![]() ![]() |
2010.02. 14. - 15:56:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem erősen billen a mérleg affelé,hogy el leszel engedve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van írjad csak.De részletesen ám ,hogy Dave mennyire örül majd,hogy apuci lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:00:44
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem erősen billen a mérleg affelé,hogy el leszel engedve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van írjad csak.De részletesen ám ,hogy Dave mennyire örül majd,hogy apuci lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is, Kesik is mondta tegnap anyunak, hogy nincs vita, megyek velük, megvan a jegyem és kész. Meg anyám pasijának van egy ismerőse aki tud kisbuszt szerezni, hogyha nem jönnénk össze 20-an a rendes turnébuszhoz. Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:22:55
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok ám csak terigettem.Annyi mosnivaló szaporodott össze,hogy szegény Bözsit jól megdolgoztattam ma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 16:27:03
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok ám csak terigettem.Annyi mosnivaló szaporodott össze,hogy szegény Bözsit jól megdolgoztattam ma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:31:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még az a szerencse,hogy a gépek megkönnyitik az ember lánya életét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:32:35
Létrehozva:
|
|
|
Még az a szerencse,hogy a gépek megkönnyitik az ember lánya életét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, különben még mindig kézzel csinálnánk mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, különben még mindig kézzel csinálnánk mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért van amit még mindig kézzel csinálunk....és milyen jóóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:38:02
Létrehozva:
|
|
|
Azért van amit még mindig kézzel csinálunk....és milyen jóóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:46:28
Létrehozva:
|
|
|
óóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őőőő.....mondjuk a kézimunka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...tudod kötés,horgolás....varrogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:50:55
Létrehozva:
|
|
|
Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őőőő.....mondjuk a kézimunka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...tudod kötés,horgolás....varrogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tapogatás, simogatás, kényeztetés....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mosogatás (bár abból is van már gép..) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:53:22
Létrehozva:
|
|
|
tapogatás, simogatás, kényeztetés....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mosogatás (bár abból is van már gép..) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Alan-ek biztos tetszene a kézimunkád.... na nem a himzéseid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:54:43
Létrehozva:
|
|
|
hehe Alan-ek biztos tetszene a kézimunkád.... na nem a himzéseid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, hát azt hiszem nekem is tetszene az övé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig tudok hímezni, szívesen csinálnék neki bármit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Juj de még mindig azon röhögök amit Kesik mondott az autóba hazafele hajnalban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode szerintem nem ragaszkodna a himzéshez de más jellegű kézi munkához annál inkább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azt hiszem ő viszont olyan kézimunkába részesitene,hogy sikongatnál tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:57:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode szerintem nem ragaszkodna a himzéshez de más jellegű kézi munkához annál inkább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AAAHHHHH boldogaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDD (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 16:59:34
Létrehozva:
|
|
|
AAAHHHHH boldogaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDD (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Keresgélne egy kicsit aztán megtalálná az érzékeny pontodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze te is megtalálnád a nagyon is kivehető testrészét amit megkézimunkáznál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:01:09
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:01:27
Létrehozva:
|
|
|
Keresgélne egy kicsit aztán megtalálná az érzékeny pontodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj Vica ne kínozz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:01:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:02:11
Létrehozva:
|
|
|
Szia jantar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica ne kínozz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) tovább is irtam a hsz-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |