2400 Oldal V  « < 1033 1034 1035 1036 1037 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.02. 12. - 17:44:27
Létrehozva: #20681

devotee

Jajj.. de jóó.. jajj.... de jóóóóó
Masztizni tanítjuk Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ilyet még életemben nem csináltam. Rólam csak annyit, hogy 3 évesen anyámék nem győztek leszedni a kanapé karfájáról, mert mindig felpattantam rá, mint egy lóra, és toltam magam rajta, mert jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én tudtam már akkor, mi az az élvezet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode.. nem biztos, hogy bele kell dugnod a puncidba az ujjad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kell semmit bedugni, csak ismerd meg magad.. érj magadhoz, szoritsd meg a lábaddal... jujjj.. ebből nem lesz baj, hogy oktatunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem ám anyukája kitekeri a nyakunkat amikor mondjuk egyszer összefutunk vele egy buliban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. majd kitöröljük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 17:46:41
Létrehozva: #20682

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 17:44:27) *
ilyet még életemben nem csináltam. Rólam csak annyit, hogy 3 évesen anyámék nem győztek leszedni a kanapé karfájáról, mert mindig felpattantam rá, mint egy lóra, és toltam magam rajta, mert jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én tudtam már akkor, mi az az élvezet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode.. nem biztos, hogy bele kell dugnod a puncidba az ujjad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kell semmit bedugni, csak ismerd meg magad.. érj magadhoz, szoritsd meg a lábaddal... jujjj.. ebből nem lesz baj, hogy oktatunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem ám anyukája kitekeri a nyakunkat amikor mondjuk egyszer összefutunk vele egy buliban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. majd kitöröljük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Anyukám erről nem fog tudni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt se tudja , hogy mennyire kívánom Alant, szóval jah..XD Tudja, hogy oda vagyok érte, de azt nem tudja, hogy ennyire.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 17:46:56
Létrehozva: #20683

devotee

Na lányok, én most el is mentem a dolgomra, este jönnek hozzám Valics, meg Marcsi, illetve nem is hozzám jönnek, hanem Shad-et jönnek látogatni. Mert Shadow szerelmes Marcsiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és meló után ezért ide jön, hogy szerelmeskedjenek, meg egyenek együtt, mert hízókúrán van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgyhogy este jövünk picik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

CSókok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 17:48:30
Létrehozva: #20684

devotee

Szia Edó!!!
Valicsnak puszit küldök!!!!
Üzenem hogy Alan XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 17:57:11
Létrehozva: #20685

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 17:37:08) *
ne röhögj XDDD

de biza. túl vagyok a "feszültségoldáson", naná hogy röhögök.

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 17:44:27) *

na jólvan akkor. azt hittem már én kezdtem korán... ezen felsikoltottam a röhögéstől amúgy... igen: nem kell bedugni semmit sehova. ajvé...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 17:58:47
Létrehozva: #20686

devotee

Én is korán kezdtem ám..nem tudom, hány éves voltam, nem emlékszem, de egy plüssmacival gyakoroltam XD Egyszer anyám rajta kapott XDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 18:04:48
Létrehozva: #20687

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 17:58:47) *
Én is korán kezdtem ám..nem tudom, hány éves voltam, nem emlékszem, de egy plüssmacival gyakoroltam XD Egyszer anyám rajta kapott XDDDDDDD

ehhheheheheeejjj!!!!
akkor oké, már nem féltelek annyira. az egyik plüssöm nálam is bevált, igaz semmi erogén, de halál élveztem hogy a köldököhöz a hasam alá tettem, és ráfeküdtem. az jó volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, anyud... mit szólt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:10:19
Létrehozva: #20688

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 18:04:48) *
ehhheheheheeejjj!!!!
akkor oké, már nem féltelek annyira. az egyik plüssöm nálam is bevált, igaz semmi erogén, de halál élveztem hogy a köldököhöz a hasam alá tettem, és ráfeküdtem. az jó volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, anyud... mit szólt?

Én hasra feküdtem, a macit oda tettem és azon mozogtam XDDDDDDDDDDDD Baszki XDDDDDDD
Hát eléggé hülye voltam, mert úgy mentem át akkor még a másik szobába, hogy anyám varrt a saját szobájában...És fura volt neki, hogy olyan csöndben vagyok...Aztán átjött, én meg nem vettem észre, hogy ott nézi amit művelek. Aztán észrevettem, és hirtelen kitaláltam valami hülye szöveget, pedig eléggé egyértelmű volt, hogy mit csináltam XDD Egy hétbe telt, mire kinyögtem, hogy mit csináltam. Addig valamit nem csinálhattam, amíg el nem mondtam neki. Ennyire emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jah meg kérdezte, hogy mit keres ott az a maci...XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 18:17:48
Létrehozva: #20689

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 18:10:19) *
Én hasra feküdtem, a macit oda tettem és azon mozogtam XDDDDDDDDDDDD Baszki XDDDDDDD
Hát eléggé hülye voltam, mert úgy mentem át akkor még a másik szobába, hogy anyám varrt a saját szobájában...És fura volt neki, hogy olyan csöndben vagyok...Aztán átjött, én meg nem vettem észre, hogy ott nézi amit művelek. Aztán észrevettem, és hirtelen kitaláltam valami hülye szöveget, pedig eléggé egyértelmű volt, hogy mit csináltam XDD Egy hétbe telt, mire kinyögtem, hogy mit csináltam. Addig valamit nem csinálhattam, amíg el nem mondtam neki. Ennyire emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jah meg kérdezte, hogy mit keres ott az a maci...XD

hehe. ééédes... vagyis, hát izé, jellemző.
nem szabad pedig bűntudatot kelteni a gyerekben, mert képes lesz és azt hiszi hogy a szex valami rossz, büntetni való dolog. pedig nem, igazából lehet hogy ott meg is lehetett volna ejteni egy kisebb felvilágosítást. persze csak a korodnak megfelelőt. a fene tudja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:21:21
Létrehozva: #20690

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 18:17:48) *
hehe. ééédes... vagyis, hát izé, jellemző.
nem szabad pedig bűntudatot kelteni a gyerekben, mert képes lesz és azt hiszi hogy a szex valami rossz, büntetni való dolog. pedig nem, igazából lehet hogy ott meg is lehetett volna ejteni egy kisebb felvilágosítást. persze csak a korodnak megfelelőt. a fene tudja.

Háááát.... lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Anyám mindig azt magyarázza, hogyha lefeküdni készülök valakivel, szóljak... hát istenem, készülni készülök én áprilisba, dehát..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik nem engedi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 18:23:56
Létrehozva: #20691

devotee

Jesszus csajok témánál vagytok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:25:12
Létrehozva: #20692

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 18:23:56) *

Biológia óra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 12. - 18:27:22
Létrehozva: #20693

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 18:21:21) *
Anyám mindig azt magyarázza, hogyha lefeküdni készülök valakivel, szóljak... hát istenem, készülni készülök én áprilisba, dehát..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik nem engedi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát... Kesikre ráuszítod mondjuk Angiet vagy valakit, mittomén, Macsus a legjobb, tök mindegy, legyen neki cicije, ti meg eltűntök. de azt azért nem javaslom hogy épp az eseményekbe belemelegedve hirtelen előkapd a mobilod, felcsörögd anyut, hogy szia anya, most akkor én lefeküdni készülök valakivel! mert Alan fixen lehervad ebben a szent minutumban XD

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 18:23:56) *

mi mindig...
meg nem venném a szívemre ha Mode-nak felnőve szexuális elfojtásai meg problémái lennének. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 18:28:49
Létrehozva: #20694

devotee

Lola felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"lehervad" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:29:49
Létrehozva: #20695

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 18:27:22) *
hát... Kesikre ráuszítod mondjuk Angiet vagy valakit, mittomén, Macsus a legjobb, tök mindegy, legyen neki cicije, ti meg eltűntök. de azt azért nem javaslom hogy épp az eseményekbe belemelegedve hirtelen előkapd a mobilod, felcsörögd anyut, hogy szia anya, most akkor én lefeküdni készülök valakivel! mert Alan fixen lehervad ebben a szent minutumban XD

mi mindig...
meg nem venném a szívemre ha Mode-nak felnőve szexuális elfojtásai meg problémái lennének. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj neeem én majd szépen elmondom anyunak, hogy ne lepődjön meg, ha nem leszek szűz mire hazaérek XXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Juhj XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 18:31:36
Létrehozva: #20696

devotee

Mode és hogyan ellenőrzi az anyukád hogy már nem vagy szűz?Bedugja az ujját? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 18:33:02
Létrehozva: #20697

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 12. - 18:21:21) *

nekem is ezt mondta anyám, mert akkor elcipel fogamzásgátlót felíratni, mondta. aztán, elmentem magamtól, amikor kellett XD nem beszélem meg vele a szexuális életemet XD azt se tudja hál istennek, h miket írok.....

Idézet (lolacska @ 2010.02. 12. - 18:27:22) *

mi mindig...

juj istenem énis ilyet Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ő miért nem jön hozzánk szólóban????????????? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:37:09
Létrehozva: #20698

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 12. - 18:31:36) *
Mode és hogyan ellenőrzi az anyukád hogy már nem vagy szűz?Bedugja az ujját? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát...azt nem tudom XDDDD

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 18:33:02) *
nekem is ezt mondta anyám, mert akkor elcipel fogamzásgátlót felíratni, mondta. aztán, elmentem magamtól, amikor kellett XD nem beszélem meg vele a szexuális életemet XD azt se tudja hál istennek, h miket írok.....

juj istenem énis ilyet Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ő miért nem jön hozzánk szólóban????????????? XD

hehe Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 12. - 18:39:36
Létrehozva: #20699

devotee

Hát én sutyiba kezdtem fogamzásgátlót szedni annó.Anyámnak jobbnak láttam nem emliteni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 18:40:28
Létrehozva: #20700

devotee

Furcsa, hogy ilyeneket az ember pont az anyjának fél elmondani.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1033 1034 1035 1036 1037 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
66 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (66 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: