![]() ![]() |
2010.02. 11. - 20:44:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
és ezekkel a testrészeivel keresse meg a G-pontodat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán azt masszirozza...egyenes a mennybe maszirozna hehe lenne rá eszed mi,hogy felkináld magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod-látod! Még csak 16 éves, de már megvan a magához való esze! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:44:28
Létrehozva:
|
|
|
Barátkozni Mode puncijával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint rossz vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Miről beszéltek? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Magnum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:45:36
Létrehozva:
|
|
|
fúúújjj de perverzek vagytok már megint!!!! XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez ment ma egész nap, de úgy látszik ma MAGNUM napot tartunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig olyan szép volt délután az a Kapucíner is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak Alan pöcsével barátkoznál vagy a tulajdonosával is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:45:47
Létrehozva:
|
|
|
Csak Alan pöcsével barátkoznál vagy a tulajdonosával is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus ezen röhögnöm kell XDDDDDD Elsősorban Alannel barátkoznék aztán utána a másik részével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:46:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:46:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vicus, az már biztos, ezek után a mennyben lennék! De még mennyire! De neked is be kéne dobni a finom kis MODE-szereidet,hogy Martin is mennybe menjen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:46:59
Létrehozva:
|
|
|
De miért lett Alan kukija magnum??? XD Nekem nem tetszik XD
Szeretem a Magnum jégkrémet, csak....nem tudom XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:49:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 20:49:42
Létrehozva:
|
|
|
Vica : azt nem biztos, hogy beletenném, mert ilyen durva dolgokat azért nem szeretek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, jó elképzelni, de azért úgy mégse..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze hogy lenne rá eszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tálcán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abban mi a durva,hogy ha beleirnád ahogy puszilgatod Alan kukacát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:50:52
Létrehozva:
|
|
|
Abban mi a durva,hogy ha beleirnád ahogy puszilgatod Alan kukacát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kukaaaac XDDDDD Már nem bírok röhögni XD jesszus XDDD Hát nem tudom, azért azt nem biztos, hogy megcsinálnám ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus ezen röhögnöm kell XDDDDDD Elsősorban Alannel barátkoznék aztán utána a másik részével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) először Alan-el barátkoznál aztán a harmadik a kezével. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:53:44
Létrehozva:
|
|
|
De neked is be kéne dobni a finom kis MODE-szereidet,hogy Martin is mennybe menjen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bedobnék én mindent hidd el! Mindent amit csak kér, és amit nem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De kezdésnek, még mindig a délelőtti Usis kép a lebeg a szemem előtt, tudod, ha a mikrofon a mellbimbóm lehetne. Ahhhhhhhhh ma ezzel fogok álmodni. kukaaaac XDDDDD Már nem bírok röhögni XD jesszus XDDD Hát nem tudom, azért azt nem biztos, hogy megcsinálnám ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy nem, fincsi az majd meglátod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:54:55
Létrehozva:
|
|
|
először Alan-el barátkoznál aztán a harmadik a kezével. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bemutatkoznék annak a harmadik kéznek azt hiszem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Martin a mellbimbódba énekelne XD Bedobnék én mindent hidd el! Mindent amit csak kér, és amit nem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De kezdésnek, még mindig a délelőtti Usis kép a lebeg a szemem előtt, tudod, ha a mikrofon a mellbimbóm lehetne. Ahhhhhhhhh ma ezzel fogok álmodni. Dehogy nem, fincsi az majd meglátod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért te már kóstoltad??? XDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:55:17
Létrehozva:
|
|
|
kukaaaac XDDDDD Már nem bírok röhögni XD jesszus XDDD Hát nem tudom, azért azt nem biztos, hogy megcsinálnám ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké végül is nem lehet senkit kényszeriteni olyasmire amit nem szeretne vagy esetleg taszitja.Lehet neked ez még korai.De ha egyszer rákapsz az izére többé abba sem akarod hagyni....a puszilgatást |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:58:55
Létrehozva:
|
|
|
Oké végül is nem lehet senkit kényszeriteni olyasmire amit nem szeretne vagy esetleg taszitja.Lehet neked ez még korai.De ha egyszer rákapsz az izére többé abba sem akarod hagyni....a puszilgatást Istenem, de szépen fogalmazol. Én nem fogok! Basszus szopásra bíztatjuk a dárga Mode-ot! Ma nagggggggyon rossz vagyok. |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:58:59
Létrehozva:
|
|
|
Haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bemutatkoznék annak a harmadik kéznek azt hiszem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Martin a mellbimbódba énekelne XD Miért te már kóstoltad??? XDDDDDDDDDDDDDD nem te mutatkoznál be hanem a lábad köze:"Helló magnum Esmeralda Puniella vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mire a magnum "Ó puneszitá drágám ":D Szerintem kóstolta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 20:59:14
Létrehozva:
|
|
|
De undórító mi? Magnum, meg kapucíner, meg anaconda. A három varázsvessző, pfúj kinek kellene? fúj, hát nekem aztán egyáltalán nem! XDDDD vica: jaja, lehet rákapna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyi évesen (és bocs hogy megint Mode korával jövök, de nálam tényleg így volt) én is taszítónak találtam a dolgot - aztán utána már nem.... XDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:00:05
Létrehozva:
|
|
|
Vicus, akkkkkkkkkkorát röhögtem, az egész ház hallotta! Eszement egy csaj vagy, imádlak.
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:00:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|