![]() ![]() |
2010.02. 11. - 18:43:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj Vica én olyan hülye vagyok!!!!! XDDD Azt akartam írni, hogy akkor talán nem fikáznák annyira az új albumot ha a vőlegényem is ..na érted XD értem persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:44:41
Létrehozva:
|
|
|
értem persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valaki mindig elveszi az eszem, nem bírok odafigyelni... |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:44:47
Létrehozva:
|
|
|
Üdv mindenkinek!
Láttam Mode írtam, hogy sima ügy. |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:49:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode A.W. a monogrammja annak aki elveszi az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 18:53:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode A.W. a monogrammja annak aki elveszi az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát...azt hiszem igen... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ma az iskolában a szakmai órán ilyen diákat nézegettünk, amiket mi csináltunk... és különösen melegem lett amikor "Alan" név jelent meg a projektoron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:56:15
Létrehozva:
|
|
|
Már a név hallatán is elönt a forróság Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy került Alan a szakmai órádra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 18:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Már a név hallatán is elönt a forróság Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy került Alan a szakmai órádra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ha nem melegem lesz, akkor a szívem ver erősebben vagy bármi, de nem tudok nyugton lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami feltalálónak volt ez a neve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:03:04
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ha nem melegem lesz, akkor a szívem ver erősebben vagy bármi, de nem tudok nyugton lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami feltalálónak volt ez a neve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziv erősen ver,gyomor összeszükül és bizsereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerelem,szerelem átkozott gyötrelem |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:06:21
Létrehozva:
|
|
|
sziv erősen ver,gyomor összeszükül és bizsereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerelem,szerelem átkozott gyötrelem hhhjjaaajjj.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:08:25
Létrehozva:
|
|
|
akkor jó Usi, ha minden ok volt a vidin.
Vica, mióta felkeltem, szédülök...de nem kicsit. szasz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint az orrműtéttel kapcsolatban? Hááááát... altassanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg kérdezd meg, h mehetek-e hozzátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert itt nincs ilyen... még pestet, a honvédot megkérdem, úgyis minden műtétem ott csináltattam |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Mode olyan aranyos vagy ahogy ömlengsz. :Dszerelmetes virágszál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
akkor jó Usi, ha minden ok volt a vidin. Vica, mióta felkeltem, szédülök...de nem kicsit. szasz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint az orrműtéttel kapcsolatban? Hááááát... altassanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg kérdezd meg, h mehetek-e hozzátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert itt nincs ilyen... még pestet, a honvédot megkérdem, úgyis minden műtétem ott csináltattam ajaj az nem jó.Kerülget valami betegség? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:12:56
Létrehozva:
|
|
|
vica: Edó orrsövényműtétjéről van szó, amit tegnap este taglaltunk.
|
|
|
|
2010.02. 11. - 19:17:05
Létrehozva:
|
|
|
Usi olvastam a műtétet amit Edókának meg kellene csináltatnia de gondolom nem azért szédül most.
Azt irta amióta felkelt szédül... |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:18:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode olyan aranyos vagy ahogy ömlengsz. :Dszerelmetes virágszál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajaj az nem jó.Kerülget valami betegség? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) hát nem tehetek arról, hogy ilyen édes kis pofija van (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:19:58
Létrehozva:
|
|
|
akkor jó Usi, ha minden ok volt a vidin. Vica, mióta felkeltem, szédülök...de nem kicsit. szasz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint az orrműtéttel kapcsolatban? Hááááát... altassanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg kérdezd meg, h mehetek-e hozzátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert itt nincs ilyen... még pestet, a honvédot megkérdem, úgyis minden műtétem ott csináltattam Megkérdezem. Még valami? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elegem van a hóból és a télből. Most már egy év alatt több lesz a hideg, mint a meleg és a napsütés. Több hónap jut rá. Elegem van! Nem azt mondták, hogy melegszik a bolygó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is, elmehet a sunyiba, mert karácsonykor olyan meleg volt, mint tavasszal. |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:20:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a mostani arcát is édesnek találod? |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:27:57
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mostani arcát is édesnek találod? Hát ezt akkor tudom igazán megmondani, amikor jönnek az új promóciós képek, mert az utolsó kép amit láttam róla, a legfrissebb, az ugye nem épp túl jó, de ott is édes pofija volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2007-ben volt még igazán édes pofikája.. De ez az én esetemben jó, mert sajnos olyan vagyok, hogyha tetszik valaki, akkor úgy tetszik, ahogy megtetszett, és ha mondjuk más lesz a frizurája, vagy bármi, akkor már nem biztos, hogy ugyanúgy tetszik, ahogy előtte. Tavaly is volt egy ilyen eset...és ismertem a srácot |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolom hamarosan lesznek új képek és akkor eldöntheted tetszik-e a 2010-es pofija Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 19:32:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolom hamarosan lesznek új képek és akkor eldöntheted tetszik-e a 2010-es pofija Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem is, hogy hamar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majdnem 101 %-ig biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:35:43
Létrehozva:
|
|
|
hűha más is tetszett Alan-en kivül tavaly? Remélem is, hogy hamar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majdnem 101 %-ig biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |