2400 Oldal V  « < 1054 1055 1056 1057 1058 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 22:15:40
Létrehozva: #21101

devotee

Mode: hehe, én tuti ennyire se lennék képes csak sikoltoznék és tombolnék! XDDD
jujj de jó is lesz Szombathelyen végre meglátod hogy tombol a Sereg (azon része, akik mennek XD)!!!!!!

hmmm... fürdőkád vagy zuhany... nekem mindegy! utána adnék egy fincsi olajos masszázst a csodaszép tetovált hátának, hogy ellazuljon a kis szentem. úgyis annyi energiát felemészt... hahh...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 14. - 22:24:37
Létrehozva: #21102

devotee

Jah hát én se, még levegőt venni is alig van idő XDD

Húú, az milyen messze van még, addig férjhez is megyek XDDD

Fincsi olajos masszázs ..jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

SEX DWAARF XDD (jól vagyok ám xD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 14. - 22:33:06
Létrehozva: #21103

Violator

Mode93, Lola, Useless-girl: köszi az ötleteket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy látom a vasalás győzött, úgyhogy holnap megpróbálom az javasolt módszerrel!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 22:34:59
Létrehozva: #21104

devotee

Sziasztok Tyúkok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olyan beteg vagyok, mint a picsa!

Mpost még szerencse is, hogy nem mentem végül a koncira, mert alig állok a lábamon!

Usi.. köszönöm szépen a stardust-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én már el is felejtettem.. de látszik, hogy az én agyam nincs olyan nagyon igénybe véve, mint a tied, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj... azért irigykedem ám Angie-ékre.. jaaaajjjj.-.-de jó nekik
Én ma egész nap bőgtem... annyira szeretem az állitsátok meg terézanyut, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kellemes emélekeim vannak a könyvel kapcsolatban, és most olyan jó volt megnézni filmben.. bár a könyv sokkal sokkal sokkal jobb.. Olvastátok? ajánlom mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap moziban voltunk a lányokkal.. megnéztük a valentin napot... kicsit csöpögős, meg közhelyes, de én nagyon jót szórakoztam raja.. hát agy nem kellett hozzá, de nekem most betegen pont ez kellett. Aztán meg átmentünk Évihez activity-zni.. bár aztán valami mást játszottunk... amolyan kérdezz felelek volt.. jó nehéz kérdésekkel, de én szeretem az ilyet, mert sokat lehet belőle okosodni.. ami mindig rámfér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Orchidett.. simán vasalhatod, csak rakj rá egy lepedőt, és ne max-on csináld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola.. mit tudsz a FF-ről mikor lesz olvasható?
nagyon szükségem van ma ilyenekre, mert a lelkem kicsit tropa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 14. - 22:38:25
Létrehozva: #21105

devotee

Szia Edó!
Beteg vagy? Jajj szegénykém, tessék meggyógyulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Miről szól az a film/könyv?
mert olyan furcsa címe van... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 22:45:03
Létrehozva: #21106

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 14. - 22:38:25) *
Szia Edó!
Beteg vagy? Jajj szegénykém, tessék meggyógyulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Miről szól az a film/könyv?
mert olyan furcsa címe van... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Egy fiatal lányról, aki nem igazán találja a helyét a világban, nagyon érzékeny, és hihetetlen öniróniával rendelkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nagoyn tetszett, olvasd el Bettyke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon vicces kis regény, én asszem 2 nap alatt megettem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 14. - 22:46:44
Létrehozva: #21107

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 14. - 22:45:03) *
Egy fiatal lányról, aki nem igazán találja a helyét a világban, nagyon érzékeny, és hihetetlen öniróniával rendelkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nagoyn tetszett, olvasd el Bettyke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon vicces kis regény, én asszem 2 nap alatt megettem!

Na ez a leírás emlékeztet valakire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Illetve csak majdnem xD
Jólvan, egyszer talán, amikor nagy nehezen rászánom magam az olvasásra..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 22:51:57
Létrehozva: #21108

devotee

Edó: JAAAAAAAAJJJ HIÁNYOZTÁL!!!!!!!!!!!!!!!!! már nem tudtuk mi van veled!!! GYÓGYULJ!!!! MILLA GYÓGYPUSZI!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A Stardustot szívesen!!!
Trixxnek (?) sem felejtettem el a DJ seteket meg Lolának a Clean mixet! egy adagnyi DM-es cuccomat most lehoztam, majd áttúrom. Edó, a Basel-es koncit is lehoztam. Mit is kellene azon néznem?
Jaj a Teréz anyus nekem a filmen nagyon bejöt!!! Főleg az a helikopteres rész, ahol azon gondolkodik, hogy menjen-e a főnökével vagy sem! Az ott nagyon durván taccsra vágott! Főleg a zene alatta gyönyörűséges! Tényleg, neked (vagy vkinek) nincs meg véletlen a filmzenéje?!?!?! Arra már jó ideje fáj a fogam!!! Meg a filmre is mondjuk, mert tévében láttam egyszer. Please valaki!!!!

Orchidett: hajár! aztán majd szólj hogy bejött-e a mode-szer! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mode: főleg, hogy azt mondják, jól masszírozom... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 22:59:20
Létrehozva: #21109

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 14. - 22:51:57) *
Edó: JAAAAAAAAJJJ HIÁNYOZTÁL!!!!!!!!!!!!!!!!! már nem tudtuk mi van veled!!! GYÓGYULJ!!!! MILLA GYÓGYPUSZI!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A Stardustot szívesen!!!
Trixxnek (?) sem felejtettem el a DJ seteket meg Lolának a Clean mixet! egy adagnyi DM-es cuccomat most lehoztam, majd áttúrom. Edó, a Basel-es koncit is lehoztam. Mit is kellene azon néznem?
Jaj a Teréz anyus nekem a filmen nagyon bejöt!!! Főleg az a helikopteres rész, ahol azon gondolkodik, hogy menjen-e a főnökével vagy sem! Az ott nagyon durván taccsra vágott! Főleg a zene alatta gyönyörűséges! Tényleg, neked (vagy vkinek) nincs meg véletlen a filmzenéje?!?!?! Arra már jó ideje fáj a fogam!!! Meg a filmre is mondjuk, mert tévében láttam egyszer. Please valaki!!!!

Orchidett: hajár! aztán majd szólj hogy bejött-e a mode-szer! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mode: főleg, hogy azt mondják, jól masszírozom... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De édes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A basel-ről, hogy hány szám van rajta, meg milyenek, mert semmi info nincs a metro-nom oldalán... szóval nem tudok róla semmit, és meg szeretném rendelni.
Usi, olvasd el a könyvet.. sokkal nagyobb, mint a film, Én már vagy 8 éve olvastaqm, de lehet az már 10 is.-- aztán az is lehet időzavarban vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asszem csak 8 év (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de annyira imádtam , hogy csk na. A zenéje sajna nincs meg, de holnap megpróbálom neked megszerezni, és akkor át is küldöm.!!Hát látod.. pont ma du volt a film.. mert hogy ma valentin nap van vagy mi a szösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a rohadt kurva anyját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és még Dave is volt olyan egyszerű, és közhelyes, hogy ezen a hülye napon vette el az asszonyt!!!aaaaahhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 23:03:32
Létrehozva: #21110

devotee

szerintetek Jen elutazott Zágrábba? szerintem nem.

ok, majd igyekszem beszerezni a könyvet a filmzenét meg NAGYON megköszönném neked meg akitől esetleg be tudod szerezni! (igen, néha nagyon filmzene-buzi tudok lenni! XDD)

okés, mindjárt mondok neked infót a Baselesről.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 14. - 23:05:17
Létrehozva: #21111

devotee

Usi Dave biztos élvezné a kényeztető masszázst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nem tudom, hogy elutazott-e, hova tette volna Stellát? :/
Nem tudom komolyan. Kérdezzük meg Dave-et majd holnap XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 23:07:56
Létrehozva: #21112

devotee

Szerintem simán odautazik az urához! Ha voltak annyira tündibündik, hogy valentin napon házasodtak össze, akkor tuti nem hagyják ki a ma estét sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy Zagrabban ugrott az ungi-bungi a rajongókkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bezzeg nálujuuuuuunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 14. - 23:08:31
Létrehozva: #21113

devotee

Na lányok, elmentem, mert álmos nem vagyok, de holnap meg nem bírok fölkelni, ha nem alszok semmit. Megint menni kell a rohadék iskolába...fuj...XD
Na jó éjszakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 23:10:06
Létrehozva: #21114

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 14. - 23:05:17) *
Usi Dave biztos élvezné a kényeztető masszázst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nem tudom, hogy elutazott-e, hova tette volna Stellát? :/
Nem tudom komolyan. Kérdezzük meg Dave-et majd holnap XD

Hát szerinted hova tette.... Hát a sitter vigyáz rá.. biztos lehetsz benne, hogy megoldja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóccakát Mode! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó pasi ez a Csányi Sanyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egészen rázizzentem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 23:14:22
Létrehozva: #21115

devotee

hacsak Jennek nem kell forgatnia...

jah hát igen, azért a Csányi ott van a szeren! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Kontroll (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Edó: kurva laptop nem akarja játszani a Baselt (mindig elfelejtem, hogy rendszerújra óta még nem tökéletes a system :S) - majd holnap belemélyedek, jó?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 14. - 23:21:34
Létrehozva: #21116

devotee

Jaaaajjj.-- Usi!

Elmékszel, hogy panaszkodtam, hogy nem tudok lejátszani a laptopomon?
Hááát... most megcsináltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én olyan ügyes kislány vagyok!

Mert láttam, hogy mást le tudok játszani, csak mp4-et nem
Most leszedtem egy mp4 codec-et.. gondoltam megprószálom.. és meeeegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) simán csúszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Annyira ügyes vagyok, hogy csak nahhhh... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt sem tudom mi az a codec, csak Capri mondta, hogy biztosan az a baja.. és megszerelteeeeeem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 14. - 23:14:22) *
hacsak Jennek nem kell forgatnia...

jah hát igen, azért a Csányi ott van a szeren! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Kontroll (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Edó: kurva laptop nem akarja játszani a Baselt (mindig elfelejtem, hogy rendszerújra óta még nem tökéletes a system :S) - majd holnap belemélyedek, jó?

Oksi.. ráér... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rakjá fel te is egy ilyen codec-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megy ez nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. mikor olvashaatok Lola-t? Jó volt? Nekem is hadd legyen jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mit forgat Jen? Én hiába kerestem,c sak egy filmben láttam, hogy szerepelt... MEg a golyós reklámjában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAgy volt neki több is, csak én nem tudok róla? Ami ugy megeshet.. én meg a gugli... nem mindig jön össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 14. - 23:41:09
Létrehozva: #21117

devotee

Lola kb 3 mondat után teljesen kész van. na jó, mrá egy ideje teljesen kész van a saját irományától, de na. Edó baba
feljön msn-re, aztán ott áttolom
aztán real time-ba lehet (kell) kommentelni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 23:42:23
Létrehozva: #21118

devotee

EDó: adsz te nekem olyan codekes oldalt, ahonnan letöltögettél? szerintem nekem is az lesz a baja

hát tudtommal sorozatokban játszik és most sorozatidény van. azért gondoltam, hogy ha most szerepel vmelyikben, akkor forgathat. de nem tom mikben szerepel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 14. - 23:52:48
Létrehozva: #21119

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 14. - 23:42:23) *
EDó: adsz te nekem olyan codekes oldalt, ahonnan letöltögettél? szerintem nekem is az lesz a baja

hát tudtommal sorozatokban játszik és most sorozatidény van. azért gondoltam, hogy ha most szerepel vmelyikben, akkor forgathat. de nem tom mikben szerepel.

hát az imdb nem sokat tud Jenről. márpedig az imdb mindent tud.

halkan mondom, kész vagyok.
Edó, gyere msn-re!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 14. - 23:54:17
Létrehozva: #21120

devotee

igyekszem mindjárt végig is olvasni és felpakolni Sinre én is! (ha végre átküldöd...)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1054 1055 1056 1057 1058 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
48 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (48 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: