2400 Oldal V  « < 1039 1040 1041 1042 1043 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.02. 12. - 22:40:14
Létrehozva: #20801

devotee

Jaj csajok ez kééééééééééész!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qgJgzz4PEcM - elejétől a végéig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 22:29:09) *
Sziasztok csajok!
Marcsi vagyok !Már egy hete nem írtam és nem is volt időm olvasni egy sort sem , hogy mi van veletek.Remélem jól vagytok! Isteni volt a buli:)
Puszi nektek!

szijjjaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most linkeltem vidit nézzétek meg a csajokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 22:52:53
Létrehozva: #20802

devotee

(IMG:http://www.depechemode.cz/obrazky/galerie/03DM1982.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 22:53:09
Létrehozva: #20803

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 22:40:14) *
Jaj csajok ez kééééééééééész!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qgJgzz4PEcM - elejétől a végéig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szijjjaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most linkeltem vidit nézzétek meg a csajokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi a fakit mond Dave a ladies and gentlemans, boys and girls után németül? nem beszél egyikünk sem, és nagyon érdekelne, minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 22:53:57
Létrehozva: #20804

devotee

(IMG:http://www.depechemode.cz/obrazky/galerie/06DM1981.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 22:55:05
Létrehozva: #20805

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 22:53:09) *
Mi a fakit mond Dave a ladies and gentlemans, boys and girls után németül? nem beszél egyikünk sem, és nagyon érdekelne, minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kings and queens
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 22:55:24
Létrehozva: #20806

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 22:53:09) *

Hányadik percben van?
Nincs türelmem végignézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja megvan...nem értem még németül sem ..biztos hogy németül beszél?? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 22:56:51
Létrehozva: #20807

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 22:55:05) *
kings and queens

Semmi német? Miért hallok én nemetet benne? és miért nevet rajta MArtin? hát én teljesen németesnek hallom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 22:57:19
Létrehozva: #20808

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 12. - 22:55:05) *
kings and queens

OOO és ilyet nálunk miért nem mooond? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 12. - 22:58:09
Létrehozva: #20809

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 12. - 22:56:51) *
Semmi német? Miért hallok én nemetet benne? és miért nevet rajta MArtin? hát én teljesen németesnek hallom

nem, ez angol XD mellesleg az infodobozba is bele van írva, én is onnan tudom XD nem tudom, sztem ehhez a beszóláshoz történet tartozik, amit mi nem ismerünk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 23:00:02
Létrehozva: #20810

devotee

Nézzétek a pólójááát XDDD
(IMG:http://www.depechemode.cz/obrazky/galerie/03DM1981.jpg)

(IMG:http://www.depechemode.cz/obrazky/galerie/10DM1981.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 12. - 23:12:16
Létrehozva: #20811

devotee

Kicsit megvadultunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kitaláltuk, hogy jövő évi farsangon mi asszonyoknak fogunk öltözni.. nem is akármilyeneknek... Depeche mode asszonyainak. Kivéve Marcsit, mert ő most is Mrs. Pitt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval én leszek Mrs. GAhan, Valics Mrs. Wilder, Melics Mrs. Gore, és persze Mrs. Pitt lesz Marcsi. És a jelmezünk egy póló, amire rá lesz irva, hogy Mrs....... Én most be is mutattam, hogy mozog Mrs. Gahan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pizsamában nyomtam, és kint volt az egész hasam, ha láttátok volna... mutattam a lányoknak, hogy nekem is van olyan vonalam, mint Dave-nek, csak nekem hájas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A riszálás, meg a kurválkodás simán megy, csak azt nem tudom, hogy fogok vetkőzni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 12. - 23:13:49
Létrehozva: #20812

devotee

na jólvan, nagy lett a silence, megyek én is, még fürödni se fürödtem XD
Na pápá, aludjatok jól!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 13. - 00:14:41
Létrehozva: #20813

devotee

Jaj nem igaz, meg sem néztétek a videót, amit küldtem Andy-ről? Vagy már láttátok???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 13. - 01:03:50
Létrehozva: #20814

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 12. - 22:22:27) *

HEhehhee.. Niki..
Egy ugrás, egy taps.. hopp.. lemerült az akku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) töltés, banán!

És mehez a buli tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihetelen, nem birja kaja nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. már csak te vagy itt?
mindenki alukál, nálam is bealudt Valics, ott fekszik bent az ágyamban, asszem fel sem keltem, hogy menjen haza.. majd ha felkel
MArcsival még birjuk, most néztük meg a hourglass dvd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csöpp-csöpp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 13. - 01:21:39
Létrehozva: #20815

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 13. - 01:03:50) *
HEhehhee.. Niki..
Egy ugrás, egy taps.. hopp.. lemerült az akku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) töltés, banán!

És mehez a buli tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihetelen, nem birja kaja nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. már csak te vagy itt?
mindenki alukál, nálam is bealudt Valics, ott fekszik bent az ágyamban, asszem fel sem keltem, hogy menjen haza.. majd ha felkel
MArcsival még birjuk, most néztük meg a hourglass dvd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csöpp-csöpp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én élek, de cserébe holnap nem fogok... Mode-ból térítettem egy lányt
nyomattam neki zenét, infót, műhely és kulisszatitkokat, stb. most meg Caprival a fickünket tervezzük
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 13. - 01:27:11
Létrehozva: #20816

devotee

Közben Capri ficket is ír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talán lesz esélyünk azon a versenyen XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 13. - 02:49:28
Létrehozva: #20817

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 12. - 09:15:51) *
Hú, Alannel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wow, dw kár, hogy nem emlékszel rá... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, mesélted a Martinos álmod, emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó sulit és várlak majd a kijelző alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok!
na megint termeltetek rendesen!!!!!!

na még beugrott, hogy álmodtam egy olyan furát is, hogy csak na! mintha NG-t néztem volna a tévében, ahol a felhőkarcolók belsejéről lett volna a doksifilm (persze New Yorkban, de mikor kimentünk az utcára, olyan érzésem volt, mintha Szegeden lennénk, de közben a környezet NY-os volt). Aztán a doksifilmből múzeumi tárlat lett, amit többed magammal néztünk, hallgatva ahogy a struktúráját magyarázzák az új épületnek, amiben voltunk. Aztán egyszer csak mindenki sietni kezdett kifelé (de nem tört ki a pánik) és mikor kiértünk WTC 2 volt az egész vége, csak itt nem dőlt össze ez a barnás, kicsit Tim Burtonös felhőkarcoló (meg amúgy is csak egy volt belőle), csak kb. a negyedénél megtört kicsit és hátrább hajlott az egész épület. Fura volt.
Persze a srácokkal volt álmomra azóta sem emlékszem!

sori: te mázlista libus Angie-vel együtt!!!!!!!!!!!!!!! CSEMPÉSSZÉTEK BE A SEREG TÖBBI TAGJÁT IS ZÁGRÁBBA!!!!
és mik ezek a "már ha érdekel valakit"-ek?!?!?!? PERSZE HOGY ÉRDEKEL!!! Ne butáskodj!!! várjuk majd sok szeretettel a képeket és az élménybeszámolót tőled is!!! (és nem fogadunk el olyan kifogást, hogy nem tudsz írni!! dehogynem tudsz!!! tessék leírni hogy melyik szám tetszett miért és Dave hol fogdosta magát és Martin mikor röhögött a képébe és mikor csapatott a seggére és ilyenek!!!! XDDD)

Lola: tényleg, már akartam kérdezni, hogy hogy jöttök ki a mexikóival? ja és sikerült kijózanodni? XD (te rossz,rossz kislány! XD remélem, lenyugodtál kicsit!!! XDDD)

Capri: JUJJJ ezt még nem is mondtam: Kapri nevű csempék lesznek az új fürdőnkben! Hát én annyira röhögtem, amikor megtudtam a nevét!!!! XDDD

Látom megint jó kis témákból maradtam ki! Rohadt utazás! De legalább taliztam Angie-vel!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Előtte meg egy órát a metro-nómban beszélgettünk az eladópasival és Jockeyval, aki vmilyen rejtélyes mode-on ott volt. Mutogattak youtube-on tök jó vidiket meg mixeket...
Például ezt, ami azóta hogy hazaértem már vagy 30x lement egymás után:

http://www.youtube.com/watch?v=aXv2AKoQvg0
(Ajánlanám N.E. és ALAN-KEDVELŐK figyelmébe... NAGGYON tetszik ez a mix!!!!)

Idézet
Háááát.... lehet biggrin.gif
Anyám mindig azt magyarázza, hogyha lefeküdni készülök valakivel, szóljak... hát istenem, készülni készülök én áprilisba, dehát..biggrin.gif Kesik nem engedi biggrin.gif

Nekem is ezt mondta. Azóta is úgy hiszik, hogy szűz vagyok XD

Angie: szupik voltak a képek!!! nyomtam is fel belőlük MYM-re! XD

Niki: tapsi-banános-Andy!!!! édeeees!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hujajhát nem tudom mi ütött belém, de annyira rápörögtem a versenydarabunkra, hogy a 11-es lefekvésből még mindig nem lett semmi. most fejeztük be az írást mára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy csókpá mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 13. - 07:59:28
Létrehozva: #20818

devotee

sziasztok.

Most nincs időm elolvasni titeket majd délután.
Mindenkinek szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Legyetek rosszak.Páááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 13. - 09:34:52
Létrehozva: #20819

devotee

jó reggelt Csirkék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hejj, de jót aludtam, pedig most semmi DM nem volt benne az álmomban, de nem panaszkodom a héten megvolt Alan és Martin is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár Alan annyira nem rémlik, Martin meg hát... a kispárnám volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúúúúúúú, most nálam ordít a Dangerous, erre porszívóztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó hogy egyedül vagyok! (basszus, de kéne ide valami hangcucc, lótop szinte semmit nem ér zenehallgatáskor)

Na szal, Usi ez az álom nagyon szürreális, de mikor volt 9/11 én napokig azokkal a képekkel álmodtam, ahogy az emberek kiugráltak az ablakból meg integettek. Nagyon szörnyű volt, és rettenetesen felzaklatott. Teszem hozzá, hogy nekem nagyon hiányzik NY látképéből az a két épület (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még jó, hogy neked semmi bajod nem lett az álmodban!

Örülök, hogy tetszettek a képek, lementettem magamnak és haza is hoztam őket melóból. Most nem felejtettem ott a pendrive-ot. Jó kis háttérkép alapanyagok ezek a fotók! Gyanítom, hogy hamar fel is fogom használni őket.

Ma reggel megvolt a talim az Árpád hídnál, így végre megvan a Speak & Spell és az Exciter a collectors edition kiszerelésben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan gyönyörűek, szépen kitettem őket a polcra, és már csináltam helyet a többinek is, nyárra meglesz mind a terveim szerint. Csak hát ezen a kettőn pont nincs műanyag papucs, de mind1, a lényeg a lemezek meg a csuda szép papír (digipakk) kiszerelés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zágrábi koncertről tuti lesz beszámoló, viszek fényképezőt is, majd buszon meg koncerten is próbálok fotózni. Utóbbit nem ígérem, mert elég bizarr lesz ez az érkezési sorrendes ültetési rend (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a beszámolóra számíthattok, majd ha ír Sori, akkor az övét is kipaterolom a blogra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 13. - 00:14:41) *
Jaj nem igaz, meg sem néztétek a videót, amit küldtem Andy-ről? Vagy már láttátok???

Reagáltam is a banános Andyre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, nagyon jó ötlet, hogy DM feleségeknek/asszonyoknak fogtok öltözni! De a mostani vámpíros dologról is kérnék majd képeket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) THX!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 13. - 10:45:25
Létrehozva: #20820

devotee

Reggelt csajszik (és kanok, ha benéztek - tényleg, mostanság nagyon lekopott mindkét hímpéldány! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

Angie: naaa, király, hogy sikerült a reggeli átvétel!!!! Most én is a hiányzó sima albuok helyett ezeket a remasterelteseket fogom megvenni. a metro-nómos csóka (asszem Laci) mondta, hogy a simák csak kb. 500-1000ft-tal olcsóbbak, a remastereltekhez meg még dvd is van, szóval megéri azt a 4500ft-ot, szerintem. Úgyhogy most arra fogok gyűjteni.

Na megyek zuhi, nem soká jönnek mamáék ebédre anyu szülinapját ünnepelni. Nekem meg ma FORDÍTANOM KELL - annyira akarok megint!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó mozit Lolával!!!

Ja és kinek mi a véleménye az Alan-es mixről, amit belinkeltem előző hsz-emben??
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1039 1040 1041 1042 1043 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
61 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (61 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: