![]() ![]() |
2010.02. 11. - 21:47:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó éjt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó lett Angie!! Láttam a párducosat is! Úgy néz rajta Dave mint a párduc,nagyon jó! Én Dave-et egy fekete csődörrel is eltudnám képzelni (nem szexuálisan:D) fotón (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:48:20
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, te drága. Hát ezért voltál annyira csendben mert ezen dolgoztál? De ügyi vagy. Ez egyszerűen csodálatos! Nagyon-nagyon szép, izléses! Köszi hogy közkinccsé tetted! Cupantós érte! Jó éjt Ange! Igen, ezen ügyködtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most így kimaradtam a virslis témából, na nem baj, most úgy is tobzódtunk a férfiasságokban (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Joccakát |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:48:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) király lett a háttér csajos!!! szia MAcsus!!! véééégre!!! Kesikékkel voltunk hétvégén partizni, de ezt szerintem te is tudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) velem nem sok minden van: rengeteg óra és semmire nincs időm, pedig legszívesebben csak fordítanék és írnék. |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:49:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Angike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lesz még hurka téma ne aggódj XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:52:14
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon jó lett Angie!! Láttam a párducosat is! Úgy néz rajta Dave mint a párduc,nagyon jó! Én Dave-et egy fekete csődörrel is eltudnám képzelni (nem szexuálisan:D) fotón (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én meg ezen prüszköltem fel az est folyamán először! XDDD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:52:28
Létrehozva:
|
|
|
Niki, Macsus, örülök, hogy nektek is tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A párducos volt a második PS munkám, de ezek még azért nem olyan professzinálisak, mint amit a többiek csinálnak, de igyekszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap majd megpróbálok csinálni még egyet.
|
|
|
|
2010.02. 11. - 21:52:40
Létrehozva:
|
|
|
király lett a háttér csajos!!! szia MAcsus!!! véééégre!!! Kesikékkel voltunk hétvégén partizni, de ezt szerintem te is tudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) velem nem sok minden van: rengeteg óra és semmire nincs időm, pedig legszívesebben csak fordítanék és írnék. Igen,hallottam,h jó volt! Meg egy két hozzászólásig eljutottam ebben a témában,meg láttam a képeket,jók voltatok! Nagy bulej lehetett!:D Pecsába jössz? |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:54:22
Létrehozva:
|
|
|
Jajjdejóó!!!!!!!!!!!!!!
Szombaton Depeche Mode bulii!!!!! XD Lesz ott sikogatás XD |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:55:09
Létrehozva:
|
|
|
király lett a háttér csajos!!! szia MAcsus!!! véééégre!!! Kesikékkel voltunk hétvégén partizni, de ezt szerintem te is tudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) velem nem sok minden van: rengeteg óra és semmire nincs időm, pedig legszívesebben csak fordítanék és írnék. Úgy látszik ma mindketten kékeltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt feltöltöm még pár helyre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:55:26
Létrehozva:
|
|
|
na én meg ezen prüszköltem fel az est folyamán először! XDDD hát hozzákellett tenni,h nem szexuálisan,mert tudom,h itt mindenkinek olyan perverz az észjárása!:D Mode: hallottam,h te is írsz ficket! Megmutatod majd nekem is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:58:37
Létrehozva:
|
|
|
hát hozzákellett tenni,h nem szexuálisan,mert tudom,h itt mindenkinek olyan perverz az észjárása!:D Mode: hallottam,h te is írsz ficket! Megmutatod majd nekem is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehhehehehehhehe XD (nekem csődör gyanánt Mart ugrott be hirtelen... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - vele simán el tudnám képzelni, ti nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) egyelőre úgy néz ki, hogy megyek pecsába... csak legyen pénzem fellógni Pestre! |
|
|
|
2010.02. 11. - 21:59:59
Létrehozva:
|
|
|
hát hozzákellett tenni,h nem szexuálisan,mert tudom,h itt mindenkinek olyan perverz az észjárása!:D Mode: hallottam,h te is írsz ficket! Megmutatod majd nekem is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, de ne várj csodát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:06:00
Létrehozva:
|
|
|
ehhehehehehhehe XD (nekem csődör gyanánt Mart ugrott be hirtelen... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - vele simán el tudnám képzelni, ti nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) egyelőre úgy néz ki, hogy megyek pecsába... csak legyen pénzem fellógni Pestre! Jaa hát úgy persze:D és kantárral,zablával együtt?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhh én ma olyat képzeltem a képek közepette,h eleve elképzeltem már rég egy olyan képet,h Dave egy fekete párduccal,amit láncon fog,bár nem szükséges a lánc.Aztán a tanáromat,aki bejön nekem ,is elképzeltem így.Na ma ezt összekapcsoltam.Mindketten fekete cuccban,és Dave fogja láncon a tanáromat. Nem tudom,h ha ezt előadnám a tanárbácsinak,mennyire tetszene neki:D Persze, de ne várj csodát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mennyi van meg belőle? |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:07:40
Létrehozva:
|
|
|
8 fejezet, plusz elkezdtem a kilenceset is
|
|
|
|
2010.02. 11. - 22:11:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 11. - 22:13:26
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa jól van:D Jól levagyok maradva! És szabad már kérni belőle,vagy csak ha már az egész kész lesz? Szabad kérni belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hova küldjem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még nem néztem ám át, úgyhogy biztos vannak benne hibák (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:15:21
Létrehozva:
|
|
|
Szabad kérni belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hova küldjem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még nem néztem ám át, úgyhogy biztos vannak benne hibák (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az nem baj,én is egy megtestesült hiba vagyok!:D lutreka@freemail.hu,ha ez szarakszik,akkor macsuska@yahoo.com Köszi!!:D |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:20:24
Létrehozva:
|
|
|
De hülye vagyok...
9 fejezet van és a tizeset kezdtem el....... Elment a freemail-esre!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na azt hiszem én megyek, mert még hajat kell mosnom xD Jó éjszakát, legyetek jók! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:20:33
Létrehozva:
|
|
|
Most mennem kell!
Mode: köszi,h elküldöd! Edó: Szia!!! Majd te is írd le,h mi van veled!!!! Puszi nektek! Jó éjt!! |
|
|
|
2010.02. 11. - 22:40:43
Létrehozva:
|
|
|
Kicsit lemaradtam.. MAcsus már nincs is itt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szia MAcsus... huhhh... mi van velem? minden rendben, köszönöm.. nálam OK... Kutyum beteg, de majd nyárra meggyógyul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jót buliztunk, és Kesik azt mondta, hiába lógunk rajta, ő csak a Tied (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehee |
|
|
|
![]() ![]() |