![]() ![]() |
2010.02. 11. - 21:01:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem te mutatkoznál be hanem a lábad köze:"Helló magnum Esmeralda Puniella vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mire a magnum "Ó puneszitá drágám ":D Szerintem kóstolta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) b*meeeg XDDD Te honnan szeded ezt a szöveget Vica?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt megfulladok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyébként igen, lehet hogy még korai lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúj, hát nekem aztán egyáltalán nem! XDDDD vica: jaja, lehet rákapna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyi évesen (és bocs hogy megint Mode korával jövök, de nálam tényleg így volt) én is taszítónak találtam a dolgot - aztán utána már nem.... XDDD jajj semmi gond, már megszoktam XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:01:26
Létrehozva:
|
|
|
nem te mutatkoznál be hanem a lábad köze:"Helló magnum Esmeralda Puniella vagyok" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mire a magnum "Ó puneszitá drágám ":D Szerintem kóstolta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó, hogy ma apám hazament így visítva röhöghetek a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint majdnem landolt a tea a monitoromon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:01:45
Létrehozva:
|
|
|
Bedobnék én mindent hidd el! Mindent amit csak kér, és amit nem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De kezdésnek, még mindig a délelőtti Usis kép a lebeg a szemem előtt, tudod, ha a mikrofon a mellbimbóm lehetne. Ahhhhhhhhh ma ezzel fogok álmodni. Dehogy nem, fincsi az majd meglátod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felkinálnád Martinnak a mellbimbódat...ah baby egy nyalást? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Még jó, hogy ma apám hazament így visítva röhöghetek a lakásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint majdnem landolt a tea a monitoromon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem a grillcsirke csak úgy repül le a torkomon XDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:04:14
Létrehozva:
|
|
|
Komolyra fordítva, elsőre tényleg, szerintem is sok lenne a "puszi" dolog.
Csak szépen finoman, a tapasztalt Alan mester bevezetné a gyönyör birodalmába. A Chocito lemaradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezen gondolkodtam, de nem jutott eszembe. Ezért vagyunk egy csapat, falkában jobbak vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Felkinálnád Martinnak a mellbimbódat...ah baby egy nyalást? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán meg sem állna egynél, még többet akarna....................... Vica, eszement vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Komolyra fordítva, elsőre tényleg, szerintem is sok lenne a "puszi" dolog. Csak szépen finoman, a tapasztalt Alan mester bevezetné a gyönyör birodalmába. Ezen gondolkodtam, de nem jutott eszembe. Ezért vagyunk egy csapat, falkában jobbak vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jah szerintem is. Én még a szexet is undorítónak találom valamilyen szinten, persze ha Alannel kellene akkor máris jobb érzésem lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Felkinálnád Martinnak a mellbimbódat...ah baby egy nyalást? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú de még hogy! Még a horoszkópom is megírta, hogy az ikerknek az egyik fő erogén zónája a mell. Krhmm. Azóta hiszek a horoszkópban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Martin, énekelj a mellbimbómba. Jól van Mode, van ám fantáziád! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:12:07
Létrehozva:
|
|
|
fúj, hát nekem aztán egyáltalán nem! XDDDD vica: jaja, lehet rákapna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyi évesen (és bocs hogy megint Mode korával jövök, de nálam tényleg így volt) én is taszítónak találtam a dolgot - aztán utána már nem.... XDDD nem akarok álszentnek tünni de annó mielőtt megismertem a férjem én is gusztustalannak gondoltam,hogy megpusziljam egy férfi micsodáját...ezt komolyan mondom. De aztán...rászántam magam úgymond vezetett a kiváncsiság és meglepő mode-on nem undorodtam....sőt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ezért mondtam Mode-nak,hogy lehet neki még korai. b*meeeg XDDD Te honnan szeded ezt a szöveget Vica?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt megfulladok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyébként igen, lehet hogy még korai lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj semmi gond, már megszoktam XD Látom bejött amit mondtam.Te a grillcsirkét köpködöd,Angie a teát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán meg sem állna egynél, még többet akarna....................... Vica, eszement vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:15:23
Létrehozva:
|
|
|
ohh..akkor vegyem úgy, hogy pár év és én is egy férfi nemiszervet fogok szopogatni?? XDDD
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:17:56
Létrehozva:
|
|
|
Vicus, akkkkkkkkkkorát röhögtem, az egész ház hallotta! Eszement egy csaj vagy, imádlak. Én is imádlak benneteket lökött,perverz csajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:20:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:21:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:21:42
Létrehozva:
|
|
|
ohh..akkor vegyem úgy, hogy pár év és én is egy férfi nemiszervet fogok szopogatni?? XDDD Mode most komolyan nem muszály ha nem akarod.Egy pasi sem kényszerithet rá ha téged taszit a dolog. Na én mára elköszöntem.Jó éjszakát és szexel teli álmokat a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:22:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:23:43
Létrehozva:
|
|
|
Még illata is van??? XDDDDDDDDDDD igen..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de nem szaglászni kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:23:52
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus! Neked is szép álmokat!
Egyébként Mode, igaza van Vicusnak, amit nem szeretnél, nem kell megtenned. Nekem is van olyan az ágyban, amit soha. |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:25:16
Létrehozva:
|
|
|
Bezomány! XDDDDDDDDDDDDDDDD KOmolyaan???? XDD Milyeeen?? XDDDDD Szia Vica neked is olyan álmokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kíváncsi leszek, hogy én milyen leszek felnőtten XD ha megérem..XD igen..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de nem szaglászni kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fuuj XD Inkább maradok a grillcsirkénél XDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:25:47
Létrehozva:
|
|
|
igen..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de nem szaglászni kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt ugye tudjátok, hogy állítólag a szagok alapján választunk párt? Az ember így lett kitalálva, az ösztöneinkben van, evolúciós örökségünk. Szóval szagolgass Mode! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:26:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát izlés dolga, de szerintem igen!!!! Az illatát is imádni fogod! csak ne pisilés után szaglássza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |