2400 Oldal V  « < 1022 1023 1024 1025 1026 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 22:51:10
Létrehozva: #20461

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.02. 11. - 22:06:00) *
Jaa hát úgy persze:D és kantárral,zablával együtt?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Áhh én ma olyat képzeltem a képek közepette,h eleve elképzeltem már rég egy olyan képet,h Dave egy fekete párduccal,amit láncon fog,bár nem szükséges a lánc.Aztán a tanáromat,aki bejön nekem ,is elképzeltem így.Na ma ezt összekapcsoltam.Mindketten fekete cuccban,és Dave fogja láncon a tanáromat. Nem tudom,h ha ezt előadnám a tanárbácsinak,mennyire tetszene neki:D

muhahahahahaaa! XDDD
hát... én azt a képet bírtam nagyon, mikor a Maukával közös angol vámpíros fickünkben Dave-nek négy fekete dobermanja van és hát van olyan rész, mikor az egyiket pórázon vezeti... (bár amúgy is marha értelmesek a kutyák és szót fogadnak az alfa-hímnek) Szóval az a kép....... UH NYAMMMMMMMMMM!

Angie: akkor holnap tali fél 5 után a nyugatiban! mikorra érsz kb oda? ha nem vagyok fél 5-kor a kijelző alatt, akkor elszaladtam a westendbe wc-re! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 11. - 22:54:47
Létrehozva: #20462

devotee

Fuhhhh.. hát mindegy mit vezet, csak fekete legyen, és mutathassa a felsőbbrendűségét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert van neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nincs mit tagadni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt most mutatta Jantar... hogy magyaráznak, meg röhögnek az elején.. Mart őszinte röhögése, és érdeklődése nagyon tetszik... ezek civilben tündér bogyóóóókk.. akarom mindet.. egyszerre.. igazán nem kérek sokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=qgJgzz4PEcM
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 11. - 23:07:09
Létrehozva: #20463

devotee

Hol van Capri, Lola?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 23:23:52
Létrehozva: #20464

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 11. - 22:54:47) *
Fuhhhh.. hát mindegy mit vezet, csak fekete legyen, és mutathassa a felsőbbrendűségét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert van neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nincs mit tagadni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt most mutatta Jantar... hogy magyaráznak, meg röhögnek az elején.. Mart őszinte röhögése, és érdeklődése nagyon tetszik... ezek civilben tündér bogyóóóókk.. akarom mindet.. egyszerre.. igazán nem kérek sokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=qgJgzz4PEcM

jessszus, te ki akarsz nyírni engem itt?!?!?!?! Most próbálok szenvedni még kicsit az egyik holnapi házimmal, erre benyomsz egy ilyen olvasztóan édes drága videót a csodafiúkról?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! awwwwwwwwwwwwww OLVADOOOOOK!!!

Lolát látom már hogy itt van, gondolom olvasgat. Capriról semmi hírem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (pedig reméltem, hogy ma írunk kicsit, de hát úgy tűnik már nem)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 11. - 23:31:33
Létrehozva: #20465

devotee

Ugye? imádtam én is... isteniek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy nyomják az édes kis cucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusisten,,,,,,

JAja.. szia Lolaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hol voltál... moziban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 23:47:58
Létrehozva: #20466

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 11. - 23:31:33) *
Ugye? imádtam én is... isteniek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy nyomják az édes kis cucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusisten,,,,,,

iggggeeeen!!! olyan nagyon meg akarom ölelgetni most őket!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(már biztos zuhiznak a mai konci után (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vagy... mást csinálnak.... XDDDDD - naaaaa nálam meg most itt a végére jön ki a mocskosság?!?!?!?! XDDD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 11. - 23:50:50
Létrehozva: #20467

devotee

Capri és Lola együtt volt, azért nem volt itt.

és igen, visszaolvastam. nem vagytok épek. de azon azért leakadtam hogy Mode...

[és akkor ez most Mode-nak
édes cicám, tanítok neked valamit, én mint egyáltalán nem tapasztalt, viszont némiképp ismeretekkel bíró nőszemély: a pénisz kéremszépen, nemcsakhogy nem csúnya, hanem éppenséggel nagyon is szép jószág. kiváltképpen ha végre egyszer felizgatnak, olyan essssszméletlen szépnek, izgatónak és kívánatosnak fogod találni hogy magadon is meglepődsz majd. asszem. mondom asszem. vagyis biztos vagyok benne. ]

Edó megkaptam a vidit, kommenteltem hozzá tubuson.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 11. - 23:55:27
Létrehozva: #20468

devotee

Lola: és mi jót csináltatok kedves barátnémmal?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 11. - 23:59:28
Létrehozva: #20469

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 11. - 23:55:27) *
Lola: és mi jót csináltatok kedves barátnémmal?

dugtunk, mi mást???!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 00:01:30
Létrehozva: #20470

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 11. - 14:01:20) *
Martinnál te lennél a kettes számú hivatalos asszonyka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak előbb el nem veszi Caprit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri nem házasodik. Elvei vannak XD

Idézet (lolacska @ 2010.02. 11. - 23:59:28) *
dugtunk, mi mást???!!!

oh igen és még milyen jót!!! XDDDDDDdd
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 00:05:37
Létrehozva: #20471

devotee

Köszi Lola drága... ez volt nekik az első, belendültek rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van belőle angol is, azt elküldtem én is minden angol és amerikai ismerősnek, és Usi is szétdobálta nekem. Hála érte... pusza mindenkinek!

Rohadékok.. állandóan dugtok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én teljesen antisexuális életet élek.. báááár.. ma éjjel megint dugtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez most teljesen ismeretlen volt, de jól esett igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a múltkorit nem űberelheti.... jesszusisten.. hátam borsódzik, ha csak rá gondolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.a.. Lolával egyet értek... csak ehhez, amit te leirtál, érzelmek kellenek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reméljük Mode anélkül nem megy bele semmilyen buliba.. semeddig sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 00:05:49
Létrehozva: #20472

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 11. - 23:50:50) *
[és akkor ez most Mode-nak
édes cicám, tanítok neked valamit, én mint egyáltalán nem tapasztalt, viszont némiképp ismeretekkel bíró nőszemély: a pénisz kéremszépen, nemcsakhogy nem csúnya, hanem éppenséggel nagyon is szép jószág. kiváltképpen ha végre egyszer felizgatnak, olyan essssszméletlen szépnek, izgatónak és kívánatosnak fogod találni hogy magadon is meglepődsz majd. asszem. mondom asszem. vagyis biztos vagyok benne. ]

oh igeeeen.... nincs is jobb annál a bizonyos merev tagnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 00:06:05
Létrehozva: #20473

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 00:01:30) *

Capri nem is házasodhatna, mert lefoglalom az idejét... ugye cicca, mekkorák voltunk ma?! cuppi <3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 12. - 00:07:43
Létrehozva: #20474

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 00:01:30) *

hey, hey, a végén még féltékeny leszek!!! XDDDD

Edó: szívesen a szétdobálást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 00:09:11
Létrehozva: #20475

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 00:06:05) *
Capri nem is házasodhatna, mert lefoglalom az idejét... ugye cicca, mekkorák voltunk ma?! cuppi <3

nagyon belemélyedtünk dolgokba, állat volt, élveztem ám! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 00:14:57
Létrehozva: #20476

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 00:05:37) *
Köszi Lola drága... ez volt nekik az első, belendültek rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van belőle angol is, azt elküldtem én is minden angol és amerikai ismerősnek, és Usi is szétdobálta nekem. Hála érte... pusza mindenkinek!

Rohadékok.. állandóan dugtok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én teljesen antisexuális életet élek.. báááár.. ma éjjel megint dugtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez most teljesen ismeretlen volt, de jól esett igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a múltkorit nem űberelheti.... jesszusisten.. hátam borsódzik, ha csak rá gondolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.a.. Lolával egyet értek... csak ehhez, amit te leirtál, érzelmek kellenek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reméljük Mode anélkül nem megy bele semmilyen buliba.. semeddig sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehhe, nemtom, én érzelmek nélkül, és teoretikusan sem gondolom a pénisz undorító vagy ilyesmi. az emberen semmi sem undorító ami emberi.

hagyjad már. nekem nincsen szexuális életem. (max ha magamhoz nyúlnék, amit nem lehet ebben a zsúfolt koliszobában XD)

a vidi meg tök megható, tényleg, csak amit kommenteltem is, h szakmailag nem jó ilyen hosszúra csinálni, mert törvényszerűség: nem nézik végig az emberek. aztán akkor hiába a tartalom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 00:09:11) *
nagyon belemélyedtünk dolgokba, állat volt, élveztem ám! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

úúú én is. és még ennék is tudunk mélyebbre menni... na legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 00:21:26
Létrehozva: #20477

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 00:14:57) *
úúú én is. és még ennék is tudunk mélyebbre menni... na legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

jaaaaaaaaaaaaaaaj, igeeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csajok, de nagyon tuti a corvinus kolija, mi ez az én votl egyetemem leppukkant gusztustalanságához képest??? kedvem lenne ott lakni! XD de a corvinusnak nincs TTK-a XD franc XD meg oda se vennének fel XD

jaj, és Lola különösen jól bírta a csillagászati képzésem, sőt, kérdezett is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az első ember, aki nem csak hallgatott!!! Áááá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 11. - 23:23:52) *
jessszus, te ki akarsz nyírni engem itt?!?!?!?! Most próbálok szenvedni még kicsit az egyik holnapi házimmal, erre benyomsz egy ilyen olvasztóan édes drága videót a csodafiúkról?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! awwwwwwwwwwwwww OLVADOOOOOK!!!

Lolát látom már hogy itt van, gondolom olvasgat. Capriról semmi hírem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (pedig reméltem, hogy ma írunk kicsit, de hát úgy tűnik már nem)

holnap?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 12. - 00:25:38
Létrehozva: #20478

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 00:21:26) *
holnap?

ha minden jól megy és nem leszek agyhalott, akkor ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) attól függ, hogy Angie mennyire fáraszt le XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 00:26:00
Létrehozva: #20479

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 00:18:21) *
jaaaaaaaaaaaaaaaj, igeeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csajok, de nagyon tuti a corvinus kolija, mi ez az én votl egyetemem leppukkant gusztustalanságához képest??? kedvem lenne ott lakni! XD de a corvinusnak nincs TTK-a XD franc XD meg oda se vennének fel XD

jaj, és Lola különösen jól bírta a csillagászati képzésem, sőt, kérdezett is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az első ember, aki nem csak hallgatott!!! Áááá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát iggen ez az elit koli, csak a magamfajta pedálgépeket veszik fel. mert ugye alig van hely nekünk, mivel ide szállásolják a külföldieket. a corvinusnak sem minden kolija ilyen. bár végülis tarka (a másik koli) sem rosszabb a szobákat tekintve, berendezésük ilyesmi, csak azok kicsit nagyobbak, viszont nincs saját fürdő, meg hát halálfaszán van. a kinizsi koli viszont undormány. föjj, na ott nem laknék, hiába van 2 percre az egyetemtől.

ttk nincs, de van kertészet meg tájépítészet. azok se rosszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 12. - 00:29:37
Létrehozva: #20480

devotee

Capri: mindjárt villantod A LEPEDŐT a fordításban!!! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1022 1023 1024 1025 1026 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: