![]() ![]() |
2010.02. 12. - 08:58:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ange ez így tényleg nagyon nagyon jó ébredés lehetett.
Kár hogy én a párom telójára ébredek (ha egyáltalán felkelek), és neki valami bénaság van beállítva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ugye ugye a Lilian! Lennék én Martinka Lilianja! Akkor Ő az utolsó csepp véréig velem lenne! He-he. |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:02:25
Létrehozva:
|
|
|
Ange ez így tényleg nagyon nagyon jó ébredés lehetett. Kár hogy én a párom telójára ébredek (ha egyáltalán felkelek), és neki valami bénaság van beállítva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ugye ugye a Lilian! Lennék én Martinka Lilianja! Akkor Ő az utolsó csepp véréig velem lenne! He-he. Az volt, nagyon mosolyogtam a takaró alatt, mert csak az orrom lógott ki alóla, elég furcsán kicsavarodva ébredtem fel, mintha tényleg ölelgettem volna valakit álmomban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ugye ez az ébresztő zene sem volt az a brutális, úgyhogy tökéletes reggel volt, leszámítva, hogy miután kinyíltak a csipáim Martin eltűnt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Óóóóóóó, hát győzd meg, hogy egyik nap a tiedre, egyik nap a párodéra ébredjetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óóóóóóóóóóó Lilian (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:10:51
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
huh, majdnem elaludtam, de időben kinyílt a csipám, hogy begépeljem még a házit. én Alannel és Dave-vel álmodtam és asszem volt vmi szex is benne, de az lehet egy másik pasival. NEM EMLÉKSZEM BASSZA MEG!!!! :S Angie: ha emlékszel, nekem is volt hasonló Marttal alvós vagy ölelgetős álmom egyszer! imádtam! LILIAN A KEDVENCEM A PTA-RÓL!!!! Na rohanok órára! még lehet felnézek indulás előtt! amúgy fél 5 körül tali! csók drágáim! |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:15:51
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! huh, majdnem elaludtam, de időben kinyílt a csipám, hogy begépeljem még a házit. én Alannel és Dave-vel álmodtam és asszem volt vmi szex is benne, de az lehet egy másik pasival. NEM EMLÉKSZEM BASSZA MEG!!!! :S Angie: ha emlékszel, nekem is volt hasonló Marttal alvós vagy ölelgetős álmom egyszer! imádtam! LILIAN A KEDVENCEM A PTA-RÓL!!!! Na rohanok órára! még lehet felnézek indulás előtt! amúgy fél 5 körül tali! csók drágáim! Hú, Alannel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wow, dw kár, hogy nem emlékszel rá... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, mesélted a Martinos álmod, emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó sulit és várlak majd a kijelző alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Csók Neked is Usi! Jó tanulást!
|
|
|
|
2010.02. 12. - 09:17:26
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok ám csak kicsit elkalandoztam más felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi jó sulit.Legyen szép napod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem kakas kukorékolás az ébresztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:20:03
Létrehozva:
|
|
|
Csók Neked is Usi! Jó tanulást! Most mi ordít nálad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adj set listet plíz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok ám csak kicsit elkalandoztam más felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi jó sulit.Legyen szép napod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem kakas kukorékolás az ébresztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te mindig kalandozol... ejnye, már reggel is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Angie nem kell már azonnal rosszra gondolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy másik oldalra kalandoztam ahova szintén mindennap járok akárcsak ide.
|
|
|
|
2010.02. 12. - 09:29:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie nem kell már azonnal rosszra gondolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy másik oldalra kalandoztam ahova szintén mindennap járok akárcsak ide. Akkor tudom hol kalandoztál, mindjárt én is oda kalandozom magam! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:32:06
Létrehozva:
|
|
|
Reggel lement a PTA kétszer.
Most a SOTU megy. Everytihg is almost perfect! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ez a két CD van bent álladnóra a munkahelyemen. Most pedig. Gitár dim-dim-dim. Felálltam imitálom a gitározást, és közben bólogatok éééééééééés It's one of those corvercations (na ez nem biztos hogy jó így) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú de vártam hogy legyen januárban Miles Away és volt! Istenem de mekkorát szólt!!!!!!!!! Bólogat, bólogat, ééééééééés rugózik a labdán. Ja és így utaltam a közterheket. He-he. |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx ahogy elképzelem amit leirtál....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:39:09
Létrehozva:
|
|
|
No akkor én most elmegyek főzcskéződeni.Majd később jövök .Páááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 09:43:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó főzőcskét Vicus! Én meg dolgozgatok.
|
|
|
|
2010.02. 12. - 09:47:30
Létrehozva:
|
|
|
Vica, jó főzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, úgy megnézném ahogy tombolsz az irodában! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:53:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok perverzek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 09:57:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok perverzek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szió! Küldöm a maradék Recoilt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:58:55
Létrehozva:
|
|
|
Vica, jó főzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, úgy megnézném ahogy tombolsz az irodában! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan jót nevetnél! Vagy inkább velem tombolnál! Most néztem meg Capri (asszem) ETS vidijét amit belinkelt tenap. Olyan cukor Martin az elején hogy vigyorog. Na meg mikor bemutatja Martint " Mr M L" és odatolja a mikrofont a közönségnek, éééééééés semmi. Szerintem direkt szórakoznak a közönséggel, úgy se fogják tudni. Nálunk is így volt. Sokan nem tudták hogy üvölteni kell hogy Gooooooooooooore. Persze jól kiröhögnek minket! A kis piszkok, hogy egyem a husukat! Most pedig felmegek a kozlov-re és kiválasztok egy albumot, még nem tudom mit hallgassak. Jaj, szia drágaság észre sem vettelek! Pussz! Na volt erotikus álmod? Mondjuk hurkákkal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Szió! Küldöm a maradék Recoilt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 09:59:58
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan jót nevetnél! Vagy inkább velem tombolnál! Most néztem meg Capri (asszem) ETS vidijét amit belinkelt tenap. Olyan cukor Martin az elején hogy vigyorog. Na meg mikor bemutatja Martint " Mr M L" és odatolja a mikrofont a közönségnek, éééééééés semmi. Szerintem direkt szórakoznak a közönséggel, úgy se fogják tudni. Nálunk is így volt. Sokan nem tudták hogy üvölteni kell hogy Gooooooooooooore. Persze jól kiröhögnek minket! A kis piszkok, hogy egyem a husukat! Most pedig felmegek a kozlov-re és kiválasztok egy albumot, még nem tudom mit hallgassak. Jaj, szia drágaság észre sem vettelek! Pussz! Na volt erotikus álmod? Mondjuk hurkákkal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tombolnék veled, mint a Leave in silence klipjében. Pattognánk a gumilabdákon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 10:00:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem volt erotikus álmom Trixx sőt, nem is álmodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ami késik nem múlik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |