![]() ![]() |
2010.02. 12. - 15:23:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wellhellooo!!! hehe, édes állapotban vagyok. ma nincs órám, ezért f11kor átjött barátnőm, vettünk borot, és reggeli után megittuk. úgyhogy még most is félrészegen vigyorgok. nyihihihihi, fényes nappal alkoholizálni, ez meg milyen már... de haláli érzés. és vele majdnem olyan perverzek vagyunk mint Caprival, úgyhogy addig beszélgettünk, míg jól fel nem izgattuk magunkat. hehe. aztán neki menni kellett, én meg még magamhoz se tudok nyúlni, mivel visszaért a mexikóim és itt punnyad!!! ez bazmeg mér nem megy sehova! dolgom lenne itt az ágyikóban... elég fontos, meg sürgős. szétrobbanok! még a bor is... ne tudjátok meg XD XD XD... sszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, sistergek... fúbasszus. anyám. ajj. úúú. mamaaaa. Dééééév, lááááv Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most már biztosan tudom, hogy te sem vagy ép! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mondtam, hogy pasizz be!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehejj XD Jó kedvem van XD Mitől van jó kedved? |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:27:16
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaa hát szabad ilyet csinálni? XDDDDD egyetemistának mindent szabad... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (csak masztizni nem, mert vannak a szobában XD) wwwáááá Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most már biztosan tudom, hogy te sem vagy ép! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mondtam, hogy pasizz be!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, jó lenne... de hát csak nem érkezik a disznaja. pedig mostmár elég sokat járok emberek közé. megvárat a dög. ("you keep me waiting...") nem kell nekem a Nagy Ő még, elég egy nagy teljesítményű ő. ha érted... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:27:50
Létrehozva:
|
|
|
Szija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most már biztosan tudom, hogy te sem vagy ép! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mondtam, hogy pasizz be!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mitől van jó kedved? Hát itt szerintem már senki sem ép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mitől van jó kedvem? Hát ehhez köze van valami Alan Wilder nevű fickónak..XD Meg az előbb 101-et néztem, és holnap DM bulii!!!!!!!!!!!!!!!! juhhéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:29:49
Létrehozva:
|
|
|
egyetemistának mindent szabad... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (csak masztizni nem, mert vannak a szobában XD) wwwáááá hehe, jó lenne... de hát csak nem érkezik a disznaja. pedig mostmár elég sokat járok emberek közé. megvárat a dög. ("you keep me waiting...") nem kell nekem a Nagy Ő még, elég egy nagy teljesítményű ő. ha érted... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én ne érteném??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát itt szerintem már senki sem ép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mitől van jó kedvem? Hát ehhez köze van valami Alan Wilder nevű fickónak..XD Meg az előbb 101-et néztem, és holnap DM bulii!!!!!!!!!!!!!!!! juhhéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek a pasik mikre nem képesek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:31:16
Létrehozva:
|
|
|
wellhellooo!!! hehe, édes állapotban vagyok. ma nincs órám, ezért f11kor átjött barátnőm, vettünk borot, és reggeli után megittuk. úgyhogy még most is félrészegen vigyorgok. nyihihihihi, fényes nappal alkoholizálni, ez meg milyen már... de haláli érzés. és vele majdnem olyan perverzek vagyunk mint Caprival, úgyhogy addig beszélgettünk, míg jól fel nem izgattuk magunkat. hehe. aztán neki menni kellett, én meg még magamhoz se tudok nyúlni, mivel visszaért a mexikóim és itt punnyad!!! ez bazmeg mér nem megy sehova! dolgom lenne itt az ágyikóban... elég fontos, meg sürgős. szétrobbanok! még a bor is... ne tudjátok meg XD XD XD... sszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, sistergek... fúbasszus. anyám. ajj. úúú. mamaaaa. Dééééév, lááááv hehehe, el tudom képzelni, ahogy Dave énekel neked közbe, te meg magad elé képzeled őt XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Én ne érteném??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek a pasik mikre nem képesek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, főleg Alan mire nem képes velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:35:12
Létrehozva:
|
|
|
Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 15:37:42
Létrehozva:
|
|
|
hehehe, el tudom képzelni, ahogy Dave énekel neked közbe, te meg magad elé képzeled őt XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pontosítsunk. magam ALÁ képzelem. pontosítsunk újra. képzelNÉM, ha egyedül lehetnék a szobámban egy félórára. zenét hallgatni meg nem merek, mert úgy felforrósodom, bejelez a tűzjelző. XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:38:22
Létrehozva:
|
|
|
pontosítsunk. magam ALÁ képzelem. pontosítsunk újra. képzelNÉM, ha egyedül lehetnék a szobámban egy félórára. zenét hallgatni meg nem merek, mert úgy felforrósodom, bejelez a tűzjelző. XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zavard ki onnan a felesleget XDD |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:38:29
Létrehozva:
|
|
|
Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem röhög! ez komoly dolog. a magukba fojtott feszültségektől lesznek rákosak az emberek. nem szabad ilyet!!! XD XD XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:38:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 12. - 15:40:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zavard ki onnan a felesleget XDD te se röhög! nem lehet... mégis mi legyen a duma? "please, Adriana, can you stay out for a little while? i really should touch myself..." ("légyszi, Adriana, kinn tudnál maradni egy picit? igazán magamhoz kellene nyúlnom" |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:40:52
Létrehozva:
|
|
|
nem röhög! ez komoly dolog. a magukba fojtott feszültségektől lesznek rákosak az emberek. nem szabad ilyet!!! XD XD XD Akkor csak halkan fulladok meg röhögéstől! a kollégák meg nem tudják mi ilyen vicces (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:41:19
Létrehozva:
|
|
|
te se röhög! nem lehet... mégis mi legyen a duma? "please, Adriana, can you stay out for a little while? i really should touch myself..." ("légyszi, Adriana, kinn tudnál maradni egy picit? igazán magamhoz kellene nyúlnom" Dehogyis, mondd meg, hogy picit szeretnél egyedül lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:41:41
Létrehozva:
|
|
|
te se röhög! nem lehet... mégis mi legyen a duma? "please, Adriana, can you stay out for a little while? i really should touch myself..." ("légyszi, Adriana, kinn tudnál maradni egy picit? igazán magamhoz kellene nyúlnom" vagy ki tudja, lehet beszállna partnernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor már Dave se kellene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:43:47
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehehehe XD de megnézném ezt az állapotodat XD azt mindjárt gondoltam hogy látni akarsz szenvedni! teee, te dög te! kül kívülről nem látszik, vigyorgok, kicsit pirulok. a szemem furcsán csillog, olyan fickbe illő módon. és akkor ne beszéljünk arról h mi hol lüktet. XD Akkor csak halkan fulladok meg röhögéstől! a kollégák meg nem tudják mi ilyen vicces (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenki az én kínomon röhög? mondjuk én is röhögök... XD vagy ki tudja, lehet beszállna partnernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor már Dave se kellene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááá, nem az esetem. nem igazán bukom a lányokra. ha igen, akkor sem az ilyen húszkilós törékeny típust kedvelném XD Dave pedig mindig kellene |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:44:26
Létrehozva:
|
|
|
vagy ki tudja, lehet beszállna partnernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor már Dave se kellene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) háháháháháháááá XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:44:57
Létrehozva:
|
|
|
azt mindjárt gondoltam hogy látni akarsz szenvedni! teee, te dög te! kül kívülről nem látszik, vigyorgok, kicsit pirulok. a szemem furcsán csillog, olyan fickbe illő módon. és akkor ne beszéljünk arról h mi hol lüktet. XD mindenki az én kínomon röhög? mondjuk én is röhögök... XD ááá, nem az esetem. nem igazán bukom a lányokra. ha igen, akkor sem az ilyen húszkilós törékeny típust kedvelném XD Dave pedig mindig kellene Te írtad le, persze, hogy röhögünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hitted majd sajnálunk mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na tessék! nem elég hogy végre találok neked valakit, akkor meg válogatsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:45:25
Létrehozva:
|
|
|
azt mindjárt gondoltam hogy látni akarsz szenvedni! teee, te dög te! kül kívülről nem látszik, vigyorgok, kicsit pirulok. a szemem furcsán csillog, olyan fickbe illő módon. és akkor ne beszéljünk arról h mi hol lüktet. XD mindenki az én kínomon röhög? mondjuk én is röhögök... XD ááá, nem az esetem. nem igazán bukom a lányokra. ha igen, akkor sem az ilyen húszkilós törékeny típust kedvelném XD Dave pedig mindig kellene miért, milyen típusú lányokra buksz? XD én dög? nem, én soha XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 15:45:50
Létrehozva:
|
|
|
Azér milyen szar má, az ember megőrül egy pasiért aki sose lehet az övé, és belepusztul..XD
|
|
|
|
![]() ![]() |