![]() ![]() |
2010.02. 14. - 20:06:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem vagyok daves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos megünneplik nagy hancur közepedte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 14. - 20:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szép jó estét mindenkinek!
Nem tud valaki esetleg valami jó megoldást a problémámra? Van egy nagy dm-plakátom, ami sajnos a keretbe kerülése előtt olyan lakásban volt (összetekert állapotban), amiben több volt a páratartalom, mint egy esőerdőben... szóval elég hullámos, és ez sajnos a keretben is baromira látszik. Mivel lehetne kisimítani? Már gondoltam arra is, hogy vasalóval végigmegyek rajta, de gondolom ez hülye ötlet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért ha valakinek van valami használható ötlete, azt megköszönöm! Capri: zsír az aláírásod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:24:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia 81-es.A plakátot illetően nem rossz elgondolás a vasaló szerintem.
Na én meg elköszöntem.Jó éjszakát mindenkinek és pá. |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vica!
81-es! Én napokig tartanám rajta a jó nehéz könyveket..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:26:34
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia 81-es.A plakátot illetően nem rossz elgondolás a vasaló szerintem. Na én meg elköszöntem.Jó éjszakát mindenkinek és pá. Hát nem tudom... félek, hogy megégeti, vagy esetleg még hullámosabb lesz. Mondjuk egy kis darabon ki lehetne próbálni. Na szerintem holnap meg is próbálom. Köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát! |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:27:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 14. - 20:30:56
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! leértem!!!
mindjárt visszaolvasok! Angie most írt smst, idézem: "Martin dj set! Aaaa" XDDDD no hát kb. most kéne kezdődnie a koncinak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie drága: nem írok vissza, lovetta miatt! XDDD |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:32:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! leértem!!! mindjárt visszaolvasok! Angie most írt smst, idézem: "Martin dj set! Aaaa" XDDDD no hát kb. most kéne kezdődnie a koncinak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie drága: nem írok vissza, lovetta miatt! XDDD Na...koncerten meg írná, hogy "Dave fogdossa...aaaa" XDD |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:35:28
Létrehozva:
|
|
|
óóó hogy a fene...
házassági évforduló. a mázlista ribi. na csak semmi szexet ma éjjel, max Marttal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép jó estét mindenkinek! Nem tud valaki esetleg valami jó megoldást a problémámra? Van egy nagy dm-plakátom, ami sajnos a keretbe kerülése előtt olyan lakásban volt (összetekert állapotban), amiben több volt a páratartalom, mint egy esőerdőben... szóval elég hullámos, és ez sajnos a keretben is baromira látszik. Mivel lehetne kisimítani? Már gondoltam arra is, hogy vasalóval végigmegyek rajta, de gondolom ez hülye ötlet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért ha valakinek van valami használható ötlete, azt megköszönöm! Capri: zsír az aláírásod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) simán ki lehet vasalni. csináld azt hogy ráteszel egy vékony anyagot, és azon keresztül vasald ki. ha nem simul, akkor permetezd be picit vízzel, és próbáld úgy, ugyanígy anyagon keresztül. a szűz papírra ne tedd rá a vasalót! |
|
|
|
2010.02. 14. - 20:56:59
Létrehozva:
|
|
|
Orchidett: én is a vasalás mellett szavaznék - Lola-modeszerrel! XD
Lola: ÍRJÁL!!!! (nem enged vissza msn-re! :S) na Angie-ék már tutkó tombolnak!!! DE JÓ NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS AKAROK esszéírás helyett!! na frissítés: Angie: "Walking..." |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Orchidett: én is a vasalás mellett szavaznék - Lola-modeszerrel! XD Lola: ÍRJÁL!!!! (nem enged vissza msn-re! :S) na Angie-ék már tutkó tombolnak!!! DE JÓ NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN IS AKAROK esszéírás helyett!! na frissítés: Angie: "Walking..." Jajj de jó lehet nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus Kesik is ott van, hajnalban meg még benn ült az autónkba XDDD |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:22:32
Létrehozva:
|
|
|
mindenkinek, aki koncerten van, toll a fülébe!!!
megyek inkább, Martin kezébe adok valamit! [evil smile] |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:32:16
Létrehozva:
|
|
|
Lola: add csak azt a vmit a kezébe! nekem meg a számba! XDDDD (most mondjuk a rottring van a számban míg gépelek XDDD)
Mode: jaja! durván nyomja Kesik! please, adjatok egy képet, amit lementhetek, hogy kipróbáljam megint milyen frissítést töltetett le velem a mozilla! |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:38:42
Létrehozva:
|
|
|
Tessék Usi, ez volt az első ami kijött XD A kis szőrös Dave baba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://9.media.tumblr.com/VMFMD9qmmoo05bl04pRw80Zlo1_500.jpg) |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:43:44
Létrehozva:
|
|
|
kösszencs Mode! NYAMMM ULTRA DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legyantázom én neki.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:44:53
Létrehozva:
|
|
|
kösszencs Mode! NYAMMM ULTRA DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legyantázom én neki.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azt elhiszem, hogy legyantáznád... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:47:14
Létrehozva:
|
|
|
meg is mosdatnám utána....
Angie update: "In your room. Aaa" |
|
|
|
2010.02. 14. - 21:54:56
Létrehozva:
|
|
|
meg is mosdatnám utána.... Angie update: "In your room. Aaa" ÓÓÓÓ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Együtt egy fürdőkádban??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie ennyire ráér üzeneteket írni?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem kell sok idő ahhoz, hogy ennyit írjon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 14. - 22:13:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie update: "Felvettem az egész Nevert! Dressed in black megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "
|
|
|
|
2010.02. 14. - 22:15:10
Létrehozva:
|
|
|
Angie update: "Felvettem az egész Nevert! Dressed in black megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) " Dressed in Black?????????????????? ÁÁÁ és én nem halloooom!!!!!!!!! pedig imádom!!!!! Never-re kíváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |