2400 Oldal V  « < 1008 1009 1010 1011 1012 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 11. - 13:29:16
Létrehozva: #20181

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:27:06) *
Usi én is úgy voltam az előbb a könyvtárban,hogy lehajtottam a fejem és a ruhámon lévő saját parfüm illatomat szaglásztam.De igyekeztem gyorsan keresgélni és elhúzni.

Tudom, hogy ez milyen kényelmetlen, csak az van, hogy néha nem tudsz ebből a helyzetből kikeveredni. Nem is tudom mi lenne, ha egyszer koncerten lenne mellettem ilyen bűzbomba. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:33:39
Létrehozva: #20182

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 13:24:45) *
Sorry Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, bárcsak ilyen lenne majd a nászéjszakám és bárcsak ezzel a pasival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álom... visszaszállok a földre.

Usi, emlékszem, hogy írtad, hogy elviszik a cicát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, hát igen, sokan tudnak büdösek lenni meg igénytelenek ilyen szinten. Engem nagyon tud zavarni az ilyen szag. Pesten elég sokszor találkozok ilyen illathalmazzal a buszokon és a villamosokon. Undorító (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Nászéjszaka Dave-el?Álmodj királylány.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 13:29:16) *
Tudom, hogy ez milyen kényelmetlen, csak az van, hogy néha nem tudsz ebből a helyzetből kikeveredni. Nem is tudom mi lenne, ha egyszer koncerten lenne mellettem ilyen bűzbomba. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Na azért januárban is a koncerten volt szagkavalkád ami keveredett a folytott meleg levegővel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 13:36:30
Létrehozva: #20183

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:33:39) *
Nászéjszaka Dave-el?Álmodj királylány.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na azért januárban is a koncerten volt szagkavalkád ami keveredett a folytott meleg levegővel.

Ez a szagkavalkád semmi nem volt a nyárihoz képest, de ott aztán esett az eső (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen.......... de álmodni azért lehet. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:15:42) *
Vicus sanjnos én a munkahelyemen tapasztalok sokszor ilyet. Bejön a gépkocsivezető aláírni a bérpapírokat stb, és olyan büdüsek, áááááááááh. Mosdatlanság és piaszag árad belőlük. Náluk az a bünti hogy oké, akkor most te mész ki aláíratni, nagylevegő, és gyors ajtónyitás........ Pfujjjjjjjjjjj

Trixx, ez bűntet...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:43:54
Létrehozva: #20184

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 13:36:30) *
Ez a szagkavalkád semmi nem volt a nyárihoz képest, de ott aztán esett az eső (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen.......... de álmodni azért lehet. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Trixx, ez bűntet...

Ja, ja ez tényleg büntet!

Én a januárin nem, de a nyárin én is éreztem szagfelhőket, csak egész másfajtákat....

Ja, egyénként tegnap írtátok, hogy Martin araca mennyire megviselt lett így a korral.
Hát nem tudom. Nekem most sokkal jobban bejön, mint a fiatal képein. Kölyök arccal egyáltalán nem tetszett. Még a kapucínerét sem figyeltem. Akkor még csak a lelkét imádtam a dalai miatt. De most, úgy kb 5 éve ahh, meghalok érte.
Szóval, öreg? Lehet. De az arca szééééééééép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze ne nektek Dave slave-eknek áradozzak Martról. Na mindegy.
Bár Ange, Te néha kacsingatsz Mart felé is ugye?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:44:42
Létrehozva: #20185

devotee

Angie álmodj csak hátha valóra válik és te leszel a 4. asszonykája Dave-nek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De hát nyáron a szabadtéri koncerten csak nem lehetett már annyira érezni a szaglatokat mint egy zárt térben januárban?Vagy mégis?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:46:54
Létrehozva: #20186

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:44:42) *
Angie álmodj csak hátha valóra válik és te leszel a 4. asszonykája Dave-nek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De hát nyáron a szabadtéri koncerten csak nem lehetett már annyira érezni a szaglatokat mint egy zárt térben januárban?Vagy mégis?

Én januárban nem éreztem semmit, mert pont a zárt tér miatt nem csinálták szerintem.
De nyáron, úgy szívták körülöttem, hogy mindenkinek jutott belőle. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:48:00
Létrehozva: #20187

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:43:54) *
Ja, ja ez tényleg büntet!

Én a januárin nem, de a nyárin én is éreztem szagfelhőket, csak egész másfajtákat....

Ja, egyénként tegnap írtátok, hogy Martin araca mennyire megviselt lett így a korral.
Hát nem tudom. Nekem most sokkal jobban bejön, mint a fiatal képein. Kölyök arccal egyáltalán nem tetszett. Még a kapucínerét sem figyeltem. Akkor még csak a lelkét imádtam a dalai miatt. De most, úgy kb 5 éve ahh, meghalok érte.
Szóval, öreg? Lehet. De az arca szééééééééép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze ne nektek Dave slave-eknek áradozzak Martról. Na mindegy.
Bár Ange, Te néha kacsingatsz Mart felé is ugye?

Hát nekem Dave a szép Martin pedig nem is tudom...jól néz ki de számomra ennyi .Mondjuk,úgy hogy rajta jobban látszik a kora.Jaj remélem a Martin rajongók nem haragszanak meg rám ezért a mondatért.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:48:20
Létrehozva: #20188

devotee

Ange! Persze hogy álmodj ilyeneket!
Én is minden este erről ámodozom, csak Dave helyett Mart, Ange helyett Trixx az asszonyka szerepben. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 13:49:13
Létrehozva: #20189

devotee

Trixx, én imádom Martin Angyalkát is ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PTA alatt megszerettem, de akkor nagyon megviseltnek tűnt és most sokkal, de sokkal jobban fest, hiszen leszokott a piáról és ez azért látszik rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindkettőjüket nagyon szeretem, meg Andyt is, ő olyan bátyós nekem, de ölelnivaló husika. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, azért a nyári melegben jobban lehet érezni a szagokat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:50:21
Létrehozva: #20190

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:48:00) *
Hát nekem Dave a szép Martin pedig nem is tudom...jól néz ki de számomra ennyi .Mondjuk,úgy hogy rajta jobban látszik a kora.Jaj remélem a Martin rajongók nem haragszanak meg rám ezért a mondatért.

Oke, Vicus én meg fordítva vagyok így. Tény hogy Dave naggggggyon jó pasi, de nem hoz lázba.
Kivéve ha Martinhoz ér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről is Capri és Usi tehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De jó is ez így, rossz lenne ha mindenkinek ugyan az kellene!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:50:32
Létrehozva: #20191

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:46:54) *
Én januárban nem éreztem semmit, mert pont a zárt tér miatt nem csinálták szerintem.
De nyáron, úgy szívták körülöttem, hogy mindenkinek jutott belőle. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

A cigire gondolsz?Még jó,hogy nem a gázszagokat csinálták és azt kellett volna szivnod. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 13:51:09
Létrehozva: #20192

devotee

Szeretem a 4-es számot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:50:32) *
A cigire gondolsz?Még jó,hogy nem a gázszagokat csinálták és azt kellett volna szivnod. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Füves cigire gondol szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is bódultam nyáron rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:51:52
Létrehozva: #20193

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:50:32) *

Gázszag! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ja, olyan zöld félére.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:52:38
Létrehozva: #20194

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:50:21) *
Oke, Vicus én meg fordítva vagyok így. Tény hogy Dave naggggggyon jó pasi, de nem hoz lázba.
Kivéve ha Martinhoz ér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről is Capri és Usi tehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja igazad van.Engem meg Martin nem hoz lázba.

igeeen a lányok fickje.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:53:27
Létrehozva: #20195

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 13:51:09) *

Én is. 24-én születtem a párommal együtt. Ezért a négyes bejövős. Meg az összes páros szám. A páratlanokat meg utálom.
Nagy most nagyon hülye vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:55:45
Létrehozva: #20196

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:48:20) *
Ange! Persze hogy álmodj ilyeneket!
Én is minden este erről ámodozom, csak Dave helyett Mart, Ange helyett Trixx az asszonyka szerepben. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

gyakorold a neved Beatrix Gore...na milyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:51:52) *

aha a marihónaalja...értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 13:56:29
Létrehozva: #20197

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:50:21) *

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! engem ki ne hagyj már a Mart felé kacsintgatók közül!!!! XDDDD Nem voltam eddig elég egyértelmű?!?!?!?! XDDDDDDDDD
Én imádom ahogy most kinéz (főleg ez a két oldalt felnyírt haj áhhh!!!) - nem zavarnak a ráncok - A RÁNCOK SZEXIK A PASIKON!!!!!! (erre a legkiválóbb példa Dave szarkalábai! MEGHALOK ÉRTÜK!!!) uhhh érett pasik... UHHH! ÁÁÁÁÁHHHHH WÁÁÁÁÁÁÁ!!! XDDDD
(asszem kicsit kicsinált a 9-es fordítása - de a 10-es se lesz jobb! XD)

(IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/39.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 13:57:03
Létrehozva: #20198

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:54:27) *
gyakorold a neved Beatrix Gore...na milyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csodálatos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azért ha kívülről nézem magamat! Jesszusisten! Harminckét éves fejjel ilyeneket álmodozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát hiába, nem lehet nekik ellenállni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 13:57:35
Létrehozva: #20199

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 13:51:09) *

Füves cigire gondol szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is bódultam nyáron rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eszter Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De legalább ingyen bódultál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 13:58:12
Létrehozva: #20200

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:53:27) *
Én is. 24-én születtem a párommal együtt. Ezért a négyes bejövős. Meg az összes páros szám. A páratlanokat meg utálom.
Nagy most nagyon hülye vagyok.

Én is páros szám párti vagyok! azok olyan szebbek! kerekebbek! nem olyan szögletesek! harmonikusabbak! (és van párjuk!) XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1008 1009 1010 1011 1012 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
64 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (64 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: