piaszag árad belőlük. Náluk az a bünti hogy oké, akkor most te mész ki aláíratni, nagylevegő, és gyors ajtónyitás........ Pfujjjjjjjjjjj |
|
|
|
2010.02. 11. - 13:23:38
Létrehozva:
|
|
|
Vicus sanjnos én a munkahelyemen tapasztalok sokszor ilyet. Bejön a gépkocsivezető aláírni a bérpapírokat stb, és olyan büdüsek, áááááááááh. Mosdatlanság és piaszag árad belőlük. Náluk az a bünti hogy oké, akkor most te mész ki aláíratni, nagylevegő, és gyors ajtónyitás........ Pfujjjjjjjjjjj Na a mosdatlanság és a piaszag "fincsi" párositás.Undorodok a piaszagtól. |
|
|
|
2010.02. 11. - 13:24:45
Létrehozva:
|
|
|
Sorry Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, bárcsak ilyen lenne majd a nászéjszakám és bárcsak ezzel a pasival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álom... visszaszállok a földre.
Usi, emlékszem, hogy írtad, hogy elviszik a cicát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hát igen, sokan tudnak büdösek lenni meg igénytelenek ilyen szinten. Engem nagyon tud zavarni az ilyen szag. Pesten elég sokszor találkozok ilyen illathalmazzal a buszokon és a villamosokon. Undorító (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 13:27:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tegnap írtam asszem kétszer is, hogy viszik el a cicát. olyan délután 5 körül ez meg is történt. ma meg alaposan kitakarítottam utána. kicsit fura volt, hogy már nem nyávogott nekem, de ez van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fú nekem is fel tud fordulni a gyomrom az izzadtságszagtól, de ha nagyon muszáj, kibírom, csak legyen nálam parfüm vagy sál vagy vmi, amibe az orromat dughatom. XDDD na egggen, nyáron a tömegközlekedés nagyon "fincsi" tud lenni ezek miatt... huhh, mindjárt kész az IDM 9-es fejezet fordítása! jeee! (a külföldi olvasók megint fel fognak gyulladni tőle! XDDD) Usi én is úgy voltam az előbb a könyvtárban,hogy lehajtottam a fejem és a ruhámon lévő saját parfüm illatomat szaglásztam.De igyekeztem gyorsan keresgélni és elhúzni. |
|
|
|
![]() ![]() |