![]() ![]() |
2010.02. 11. - 14:01:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csodálatos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért ha kívülről nézem magamat! Jesszusisten! Harminckét éves fejjel ilyeneket álmodozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hiába, nem lehet nekik ellenállni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinnál te lennél a kettes számú hivatalos asszonyka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak előbb el nem veszi Caprit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:05:11
Létrehozva:
|
|
|
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! engem ki ne hagyj már a Mart felé kacsintgatók közül!!!! XDDDD Nem voltam eddig elég egyértelmű?!?!?!?! XDDDDDDDDD Én imádom ahogy most kinéz (főleg ez a két oldalt felnyírt haj áhhh!!!) - nem zavarnak a ráncok - A RÁNCOK SZEXIK A PASIKON!!!!!! (erre a legkiválóbb példa Dave szarkalábai! MEGHALOK ÉRTÜK!!!) uhhh érett pasik... UHHH! ÁÁÁÁÁHHHHH WÁÁÁÁÁÁÁ!!! XDDDD (asszem kicsit kicsinált a 9-es fordítása - de a 10-es se lesz jobb! XD) (IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/39.jpg) Jaj, Drágám dehogy hagylak ki. Csak lent nem láttakak az aktívnak, azt hittem nem vagy itt. De igen, Usinak is Martinkát! Dave-el együtt! Tényleg istenien néz ki Mart ezen a turnén. És a haja aaaaaahhh A martinleegore.com - on külön fejezet van Mart hajára, Floof címmel. Láttad már? Én imádom, minden korszakhoz van egy kis sztori. Én is páros szám párti vagyok! azok olyan szebbek! kerekebbek! nem olyan szögletesek! harmonikusabbak! (és van párjuk!) XDDD De jó hogy másnak is van ilyen bolondériája! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinnál te lennél a kettes számú hivatalos asszonyka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak előbb el nem veszi Caprit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább akkor Capri legyen a kettes egy rövid ideig (mert osztozom Vele), és én az utolsó, a hármas. Utána nincs több feleség, nincs több nő, csak én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Önző dög vagyok, magamnak akarom! |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:05:28
Létrehozva:
|
|
|
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! engem ki ne hagyj már a Mart felé kacsintgatók közül!!!! XDDDD Nem voltam eddig elég egyértelmű?!?!?!?! XDDDDDDDDD Én imádom ahogy most kinéz (főleg ez a két oldalt felnyírt haj áhhh!!!) - nem zavarnak a ráncok - A RÁNCOK SZEXIK A PASIKON!!!!!! (erre a legkiválóbb példa Dave szarkalábai! MEGHALOK ÉRTÜK!!!) uhhh érett pasik... UHHH! ÁÁÁÁÁHHHHH WÁÁÁÁÁÁÁ!!! XDDDD (asszem kicsit kicsinált a 9-es fordítása - de a 10-es se lesz jobb! XD) (IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/39.jpg) igen Dave-nek még a szarkalábai is szexik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:08:08
Létrehozva:
|
|
|
igen Dave-nek még a szarkalábai is szexik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin szarkalábai is szexik bi-bi-bí. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átmentem dedóba. De nem baj, Te úgy is hozzá vagy szokva a kis DM gyerőc miatt! Jaj! Remélem nem értettél félre, poénnak és nem bántásnak szántam. (Csak Petra miatt.) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:09:26
Létrehozva:
|
|
|
Eszter Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább ingyen bódultál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miszissz Eszter Dénes Gahan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:10:07
Létrehozva:
|
|
|
Inkább akkor Capri legyen a kettes egy rövid ideig (mert osztozom Vele), és én az utolsó, a hármas. Utána nincs több feleség, nincs több nő, csak én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Önző dög vagyok, magamnak akarom! De ha csak rövid ideig akarod,hogy Capri legyen a felesége akkor azt jelenti,hogy elválnak.Na de Trixx... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért akarsz hármas lenni? |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:10:54
Létrehozva:
|
|
|
Miszissz Eszter Dénes Gahan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na ezt meghallgatnám hogy ejti ki Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:12:21
Létrehozva:
|
|
|
a páros számok jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 4-es és 8-as buzi vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ezek a pasik tényleg szexik, jól áll nekik a szarkaláb meg a ránc meg minden más is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Flitteres, feszülős és fekete feszülős... jújjj....... de beindultunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha csak rövid ideig akarod,hogy Capri legyen a felesége akkor azt jelenti,hogy elválnak.Na de Trixx... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért akarsz hármas lenni? Mert bizonyos esetekben a hármas szám nagyon pikáns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:12:29
Létrehozva:
|
|
|
De ha csak rövid ideig akarod,hogy Capri legyen a felesége akkor azt jelenti,hogy elválnak.Na de Trixx... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért akarsz hármas lenni? Hát a lányokat ilyen formán nem szeressem..... Meg mondtam, egy önző dög vagyok csak magamnak akarom, csak engem szeressen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:12:29
Létrehozva:
|
|
|
Martin szarkalábai is szexik bi-bi-bí. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átmentem dedóba. De nem baj, Te úgy is hozzá vagy szokva a kis DM gyerőc miatt! Jaj! Remélem nem értettél félre, poénnak és nem bántásnak szántam. (Csak Petra miatt.) Persze,hogy nem itt röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a Petra még nem mondta azt,hogy bi-bi-bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:13:56
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt meghallgatnám hogy ejti ki Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szépen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Persze,hogy nem itt röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a Petra még nem mondta azt,hogy bi-bi-bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg a Dávi bácsit már tudja! Hát nen hiába. A fontos dolgokat kell megtanulnia, ügyes kislány! |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:15:27
Létrehozva:
|
|
|
Miszissz Eszter Dénes Gahan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem akartam túlragozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az én nevemet tuti szépen ki tudná mondani a kis Dave drága...és szebben is hangzik....Eva Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...úgyhogy én leszek a 4-es számú asszonyka |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szépen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem bárhogy is mondaná, te meg lennél elégedve. Igaz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:16:19
Létrehozva:
|
|
|
nem akartam túlragozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az én nevemet tuti szépen ki tudná mondani a kis Dave drága...és szebben is hangzik....Eva Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...úgyhogy én leszek a 4-es számú asszonyka Csak utánam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 5. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:17:24
Létrehozva:
|
|
|
nem akartam túlragozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az én nevemet tuti szépen ki tudná mondani a kis Dave drága...és szebben is hangzik....Eva Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...úgyhogy én leszek a 4-es számú asszonyka Sjanos Ange, igazat kell hogy adjak, ez ényleg nagyon szépen hangzik! Szóval akkor a sorrend a kiejtés alapján van? Á, de már Ange hamarabb szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Bezzeg a Dávi bácsit már tudja! Hát nen hiába. A fontos dolgokat kell megtanulnia, ügyes kislány! Igen "kérek Dávit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt Martint is sűrűn emlegeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:17:49
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem bárhogy is mondaná, te meg lennél elégedve. Igaz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Persze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha kimondaná.................... lehet életem utolsó perce lenne, de boldogan halnék meg, kis szénkupaccá zuhanva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:18:14
Létrehozva:
|
|
|
a páros számok jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 4-es és 8-as buzi vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezek a pasik tényleg szexik, jól áll nekik a szarkaláb meg a ránc meg minden más is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Flitteres, feszülős és fekete feszülős... jújjj....... de beindultunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mert bizonyos esetekben a hármas szám nagyon pikáns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oh yeah baby!!! EGYETÉRTEK!!!!!!! De leginkább az egy szál............... *sípszó* NA AZZZZZZZZZ!!!!!!! XDDDDDD WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Bekergültem!!!!!!!!!! Én 2-es és 22-es b*zi vagyok, ha már itt tartunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 22-es a legkedvencebb számom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉS A USELESS ÜVÖLT AZ ALBIBAN YEAH!!!!!!!!!!! "YOU SHOULD SEE HOW IT FEEEEEELS WITH YOUR FEET ON THE GROUNDDDDDDD!!!" Trixx: itt vagyok, itt vagyok folyamatosan, csak egy idő után inaktívnak ír ki a fórum gondolom. meg fordítottam és nem néztem rá. igen tudom, egyszer már be is linkeltem ide a Floof-ról szóló sztorit! XD nagyokat röhögcséltem rajta! XDDD zseniális! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OH BASSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZ!!!! TOUT Mart felnyírt hajjal és álmodozó tekintettel megspékelve?!?!?!?!?! MEGHALOOOOOOOOK!!!!!! (IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/06.jpg) |
|
|
|
2010.02. 11. - 14:18:52
Létrehozva:
|
|
|
Sjanos Ange, igazat kell hogy adjak, ez ényleg nagyon szépen hangzik! Szóval akkor a sorrend a kiejtés alapján van? Á, de már Ange hamarabb szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm-köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |