![]() ![]() |
2010.02. 14. - 13:42:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 14. - 13:56:54
Létrehozva:
|
|
|
szia Vicus!
fúúú, Usi, én nem bírnám... anyagilag sem bírnám, már így is brutális. nekem hazamenni meg visszajönni több mint 5000 forint. az rengeteg, nem ér annyit az egész. én egyre ritkábban megyek ezért is, meg hát amúgy is, elég fos a családi élet, csak anyum hiányzik. egyre ritkábban megyek haza, 3 hetente-havonta. |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:02:43
Létrehozva:
|
|
|
vica: ezeknek a képeknek a nagyját pedig egyszer már bepakoltam. csodálkozom, hogy új nektek...
Lola: én is csak anyámék (főleg anyám) miatt járok haza kéthetente, mert nem bírná nélkülem. Meg én még megúszom cakkumpakk 4140ft-ból az oda-vissza utat. |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:08:40
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok munkába és most azért is kiraktam Angie hátterét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 14:12:46
Létrehozva:
|
|
|
vica: ezeknek a képeknek a nagyját pedig egyszer már bepakoltam. csodálkozom, hogy új nektek... Lola: én is csak anyámék (főleg anyám) miatt járok haza kéthetente, mert nem bírná nélkülem. Meg én még megúszom cakkumpakk 4140ft-ból az oda-vissza utat. nem újak nekem csak újfent megdicsértem,hogy jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló Lola drágám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:20:57
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jól tetted!!!
(magamban örömködés: JUHHÉÉÉÉ kééész a 10-es fejezet fordításaaaa!!!! Már csak át kell néznem a két részt és egy faszányos hátteret összedobni hozzá illusztrációként!!! muhahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:25:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jól tetted!!! (magamban örömködés: JUHHÉÉÉÉ kééész a 10-es fejezet fordításaaaa!!!! Már csak át kell néznem a két részt és egy faszányos hátteret összedobni hozzá illusztrációként!!! muhahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Ügyes kislány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:29:35
Létrehozva:
|
|
|
vica: ezeknek a képeknek a nagyját pedig egyszer már bepakoltam. csodálkozom, hogy új nektek... Lola: én is csak anyámék (főleg anyám) miatt járok haza kéthetente, mert nem bírná nélkülem. Meg én még megúszom cakkumpakk 4140ft-ból az oda-vissza utat. mindössssszze??????????????????????????????? bakker, abból egy hétig élek itt, ha meghúzom a gatyaszíjat... anyuka meg, egyem a szívét... hát igen, nagyon hiányzom neki. de hát nem hiszem hogy nekem kellene megoldanom ezt a helyzetet. feljöhetne pestre ő is, kereshetne munkát, úgyis rosszul érzi magát otthon. de nem tesz érte semmit, én meg belefáradtam hogy ezen agyaljak. nem nekem kell megoldanom az ő életét. hiányzik, a drága, de nagyon sok ez így. főleg hogy a sógornőm miatt teljesen elmérgesedett az otthoni helyzet. a tökömnek nincs kedve otthon lenni |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:35:33
Létrehozva:
|
|
|
Lola nálam úgy volt amióta eljöttem otthonról(nyáron lesz 10 éve) anyám sokkal kedvesebb velem,nyilván azért csak egy héten egyszer lát.
|
|
|
|
2010.02. 14. - 14:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hát ez nagyon gázos! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Na jól van csajok, majd Szegedről jelentkezem! csók nektek!!! |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:39:26
Létrehozva:
|
|
|
csók Usi jó utat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 14:40:55
Létrehozva:
|
|
|
Lola nálam úgy volt amióta eljöttem otthonról(nyáron lesz 10 éve) anyám sokkal kedvesebb velem,nyilván azért csak egy héten egyszer lát. az én anyummal semmi gond. csak nem hiszem hogy nekem kellen megoldanom a gondjait. feküdjön neki, aztán jöjjön el. de nem nagyon tesz semmit, csak szenved meg negatívkodik. imádom, de olykor fel kellene pofoznom. meg ha fel is jönne pestre, akkor sem laknék vele szerintem. ahhoz már nagylány vagyok hogy anyukámmal lakjak. |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:47:03
Létrehozva:
|
|
|
Lola mielőtt elköltöztem volna otthonról azért nekünk volt egy-két surlódásunk anyámmal(kicsit konzervativ gondolkodású szegénykém) meg plusszban a nagyfater is csinálta a fesztivált úgyhogy én kimondottan örültem,hogy eljöhettem.Sőt azért kellett eljönnöm mert a "papa drága" (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) elhajtott otthonról.Nekem meg nem kellett kétszer mondania ,hogy menjek.
Na azóta már kölcsönösen megtagadtuk egymást az öreggel.Gyerekemre sem kiváncsi.Nem baj ne is legyen. |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:50:16
Létrehozva:
|
|
|
Hát sziasztok!!!!
Olyan jó volt a tegnapi buli júúúújjj XDDD Most azt se tudom mit meséljek hirtelen, mert annyi minden történt, de egyszer felvisítottam amikor Alan volt, meg stb. meg Kesiknek voltak jó beszólásai XDD Jézusom még mindig izgalomban vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na és nem tudja valaki, hogy hány órakor kezdődik a zágrábi koncert??????? |
|
|
|
2010.02. 14. - 14:52:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 14. - 15:08:46
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Huh, hát lehet, hogy hosszú lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na úgy kezdődött, hogy az elején még majdnem bealudtam olyan unalmas volt. Kevesen voltunk, én meg csak ott mozogtam elöl XD Aztán jött egy gyerek, pont akkor amikor Alant mutatták, én meg bámultam a képet nem bírtam levenni róla a szememet. A gyerek meg olyanokat mondott nekem, hogy miért nem nézem őt, meg hogy átélni kell nem nézni. Hát mondom jó hogy nem oktat ki..Na de aztán a szám végén el is tűnt, mert nem figyeltem rá abszolút. Nem tudok ismeretlenekkel táncolni, ez van XD. Aztán volt egy rész, amikor Alan egyik 101-es képét mutatták. Na akkor akkorát visítottam...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Utána meg egyik videónál sorba egymás után 4 vagy 5 Alan képet mutattak, és le kellett ülnöm mert azt hittem hogy rosszul leszek XD meg mi volt még... ja táncoltam egy sráccal akit már láttam mindig ott van DM klubba meg januárba ott volt a buszon is. Azt mondta hogy egy igazi rajongó vagyok (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Persze furcsa volt neki, hogy ilyen fiatalon kívülről fújom az összes számot és nyomom mint állat XD Aztán közbe megszólalt Everything counts, és odatartották a kezüket nekem mikrofonnak XD Puszit küldtem Alannek amikor énekelték a refrént, srác meg elkezdi nekem hogy \"Látom ott vannak a szerelmeid\" Én: \"Igen, az Alan\" Srác: \"Alan? április 16?\" ÉN: \"IGEEEEN!!!!\" Srác : \"Jössz?\" Én: \"IGEEEEEEEN\" Jajj hát az nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg táncoltam egy csomót, a lábam még mindig fáj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesiket meg hazavittük, aztán az autóba arról mesélt anyámnak hogy drogoztam meg ittam meg szexeltem XDD Azt mondja \"Persze, és még ő mondja hogy neki csak Alan kell\" Mert hogy én táncoltam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mondtam neki, hogy más dolog egy sráccal a tánc, meg más dolog Alannel egy kis szex (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg még mondja hogy \"mi lenne, ha ezek ketten összekerülnének, jézusom\" (Mármint Alan meg én XD) jajj szóval nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még majd ha eszembe jut valami, akkor mondom, csak annyi minden volt hogy hihetetlen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit hosszú lett..XD |
|
|
|
2010.02. 14. - 15:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor Mode úgy tűnik jól szórakoztál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény srác akire nem figyeltél.....le se tojtad (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ja Mode elolvastam ám a 10.fejezetet amit küldtél.Köszi.... Alakul a dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg azt a mondatot bírtam amikor írtad,hogy Jo milyen kimerült és össze-vissza eszik.Hehe...hát persze,hogy kimerült mert szerintem már ott volt Jack a pociban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 15:38:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor Mode úgy tűnik jól szórakoztál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény srác akire nem figyeltél.....le se tojtad (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja Mode elolvastam ám a 10.fejezetet amit küldtél.Köszi.... Alakul a dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg azt a mondatot bírtam amikor írtad,hogy Jo milyen kimerült és össze-vissza eszik.Hehe...hát persze,hogy kimerült mert szerintem már ott volt Jack a pociban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az a srác amúgy is olyan volt...tökre idegesített hogy bámul a szemembe, én úgy nem tudok táncolni hogy ismeretlen emberek szemébe bámulok..Mert ha Alan lett volna ott hát akkor na csapjunk bele, de így nem..XD Meg amúgy is csúnya volt és alig értettem amit beszélt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őő a regénybe akkor ezek szerint kitaláltad, mert pont azért írtam Jo kimerültségét bele, mert később kiderül hogy terhes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjjj arról nem is beszélve, mit álmodtam amikor hazaértem..uhuhuhuhuhhhh....XD Alan megmentett attól a csávótól akinek nem tetszett hogy a kivetítőt bámulom...és összebújva táncoltunk, és megint olyat smároltunk (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) azt a mindenségit neki XD És Kesik jött, levakarta rólam Alant, én meg leültem szomorkodni, és amikor Kesik eltűnt valahova, Alan jött, és bevitt a sarokba aztán folytattuk amit elkezdtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat nem csináltunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhh meg délután hívta mamám anyámat, és mit hallok?? Mondja anyám mamámnak: "de én azt meg tudom oldani, hogy el tudjon menni, meg haza is hozzák" Na gondoltam magamba, mamám biztos mondta anyámnak hogy ne engedjen el Alanhez...a nagy francokat nem XD |
|
|
|
2010.02. 14. - 15:49:16
Létrehozva:
|
|
|
Hát az a srác amúgy is olyan volt...tökre idegesített hogy bámul a szemembe, én úgy nem tudok táncolni hogy ismeretlen emberek szemébe bámulok..Mert ha Alan lett volna ott hát akkor na csapjunk bele, de így nem..XD Meg amúgy is csúnya volt és alig értettem amit beszélt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őő a regénybe akkor ezek szerint kitaláltad, mert pont azért írtam Jo kimerültségét bele, mert később kiderül hogy terhes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjjj arról nem is beszélve, mit álmodtam amikor hazaértem..uhuhuhuhuhhhh....XD Alan megmentett attól a csávótól akinek nem tetszett hogy a kivetítőt bámulom...és összebújva táncoltunk, és megint olyat smároltunk (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) azt a mindenségit neki XD És Kesik jött, levakarta rólam Alant, én meg leültem szomorkodni, és amikor Kesik eltűnt valahova, Alan jött, és bevitt a sarokba aztán folytattuk amit elkezdtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat nem csináltunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhh meg délután hívta mamám anyámat, és mit hallok?? Mondja anyám mamámnak: "de én azt meg tudom oldani, hogy el tudjon menni, meg haza is hozzák" Na gondoltam magamba, mamám biztos mondta anyámnak hogy ne engedjen el Alanhez...a nagy francokat nem XD Tehát akkor el vagy engedve a vőlegényed koncertjére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Király. Na tessék micsoda álom.Te folyton Alan-el csókolózol álmodban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem volt nehéz kitalálni,hogy mi lesz a helyzet Jo-val a novidban.Hehe |
|
|
|
2010.02. 14. - 15:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Tehát akkor el vagy engedve a vőlegényed koncertjére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Király. Na tessék micsoda álom.Te folyton Alan-el csókolózol álmodban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem volt nehéz kitalálni,hogy mi lesz a helyzet Jo-val a novidban.Hehe Hát még mindig nem 101%, de én érzem, hogy el leszek engedve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát de annyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szinte éreztem... finom volt, és olyan jó illata volt Alannek, nem tudtam ellenállni neki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) úristen még most is kiráz a hideg ahogy belegondolok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt írom még tovább azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |