![]() ![]() |
2010.02. 11. - 20:22:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barátkozni...na ne már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátkozni Mode puncijával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint rossz vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:27:51
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem macerál....elmaradt már megint a képforditás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na...Majd Martin megmaszirozza a nyakad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként köszi. Barátkozni Mode puncijával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint rossz vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a magnum elolvadna a barátságkötés hevében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:28:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem macerál....elmaradt már megint a képforditás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na...Majd Martin megmaszirozza a nyakad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként köszi. Tudod, nálam a piszkálódás szeretetből van. Gyere Martin! Maszírozza! Na jó a nyakamat is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:28:26
Létrehozva:
|
|
|
Barátkozni Mode puncijával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint rossz vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ugyan már Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy vagy rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szívesen barátkoznék Alan kukijával nincs ebbe semmi, hát nő vagyok, Ő meg férfi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:30:30
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem macerál....elmaradt már megint a képforditás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na...Majd Martin megmaszirozza a nyakad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a magnum elolvadna a barátságkötés hevében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode olvadásig nyalogatná a magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:32:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvadásig nyalogatná a magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ooh anyám anyám anyááám XDDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:32:10
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan már Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy vagy rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szívesen barátkoznék Alan kukijával nincs ebbe semmi, hát nő vagyok, Ő meg férfi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt gondoltam hogy neked bejön a barátkozás. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Tudod, nálam a piszkálódás szeretetből van. Gyere Martin! Maszírozza! Na jó a nyakamat is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maszirozza de ne csak a nyakad mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lábad közét a kapucinerrel maszirozza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:33:35
Létrehozva:
|
|
|
Azt gondoltam hogy neked bejön a barátkozás. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én Alan helyében nem mulasztanám el magamat XD Mármint a lehetőséget, még egy ilyen fiatal kislányka úgy sincs, aki így felkínálja magát neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még kérnie sem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:34:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, de rossz vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, kösz a képeket, mentegetem szorgalmasan! Edó, semmi különös nincs rajta, leszámítva a klassz képeket Martinról, amiket ma mentegettem le. És persze pár koncertfelvétel, sulis anyagok, az eláztatott Elektro World fotósorozat. Egyszerűen csak nem szeretem ha a személyes dolgaim között ismeretlenek kutakodnak. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:35:27
Létrehozva:
|
|
|
Tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maszirozza de ne csak a nyakad mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lábad közét a kapucinerrel maszirozza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azzal bizony, meg a nyelvével, meg a kezével, az orrával, a....... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 18-as karika! |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:35:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvadásig nyalogatná a magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ez lehetne egy újabb jelenet a fick-edben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:36:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, de rossz vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, kösz a képeket, mentegetem szorgalmasan! Edó, semmi különös nincs rajta, leszámítva a klassz képeket Martinról, amiket ma mentegettem le. És persze pár koncertfelvétel, sulis anyagok, az eláztatott Elektro World fotósorozat. Egyszerűen csak nem szeretem ha a személyes dolgaim között ismeretlenek kutakodnak. Miről is van szó? Én sem szeretem az ilyesmit. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:41:33
Létrehozva:
|
|
|
Azzal bizony, meg a nyelvével, meg a kezével, az orrával, a....... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 18-as karika! és ezekkel a testrészeivel keresse meg a G-pontodat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán azt masszirozza...egyenes a mennybe maszirozna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én Alan helyében nem mulasztanám el magamat XD Mármint a lehetőséget, még egy ilyen fiatal kislányka úgy sincs, aki így felkínálja magát neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még kérnie sem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe lenne rá eszed mi,hogy felkináld magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:42:35
Létrehozva:
|
|
|
és ezekkel a testrészeivel keresse meg a G-pontodat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán azt masszirozza...egyenes a mennybe maszirozna Hát Vicus, az már biztos, ezek után a mennyben lennék! De még mennyire! |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:42:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvadásig nyalogatná a magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen hangosan röhögtem!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:43:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica : azt nem biztos, hogy beletenném, mert ilyen durva dolgokat azért nem szeretek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, jó elképzelni, de azért úgy mégse..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze hogy lenne rá eszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tálcán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:43:41
Létrehozva:
|
|
|
fúúújjj de perverzek vagytok már megint!!!! XDDDD
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:43:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:44:09
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan már Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy vagy rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szívesen barátkoznék Alan kukijával nincs ebbe semmi, hát nő vagyok, Ő meg férfi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak Alan pöcsével barátkoznál vagy a tulajdonosával is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |