![]() ![]() |
2010.02. 13. - 11:02:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztook!! XD
Hogy telt az éjszaka? XD |
|
|
|
2010.02. 13. - 11:35:59
Létrehozva:
|
|
|
szia Mode!
olvass kicsit vissza és megtudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és hallgasd meg drága szerelmed remixét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivi leszek a véleményedre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 11:41:37
Létrehozva:
|
|
|
szia Mode! olvass kicsit vissza és megtudod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és hallgasd meg drága szerelmed remixét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivi leszek a véleményedre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÓÓÓÓÓÓ a drága szerelmem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 11:48:12
Létrehozva:
|
|
|
Na elolvastam azt a pár dolgot.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szívszerelmem mixe nagyon jó szerintem, de az eredeti számot nem ismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont így mixbe jobb bármilyen is legyen az eredeti XD Nem lehet valahol letölteni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtad, hogy neked is azt mondta anyukád, hogy szólj, stb. stb. XD Na hát én anyámnak is ezt mondta az anyja, de nem szólt neki soha, így még mindig azt hiszi hogy szűz (?) XDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 13. - 11:58:17
Létrehozva:
|
|
|
hát mivel te élsz egy ideje, nem hinném hogy még mindig azt hiszi, hogy szűz! XDDD
majd mindjárt lementem mp3-ba és feltolom vhova, ahonnan letölthetitek! nagyon beleszerelmesedtem abba a mixbe! Tudod, gugli a barátunk: Nitzer Ebb - I am undone (eredeti verzió) |
|
|
|
2010.02. 13. - 12:02:28
Létrehozva:
|
|
|
hát mivel te élsz egy ideje, nem hinném hogy még mindig azt hiszi, hogy szűz! XDDD majd mindjárt lementem mp3-ba és feltolom vhova, ahonnan letölthetitek! nagyon beleszerelmesedtem abba a mixbe! Tudod, gugli a barátunk: Nitzer Ebb - I am undone (eredeti verzió) Ohh köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, de mamám sose kérdezte anyámat, hogy még mikor vesztette el a szüzességét ...XDDDD Hááát..eredetibe se rossz, de szívszerelmem ügyesebben megcsinálta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én meg a mix készítőjébe szerelmesedtem bele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 12:11:31
Létrehozva:
|
|
|
valahogy megértem, hogy a mixkészítőbe vagy belezúgva! XDDDD
na mindjárt megcsinálom, csak lehet előbb beficcen egy ebéd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 12:13:18
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Kesik puszil, és azt üzeni, hogy kellene neki a nagybátyád elérhetősége aki ott volt a 85-ös koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
valahogy megértem, hogy a mixkészítőbe vagy belezúgva! XDDDD na mindjárt megcsinálom, csak lehet előbb beficcen egy ebéd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) óóó hát akkor nem magyarázkodom! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 13. - 12:36:08
Létrehozva:
|
|
|
Na jólvan én közbe elmegyek picit, mert Kesiknek sütit kell sütnöm, meg eszek ebédet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 13. - 13:41:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szólnál Kesiknek, hogy iwiwen küldtem neki üzit a nagybátyámmal kapcsolatban? köszi!
Na itt a letöltési link a kis drágád mixéhez: Nitzer Ebb - I am undone (Alan Wilder remix) - letöltési link |
|
|
|
2010.02. 13. - 14:25:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szólnál Kesiknek, hogy iwiwen küldtem neki üzit a nagybátyámmal kapcsolatban? köszi! Na itt a letöltési link a kis drágád mixéhez: Nitzer Ebb - I am undone (Alan Wilder remix) - letöltési link Rendben, szólok neki! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de lehet hogy észreveszi mielőtt szólhatnék XD Ohh köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Komolyan mondom a vőlegényem egy zseni (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 15:05:35
Létrehozva:
|
|
|
Az kétségtelen, hogy Alan zseniális egy zenész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon kivi leszek a full Industrial Complex (ez az új Nitzer Ebb album, amiről ez az I am undone is van) Alanes átmixelésére!!!
|
|
|
|
2010.02. 13. - 15:13:07
Létrehozva:
|
|
|
Az kétségtelen, hogy Alan zseniális egy zenész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon kivi leszek a full Industrial Complex (ez az új Nitzer Ebb album, amiről ez az I am undone is van) Alanes átmixelésére!!! Biztos jók lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérsz kakós sütit Usi? átküldöm fénypostán XDD |
|
|
|
2010.02. 13. - 15:55:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode: igggen, jöhet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár most van itthon csokis torta meg tiramisu XD
OH YEAH BABY!!!!!!!!!!!!!! - az első kép!!!! AHHH!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) közben készül nektek egy kis meglepi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 13. - 15:58:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode: igggen, jöhet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár most van itthon csokis torta meg tiramisu XD OH YEAH BABY!!!!!!!!!!!!!! - az első kép!!!! AHHH!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) közben készül nektek egy kis meglepi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit nyers lett, de ehető. olyan a tésztája mint a puding XD Kesik kérte, hogy süssek, most meg is eszi XDDDDD Meglepiii???? Mii??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj nekem olyan nyaklánc kell amilyen Dave-nek van. Kereszt, vagy mi az? XD |
|
|
|
2010.02. 13. - 16:18:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 13. - 16:20:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Röhögni fogsz akkor a képeken XDD ÚÚÚÚR ...ISTEN ez enyhén szólva megrázott... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://www.recoil.cz/art/prague07/2007-09-27_ivana_dvorska_3.jpg) |
|
|
|
2010.02. 13. - 16:26:06
Létrehozva:
|
|
|
hello!!!
megnéztük az Avatart, Lola sírt, meghatódott, örült. mostan pedig nagyon fincsit és lájtosat eszek. megpirítottam diót, aztáőn arra rádobáltam a brokkolit, és megpároltam szépen fűszerekkel, és aztán még mellé pirítottam füstlit, és most ezt tolom. ha tudnátok milyen isteni a pirított diótól ez egész... nyami |
|
|
|
2010.02. 13. - 16:27:13
Létrehozva:
|
|
|
hello!!! megnéztük az Avatart, Lola sírt, meghatódott, örült. mostan pedig nagyon fincsit és lájtosat eszek. megpirítottam diót, aztáőn arra rádobáltam a brokkolit, és megpároltam szépen fűszerekkel, és aztán még mellé pirítottam füstlit, és most ezt tolom. ha tudnátok milyen isteni a pirított diótól ez egész... nyami Sziaa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fúúúj utálom a brokkolit XD |
|
|
|
![]() ![]() |