![]() ![]() |
2010.02. 12. - 19:31:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri tejet ittál?Én meg az előbb kakaót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkivántam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is megkívántam...valakit XD és az nem kakaó meg nem is tej volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:33:36
Létrehozva:
|
|
|
Igenis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én apáca leszek szóval nem lesz rá szükségem xD Nnna kiürült a ház XDDDDDD apáca na persze...azért kérdezel tegnap óta egyfolytában a szexről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is megkívántam...valakit XD és az nem kakaó meg nem is tej volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tudjuk Alant...pedig tegnap azt irtad,hogy undorit a szex és a pasik farka ronda. Na akkor,hogy is van ez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg Alan-ből is jön tej....apatej de csak ha ügyes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:34:50
Létrehozva:
|
|
|
pedig a farok mint olyan csodaszép testrész.... írjam, h szeressem nagyon??? XD az enyhén kurvás XD
oh lehet, h kakaózom is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:34:51
Létrehozva:
|
|
|
apáca na persze...azért kérdezel tegnap óta egyfolytában a szexről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudjuk Alant...pedig tegnap azt irtad,hogy undorit a szex és a pasik farka ronda. Na akkor,hogy is van ez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát attól még érdekelhet a szex, hogy apáca leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy találtad ki?? XDDDDDD Hát Alan mááás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alan nem taszít el sehogy sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:39:52
Létrehozva:
|
|
|
Ha apácának készülsz akkor ne érdekeljen a szex Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode te úgy leszel a pasik farkával,hogy ronda és finom mint a chokito. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri kakaózz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:41:49
Létrehozva:
|
|
|
Ha apácának készülsz akkor ne érdekeljen a szex Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode te úgy leszel a pasik farkával,hogy ronda és finom mint a chokito. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri kakaózz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy is csak Alan Wilder-el érdekelne a dolog, mással nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem tudom, hogy leszek velük, de Alané szép lesz és isteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XDDDD Capri mióta vagytok együtt a pároddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:43:24
Létrehozva:
|
|
|
pedig a farok mint olyan csodaszép testrész.... írjam, h szeressem nagyon??? XD az enyhén kurvás XD oh lehet, h kakaózom is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe csodaszép testrész....elképzelem ahogy belesuttogod Martin fülébe "ahhhh gyönyörű a farkad" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy is csak Alan Wilder-el érdekelne a dolog, mással nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem tudom, hogy leszek velük, de Alané szép lesz és isteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XDDDD Capri mióta vagytok együtt a pároddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nehogy csalódj és az övét is rondának találd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:43:48
Létrehozva:
|
|
|
hehe csodaszép testrész....elképzelem ahogy belsuttogod Martin fülébe "ahhhh gyönyörű a farkad" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AH IGEN!!!!! ez most állatira elképzeltem!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy is csak Alan Wilder-el érdekelne a dolog, mással nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem tudom, hogy leszek velük, de Alané szép lesz és isteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XDDDD Capri mióta vagytok együtt a pároddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:44:25
Létrehozva:
|
|
|
Edó, azért még próbálkozom, hátha elvállalják! Már én is elképzeltem, hogy jönnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne, segítenék és így jobb lenne ennyivel is.
A napokban annyit szívok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Voltatok már úgy, hogy elkövettek valami bűnt, és utána szívtok? Én mindig megfigyelem, hogyha valamit csináltam, szemét voltam vagy valami, akkor utána kamatostul visszakapom a mindennapokban. Mármint utólag figyelem meg, és épp most gondolkoztam, hogy Istenem mit követtem el könyörgöm. És igen, volt valami a múlt héten. Na mindegy. Talán már visszafizettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy ne gondoljatok nagy bűnökre, csak ilyen mindennapi dolgokra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:46:29
Létrehozva:
|
|
|
AH IGEN!!!!! ez most állatira elképzeltem!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam,hogy beindult a fantáziád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Vica : ööö...talán nem fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannek még a körme is gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Capri : 2 éve?? az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki!!! Hát én nem nagyon követtem még el bűnt amit vissza kellett volna fizetnem, vagy csak nem figyeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:46:45
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy nem is mondtátok! Tetszik valakinek az aláírásom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez az idézet volt az esküvői meghívónkon. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:49:17
Létrehozva:
|
|
|
Capri : 2 éve?? az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aham, 2 éve kibírjuk egymást XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:50:20
Létrehozva:
|
|
|
Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne mondd ám, hogy ki kell bírnotok egymást...XD
Niki: nekem tetszik az idézet, emlékeztet valamire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:52:14
Létrehozva:
|
|
|
Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne mondd ám, hogy ki kell bírnotok egymást...XD Niki: nekem tetszik az idézet, emlékeztet valamire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát, fel tudjuk egymást húzni azért rendesen XD de alapvetően nagyon jól megvagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, csak olyan, mint minden párkapcsolat. |
|
|
|
2010.02. 12. - 19:54:32
Létrehozva:
|
|
|
hát, fel tudjuk egymást húzni azért rendesen XD de alapvetően nagyon jól megvagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, csak olyan, mint minden párkapcsolat. Jajj hát az természetes ha fel tudjátok húzni egymást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan mindenhol van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondja ezt az életmode tanácsadó, pszihológus Mode XD) XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:01:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:01:47
Létrehozva:
|
|
|
hát, fel tudjuk egymást húzni azért rendesen XD de alapvetően nagyon jól megvagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, csak olyan, mint minden párkapcsolat. feltudjátok húzni egymást?még jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:03:11
Létrehozva:
|
|
|
edó itt van, de mégse (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mode elengednek alanre? |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:08:14
Létrehozva:
|
|
|
Vica : ööö...talán nem fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannek még a körme is gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Capri : 2 éve?? az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki!!! Hát én nem nagyon követtem még el bűnt amit vissza kellett volna fizetnem, vagy csak nem figyeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj Mode mondom, hogy ne gondolj nagy dolgokra! Olyan nincs, hogy nem követsz el apróságot, nem vagy te Jézus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Makacs és akaratos voltam egy ügyben, és nem volt igazam. De ugyanakkor engem is meg lehetett érteni. Ennyi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |