![]() ![]() |
2010.02. 11. - 17:35:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi elég?Vagy keressek még?
Én is téged csajszi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kül olyan mappába volt ami szintén tőled van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 17:43:48
Létrehozva:
|
|
|
elég köszi!
tudom, hogy tőlem vannak, csak nekem már nincsenek ezek a gépemen, mert vhova kiírtam őket a rendszer-újratelepítés előtt. |
|
|
|
2010.02. 11. - 17:58:17
Létrehozva:
|
|
|
Usi pedig találtam még.
Bocsánat de nem tudtam megállni,hogy ne rakjam fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
261yhyc.jpg ( 28.44K )
Letöltések száma: 4
75483595.jpg ( 39.31K )
Letöltések száma: 6
75483597.jpg ( 35.42K )
Letöltések száma: 7
0000328712001df7.jpg ( 32.68K )
Letöltések száma: 8
Dave09.jpg ( 11.52K )
Letöltések száma: 8
gahanhan.gif ( 63.62K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:03:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis combjai vannak apunak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 18:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Na mi van mindenki eltünt?
Mode alkotsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis combjai vannak apunak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát még ami a combjai között van az milyen jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom nekem ez a szerkója nem jön be.Valahogy ez a csipke ing nem illik hozzá. Kül most nézem jobban a képeket...azért egyik másik képen elég rendesen domborodik a bőrgatya eleje. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:07:48
Létrehozva:
|
|
|
Most nem alkotok Vica, az előbb azt csináltam, de nem ment, úgyhogy nem akarom erőltetni..
Most azon röhögök, hogy már megint Alan visszatéréséről beszélnek xDD De a gatya jól áll neki nem??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:11:24
Létrehozva:
|
|
|
ohhhh dehogynem illik!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
fú vica olyan mérgesek vagyunk rád, amiért még raktál fel több képet! fúúúú!!! XDDDDDDDD én épp hátteret alkotok a 9-es fejezethez! remélem összepisilik magukat majd a fanatikus slasherek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:13:18
Létrehozva:
|
|
|
Most nem alkotok Vica, az előbb azt csináltam, de nem ment, úgyhogy nem akarom erőltetni.. Most azon röhögök, hogy már megint Alan visszatéréséről beszélnek xDD De a gatya jól áll neki nem??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a gatya jól éll neki de nekem jobban tetszik ha nem bőrgatya van rajta hanem más anyagból lévő.Még jobban tetszene ha egyáltalán nem lenne rajta gatya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Folyton arról találgatnak,hogy Alan visszatér-e. Majd alkotsz máskor ha úgy érzed ihleted van. |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:15:30
Létrehozva:
|
|
|
De a gatya jól éll neki de nekem jobban tetszik ha nem bőrgatya van rajta hanem más anyagból lévő.Még jobban tetszene ha egyáltalán nem lenne rajta gatya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Folyton arról találgatnak,hogy Alan visszatér-e. Majd alkotsz máskor ha úgy érzed ihleted van. Na azt elhiszem, hogy minden nélkül jobban tetszene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát én nem is tudom, miből gondolják, hogy visszatér a DM-be... Igen, este talán lesz ihletem. Most énekelek XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:20:55
Létrehozva:
|
|
|
ohhhh dehogynem illik!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) fú vica olyan mérgesek vagyunk rád, amiért még raktál fel több képet! fúúúú!!! XDDDDDDDD én épp hátteret alkotok a 9-es fejezethez! remélem összepisilik magukat majd a fanatikus slasherek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem nem annyira tetszik az inge. Ó pedig én csak jót akartam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sejtettem,hogy háttérnek kellenek ezek a képek.Vagy még sem? Na azt elhiszem, hogy minden nélkül jobban tetszene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát én nem is tudom, miből gondolják, hogy visszatér a DM-be... Igen, este talán lesz ihletem. Most énekelek XD Naná... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy,hogy reménykednek Alan visszatérésében. Na hátha segit a zene,hogy megérkezzen az az ihlet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:21:38
Létrehozva:
|
|
|
vica: nem, nem ehhez kellettek a képek, hanem egyik barátnőmnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A háttér.... uhh hát az nekem már most nagyon tetszik, pedig még csak a felénél tartok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lehet hozzádob, hogy a 9-es fejezet hatása alatt vagyok még mindig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:23:34
Létrehozva:
|
|
|
Nekem nem annyira tetszik az inge. Ó pedig én csak jót akartam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sejtettem,hogy háttérnek kellenek ezek a képek.Vagy még sem? Naná... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy,hogy reménykednek Alan visszatérésében. Na hátha segit a zene,hogy megérkezzen az az ihlet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak azt nem értem, hova reménykednek már ennyi év után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talán segít..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:26:27
Létrehozva:
|
|
|
vica: nem, nem ehhez kellettek a képek, hanem egyik barátnőmnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A háttér.... uhh hát az nekem már most nagyon tetszik, pedig még csak a felénél tartok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lehet hozzádob, hogy a 9-es fejezet hatása alatt vagyok még mindig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Értem. Na kiváncsi leszek arra háttérre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azt nem értem, hova reménykednek már ennyi év után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talán segít..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reménykedni lehet,legfeljebb nem válik valóra. Azért meghallgatnék egy olyan albumot amit annyi év után hoznának össze közösen. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:27:11
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh... csajok... bealudtam, mint a picsa... de jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na látom, közben Vica ellátott képekkel, nekem is megvan majd mind amit te küldtél Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszett amit műveltek a lányok, szerintem is nagyon jó lett, én még sirtam is, mivel ráadásul én az összes kutyát ismerem is, és mindig megrendit a sorsuk, ráadásul volt olyan, amelyik kétszer is rossz helyre került, és van amelyik még mindig ott van nálunk a menhelyen... A szöveg is jó volt rajta? |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:29:45
Létrehozva:
|
|
|
Értem. Na kiváncsi leszek arra háttérre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reménykedni lehet,legfeljebb nem válik valóra. Azért meghallgatnék egy olyan albumot amit annyi év után hoznának össze közösen. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Hát jah, én vagyok az élő példa a reménykedésre ugyebár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt én is, akkor biztos nem fikáznák ennyien a a SOTU-t... |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:34:43
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.
Jót csicsiltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja ma én is voltam képfelrakó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah, én vagyok az élő példa a reménykedésre ugyebár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt én is, akkor biztos nem fikáznák ennyien a a SOTU-t... Nem olyan biztos,hogy akkor nem fikáznák a SOTU-t.Tudod aki olyan az a kákán is csomót keres és talál is okot,hogy rosszat mondhasson. |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:36:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode, nézd mit írtam kinn Alan-hez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó, nyugodtan kérdezz ám, válaszolok ha kell valami. Benéztem egyet. |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:37:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka. Jót csicsiltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja ma én is voltam képfelrakó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem olyan biztos,hogy akkor nem fikáznák a SOTU-t.Tudod aki olyan az a kákán is csomót keres és talál is okot,hogy rosszat mondhasson. Jajj Vica én olyan hülye vagyok!!!!! XDDD Azt akartam írni, hogy akkor talán nem fikáznák annyira az új albumot ha a vőlegényem is ..na érted XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:40:00
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh... csajok... bealudtam, mint a picsa... de jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na látom, közben Vica ellátott képekkel, nekem is megvan majd mind amit te küldtél Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszett amit műveltek a lányok, szerintem is nagyon jó lett, én még sirtam is, mivel ráadásul én az összes kutyát ismerem is, és mindig megrendit a sorsuk, ráadásul volt olyan, amelyik kétszer is rossz helyre került, és van amelyik még mindig ott van nálunk a menhelyen... A szöveg is jó volt rajta? na örülök, hogy sikerült alukálnod kicsit! rád fért! jaja, a szöveg is jó volt (pár elenyésző nyelvtani hibán kívül). nagggyon szupi lett a vidi! |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:40:19
Létrehozva:
|
|
|
Már vissza is írtam Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |