![]() ![]() |
2010.02. 12. - 20:08:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edó itt van, de mégse (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mode elengednek alanre? Szia Még mindig nem tudom biztosra. Lehet, hogy csak április elején derül ki. De holnap Kesik meggyőzi anyámat úgyis... |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Capri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne mondd ám, hogy ki kell bírnotok egymást...XD Niki: nekem tetszik az idézet, emlékeztet valamire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mire emlékeztet? Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nagyon megtetszett ez az idézet akkor, mert a mai napig van kavicsom tengerpartról, ami megtetszett. Hazahoztam gyerekkoromban, hogy ez onnan van és nekem tetszik. Szóval tényleg igaz idézőjelben ez az idézet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:15:34
Létrehozva:
|
|
|
Mire emlékeztet? Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nagyon megtetszett ez az idézet akkor, mert a mai napig van kavicsom tengerpartról, ami megtetszett. Hazahoztam gyerekkoromban, hogy ez onnan van és nekem tetszik. Szóval tényleg igaz idézőjelben ez az idézet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háát...a Dm koncertes élményekre, az előtte történtekre, a Dm bulis élményekre, a jó barátokra, rátok, meg úgy mindenre ami Depeche Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:16:51
Létrehozva:
|
|
|
Csajok mára elköszöntem.Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat.pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:18:49
Létrehozva:
|
|
|
pápá Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:37:01
Létrehozva:
|
|
|
Na mi ez a nagy csönd???? XD
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:38:15
Létrehozva:
|
|
|
mindenki el? jóéjt a távozóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:50:44
Létrehozva:
|
|
|
All i ever wanted, all i ever needed is here, in my arms.....
XD elvagyok..XD |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:53:25
Létrehozva:
|
|
|
Gyertek húzzunk el, tuti mindenki megjelenik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 12. - 20:56:39
Létrehozva:
|
|
|
Gyertek húzzunk el, tuti mindenki megjelenik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheXD |
|
|
|
2010.02. 12. - 20:59:19
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=GGA8X3H8KOk
Épp ezt nézem és hallgatom és Úristen!!! Én már napok óta nem néztem és nem hallgattam!!! Juj, én tényleg beteg voltam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jólesik, hát szia depeche mode!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:04:46
Létrehozva:
|
|
|
Gyertek húzzunk el, tuti mindenki megjelenik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:11:06
Létrehozva:
|
|
|
A fenéket röhögtök!
Mondom, hogy lépjünk látjátok, hogy nem jönnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, holnap Sz.helyre akartam menni. Nem buli, meccs miatt. De ilyen hóba inkább nem megyünk, na meg azért még nem vagyok egészséges, és végre kialszom magam holnap. Tényleg olyan zenehiányom volt és úgy imádom őket. Még a szemem is könnybe lábadt. A zene az kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs élet nélküle, és nekem a zene egyenlő a Mode-dal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, ha csak röhögni tudtok, akkor most én megyek el! Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:14:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát ilyen hóba ne is gyere inkább Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Már megfigyeltem, pénteken mindig ilyen csönd van... |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Micsoda szexuális felvilágosítás volt itt délután (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De hát hol maradnak a fincsi képek? Az enyémekre nem is reagált senki csak Mode (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lépek is tentizni, marha hosszú napom volt, és holnap is korán kelek, meg vasárnap is, és akkor kimarad az éjszaka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:21:12
Létrehozva:
|
|
|
No lám, már meg is hoztam Angie-t.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=xSvQRE-jjc8 És már megy is? Na mondom én, minek jöttem vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:22:10
Létrehozva:
|
|
|
No lám, már meg is hoztam Angie-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=xSvQRE-jjc8 És már megy is? Na mondom én, minek jöttem vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy köszönj nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hogy vagy? |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:25:06
Létrehozva:
|
|
|
Cirkálok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Keringek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mire kellett reagálni? Én nem olvastam nagyon, nappal nem voltam. Kép? Kösz jobban, de még nem az igazi. Dolgozni rossz volt így, pihenve simán bírható már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Cirkálok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Keringek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mire kellett reagálni? Én nem olvastam nagyon, nappal nem voltam. Kép? Kösz jobban, de még nem az igazi. Dolgozni rossz volt így, pihenve simán bírható már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi vagy te, műhold? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dél körül vagy már délután tettem be pár tök jó képet a fiúkról éppen amikor Mode93-nak infó órája volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg jó képek ám, érdemes visszakeresni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az jó, ha jobban vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 12. - 21:38:02
Létrehozva:
|
|
|
Hú de sokat küldtél Angie! Jók nagyon!!!
Jobbnál jobbak. Látom Andy-det is beraktad. Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 101-be és devotional-en szeretem. |
|
|
|
![]() ![]() |