![]() ![]() |
2010.02. 12. - 00:31:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 12. - 00:36:13
Létrehozva:
|
|
|
heeh. Capri lepedője több fickben is szerepet kap... ugyebár... híres ágynemű az kérem szépen XD
|
|
|
|
2010.02. 12. - 00:37:12
Létrehozva:
|
|
|
igen?XD igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most villantottad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként a 9-es az új illuval fenn van Sinen és MYM-en is! már kommentjeink is vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de látom már voltál is MYM-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 00:39:13
Létrehozva:
|
|
|
Kutyám fosik.. nem kicsit... ez tuti a kemo...
Szóval ti együtt lógtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szobán voltatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) marha jó nektek.. igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most egyedül vagy Lola? hol vannak a szobatársak? Én még mindig imádok egyedül élni.. ez gáááz? asszem igy maradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sztori.. Volt egy srác.. mindig mindig nagyon nagyon udvarolt nekem.. hozzám járt, és mindig csapta a szelet, de nem gyengén. Mindig csk ültem, és mosolyogtam rajta, ő meg teljesen őszintén, és teljes gőzzel nyomult. MElóban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval egyszer utolsónak irtam be, és mondta, hogy megvár mig összepakolok, meg átöltözöm, úgyis egy irányba megyünk haza gyalog. Igy is volt, és mikor már majdnem elköszöntünk, egyszer csak kijött egy olyan mondat a számon, amin még én is meglepődtem.. azt mondtam neki, hogy nem jössz fel egy kicsit? aaaahhhh... csak álltam ott.. ezt most miért mondtam? hehehhe.. De persze, hogy feljött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán elkelzdtünk borozni, aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie A lényeg... én úgy gondoltam, hogy megisszuk a bort, megoldjuk a porblémám, aztán szépen hazamegy.. de ez nem.. fogta magát, és bevackolt az ágyamba.. Én úgy kiakadtam,... de annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondtam neki, hogy ezt nem gondolja komolyan, nem vackolódhat nálam, mert én pihenni szeretnék, és én nem úgy gondoltam, hogy nálam is alszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt hitte, csak viccelek.. de miután nem moztultam az ajtóból, vette az adást, és hazament (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát innen is látszik, szeretek egyedül lenni. hozzá bújni csak ahhoz szeretnék, akit szeretek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt most miért is meséltem el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 00:45:02
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ez annak ellenére hogy fura sztori édes is egyben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na villant az a lepedő, nekem meg az ágyam integet, hogy menjek már, úgyhogy engedek hívó szavának. holnap (ma) hosszú lesz a nap megint... csók cupp bébik! kezeket a takarók fölé!!! XDDD |
|
|
|
2010.02. 12. - 00:46:57
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ez annak ellenére hogy fura sztori édes is egyben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na villant az a lepedő, nekem meg az ágyam integet, hogy menjek már, úgyhogy engedek hívó szavának. holnap (ma) hosszú lesz a nap megint... csók cupp bébik! kezeket a takarók fölé!!! XDDD Jóccak Usi! Én is még kiviszem a fosit, és lefekszem, hátha nyugis lesz az iccaka Pusza csajok! |
|
|
|
2010.02. 12. - 00:47:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 12. - 00:50:05
Létrehozva:
|
|
|
Szóval ti együtt lógtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szobán voltatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) marha jó nektek.. igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most egyedül vagy Lola? hol vannak a szobatársak? Én még mindig imádok egyedül élni.. ez gáááz? asszem igy maradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sztori.. Ezt most miért is meséltem el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nemtommért mesélted el, de jó hogy elmesélted. édes egy sztori... nem voltál gyenge... lett folytatása vagy ennyiben maradt? biiizony mi együtt lógtunk, jó volt. beszélgettünk. szeretünk mi beszélgetni. mostanra hazaért, és még mindig beszélgetünk XD mostmár nem vagyok egyedül mert hazaért a mexikóim, de amíg itt volt Capri, addig nem volt senki, ketten voltunk, tök jó. mert nem szerettem volna hogy itt szobatársakat zavarni v ilyesmi. de mák, nem voltak itthon. én akármennyire szeretek emberek közt lenni, nagyon szeretnék egyedül élni. pont azért hogy a nap végén amit emberek közt töltöttem, amikor már hazaérek, akkor jobb szeretnék egyedül lenni. bugyiban ülni, hangosan vihogni, zenét hallgatni, ilyenek. pedig kijövünk a csajokkal, de azért az lenne a jó ha alaphelyzetben egyedül, és csak az lenne itt, akit akarok. na, majd! a lepedő álmodni sem mert ilyen karrierről, mikor megszőtték XD LOL! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 00:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Nem lett folytatása.. fel sem hivott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de utána is jött mindig kezelésre.. mármint arcra.. na ez nem lesz jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval jött midnig, és már csak nevettünk rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 01:21:58
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajok, meghaltunk Lolával, megyünk szunya. Jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 01:26:55
Létrehozva:
|
|
|
Hejhó itt a pejló! (aki majd Dave-vel fog egy képen szerepelni:D)
Edó: sajnálom,hogy a kutyád beteg! Jobbulást a kis cukinak!!! sztoridhoz,kül megértem,h nem akartad,h a srác ott maradjon.Erről eszembe jutott az én sztorim,amikor beittam egy sráccal,és azzal jött,h nem tud már hazamenni,mert nem jár busz,és vagy kint éjszakázik,vagy megengedem,h nálam.Megengedtem,de csak barátilag gondoltam.Becsempésztem,Nnéném az emeleten aludt.A srác kérdezte,h kívül alszol,v belül? Hát kicsit meglepődtem,de piás fejjel nem foglalkoztam ezzel,kívül aludtam.Befeküdtünk,aztán gondoltam,h ok,alvás,ő nem így gondolta.Elkezdte,h ő vágyik rám,én kiröhögtem.Elkezdte simogatni a combomat,de én nem akartam,aztán nehezen,de sikerült leállítani.Arra ébredtem aztán,h lerúgta a mobilomat az ágy mellől,és én is félig leestem az ágyról.Reggel elhúztunk mindketten a házból jó korán,Nnéném nem tudott meg semmit.És szerencsére köztünk sem történt semmi a sráccal.Hát igen,előtte 3kör korsó sör volt,én ittam meg leghamarabb,a srác meg a haverja csak nézett! Nagyon hülye voltam,meg kis naív liba,h piás fejjel,barátilag megengedtem.Itt már nincs olyan,h barátilag. De megúsztam,szerencsére. Na,most buta libának nézhettek,az is voltam! Kül,én is egyedül szeretnék élni,már egy ideje mindig az jut eszembe,h mit is csinálnék,ha egyedül lennék,saját lakásban! Vennék egy jó fürdőt,sörrel a kezemben,közben zenét hallgatok.Addig lehetnék fent,ameddig akarok,énekelhetnék meg mit tom én. Na Lola,Capri,volt randi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen romantikus!:) |
|
|
|
2010.02. 12. - 06:21:15
Létrehozva:
|
|
|
a lepedő álmodni sem mert ilyen karrierről, mikor megszőtték XD Ez a hét mondása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi ez a Csőrös, cicis nénihez képest? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben jó reggelt! Ti mit össze tudtok szexelni Lolával fórumon kívül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez már beteg, de tényleg. Ja, és azzal az angol fickel lesz valamit, amit írtatok vagy marad titokban előttünk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, hát nem garantálom, hogy félre odaérek, mert hogy akörül lépek majd le, de megpróbálok még hamarabb, majd azt mondom elviszem a postát, van egy levél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor 4-kor dobbantok, fél 5-re ott vagyok a kijelző alatt. Nem venném a szívemre, ha bepisilnél, így nyugodtan menj be a West Endbe csurizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És megpróbállak nem lefárasztani. Lola, írtam neked sms-t. |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:04:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt - Jó Reggelt!
És végre egyedül vagyok az irodában. Bömböl a PTA! 30-as hangerőből 25-re tekertem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh Liliáááááááááááán! Imádom ahogy ezt Dave énekli, gyönyörűen mély a hangja és a pajkosság amit belevisz. AHHHHHH Kikészülök a hangjától! Érzem ma nagyon jó napom lesz! |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:19:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt - Jó Reggelt! És végre egyedül vagyok az irodában. Bömböl a PTA! 30-as hangerőből 25-re tekertem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh Liliáááááááááááán! Imádom ahogy ezt Dave énekli, gyönyörűen mély a hangja és a pajkosság amit belevisz. AHHHHHH Kikészülök a hangjától! Érzem ma nagyon jó napom lesz! Szia Trixx! PTA állati jól szól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lilian nagy kedvencem, de az abszolút az a John the revelator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arra mekkorát lehet bulizni valami hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj és a Macrot is szeretem ám! Meg az összes számot róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:28:47
Létrehozva:
|
|
|
Martinnal álmodtam... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 08:31:30
Létrehozva:
|
|
|
Martinnal álmodtam... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De jó neked! Mesélj! Newborn for the first time........ Imádom ahogy együtt énekelnek! Már másodjára megy a PTA! Isteni! Ja és közben nem széken, hanem gimnasztikai labdán ülök, és ritmusra pattokgok! Juhé! I' v got someone who stand for meeeeeeeeeeeee |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:40:37
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked! Mesélj! Newborn for the first time........ Imádom ahogy együtt énekelnek! Már másodjára megy a PTA! Isteni! Ja és közben nem széken, hanem gimnasztikai labdán ülök, és ritmusra pattokgok! Juhé! I' v got someone who stand for meeeeeeeeeeeee Halál jó csaj vagy Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen gimnasztikai lasztink nekünk is van, de most a pincében porosodik, mert itt nagyon kicsi a hely hozzá. Pedig én is szerettem, amikor még itt gurultunk vele/rajta. Jó pattogást!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az álmomban nem volt semmi erotikus, csak aludtam az Ezüst angyallal és néztem, ahogy szuszog, és hallgattam a szívverését. Olyan cuki volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:45:49
Létrehozva:
|
|
|
Az álmomban nem volt semmi erotikus, csak aludtam az Ezüst angyallal és néztem, ahogy szuszog, és hallgattam a szívverését. Olyan cuki volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ohhhh De jó kis álom. Érezni ahogy szuszog..... Ahhh El is hiszem hogy cuki volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaains I'm in chaaaaaains Eztet is imádom a hogy Martinka énekli. |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:47:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie jó kis álom Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx te pedig pattogj jól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Lilian nekem a kedvenc a PTA-ról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 08:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, az volt, tök jó és megnyugtató és a Goodnight lovers ébresztett fel ebből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De direkt nem keltem fel, hogy halljam ahogy énekelnek nekem a fiúk...
Vica, ugye? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lilian nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |