![]() ![]() |
2010.02. 15. - 11:25:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 15. - 11:46:28
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó estét mindenkinek! Nem tud valaki esetleg valami jó megoldást a problémámra? Van egy nagy dm-plakátom, ami sajnos a keretbe kerülése előtt olyan lakásban volt (összetekert állapotban), amiben több volt a páratartalom, mint egy esőerdőben... szóval elég hullámos, és ez sajnos a keretben is baromira látszik. Mivel lehetne kisimítani? Már gondoltam arra is, hogy vasalóval végigmegyek rajta, de gondolom ez hülye ötlet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért ha valakinek van valami használható ötlete, azt megköszönöm! Capri: zsír az aláírásod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sztem a vasaló nem hülye ötlet, csak rakj vmi ruhát kettejük közé (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 12:27:03
Létrehozva:
|
|
|
Micosda csend van ma itt.. .mindenki szorgoskodik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivéve Angie-t... de neki megengedett az alvás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 13:12:03
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen suliba,melóba a csapat nekem meg a tegnapi rengeteg kimosott ruha vasalása volt.De már kivégeztem őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie pedig csicsikál és a DM fiúkkal álmodik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sziaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie!!! HÁT EZ NAGYON NAGY!!!!! XDDD Éljen Kesik!!! XDDD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_Pd9wltqywlM/S3juHNpUS5I/AAAAAAAADKs/wWBFO6iGwu4/s640/DSCF3640.JPG) VEHEHEHEEE!!!!! XDD Szia Vica!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megnézem Angie képeit, egész nap rájuk gondoltam, meg arra hogy Kesiket fogom faggatni délután (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:22:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode faggasd csak Kesik-et.Ha Angie felébred őt is kifaggatjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 13:27:05
Létrehozva:
|
|
|
JÉÉÉÉÉ Angie egyik képén Fletcher pápa ismét misét tart!!!! XDDD
Mode faggasd csak Kesik-et.Ha Angie felébred őt is kifaggatjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké. Ha minden igaz, ma délután találkozunk, mert megyek a poszterekért amiket május óta ígér. Remélem ma végre összejön a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:29:51
Létrehozva:
|
|
|
JÉÉÉÉÉ Angie egyik képén Fletcher pápa ismét misét tart!!!! XDDD Oké. Ha minden igaz, ma délután találkozunk, mert megyek a poszterekért amiket május óta ígér. Remélem ma végre összejön a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó,hogy csak misét tart és nem banánt eszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd a poszterek landolnak a faladon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Még jó,hogy csak misét tart és nem banánt eszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd a poszterek landolnak a faladon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, utána indul a tapétázás, meg az órákon keresztül bámulás. Egyébként Kesik mondta, hogy ma mehetek érte, meg pont ő szólt, hogy ideje lenne elmenni érte, hogy ne neki kelljen cipekedni. Úgyhogy ha ma felhívom és nem lesz otthon akkor megverem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Cipekednie...mert hát a posztereknek bazi nagy súlya van ugye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 13:37:02
Létrehozva:
|
|
|
Cipekednie...mert hát a posztereknek bazi nagy súlya van ugye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 nagy zsák poszter ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:39:14
Létrehozva:
|
|
|
te jó ég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és akkor te mint gyenge nő fogsz cipekedni?
Ha van egyforma abból az egyiket elküldhetnéd nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Csak bekukkantottam!
Mode jó poszterezést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus jöhetsz hozzám is vasalni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pusszancs mindeninek, megyek vissza számlázni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:43:10
Létrehozva:
|
|
|
te jó ég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és akkor te mint gyenge nő fogsz cipekedni? Ha van egyforma abból az egyiket elküldhetnéd nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagyok gyenge nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyan, nyáron is én cipekedtem a 25 kilós asztallapokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyám csak tanknak hív...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg autóval megyünk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan poszter meg szerintem majd megy az ágy mellé ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:43:34
Létrehozva:
|
|
|
oké Trixx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 13:43:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 15. - 13:45:56
Létrehozva:
|
|
|
nem vagyok gyenge nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyan, nyáron is én cipekedtem a 25 kilós asztallapokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyám csak tanknak hív...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg autóval megyünk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan poszter meg szerintem majd megy az ágy mellé ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tank?Te? Bár még nem találkoztunk személyesen sajnos de hiszem,hogy tank lennél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az anyukáddal mész a poszterekért? Akkor mondom a cimet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Tank?Te? Bár még nem találkoztunk személyesen sajnos de hiszem,hogy tank lennél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az anyukáddal mész a poszterekért? Akkor mondom a cimet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Hát a tankot úgy érti, hogy félrelököm pl. anyámat ha nem férek el valahol, vagy a cipekedés..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább erős vagyok mint tank. na ne vedd ám nagyképűségnek vagy ilyesmi, de tényleg, bírok nehéz dolgokat cipelni, nem törnek el a csontjaim.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, anyám pasija elvisz, utána meg vacsorázni megyek vele XD mert kapott valami papírt ami feljogosítja egy ingyen vacsorára egy vendéglőben, csak mivel anyám dolgozik sé nem ér rá, ezért én megyek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 13:52:56
Létrehozva:
|
|
|
Értelek erős kiscsaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek jó lesz vigyáznia veled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor ma jó napod lesz.Poszter,vacsora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 14:00:53
Létrehozva:
|
|
|
Értelek erős kiscsaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek jó lesz vigyáznia veled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ma jó napod lesz.Poszter,vacsora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan jajj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát ha összejön a poszter dolog akkor lesz poszterezés is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |