2400 Oldal V  « < 1030 1031 1032 1033 1034 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.02. 12. - 16:08:47
Létrehozva: #20621

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 16:03:06) *
sportos és húsos? vagy sportos és izmos?XD

tképp mindegy is, ha ruganyos. tudod, a plöttyedtségről beszéltünk tegnap is. plöttyedt ne legyen. kemény húsa legyen. nyamii!!! pasinak is ugyanez!

Idézet (Angelus @ 2010.02. 12. - 16:04:12) *
Lassan lépek, további kellemes perverziókat a zuhannyal vagy anélkül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ki hogy szereti!
Lola, holnap mozi, addig csinálj magaddal valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
páááááááááááááá

Kiemelt álló, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah igen
megkaptam ám az sms-ed tegnap csak Caprival voltam elfoglalva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért nem írtam vissza. de igenigen hnap 11 westend ha jól emlékszem! cuppppp

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 16:02:53) *
Hát ha nem létezik lehetetlen akkor ...XD Na jó hagyjuk XD

hát izé... látod, végül Alan is itt lesz az országban, feltehetőleg a közvetlen közeledben... persze az nem megoldható h olyan legyen mint a 80as években... de akkor is.
Dave-hez meg oda lehet menni NYba. oda is megyek egyszer istenuccse!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 16:08:47
Létrehozva: #20622

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:05:58) *
tképp mindegy is, ha ruganyos. tudod, a plöttyedtségről beszéltünk tegnap is. plöttyedt ne legyen. kemény húsa legyen. nyamii!!! pasinak is ugyanez!

kemény hús, ezt még mindig nehezen képzelem el. vagy lazább, akkor puha, vagy sűrűbb, akkor kemény. azaz vagy edzett vagy nem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 12. - 16:09:27
Létrehozva: #20623

devotee

Igen, gondoltam hogy ezért nem válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen 11 óra! Westend. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 16:09:39
Létrehozva: #20624

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 16:03:27) *
ha gondolod XD

vuhúúú!!! csaj készülődik valahova... mission started!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 16:10:52
Létrehozva: #20625

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:00:26) *
sírva röhögök!!! baaaaaaazdmeg! nem bírom abbahagyni!!!
a fürdő még jó is, mert zúg a szellőző, csak picit kell csendbe lenni
na, majd akcióba lépek... majd beszámoljak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

CSak ne felejtsd el lecsavarni a zuhanyrózsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 16:11:45
Létrehozva: #20626

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 16:08:47) *
kemény hús, ezt még mindig nehezen képzelem el. vagy lazább, akkor puha, vagy sűrűbb, akkor kemény. azaz vagy edzett vagy nem XD

hát akkor az. ahogy érted. de pl ha valaki husi, az sem feltétlenül löttyedt, sőt. erről beszélek.

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 16:10:52) *
CSak ne felejtsd el lecsavarni a zuhanyrózsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mivan, ja... hogy úgy... hmmm...
de most bocsika, elment a lány, van egy kis dolgom. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 12. - 16:12:00
Létrehozva: #20627

devotee

Szia Edó és mindenki!
Megkérdeztem Edó, most nem fogadhatunk területen kívülit. Meg amúgy sem elvileg, de jelenleg gyakorlatilag sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Üdv sereg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 16:15:08
Létrehozva: #20628

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:08:47) *

jah igen
megkaptam ám az sms-ed tegnap csak Caprival voltam elfoglalva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért nem írtam vissza. de igenigen hnap 11 westend ha jól emlékszem! cuppppp

hát izé... látod, végül Alan is itt lesz az országban, feltehetőleg a közvetlen közeledben... persze az nem megoldható h olyan legyen mint a 80as években... de akkor is.
Dave-hez meg oda lehet menni NYba. oda is megyek egyszer istenuccse!

Nekem nem fontos, hogy olyan legyen mint a 80-as években (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyen Alan és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.02. 12. - 16:16:27
Létrehozva: #20629

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:03:16) *
sori, most mondjam? te be is jössz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ezt bóknak veszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
még a végén el is fogok pirulni itt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 16:19:01
Létrehozva: #20630

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:11:45) *
hát akkor az. ahogy érted. de pl ha valaki husi, az sem feltétlenül löttyedt, sőt. erről beszélek.

asszem kezdem érteni XD majd mutatsz példát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.02. 12. - 16:19:56
Létrehozva: #20631

devotee

na jó, én visítva röhögök..
muszáj melóznom, úgyhogy sori off, nektek meg további jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 16:22:49
Létrehozva: #20632

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 12. - 16:12:00) *
Szia Edó és mindenki!
Megkérdeztem Edó, most nem fogadhatunk területen kívülit. Meg amúgy sem elvileg, de jelenleg gyakorlatilag sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Üdv sereg!

Oooohhh... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor nem te fogsz ápolni Niki kedves (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig olyan jó lett volna, ha van egy kedves ismerős arc, akinek nyököghetek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (sori @ 2010.02. 12. - 16:19:56) *
na jó, én visítva röhögök..
muszáj melóznom, úgyhogy sori off, nektek meg további jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

CSáó sori!

Nagyon jó bulizást vasárnapra... úgy üvölts, úgy élvezz hogy kijöjjön a lelked a torkodon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 16:26:10
Létrehozva: #20633

devotee

Sziasztok.

Láttam jó kis eszmecserét folytattatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola elintézted már magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát akkor kapd elő a tiz ujjad közül az egyiket aztán zu bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána jobb lesz meglátod
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 16:30:02
Létrehozva: #20634

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 16:26:10) *
Sziasztok.

Láttam jó kis eszmecserét folytattatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola elintézted már magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát akkor kapd elő a tiz ujjad közül az egyiket aztán zu bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána jobb lesz meglátod

hát ami azt illeti, köszönöm, már sokkal jobban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

[muhaha, ezt vmelyik hím elolvassa, tuti elsül]
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 16:30:20
Létrehozva: #20635

devotee

Szia Vica!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy most fura kérdésem lesz, de mi a jó abba, ha valaki az ujjaival játszadozik magán? XDD
Megmondom őszintén, egyszer próbáltam, de semmit sem éreztem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 16:33:51
Létrehozva: #20636

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:30:02) *
hát ami azt illeti, köszönöm, már sokkal jobban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

[muhaha, ezt vmelyik hím elolvassa, tuti elsül]

Értem szóval ki vagy elégülve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 16:30:20) *
Amúgy most fura kérdésem lesz, de mi a jó abba, ha valaki az ujjaival játszadozik magán? XDD

jesszus Mode micsoda kérdés. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Valószinű azért nem éreztél semmit mert nem találtad meg a megfelelő pontot amit izgatnod kellett volna,hogy érezz is valamit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 16:36:19
Létrehozva: #20637

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 16:30:20) *

hát akkor fordulj orvoshoz cicu ha nem érzel semmit, vagy pedig próbáld máshogyan. ha magad sem tudod, mi a jó neked, akkor elég problémás lesz másvalakinek örömet okozni és hogy a másik örömet okozzon neked. 16 évesen pláne... meg kellene találnod hogy mi meg hol kellemes. nem azért hogy most így buzdítsalak vagy valami, de az nagyon nem jó ha ennyi idősen nem fedezted fel magad. az élvezetet is tanulni kell.

látod Mode, már ketten mondjuk. keresgéljél (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
ahogy az egyszeri grafitti mondja: ha a Jóisten nem akarná hogy maszturbáljunk, rövidebbre teremtette volna a karunkat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 16:33:51) *

hát ööö izééé... no comment. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) elvagyok egy ideig mondjuk így.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 16:36:36
Létrehozva: #20638

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 16:33:51) *

jesszus Mode micsoda kérdés. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Valószinű azért nem éreztél semmit mert nem találtad meg a megfelelő pontot amit izgatnod kellett volna,hogy érezz is valamit.

Hát nem tudom... majd még egyszer kipróbálom...XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 16:37:33
Létrehozva: #20639

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:36:19) *
hát akkor fordulj orvoshoz cicu ha nem érzel semmit, vagy pedig próbáld máshogyan. ha magad sem tudod, mi a jó neked, akkor elég problémás lesz másvalakinek örömet okozni és hogy a másik örömet okozzon neked. 16 évesen pláne... meg kellene találnod hogy mi meg hol kellemes. nem azért hogy most így buzdítsalak vagy valami, de az nagyon nem jó ha ennyi idősen nem fedezted fel magad. az élvezetet is tanulni kell.

látod Mode, már ketten mondjuk. keresgéljél (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
ahogy az egyszeri grafitti mondja: ha a Jóisten nem akarná hogy maszturbáljunk, rövidebbre teremtette volna a karunkat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hát ööö izééé... no comment. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) elvagyok egy ideig mondjuk így.

azért vannak nők, akik nem igénylik az ilyesmit, olvastam ilyenről, abszolút normális - ha működik a szexuális élete, azaz a élvezi a szexet és társa fel tudja izgatni ujjazással. ha ez sem megy, akkor ott gond van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 16:37:48
Létrehozva: #20640

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 16:36:19) *

Vagy csak az a gond, hogy rosszul próbálkoztam XD
Próbálom én felfedezni magam, dehát... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1030 1031 1032 1033 1034 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
60 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (60 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: