![]() ![]() |
2010.02. 12. - 16:08:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sportos és húsos? vagy sportos és izmos?XD tképp mindegy is, ha ruganyos. tudod, a plöttyedtségről beszéltünk tegnap is. plöttyedt ne legyen. kemény húsa legyen. nyamii!!! pasinak is ugyanez! Lassan lépek, további kellemes perverziókat a zuhannyal vagy anélkül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ki hogy szereti! Lola, holnap mozi, addig csinálj magaddal valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páááááááááááááá Kiemelt álló, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah igen megkaptam ám az sms-ed tegnap csak Caprival voltam elfoglalva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért nem írtam vissza. de igenigen hnap 11 westend ha jól emlékszem! cuppppp Hát ha nem létezik lehetetlen akkor ...XD Na jó hagyjuk XD hát izé... látod, végül Alan is itt lesz az országban, feltehetőleg a közvetlen közeledben... persze az nem megoldható h olyan legyen mint a 80as években... de akkor is. Dave-hez meg oda lehet menni NYba. oda is megyek egyszer istenuccse! |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:08:47
Létrehozva:
|
|
|
tképp mindegy is, ha ruganyos. tudod, a plöttyedtségről beszéltünk tegnap is. plöttyedt ne legyen. kemény húsa legyen. nyamii!!! pasinak is ugyanez! kemény hús, ezt még mindig nehezen képzelem el. vagy lazább, akkor puha, vagy sűrűbb, akkor kemény. azaz vagy edzett vagy nem XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:09:27
Létrehozva:
|
|
|
Igen, gondoltam hogy ezért nem válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen 11 óra! Westend. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:09:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 12. - 16:10:52
Létrehozva:
|
|
|
sírva röhögök!!! baaaaaaazdmeg! nem bírom abbahagyni!!! a fürdő még jó is, mert zúg a szellőző, csak picit kell csendbe lenni na, majd akcióba lépek... majd beszámoljak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CSak ne felejtsd el lecsavarni a zuhanyrózsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:11:45
Létrehozva:
|
|
|
kemény hús, ezt még mindig nehezen képzelem el. vagy lazább, akkor puha, vagy sűrűbb, akkor kemény. azaz vagy edzett vagy nem XD hát akkor az. ahogy érted. de pl ha valaki husi, az sem feltétlenül löttyedt, sőt. erről beszélek. CSak ne felejtsd el lecsavarni a zuhanyrózsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mivan, ja... hogy úgy... hmmm... de most bocsika, elment a lány, van egy kis dolgom. XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:12:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó és mindenki!
Megkérdeztem Edó, most nem fogadhatunk területen kívülit. Meg amúgy sem elvileg, de jelenleg gyakorlatilag sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Üdv sereg! |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:15:08
Létrehozva:
|
|
|
tképp mindegy is, ha ruganyos. tudod, a plöttyedtségről beszéltünk tegnap is. plöttyedt ne legyen. kemény húsa legyen. nyamii!!! pasinak is ugyanez! jah igen megkaptam ám az sms-ed tegnap csak Caprival voltam elfoglalva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért nem írtam vissza. de igenigen hnap 11 westend ha jól emlékszem! cuppppp hát izé... látod, végül Alan is itt lesz az országban, feltehetőleg a közvetlen közeledben... persze az nem megoldható h olyan legyen mint a 80as években... de akkor is. Dave-hez meg oda lehet menni NYba. oda is megyek egyszer istenuccse! Nekem nem fontos, hogy olyan legyen mint a 80-as években (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyen Alan és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:16:27
Létrehozva:
|
|
|
sori, most mondjam? te be is jössz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezt bóknak veszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még a végén el is fogok pirulni itt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:19:01
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor az. ahogy érted. de pl ha valaki husi, az sem feltétlenül löttyedt, sőt. erről beszélek. asszem kezdem érteni XD majd mutatsz példát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:19:56
Létrehozva:
|
|
|
na jó, én visítva röhögök..
muszáj melóznom, úgyhogy sori off, nektek meg további jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó és mindenki! Megkérdeztem Edó, most nem fogadhatunk területen kívülit. Meg amúgy sem elvileg, de jelenleg gyakorlatilag sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Üdv sereg! Oooohhh... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor nem te fogsz ápolni Niki kedves (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig olyan jó lett volna, ha van egy kedves ismerős arc, akinek nyököghetek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na jó, én visítva röhögök.. muszáj melóznom, úgyhogy sori off, nektek meg további jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSáó sori! Nagyon jó bulizást vasárnapra... úgy üvölts, úgy élvezz hogy kijöjjön a lelked a torkodon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:26:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Láttam jó kis eszmecserét folytattatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola elintézted már magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát akkor kapd elő a tiz ujjad közül az egyiket aztán zu bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána jobb lesz meglátod |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:30:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Láttam jó kis eszmecserét folytattatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola elintézted már magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát akkor kapd elő a tiz ujjad közül az egyiket aztán zu bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána jobb lesz meglátod hát ami azt illeti, köszönöm, már sokkal jobban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [muhaha, ezt vmelyik hím elolvassa, tuti elsül] |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:30:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy most fura kérdésem lesz, de mi a jó abba, ha valaki az ujjaival játszadozik magán? XDD Megmondom őszintén, egyszer próbáltam, de semmit sem éreztem... |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:33:51
Létrehozva:
|
|
|
hát ami azt illeti, köszönöm, már sokkal jobban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [muhaha, ezt vmelyik hím elolvassa, tuti elsül] Értem szóval ki vagy elégülve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy most fura kérdésem lesz, de mi a jó abba, ha valaki az ujjaival játszadozik magán? XDD Megmondom őszintén, egyszer próbáltam, de semmit sem éreztem... jesszus Mode micsoda kérdés. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Valószinű azért nem éreztél semmit mert nem találtad meg a megfelelő pontot amit izgatnod kellett volna,hogy érezz is valamit. |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:36:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy most fura kérdésem lesz, de mi a jó abba, ha valaki az ujjaival játszadozik magán? XDD Megmondom őszintén, egyszer próbáltam, de semmit sem éreztem... hát akkor fordulj orvoshoz cicu ha nem érzel semmit, vagy pedig próbáld máshogyan. ha magad sem tudod, mi a jó neked, akkor elég problémás lesz másvalakinek örömet okozni és hogy a másik örömet okozzon neked. 16 évesen pláne... meg kellene találnod hogy mi meg hol kellemes. nem azért hogy most így buzdítsalak vagy valami, de az nagyon nem jó ha ennyi idősen nem fedezted fel magad. az élvezetet is tanulni kell. látod Mode, már ketten mondjuk. keresgéljél (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahogy az egyszeri grafitti mondja: ha a Jóisten nem akarná hogy maszturbáljunk, rövidebbre teremtette volna a karunkat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Értem szóval ki vagy elégülve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ööö izééé... no comment. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) elvagyok egy ideig mondjuk így. |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:36:36
Létrehozva:
|
|
|
Értem szóval ki vagy elégülve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus Mode micsoda kérdés. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Valószinű azért nem éreztél semmit mert nem találtad meg a megfelelő pontot amit izgatnod kellett volna,hogy érezz is valamit. Hát nem tudom... majd még egyszer kipróbálom...XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:37:33
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor fordulj orvoshoz cicu ha nem érzel semmit, vagy pedig próbáld máshogyan. ha magad sem tudod, mi a jó neked, akkor elég problémás lesz másvalakinek örömet okozni és hogy a másik örömet okozzon neked. 16 évesen pláne... meg kellene találnod hogy mi meg hol kellemes. nem azért hogy most így buzdítsalak vagy valami, de az nagyon nem jó ha ennyi idősen nem fedezted fel magad. az élvezetet is tanulni kell. látod Mode, már ketten mondjuk. keresgéljél (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahogy az egyszeri grafitti mondja: ha a Jóisten nem akarná hogy maszturbáljunk, rövidebbre teremtette volna a karunkat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hát ööö izééé... no comment. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) elvagyok egy ideig mondjuk így. azért vannak nők, akik nem igénylik az ilyesmit, olvastam ilyenről, abszolút normális - ha működik a szexuális élete, azaz a élvezi a szexet és társa fel tudja izgatni ujjazással. ha ez sem megy, akkor ott gond van. |
|
|
|
2010.02. 12. - 16:37:48
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor fordulj orvoshoz cicu ha nem érzel semmit, vagy pedig próbáld máshogyan. ha magad sem tudod, mi a jó neked, akkor elég problémás lesz másvalakinek örömet okozni és hogy a másik örömet okozzon neked. 16 évesen pláne... meg kellene találnod hogy mi meg hol kellemes. nem azért hogy most így buzdítsalak vagy valami, de az nagyon nem jó ha ennyi idősen nem fedezted fel magad. az élvezetet is tanulni kell. látod Mode, már ketten mondjuk. keresgéljél (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahogy az egyszeri grafitti mondja: ha a Jóisten nem akarná hogy maszturbáljunk, rövidebbre teremtette volna a karunkat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hát ööö izééé... no comment. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) elvagyok egy ideig mondjuk így. Vagy csak az a gond, hogy rosszul próbálkoztam XD Próbálom én felfedezni magam, dehát... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |