![]() ![]() |
2010.02. 14. - 18:35:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem törvényszerű hogy 16 évesen van fiúja az embernek. de az érdeklődés már nem árt ha megkezdődik. igazi, kézzelfogható (!!!) pasik iránt.
mert pl én 23 éves vagyok, és nem volt még komoly kapcsolatom, de annak az oka nem az hogy nem kellett volna senki sem de tök jó filmet láttam!!! |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:36:14
Létrehozva:
|
|
|
Lola 16 évesen én sem vittem túlzásba a fiúk iránti érdeklődést,sőt mindet idiótának tartottam.
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:36:38
Létrehozva:
|
|
|
nem törvényszerű hogy 16 évesen van fiúja az embernek. de az érdeklődés már nem árt ha megkezdődik. igazi, kézzelfogható (!!!) pasik iránt. mert pl én 23 éves vagyok, és nem volt még komoly kapcsolatom, de annak az oka nem az hogy nem kellett volna senki sem Nézd Lola, ha lenne csak egy darab férfi a környezetemben, aki tetszene, és most gondolok arra, hogy szembejön az utcán, feltűnik a DM buliba, iskolába, bárhol, akkor azt mondanám, hogy lenne kézzelfogható érdeklődésem irántuk.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Milyen filmet láttál?? |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Lola mesélj milyen filmet láttál.
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:46:57
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Mode, megértelek. nekem is azért nincs pasim, mert mind nyomorult... na jó, majdnem mind (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
a Sherlock Holmest néztem meg. tök poén! izgalmas is, meg poénos is, hangosan kuncogtam rajta. olyan paraszt karaktert írtak Sherlocknak, mint Dr House... mindenkinél okosabb, beszólogat, baromi fifikás, és egy fenegyerek. nem mellesleg igen jó pasi ez a robert downey junior... |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:49:29
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Mode, megértelek. nekem is azért nincs pasim, mert mind nyomorult... na jó, majdnem mind (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a Sherlock Holmest néztem meg. tök poén! izgalmas is, meg poénos is, hangosan kuncogtam rajta. olyan paraszt karaktert írtak Sherlocknak, mint Dr House... mindenkinél okosabb, beszólogat, baromi fifikás, és egy fenegyerek. nem mellesleg igen jó pasi ez a robert downey junior... hehe ahogy igy leirod akkor jó filmet néztél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:52:46
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Mode, megértelek. nekem is azért nincs pasim, mert mind nyomorult... na jó, majdnem mind (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a Sherlock Holmest néztem meg. tök poén! izgalmas is, meg poénos is, hangosan kuncogtam rajta. olyan paraszt karaktert írtak Sherlocknak, mint Dr House... mindenkinél okosabb, beszólogat, baromi fifikás, és egy fenegyerek. nem mellesleg igen jó pasi ez a robert downey junior... Akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mondjuk nekem amúgy is leköti a DM minden energiámat, nem kell még egy idióta pasi is... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Csak a gond van velük XD Na hát azt én biztos nem fogom látni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utoljára a Michael Jackson filmet néztem meg moziba. Csak arra megyek el, ami érdekel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár ahogy így leírtad, biztos nem lehet rossz, de pénzt nem adnék ki érte szerintem. |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:55:24
Létrehozva:
|
|
|
Én már azt sem tudom mikor voltam utoljára moziban. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 18:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok-sziasztok!
Mizujs? |
|
|
|
2010.02. 14. - 18:59:15
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mondjuk nekem amúgy is leköti a DM minden energiámat, nem kell még egy idióta pasi is... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Csak a gond van velük XD Na hát azt én biztos nem fogom látni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utoljára a Michael Jackson filmet néztem meg moziba. Csak arra megyek el, ami érdekel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár ahogy így leírtad, biztos nem lehet rossz, de pénzt nem adnék ki érte szerintem. hát dehogy mentem érte moziba... itten vagyon a gépemen rajta. mozi... imádom, de hát csóró egyetemista vagyok én ahhoz hogy mindent megnézzek, ami érdekel. most van pár finomságom... district 9, head in the clouds, coco chanel (ez nagyon jó!), milk. jó kis oscar-gyanús filmek. hát az is igaz hogy a pasi is egy dolog amit bele kell egyeztetni az életbe. de hát nem lehet csak egyetlen dolog köré szervezni az életet. egészségtelen. több hobbi, érdeklődés, barátok kellenek. és párkapcsolat is. a teljesen kifejlett emberi léleknek alapfeltétele az igazi, intimitáson alapuló kapcsolat. nekem ez még hiányzik. szia Trixx!!! jön a Lola-fick, be fogsz pisilni!!! |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa Trixx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 19:02:26
Létrehozva:
|
|
|
szia Trixx!!! jön a Lola-fick, be fogsz pisilni!!! Jájjj de jó? Mikor? Na, ezért már érdemes volt benéznem. Á nem, ide mindig érdemes. Most pótolok egy kicsit, épp a maszti témánál járok. Hmmmmmmmmmm Szia Asszonypajti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:05:26
Létrehozva:
|
|
|
Jájjj de jó? Mikor? Na, ezért már érdemes volt benéznem. Á nem, ide mindig érdemes. Most pótolok egy kicsit, épp a maszti témánál járok. Hmmmmmmmmmm Szia Asszonypajti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most írom az utolsó 2 oldalt. vagyis még csak olvasom ami eddig megvan hogy hangulatba hozzon... hát, mit mondjak, sikerült. frankón lángol a fejem, ahogy olvasom... mi lesz itt?! khm, hát igen, maszti-téma... annak is idióta lola volt az értelmi szerzője... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) olvasgass, aztán hamarosan kaptok komolyabb olvasgatnivalót is... |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:07:01
Létrehozva:
|
|
|
hát dehogy mentem érte moziba... itten vagyon a gépemen rajta. mozi... imádom, de hát csóró egyetemista vagyok én ahhoz hogy mindent megnézzek, ami érdekel. most van pár finomságom... district 9, head in the clouds, coco chanel (ez nagyon jó!), milk. jó kis oscar-gyanús filmek. hát az is igaz hogy a pasi is egy dolog amit bele kell egyeztetni az életbe. de hát nem lehet csak egyetlen dolog köré szervezni az életet. egészségtelen. több hobbi, érdeklődés, barátok kellenek. és párkapcsolat is. a teljesen kifejlett emberi léleknek alapfeltétele az igazi, intimitáson alapuló kapcsolat. nekem ez még hiányzik. szia Trixx!!! jön a Lola-fick, be fogsz pisilni!!! jaaa XDD Hát nekem szól másról is az életem, de első a DM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magyarul belefér bármi, csak egy férfi nem XD A barátaim is mind DM-es körből valók, szóval bármi is érdekeljen, annak köze van a DM-hez. Majd megtalálod te is akit keresel! Szép kiscsaj vagy ne aggódj, jön majd a herceg fehér lovon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az a baj, hogy a férfiak nem igazán veszik észre a csinos, értékes nőket csak az ilyen olcsó kis kurvákat.. Persze tisztelet a kivételnek. Szia Trixx!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Lola kiváncsian várjuk azt a komolyabb olvasni valót. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 19:16:13
Létrehozva:
|
|
|
inkább vkinek ne legyen pasija, minthogy úgy fogjon férfit hogy felcsináltatja véleletlenül magát és az ilyen nő fikáz másokat ....
nagyon sok sok ilyen nővel találkozni mostanába és ez szégyen és az is ha pl. egy nő ráakaszkodik a férfira gyerek nélkül is és ott él a férfi lakásában, aki úgy tekint a nőre mint pl. egy haverra... http://www.youtube.com/watch?v=ikzYX9KBI4A...mp;feature=fvwp itt martin olyan csúnya a pia miatt :S a pta-at azért nem is szeretem, de a totu& sotu elég jó főleg martinka nagyon helyes http://www.youtube.com/watch?v=DwX1K_ABHkw totu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:17:38
Létrehozva:
|
|
|
inkább vkinek ne legyen pasija, minthogy úgy fogjon férfit hogy felcsináltatja véleletlenül magát és az ilyen nő fikáz másokat .... nagyon sok sok ilyen nővel találkozni mostanába és ez szégyen és az is ha pl. egy nő ráakaszkodik a férfira gyerek nélkül is és ott él a férfi lakásában, aki úgy tekint a nőre mint pl. egy haverra... http://www.youtube.com/watch?v=ikzYX9KBI4A...mp;feature=fvwp itt martin olyan csúnya a pia miatt :S a pta-at azért nem is szeretem, de a totu& sotu elég jó főleg martinka nagyon helyes http://www.youtube.com/watch?v=DwX1K_ABHkw totu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont Dave gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:18:12
Létrehozva:
|
|
|
inkább vkinek ne legyen pasija, minthogy úgy fogjon férfit hogy felcsináltatja véleletlenül magát és az ilyen nő fikáz másokat .... nagyon sok sok ilyen nővel találkozni mostanába és ez szégyen és az is ha pl. egy nő ráakaszkodik a férfira gyerek nélkül is és ott él a férfi lakásában, aki úgy tekint a nőre mint pl. egy haverra... hát, jó sok olcsó ribanc van mostanság, az tuti... én is úgy vagyok vele, hogy csak azért, hogy legyen valakim, nem jövök össze akárkivel... Vica, várhatod is azt az irományt. nem azért, hogy arcoskodjak, de tuti összecsurizzátok magatokat... Mode, Dave mindig gyönyörű. ez nem kérdés. pta-n és most a legszebb |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:18:18
Létrehozva:
|
|
|
Most láttam Ange tegnapi 1993-as pesti koncis linkjét. Hát igen összeszorul a szívem.
Ez volt az a koncert amire minden barátom elment. A ping-pong asztalnál gyülekeztünk, jött az autó, ők beszálltak, én az asztalon maradtam. Anyukáméknak nem volt pénzük, hogy elmehessen a kicsi lányuk... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 19:19:34
Létrehozva:
|
|
|
Most láttam Ange tegnapi 1993-as pesti koncis linkjét. Hát igen összeszorul a szívem. Ez volt az a koncert amire minden barátom elment. A ping-pong asztalnál gyülekeztünk, jött az autó, ők beszálltak, én az asztalon maradtam. Anyukáméknak nem volt pénzük, hogy elmehessen a kicsi lányuk... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) óóóó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |