![]() ![]() |
2010.02. 15. - 01:26:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nos, kettőt kivégzett.
remélem, titeket is kivégez... bugyit betárazni, indulás katt ide: After The Storm (A vihar után) - by Lolacska |
|
|
|
2010.02. 15. - 01:36:25
Létrehozva:
|
|
|
NAAAAAAAGGGYON GYILKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ez a sírból visszhangzó és elenyésző hangom volt!!!) |
|
|
|
2010.02. 15. - 01:43:40
Létrehozva:
|
|
|
Usihoz átküldtem egy orvosi teamet EKG-t csinálni, szaturációt, agyfunkciót, egyéb életfunkciókat mérni. még válságos az állapota. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 06:41:15
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
még mindig lélegeztetőn vagyok. kiütöttek négy órára, de nem garantálom, hogy nem lépett fel agykárosodás, illetve látásromlás, mivel kiégett a szemem, olyan élesen láttam a képeket.... |
|
|
|
2010.02. 15. - 07:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, kösz a szinkronizálást. Ennél hosszabb smseket nem tudtam írni, mert buliztam meg fényképeztem, meg videóztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdésedre válaszolva: Dave eszeveszetten pörgött, azt hittem néha hogy lepörög a színpadról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állat volt, állat, csináltam 3 videót meg vagy 200 képet... mindjárt felmásolom és feltöltöm a picasara meg a tubusra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jól bírom alvás nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 07:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Ange!
Nagyon friss vagy! Vagy le sem feküdtél? Örülök hogy jó sikerült a koncert, gondoltunk Rád! |
|
|
|
2010.02. 15. - 07:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Ange! Nagyon friss vagy! Vagy le sem feküdtél? Örülök hogy jó sikerült a koncert, gondoltunk Rád! Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én le sem feküdtem, nem aludtam úgy 27 órája, de jól bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor értem haza, amikor kelni szoktam általában, fura volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nagyon arik vagytok, én is gondoltam rátok, szóval írtam Usinak pár sms-t koncert alatt és fotóztunk rengeteget. Sori tök jó fej, ők "ültek" mellettünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 07:49:46
Létrehozva:
|
|
|
ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Jajjj de jóóóó hogy itt vagy! Csomót gondoltam rád! Meg reggel is, mikor 6-kor csörgött az óra, a második gondolatom a ("hülye kelés!" után te voltál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) szívesen a közvetítést!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nagyon köszi az sms-eket! Nem akartam nagyon visszaválaszolgatni, mert nem tom mennyibe kerül így külföldre a cucc. JUHHHÉÉÉÉ!!! KÉPEK ÉS VIDIK!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Szupi-szupi-szupi!!! már alig várom!!!! Hallod, akkor most úgy nyomod az alvástémát mint múltkor Kesik! XDDD |
|
|
|
2010.02. 15. - 07:59:02
Létrehozva:
|
|
|
De jó hogy sorival egymás mellett voltatok! Alig várom a képeket és a beszámolót!
Beszarás volt ugye? Hijjjjjjjjj Majdnem úgyörülök, mintha én láttam volna az Isteneket. Mennyire voltál közel a színpadhoz? Usi, köszi hogy észben tarton Martin DJ set-jét. Cuppantás! Jól emlékezem Ange, ma ugye szabin vagy? Most lefekszel? Vagy nyomod ébren? Emlékszem én a koncert után nem tudtam aludni annyira boldog voltam. |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:03:39
Létrehozva:
|
|
|
USI!!!!
Én voltam a második gondolatod? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tök kedves, imádlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is sokat gondoltam ám rátok, először minden számnál akartam sms-t írni, de aztán nem jutott rá idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tomboltunk rendesen, senki sem ült és ez az aréna hatalmas 35 ezer ember fér be és full teltház volt!! Majd meglátjátok a képeken, amik már mennek fel a picasara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked nem került többe az sms külföldre, nekem kerültek sokba, majd meglátom a jövő havi telefonszámlámon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mindegy, megérte hogy kicsit adhattam a hangulatból, ha nem is minden számnál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Videok jók lettek, csak nagyon aprók, nem tudom tubuson mi fog belőlük látszani. A fényképezőmmel videóztam, úgyhogy valami full HD-re ne számítsatok, oké? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesikkel azért aludtunk egy kicsit a buszon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miután ő leszállt Kanizsán én befordultam és asszem majdnem Pestig hunytam, de nagyon kiállt a nyakam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy sorival egymás mellett voltatok! Alig várom a képeket és a beszámolót! Beszarás volt ugye? Hijjjjjjjjj Majdnem úgyörülök, mintha én láttam volna az Isteneket. Mennyire voltál közel a színpadhoz? Usi, köszi hogy észben tarton Martin DJ set-jét. Cuppantás! Jól emlékezem Ange, ma ugye szabin vagy? Most lefekszel? Vagy nyomod ébren? Emlékszem én a koncert után nem tudtam aludni annyira boldog voltam. Iggen, együtt tomboltunk! Nagyon tud a nőci!!! Ma szabin vagyok, de este megyek még suliba, de most egyáltalán nem érzem magam álmosnak meg semmi, pörgök, mintha normálisan aludtam volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig hát azért nem volt normális alvás, de kellemesen ringatott a busz. Vazzeg, a magyar vámosok milyen szőrözősek, 40 percet dekkoltunk a tök üres határon, aztán lemerült a busz akksija és be kellett tolni, mókás volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megörökítettem ezt is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:04:47
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze hogy gondoltam rád, Nővérkém!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaaaaajjj annyira elmentem volna én is!!!! Szóval aszondod nagyon pörgött a cicafiú?!?! Jujj de jó!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na és tényleg közelharc volt a jó ülőhelyekért? Sikerült közel? Vagy hogy voltatok? |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:11:41
Létrehozva:
|
|
|
KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.hu/eszter.angelus/...feat=directlink Hát persze hogy gondoltam rád, Nővérkém!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaajjj annyira elmentem volna én is!!!! Szóval aszondod nagyon pörgött a cicafiú?!?! Jujj de jó!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na és tényleg közelharc volt a jó ülőhelyekért? Sikerült közel? Vagy hogy voltatok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A cicafiú úgy pörgött, mint egy ringlispíl, most is lettem volna a mikrofon állványa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira nem volt harc, normálisak voltak az emberek, nekünk jó helyünk volt, ha megnézed a képeket, akkor be tudod lőni a szöget kb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:18:14
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a képeket Age, szuperek és jó sok! Tényleg nagyon jó helyetek volt! Ahhhhhhh Tisztára bezsongtam!
Most viszont elköszönök, mert a hétfő mindig húzós nap itt a melóban! Pussz! |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:36:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie!!!
HÁT EZ NAGYON NAGY!!!!! XDDD Éljen Kesik!!! XDDD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_Pd9wltqywlM/S3juHNpUS5I/AAAAAAAADKs/wWBFO6iGwu4/s640/DSCF3640.JPG) |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:39:48
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a képeket Age, szuperek és jó sok! Tényleg nagyon jó helyetek volt! Ahhhhhhh Tisztára bezsongtam! Most viszont elköszönök, mert a hétfő mindig húzós nap itt a melóban! Pussz! Pedig kis, kompakt géppel csináltam őket, teljes zoommal, csak kitámasztottam a kezem a korlátba, hogy ne remegjen annyira. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hááá, na örülök, hogy jók! Most asszem én is elköszönök, mert mindjárt lefejelem a lótopot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie!!! HÁT EZ NAGYON NAGY!!!!! XDDD Éljen Kesik!!! XDDD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_Pd9wltqywlM/S3juHNpUS5I/AAAAAAAADKs/wWBFO6iGwu4/s640/DSCF3640.JPG) Hehe, igen, így lehetett fotózkodni a stage truckokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább 7-8 ilyen kamion volt. |
|
|
|
2010.02. 15. - 08:45:59
Létrehozva:
|
|
|
hát én is tuti fotózkodtam volna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) király képek!!! köszi szépen a gyors feltöltést! szerintem majd MYM-en is szórjál be belőlük vmelyik DM-es galériába! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (MYM-en is közvetítettem picit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
jajj rázott a hideg a képnézegetés közben!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó pihit drága! én meg mindjárt mehetek órákra... :S de cserélnék veled!!! ja és ne felejtsd el elolvasni az oldalamon Lola FANTÖRPIKUS noveszát a felkeltél és egy újabb kis halálra vágysz... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 09:18:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Jesszusom teljesen kéééész vagyok. Az volt az első dolgom,hogy elolvastam Lola fickjét.Uhhhhh.....anyám.... Korán reggel éhgyomorra kellett ez nekem?Most kell egy kis idő amig lehiggadok. De dobog a szivem..... Lola gratulálok,egyszerűen istenkirálycsászár a ficked.(ahogy Usi és Capri szokták ezt mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )teljesen kicsináltál vele. |
|
|
|
2010.02. 15. - 09:24:33
Létrehozva:
|
|
|
háhá
Viva, háhá!!!! szenvedj! Angie képeire majd du. lesz időm... go egyetem, go |
|
|
|
2010.02. 15. - 09:36:06
Létrehozva:
|
|
|
háhá Viva, háhá!!!! szenvedj! Angie képeire majd du. lesz időm... go egyetem, go Köszi szépen édes vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is és Usinak is jó sulizást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx-nek kellemes melós napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie amikor felébredtem nekem is rögtön az jutott az eszembe vajon itthon vagy-e már,alszol-e és milyen volt a koncert.De amint olvastam nagggyon jó volt.Mindjárt nézem a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka neked pedig jobbulást.Gyógypuszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 11:20:07
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok lányok!
Angie.... hát ti majdnem ott voltatok most, ahol mi voltunk januárban, csak mi jóval lejebb! Rendesen láttatok mindent.... jajjj.. de jóóó lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bánom, hogy nem mentem, de majd legközelebb... Baing.. ráadásul beteg vagyok... bár még ha infúziót kell bekötni, akkor is elmegyek, ott az adrenalintólk úgyis meggyógyulok pillanatok alatt! Köszi a gyógypusit Vicus, javulok ) |
|
|
|
![]() ![]() |