![]() ![]() |
2010.02. 12. - 18:43:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A szomszédasszony szerezte nekem a gyógyszert.
Nem akarom bántani anyámat de az intim dolgokban elég maradi felfogású volt.Ezért nem szóltam neki. |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:44:14
Létrehozva:
|
|
|
Furcsa, hogy ilyeneket az ember pont az anyjának fél elmondani. hát, vhogy nem tárgyalom meg vele a szexuális szokásaim XD a fogamzásgátlóról meg tud, mikor egy tető alatt laktunk, gyakran cserélgettük, mert egyazon fajtát eszünk és mikor nekem nem volt egy havi, mert elfogyott és természetesen mindig az utolsó pillanatban jutott eszembe íratni, akkor adott egy havi adagot, én meg, mikor ki lett váltva, visszaadtam neki. mondjuk az durva volt, mikor olyan vadul sikerült szexelnem párommal, h letéptük a falról a faliszőnyeget.... akkor úgy szóltak, h a lakást nem kéne leamortizálni. kínos volt XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:46:36
Létrehozva:
|
|
|
hát, vhogy nem tárgyalom meg vele a szexuális szokásaim XD a fogamzásgátlóról meg tud, mikor egy tető alatt laktunk, gyakran cserélgettük, mert egyazon fajtát eszünk és mikor nekem nem volt egy havi, mert elfogyott és természetesen mindig az utolsó pillanatban jutott eszembe íratni, akkor adott egy havi adagot, én meg, mikor ki lett váltva, visszaadtam neki. mondjuk az durva volt, mikor olyan vadul sikerült szexelnem párommal, h letéptük a falról a faliszőnyeget.... akkor úgy szóltak, h a lakást nem kéne leamortizálni. kínos volt XD Uhh az kemééény XD Mármint a faliszőnyeg XD Basszus Capri kezdem félteni Martint XDDD Szerintem én nem fogok fogamzásgátlót szedni. A kis tököm van tele azzal, hogy mindig a nők csináljanak mindent. Tanulják meg a pasik használni a farkukon azt az istenverte gumit. Azért van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:50:53
Létrehozva:
|
|
|
hát, vhogy nem tárgyalom meg vele a szexuális szokásaim XD a fogamzásgátlóról meg tud, mikor egy tető alatt laktunk, gyakran cserélgettük, mert egyazon fajtát eszünk és mikor nekem nem volt egy havi, mert elfogyott és természetesen mindig az utolsó pillanatban jutott eszembe íratni, akkor adott egy havi adagot, én meg, mikor ki lett váltva, visszaadtam neki. mondjuk az durva volt, mikor olyan vadul sikerült szexelnem párommal, h letéptük a falról a faliszőnyeget.... akkor úgy szóltak, h a lakást nem kéne leamortizálni. kínos volt XD Capri leszedtétek a falról a szőnyeget?hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uhh az kemééény XD Mármint a faliszőnyeg XD Basszus Capri kezdem félteni Martint XDDD Szerintem én nem fogok fogamzásgátlót szedni. A kis tököm van tele azzal, hogy mindig a nők csináljanak mindent. Tanulják meg a pasik használni a farkukon azt az istenverte gumit. Azért van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért nem árt a gyógyszert szedni biztos ami biztos...hátha defektes lesz a gumi...és akkor szaladnak ám a spermák a cél felé sőt esélyes,hogy célba is érnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Capri leszedtétek a falról a szőnyeget?hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért nem árt a gyógyszert szedni biztos ami biztos...hátha defektes lesz a gumi...és akkor szaladnak ám a spermák a cél felé sőt esélyes,hogy célba is érnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, csak tényleg rossz, hogy mindig a nők isszák meg mindennek a levét. Ha terhesek, nekik kell az abortuszt kibírni, stb... ott a menstruáció...szóval értitek... Meg a fogamzásgátló drága is. Jó persze, aki rendszeres szexuális életet él, annak lehet, hogy nem árt.. |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:54:12
Létrehozva:
|
|
|
hát igen jó a pasiknak az a legnagyobb gondjuk,hogy feláll a farkuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 18:57:44
Létrehozva:
|
|
|
Uhh az kemééény XD Mármint a faliszőnyeg XD Basszus Capri kezdem félteni Martint XDDD Szerintem én nem fogok fogamzásgátlót szedni. A kis tököm van tele azzal, hogy mindig a nők csináljanak mindent. Tanulják meg a pasik használni a farkukon azt az istenverte gumit. Azért van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyrészt, sok pasi azért nem szereti a gumit, mert nem érezz benne sokat. másrészt a gumi kilyukad és beléd is csusszanhat - velem megtörtént, nem kívánom senkinek azt a félelmet, mondjuk akkor is tabin voltam, de kellet a kieg. védekezés, mert asszem olyan gyógyszert szedtem, ami gyengítette a hatását - és akkor ismét csak te húzod a rövidebbet. Nekem a tabi a tuti! Hányszor röhögtük már el a gumifelrakást, te jó éééég XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:58:31
Létrehozva:
|
|
|
hát igen jó a pasiknak az a legnagyobb gondjuk,hogy feláll a farkuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rohadjanak meg XD (4 ember kivételével) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyrészt, sok pasi azért nem szereti a gumit, mert nem érezz benne sokat. másrészt a gumi kilyukad és beléd is csusszanhat - velem megtörtént, nem kívánom senkinek azt a félelmet, mondjuk akkor is tabin voltam, de kellet a kieg. védekezés, mert asszem olyan gyógyszert szedtem, ami gyengítette a hatását - és akkor ismét csak te húzod a rövidebbet. Nekem a tabi a tuti! Hányszor röhögtük már el a gumifelrakást, te jó éééég XD Jézusom...gyerekek egyszerű a válasz: NE DUGJUNK!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD |
|
|
|
2010.02. 12. - 18:59:15
Létrehozva:
|
|
|
Igen, csak tényleg rossz, hogy mindig a nők isszák meg mindennek a levét. Ha terhesek, nekik kell az abortuszt kibírni, stb... ott a menstruáció...szóval értitek... Meg a fogamzásgátló drága is. Jó persze, aki rendszeres szexuális életet él, annak lehet, hogy nem árt.. hát a gumi se sokkal olcsóbb elhiheted. persze, ha nincs állandó partner, akkor minek adnál ki közel 8 ezret 3 havonta? akkor jó a gumi. de amint tartósba kerülsz sztem jobb a tabi. Hát ezaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rohadjanak meg XD (4 ember kivételével) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom...gyerekek egyszerű a válasz: NE DUGJUNK!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD AZ KIZÁRT!!!!!! XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:00:32
Létrehozva:
|
|
|
ja Mode ami a gumit illeti a pasik nem szeretik zokniban csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 19:01:05
Létrehozva:
|
|
|
hát a gumi se sokkal olcsóbb elhiheted. persze, ha nincs állandó partner, akkor minek adnál ki közel 8 ezret 3 havonta? akkor jó a gumi. de amint tartósba kerülsz sztem jobb a tabi. AZ KIZÁRT!!!!!! XD Hát jah, akkor biztos, hogy jobb... hehe XDDD ja Mode ami a gumit illeti a pasik nem szeretik zokniban csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se szeretnék tablettázni,meg teherbe esni, meg menstruálni de muszáj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:04:16
Létrehozva:
|
|
|
Inkább a tabletta mint az abortusz Mode.
|
|
|
|
2010.02. 12. - 19:08:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 12. - 19:09:27
Létrehozva:
|
|
|
na ugye.Úgyhogy komoly kapcsolatban tabletta Mode baby. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 19:10:02
Létrehozva:
|
|
|
na ugye.Úgyhogy komoly kapcsolatban tabletta Mode baby. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a 99% védettség mégiscsak jobb, mint a 95% nem? XD na vacsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:14:33
Létrehozva:
|
|
|
na ugye.Úgyhogy komoly kapcsolatban tabletta Mode baby. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igenis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én apáca leszek szóval nem lesz rá szükségem xD Nnna kiürült a ház XDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:16:54
Létrehozva:
|
|
|
Meg is vagyok. Csak egy bögre tejre vágytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaj, nagyon szeretem a tejet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode facebook-on főoldal, jobb felső sarokban fogadd el légyszi a szomszédjelölésem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:22:39
Létrehozva:
|
|
|
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 19:23:29
Létrehozva:
|
|
|
Meg is vagyok. Csak egy bögre tejre vágytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaj, nagyon szeretem a tejet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode facebook-on főoldal, jobb felső sarokban fogadd el légyszi a szomszédjelölésem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elfogadtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hogy már láttad XDD |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:30:11
Létrehozva:
|
|
|
Capri tejet ittál?Én meg az előbb kakaót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkivántam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |