![]() ![]() |
2010.02. 14. - 17:04:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma az egyik iserősöm hívta fel a figyelmemet a kövekezőre a ma reggeli mr1 kossuth rádió 08:30-09:00 visszaszámlálás című műsorában a drogosokról beszéltek és megint előhúzták martinéket dave drogos múltját emlegették és martinról az álították, hogy még mindig alkoholproblémákkal küzd. ez nem is igaz hiszen 2006 óta nem iszik... miért kell mindig a dm-et pejorativ jelzővel ellátni...
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:06:21
Létrehozva:
|
|
|
jantar úgy látszik a fiúk sosem szabadulnak meg a múltjuktól
csak azt felejtették el a műsorban megemliteni,hogy Dave már tizeniksz éve tiszta |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:08:45
Létrehozva:
|
|
|
Keresgélne egy kicsit aztán megtalálná az érzékeny pontodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze te is megtalálnád a nagyon is kivehető testrészét amit megkézimunkáznál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ma az egyik iserősöm hívta fel a figyelmemet a kövekezőre a ma reggeli mr1 kossuth rádió 08:30-09:00 visszaszámlálás című műsorában a drogosokról beszéltek és megint előhúzták martinéket dave drogos múltját emlegették és martinról az álították, hogy még mindig alkoholproblémákkal küzd. ez nem is igaz hiszen 2006 óta nem iszik... miért kell mindig a dm-et pejorativ jelzővel ellátni... jajj komolyan mondom, az agyamra megy, hogy mindenhol az embereknek csak a rossz oldaláról tudnak beszélni. Szegény Jackson is..állandóan fikázták mert plasztikáztatta magát, holott nem is ismerték, és nem is tudják, mit miért csinált... De hogy pl. itt Pesten megmentett egy halálos beteg kisfiút, meg még ki tudja, hányat, arról senki sem beszél.. |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:11:38
Létrehozva:
|
|
|
áááááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj komolyan mondom, az agyamra megy, hogy mindenhol az embereknek csak a rossz oldaláról tudnak beszélni. Szegény Jackson is..állandóan fikázták mert plasztikáztatta magát, holott nem is ismerték, és nem is tudják, mit miért csinált... De hogy pl. itt Pesten megmentett egy halálos beteg kisfiút, meg még ki tudja, hányat, arról senki sem beszél.. na a kivehető testrésznél kellene azt tenned amit a jóelőbb irtál simogatás,kényeztetés,tapogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem úgy tűnik a DM fiúk akár mit tesznek le az asztalra akkor is drogosnak és alkoholistának lesznek titulálva meg folyton a múltjukat emlegetik (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:24:22
Létrehozva:
|
|
|
na a kivehető testrésznél kellene azt tenned amit a jóelőbb irtál simogatás,kényeztetés,tapogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem úgy tűnik a DM fiúk akár mit tesznek le az asztalra akkor is drogosnak és alkoholistának lesznek titulálva meg folyton a múltjukat emlegetik (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Uhhh... jesszusom...Mindjárt rosszul leszek XD Hát igen, sajnos. De az a lényeg, hogy mi, rajongók tudjuk az igazságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:28:11
Létrehozva:
|
|
|
igen mit tudjuk az igazságot ha tehetitek hallgassátok vissza a műsort több heroinos & kokainos fiatalt szólítottak meg és eközé a riport közé rakták davéket& martint
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:34:33
Létrehozva:
|
|
|
igen mit tudjuk az igazságot ha tehetitek hallgassátok vissza a műsort több heroinos & kokainos fiatalt szólítottak meg és eközé a riport közé rakták davéket& martint mikor ismétlik? Uhhh... jesszusom...Mindjárt rosszul leszek XD Hát igen, sajnos. De az a lényeg, hogy mi, rajongók tudjuk az igazságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy nekem elájulj az izgalomtól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:36:32
Létrehozva:
|
|
|
vica a mr1 hangtárába meg tudod hallgatni a mai dátum és 08:30-09:00 közt volt és a visszaszámlálás a műsor neve
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:36:51
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem, de hogy is mondjam...bizsereg a gyomrocskám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:40:55
Létrehozva:
|
|
|
jantar oké köszi.
Mode már megint bizsereg a gyomrod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) máshol nem bizsereg? |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:41:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:44:44
Létrehozva:
|
|
|
Mint mindig amikor meglátom vagy meghallom ezt a nevet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor elég sokat bizseregsz mostanában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:51:48
Létrehozva:
|
|
|
Kiváncsi lennék Angie-ék most merre járhatnak már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 17:56:13
Létrehozva:
|
|
|
Akkor elég sokat bizseregsz mostanában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egy párszor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiváncsi lennék Angie-ék most merre járhatnak már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 17:56:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:01:04
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vááh.. ellenállhatatlan... Jaj meg tegnap is ám az egyik srác akivel táncoltam, Ő normális volt teljesen, kérdezi, hogy a pasik mit szólnak ehhez a nagy DM rajongáshoz. Mondom nincsenek pasik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondja, hogy az nem jó.. Én meg mit mondtam: Nekem jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd lesz pasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg aki lesz a pasid annak igy kell elfogadnia,hogy szereted a DM-et.
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd lesz pasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg aki lesz a pasid annak igy kell elfogadnia,hogy szereted a DM-et. Igen, főleg hogy a pasi volt Dm tag lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Álmodozni jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ha nem tömné mindig mindenki ezzel a fejemet, hogy mikor állok neki pasizni, akkor lehet, hogy már rég lett volna egy fiú akivel össze tudok ismerkedni normálisan. Mert minél többet emlegetik, annál inkább taszítják tőlem a dolgot. Nekem ez a pasi kell (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) : (IMG:http://i135.photobucket.com/albums/q137/redliw/sofalanlaying.jpg) Megjegyzem, az előbb hangosan nyögtem fel ezen a képen..anyám nem tudta mi bajom van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:29:45
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem értem miért emlegetik neked folyton ezt a fiúzás dolgot.Ha már valaki 16 éves akkor törvényszerű,hogy fiújának is kell lennie? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:32:54
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem értem miért emlegetik neked folyton ezt a fiúzás dolgot.Ha már valaki 16 éves akkor törvényszerű,hogy fiújának is kell lennie? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nem tudom.. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Állítólag ideje lenne... Hát nem tudom, szerintem akkor jön el az ideje amikor az ember úgy érzi, nem akkor amikor az emberek többségének eljön. |
|
|
|
![]() ![]() |