2400 Oldal V  « < 1009 1010 1011 1012 1013 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:01:20
Létrehozva: #20201

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 13:57:03) *
Csodálatos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azért ha kívülről nézem magamat! Jesszusisten! Harminckét éves fejjel ilyeneket álmodozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát hiába, nem lehet nekik ellenállni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martinnál te lennél a kettes számú hivatalos asszonyka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak előbb el nem veszi Caprit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:05:11
Létrehozva: #20202

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 11. - 13:56:29) *
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! engem ki ne hagyj már a Mart felé kacsintgatók közül!!!! XDDDD Nem voltam eddig elég egyértelmű?!?!?!?! XDDDDDDDDD
Én imádom ahogy most kinéz (főleg ez a két oldalt felnyírt haj áhhh!!!) - nem zavarnak a ráncok - A RÁNCOK SZEXIK A PASIKON!!!!!! (erre a legkiválóbb példa Dave szarkalábai! MEGHALOK ÉRTÜK!!!) uhhh érett pasik... UHHH! ÁÁÁÁÁHHHHH WÁÁÁÁÁÁÁ!!! XDDDD
(asszem kicsit kicsinált a 9-es fordítása - de a 10-es se lesz jobb! XD)

(IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/39.jpg)

Jaj, Drágám dehogy hagylak ki. Csak lent nem láttakak az aktívnak, azt hittem nem vagy itt.
De igen, Usinak is Martinkát! Dave-el együtt!

Tényleg istenien néz ki Mart ezen a turnén. És a haja aaaaaahhh

A martinleegore.com - on külön fejezet van Mart hajára, Floof címmel. Láttad már? Én imádom, minden korszakhoz van egy kis sztori.

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 11. - 13:58:12) *
Én is páros szám párti vagyok! azok olyan szebbek! kerekebbek! nem olyan szögletesek! harmonikusabbak! (és van párjuk!) XDDD

De jó hogy másnak is van ilyen bolondériája! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:01:20) *
Martinnál te lennél a kettes számú hivatalos asszonyka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak előbb el nem veszi Caprit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Inkább akkor Capri legyen a kettes egy rövid ideig (mert osztozom Vele), és én az utolsó, a hármas.
Utána nincs több feleség, nincs több nő, csak én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Önző dög vagyok, magamnak akarom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:05:28
Létrehozva: #20203

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 11. - 13:56:29) *
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! engem ki ne hagyj már a Mart felé kacsintgatók közül!!!! XDDDD Nem voltam eddig elég egyértelmű?!?!?!?! XDDDDDDDDD
Én imádom ahogy most kinéz (főleg ez a két oldalt felnyírt haj áhhh!!!) - nem zavarnak a ráncok - A RÁNCOK SZEXIK A PASIKON!!!!!! (erre a legkiválóbb példa Dave szarkalábai! MEGHALOK ÉRTÜK!!!) uhhh érett pasik... UHHH! ÁÁÁÁÁHHHHH WÁÁÁÁÁÁÁ!!! XDDDD
(asszem kicsit kicsinált a 9-es fordítása - de a 10-es se lesz jobb! XD)

(IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/39.jpg)

igen Dave-nek még a szarkalábai is szexik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:08:08
Létrehozva: #20204

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:05:28) *
igen Dave-nek még a szarkalábai is szexik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin szarkalábai is szexik bi-bi-bí. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átmentem dedóba. De nem baj, Te úgy is hozzá vagy szokva a kis DM gyerőc miatt!

Jaj! Remélem nem értettél félre, poénnak és nem bántásnak szántam. (Csak Petra miatt.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:09:26
Létrehozva: #20205

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 13:57:35) *
Eszter Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De legalább ingyen bódultál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miszissz Eszter Dénes Gahan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:10:07
Létrehozva: #20206

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:05:11) *
Inkább akkor Capri legyen a kettes egy rövid ideig (mert osztozom Vele), és én az utolsó, a hármas.
Utána nincs több feleség, nincs több nő, csak én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Önző dög vagyok, magamnak akarom!

De ha csak rövid ideig akarod,hogy Capri legyen a felesége akkor azt jelenti,hogy elválnak.Na de Trixx... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért akarsz hármas lenni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:10:54
Létrehozva: #20207

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 14:09:26) *

Na ezt meghallgatnám hogy ejti ki Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:12:21
Létrehozva: #20208

devotee

a páros számok jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 4-es és 8-as buzi vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ezek a pasik tényleg szexik, jól áll nekik a szarkaláb meg a ránc meg minden más is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Flitteres, feszülős és fekete feszülős... jújjj....... de beindultunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:10:07) *
De ha csak rövid ideig akarod,hogy Capri legyen a felesége akkor azt jelenti,hogy elválnak.Na de Trixx... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért akarsz hármas lenni?

Mert bizonyos esetekben a hármas szám nagyon pikáns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:12:29
Létrehozva: #20209

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:10:07) *

Hát a lányokat ilyen formán nem szeressem.....
Meg mondtam, egy önző dög vagyok csak magamnak akarom, csak engem szeressen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:12:29
Létrehozva: #20210

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:08:08) *
Martin szarkalábai is szexik bi-bi-bí. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átmentem dedóba. De nem baj, Te úgy is hozzá vagy szokva a kis DM gyerőc miatt!

Jaj! Remélem nem értettél félre, poénnak és nem bántásnak szántam. (Csak Petra miatt.)

Persze,hogy nem itt röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a Petra még nem mondta azt,hogy bi-bi-bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:13:56
Létrehozva: #20211

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:10:54) *
Na ezt meghallgatnám hogy ejti ki Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon szépen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:14:38
Létrehozva: #20212

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:12:29) *
Persze,hogy nem itt röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a Petra még nem mondta azt,hogy bi-bi-bi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bezzeg a Dávi bácsit már tudja! Hát nen hiába. A fontos dolgokat kell megtanulnia, ügyes kislány!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:15:27
Létrehozva: #20213

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 14:09:26) *

nem akartam túlragozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az én nevemet tuti szépen ki tudná mondani a kis Dave drága...és szebben is hangzik....Eva Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...úgyhogy én leszek a 4-es számú asszonyka
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:15:47
Létrehozva: #20214

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 14:13:56) *

Szerintem bárhogy is mondaná, te meg lennél elégedve. Igaz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:16:19
Létrehozva: #20215

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:15:27) *
nem akartam túlragozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az én nevemet tuti szépen ki tudná mondani a kis Dave drága...és szebben is hangzik....Eva Gahan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...úgyhogy én leszek a 4-es számú asszonyka

Csak utánam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 5. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 11. - 14:17:24
Létrehozva: #20216

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:15:27) *

Sjanos Ange, igazat kell hogy adjak, ez ényleg nagyon szépen hangzik!
Szóval akkor a sorrend a kiejtés alapján van?
Á, de már Ange hamarabb szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 11. - 14:17:47
Létrehozva: #20217

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:14:38) *
Bezzeg a Dávi bácsit már tudja! Hát nen hiába. A fontos dolgokat kell megtanulnia, ügyes kislány!

Igen "kérek Dávit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt Martint is sűrűn emlegeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:17:49
Létrehozva: #20218

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:15:47) *
Szerintem bárhogy is mondaná, te meg lennél elégedve. Igaz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Persze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha kimondaná.................... lehet életem utolsó perce lenne, de boldogan halnék meg, kis szénkupaccá zuhanva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 14:18:14
Létrehozva: #20219

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 11. - 14:12:21) *
a páros számok jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én 4-es és 8-as buzi vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ezek a pasik tényleg szexik, jól áll nekik a szarkaláb meg a ránc meg minden más is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Flitteres, feszülős és fekete feszülős... jújjj....... de beindultunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mert bizonyos esetekben a hármas szám nagyon pikáns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Oh yeah baby!!! EGYETÉRTEK!!!!!!! De leginkább az egy szál............... *sípszó* NA AZZZZZZZZZ!!!!!!! XDDDDDD WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Bekergültem!!!!!!!!!!

Én 2-es és 22-es b*zi vagyok, ha már itt tartunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 22-es a legkedvencebb számom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉS A USELESS ÜVÖLT AZ ALBIBAN YEAH!!!!!!!!!!! "YOU SHOULD SEE HOW IT FEEEEEELS WITH YOUR FEET ON THE GROUNDDDDDDD!!!"

Trixx: itt vagyok, itt vagyok folyamatosan, csak egy idő után inaktívnak ír ki a fórum gondolom. meg fordítottam és nem néztem rá. igen tudom, egyszer már be is linkeltem ide a Floof-ról szóló sztorit! XD nagyokat röhögcséltem rajta! XDDD zseniális! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

OH BASSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZ!!!!
TOUT Mart felnyírt hajjal és álmodozó tekintettel megspékelve?!?!?!?!?! MEGHALOOOOOOOOK!!!!!!
(IMG:http://www.front-rows-pits-and-pavements.com/images/samples_depeche_O2_2/06.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 11. - 14:18:52
Létrehozva: #20220

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 11. - 14:17:24) *
Sjanos Ange, igazat kell hogy adjak, ez ényleg nagyon szépen hangzik!
Szóval akkor a sorrend a kiejtés alapján van?
Á, de már Ange hamarabb szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszönöm-köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1009 1010 1011 1012 1013 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
62 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (62 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: