![]() ![]() |
2010.02. 11. - 19:37:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát ez srác a suliból, aki sokak szerint hasonlított Alanre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az arca, bár szerintem annyira nem.. Igen, úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:40:52
Létrehozva:
|
|
|
aha egy Alan hasonmás a suliban....éééés nem jöttél vele össze? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 19:43:12
Létrehozva:
|
|
|
aha egy Alan hasonmás a suliban....éééés nem jöttél vele össze? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem, mert egyrészt elrontottam az egészet, másrészt van barátnője a csávónak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is volt, még mindig ugyanaz a csaj aki akkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De így utólag nem is bánom. A srác aranyos volt, meg minden, de közelről sem olyan volt amilyennek távolról láttam. |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode ha volt barátnője akkor nem nyert.
Majd lesz másik pasi akinek nincs és te leszel az. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:46:22
Létrehozva:
|
|
|
oh yeah, végre kész vagyok a 9-es fejezet illusztrációjával... nekem nagyon bejön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vélemények? (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/042/a/0/It_doesn__t_matter_9_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:48:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode ha volt barátnője akkor nem nyert. Majd lesz másik pasi akinek nincs és te leszel az. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na az a pasi legyen Alan... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oh yeah, végre kész vagyok a 9-es fejezet illusztrációjával... nekem nagyon bejön! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vélemények? (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/042/a/0/It_doesn__t_matter_9_by_Useless_girl.jpg) de kiráááály!! Te hogy csinálsz ilyeneket??? XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:55:33
Létrehozva:
|
|
|
Usi azta betyár mindenségedet...ez iggggen.szuperklasszkirály (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode hehe jó lenne mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 19:57:04
Létrehozva:
|
|
|
Usi azta betyár mindenségedet...ez iggggen.szuperklasszkirály (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode hehe jó lenne mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az nem kifejezés (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Már arról álmodoztam napközben is, hogy Alan a buli kellős közepén bejelenti áprilisban, hogy egy 16 éves barátnőt keres magának... |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:07:56
Létrehozva:
|
|
|
Usi, király lett az illusztrációd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy látom Ultra Dave képekre már nincs szükség.
Mode, hallgasd szorgalmasan a Recoilt, majd óriásfájlban elküldöm neked a hiányzó számokat. A pendrive-ot benn felejtettem a munkahelyen, a gépben... hát remélem senki nem kukkol bele. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:12:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Drágák!
Martin angyalka hazarepített. A barátnőmmel voltunk a Frei kávézóban, utána a kislányának kerestünk princess jelmezt. Szétgyalogoltam a lábam... Itt mi újsi? Ja itt van Mode? Akkor tudom: Alan-láz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, az IDM9 háttere egyszerűen wááááááááááá. Nagyon-nagyon tehetséges vagy. Virág az öltöződbe. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi, király lett az illusztrációd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy látom Ultra Dave képekre már nincs szükség. Mode, hallgasd szorgalmasan a Recoilt, majd óriásfájlban elküldöm neked a hiányzó számokat. A pendrive-ot benn felejtettem a munkahelyen, a gépben... hát remélem senki nem kukkol bele. Miért mi van benne? amit nem kéne látniuk ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) soft? hehehhee Usiiiiii... baing... arany kezed van anyukám... hogy összehoztad a kis rohadékokat. Na jobban vagyok ám már, kimentem a kutyával a levegőre egyet sétálni... esik még mindig az a rohadék.... és tiszta latyak minden. Ahányszor kimegyek, a gatyámat a radiátorra kell tennem.... már 3 van radiátoron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:13:44
Létrehozva:
|
|
|
Hát az nem kifejezés (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Már arról álmodoztam napközben is, hogy Alan a buli kellős közepén bejelenti áprilisban, hogy egy 16 éves barátnőt keres magának... ..... akit Mode93-nak hívnak, és egy bizonyos szekta, a fekete sereg tagja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:14:00
Létrehozva:
|
|
|
Niki.. köszönöm, hogy megkérded nekem lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. kiegyenesedik lehet az orrsövényem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és poliptalan leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:15:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan-ek ilyen kijelentést nem lenne ildomos tennie a saját érdekében .Legalább is ha nem akar a sittre kerülni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:16:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan-ek ilyen kijelentést nem lenne ildomos tennie a saját érdekében .Legalább is ha nem akar a sittre kerülni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért ebben szexről nem volt szó. Csak barátkozni akar.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:18:28
Létrehozva:
|
|
|
..... akit Mode93-nak hívnak, és egy bizonyos szekta, a fekete sereg tagja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe szekta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx. Edóka örülök,hogy jobban vagy. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:19:43
Létrehozva:
|
|
|
na örülök csajszikák, hogy mindenkinek tetszik az új illusztráció! köszi a virágokat is (csokit nem kapok?! XDDDD) - erre most nagyon büszke vagyok, mert sokat szenvedtem vele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mode: hát photoshoppal csinálom, mi mással?! XDDD találtam még pár fincsit: (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs46/i/2009/185/e/3/Dave_Gahan_with_Depeche_Mode_by_imperator111.jpg) (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs47/i/2009/177/6/7/Dave_Gahan_in_Rome_16_6_09_by_imperator111.jpg) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/032/0/1/Dave_Gahan_by_imperator111.jpg) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs49/f/2009/157/5/6/Dave_Gahan___Depeche_Mode_by_imperator111.jpg) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Miért ebben szexről nem volt szó. Csak barátkozni akar.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) barátkozni...na ne már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:20:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus!
Jaj, de kis édes Petra, kis hóemberke! Csak ne fájna a nyakam a sok oldalrafordítástól, hogy lássam a képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:21:46
Létrehozva:
|
|
|
Hát ezaz!!!
nem volt szó arról hogy mit akar XDDD Csak barátnőt keres (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |