![]() ![]() |
2010.02. 11. - 21:27:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A grillcsirke se rossz!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most de éhes lettem. Ide az a csirkét! csak ne pisilés után szaglássza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:28:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:28:20
Létrehozva:
|
|
|
KOmolyaan???? XDD Milyeeen?? XDDDDD Szia Vica neked is olyan álmokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kíváncsi leszek, hogy én milyen leszek felnőtten XD ha megérem..XD fuuj XD Inkább maradok a grillcsirkénél XDD Hogy milyen szaga van?Várj segitek...kuki szaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:29:01
Létrehozva:
|
|
|
A grillcsirke se rossz! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most de éhes lettem. Ide az a csirkét! Vicus! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Már nincs sok, megzabáltam mind XDD Hogy milyen szaga van?Várj segitek...kuki szaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az milyen?, XD Savanykás pávián szag? XDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:31:03
Létrehozva:
|
|
|
Hogy milyen szaga van?Várj segitek...kuki szaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látom nem akarsz te aludni! Kukizhatnékod van! De nagyon! Az milyen?, XD Savanykás pávián szag? XDDD Jáááááááááááááááááááááj Mode! Ebbe belegondoltam. Fiiiiiiiiiijjjjj Miért kellett ez? Csak annyit írok: fincsi, fincsi, fincsi. |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:33:14
Létrehozva:
|
|
|
A grillcsirke se rossz! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most de éhes lettem. Ide az a csirkét! Vicus! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Grillcsirkét hétfőn ettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most már tényleg pááá. Már nincs sok, megzabáltam mind XDD Az milyen?, XD Savanykás pávián szag? XDDD az akkor van ha nem mossa a tulaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:33:37
Létrehozva:
|
|
|
De mégis milyen az a fincsi? XD XD
Valahogy nem tudom elképzelni arról a ronda hurkáról hogy fincsi legyen XDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:34:00
Létrehozva:
|
|
|
Grillcsirkét hétfőn ettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most már tényleg pááá. az akkor van ha nem mossa a tulaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Túró rudi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Na jó nem gusztustalankodom. |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Grillcsirkét hétfőn ettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most már tényleg pááá. az akkor van ha nem mossa a tulaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápáááá!! FÚJJJ xDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:34:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Ne haragudjatok,h ennyi ideje nem láttatok,olvasgattam vissza,de már egy ideje tökre kivoltam nem találtam a helyemet,meg minden,tegnap már nem bírtam tovább,gondoltam,hagyom a visszaolvasást,írok mert már nem bírom!!! Szóval,megkezdődött a sulim,szept-ben jól ott is hagyom,voltam egyik hétvégén a retro77ben,rúdon táncoltam,mert ott lehetett,hú hát nem mondom milyen felvétel készült:D Dave-nek képzeltem kicsit magam,na!:D Magamra haragítottam a dj-t,mert mikor nem nézett oda,mindig benyúltam a djpulthoz,és kicsit furán nézett mindi,h miért akad a lemez amit betett:D Aztán volt egy srác aki odajött táncolni,később a rúdnál is táncoltunk együtt,fél évig gogo táncos volt,dehát nem tudott úgy táncolni persze mint Davebabánk!:D Ja,ma meg,olvastam itt vissza,erre bnőmnek megtetszett tatu ikonja! Na mondom,előkeressem neked azt a képet?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül Dave képek lementegetésénél kötöttünk ki,jó,h nem sokan voltak a könyvtárban,mert kb ilyenek hallatszódtak h: ahhh,ohh Bazd!!Eztis!!!Nézdmegaztis!!Ittolyanmintegykiscica!!Ahhfeketepárduc!!jujjhaőlenneatanárom!!!és persze besírás hangok:D vmelyik kép így lett elmentve,amilyen reakciót kiváltott:Daveohbazdmeg:D Ja és volt egy olyan kép,amire elkezdtem: Itt olyan mint apukám! Én hülye vagyok,de apukám ugrott be róla! Máskor volt olyan,h apukámról beugrott Dave,ezt írtam is,öltözetileg v mit tudom én,pedig nem hasonlít! De vhogy olyan a beállása,a mosolya azon a képen v fene se tudja! Majd megmutatom! És az jutott eszembe,h mi lenne,ha megkérném apukámat,h csináljunk pár Dave stílusú fotót,nem vagyok normális,de megkell néznem!!! Na de a leglényegesebb,veletek mi van??? Mindenki mondja el hogy mi a helyzet vele,kérlek!!!! Puszi mindenkinek!!! |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:34:44
Létrehozva:
|
|
|
Úgy látom nem akarsz te aludni! Kukizhatnékod van! De nagyon! Jáááááááááááááááááááááj Mode! Ebbe belegondoltam. Fiiiiiiiiiijjjjj Miért kellett ez? Csak annyit írok: fincsi, fincsi, fincsi. Nem tudok elszakadni a témától sem tőletek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:36:25
Létrehozva:
|
|
|
Ronda hurka! Fúj! Tényleg. Olyan ronda. Meg sem érinteném. Főleg a Martinét nem.
Még a villanyt is lekapcsolnám hogy ne is lássam. Na jó összeszorított foggal csak kibírnám valahogy ha nagyon muszáj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:37:56
Létrehozva:
|
|
|
Macsuska Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én is szoktam hülye néven képeket mentegetni XD Hát velem csak annyi, hogy Alan áprilisban jól megdug xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (bocsi XD) Egyébként Dave tökéletes, imádom, Alan a szerelmem, éS ma töri órán DM Mátyás volt XDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:38:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:40:18
Létrehozva:
|
|
|
Ronda hurka! Fúj! Tényleg. Olyan ronda. Meg sem érinteném. Főleg a Martinét nem. Még a villanyt is lekapcsolnám hogy ne is lássam. Na jó összeszorított foggal csak kibírnám valahogy ha nagyon muszáj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amiket én látok róla azon tök ronda XDDD Nem tudok elszakadni a témától sem tőletek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se, pedig hajat kéne mosnom...de mindegy XDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:43:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, te drága. Hát ezért voltál annyira csendben mert ezen dolgoztál? De ügyi vagy. Ez egyszerűen csodálatos! Nagyon-nagyon szép, izléses! Köszi hogy közkinccsé tetted! Cupantós érte! Jó éjt Ange! De amiket én látok róla azon tök ronda XDDD Én se, pedig hajat kéne mosnom...de mindegy XDD Nekem is mennem kéne, én reggel mosok hajat, ha fel tudok kelni 6-kor. Inkább megyek is alukálni! Pusszancs! |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:44:26
Létrehozva:
|
|
|
Macsuska Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szoktam hülye néven képeket mentegetni XD Hát velem csak annyi, hogy Alan áprilisban jól megdug xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (bocsi XD) Egyébként Dave tökéletes, imádom, Alan a szerelmem, éS ma töri órán DM Mátyás volt XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Hát az ugye mi is megnézhetjük? Rejtett kamera lehet?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy rögtön ott mindenki előtt a bulin? Az jobb is lenne!:D A pénzemért vazze:D Na DM Mátyás,látom a tanárok is szeretik! Titokban lehet h van ott egy Gahan professzor:D Roxford-RoxMode iskola:D |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:44:29
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, te drága. Hát ezért voltál annyira csendben mert ezen dolgoztál? De ügyi vagy. Ez egyszerűen csodálatos! Nagyon-nagyon szép, izléses! Köszi hogy közkinccsé tetted! Cupantós érte! Jó éjt Ange! Nekem is mennem kéne, én reggel mosok hajat, ha fel tudok kelni 6-kor. Inkább megyek is alukálni! Pusszancs! VÁÁ most meg mindenki itt hagy XDD pápá XD Majd elbeszélgetek addig magammal XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:45:19
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Istenem, elolvastam miket írtatok, olyan jót röhögtem.
Pedig elég szarul vagyok, de köszi!!! Nagyon készen vagytok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!!! Angie, kiraktam háttérnek a képet amit csatoltál, tök állat!!! |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:45:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Hát az ugye mi is megnézhetjük? Rejtett kamera lehet?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy rögtön ott mindenki előtt a bulin? Az jobb is lenne!:D A pénzemért vazze:D Na DM Mátyás,látom a tanárok is szeretik! Titokban lehet h van ott egy Gahan professzor:D Roxford-RoxMode iskola:D NEEEM XDDD privát dolog lesz Alan szobájában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj ez nagyon jóóó XD |
|
|
|
![]() ![]() |